Baciu a jucat foarte bine in seara asta.....bravo lui!!
Baciu a jucat foarte bine in seara asta.....bravo lui!!
Baciu nu este o solutie rea... Chiar se vede ca pentru el integrarea s-a produs inca de anul trecut cand il inlocuia pe Radoi accidentat la debutul sezonului si ca poate oricand sa il inlocuiasca pe unul din fundasii centrali...
Date oficiale:
Data nasterii : 25.05.1980
Locul nasterii : Vaslui
Nr tricou : 17
Email : E***@***
Debut in divizia A : FCM Bacau-Gloria mai 2001
Jocuri in divizia A : 107
Jocuri la Steaua : 18
Jocuri in sezonul curent : 1
Cartonase galbene in sezonul curent : 0
Cartonase rosii in sezonul curent : 0
Minute jucate in sezonul curent : 90
Goluri marcate : 4
Goluri marcate pentru Steaua : 1
Goluri marcate in sezonul curent : 0
Selectii la echipa nationala : 0
Goluri marcate pentru echipa nationala : 0
Selectii la echipa nationala : 1
Goluri marcate pentru echipa nationala : 0
În urma cu 10 zile,Eugen Baciu a parasit cantonamentul de la Kaprun din cauza unor probleme medicale, fiind trimis în tara pentru analize amanuntite, fiind suspect de hepatita. Dupa ce a efectuat mai multe teste medicale, rezultatele au aratat ca acesta este apt pentru efort. Baciu va pleca azi alaturi de ros-albaștri în cantonamentul din Olanda. În ce de-al doilea stagiu de pregatire, stelistii vor sustine doua amicale, cu Rizespor si Nac Breda.
Baciu a revenit.A plecat cu echipa in Olanda la Mierlo....
Foarte bun Baciu in meciul cu Gorica...
Ii poate lua locul lui Goian/Ghioanea oricand...
Pacat ca nu are 10-15 cm in plus...
Baciu e de aceeasi inaltime cu Radoi,intre 1,78 si 1,80.In meciul cu Standard trebuie sa faca un meci mare,acum 2 ani cand am jucat cu ei Bangoura nu a miscat,acum sper sa fie cazul lui Sa Pinto.
Baciu este jucatorul din umbra al titularilor.Sta bine pe picioare :twisted: :evil: :evil: steagcruce2
Baciul este foarte experimentat, imi place acest jucator...si sper sa ramana la Steaua, oricand e solutie pentru Ghionea-Goian.
Pe site-ul Uta se spune ca Laca l-ar vrea pe Baciu la Uta.
Si ce tu te superi ???
Avem nevoie in continuare de Baciu la Steaua. Cele doua posturi de fundas central au nevoie de cate o rezerva. Momentan ii avem pe Baciu si Panait, respectiv Radoi in caz de forta majora.
Ar fi o prostie sa renuntam la Baciu,mereu cand Ghionea sau Goe nu au putut evolua,ex-bacauanul a evoluat foarte bine,facand practic nesimtita lipsa acestora.
Baciu.. praf si tandari!
Are partea lui de vina la golul lui Danciulescu. In rest a jucat in nota echipei, adica mediocru.
Varza...
Panait ar fi facut astazi un meci exceptional... Poate nu ati vazut ce a facut in Vaslui - Gloria! ![]()
L-am vazut pe Panait in meciul cu Rapid si ne-am cam lamurit de ce este capabil.
In alta ordine de idei, Baciu si chiar uneori Radoi au fost nevoiti sa stranga in lateral, in partea dreapta, unde de cand Ogararu a luat drumul Olandei, este bulevard.
Panait ar fi facut astazi un meci exceptional...Poate nu ati vazut ce a facut in Vaslui - Gloria![]()
Nu compara Gloria cu Dinamo...
La Multi Ani!
La multi ani, Baciu!
La multi ani, Eugene!
La multi ani!
La Multi Ani... la alta echipa in afara de Steaua! :wink: