FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Eugen Baciu

«12345»
I.N.Money24.09.2007 12:20

Incep sa cred ca Baciu e inca un jucator atacat aiurea de JJ. Cand jucatori care "merg ceas" ne ingroapa meci de meci si jucatori cum sunt Rada sau Baciu joaca cat pot ei, aducand o siguranta apararii(evident nu cum reusesc Goe sau Sorin) sunt blamati de acest personaj mioritic.

L-am vazut pe Baciu avand o evolutie buna in aparare la Arad, tinand cont ca a fost primul sau meci impreuna cu Rada, dar cu siguranta in opinia unora a jucat sub Ovidiu! :rolleyes:

blindica27.09.2007 07:21

La Arad, Baciu a avut o evolutie entuziasmanta, avea o pofta de joc incredibila, cred ca ar fi facut terenu` in lung si -n lat in 10 secunde daca era nevoie.

**alex**03.10.2007 05:31

Baciu a demostrat aseara ca se poate ridica la nivelul titularilor si l-a inlocuit pe Goian cu brio. Ne putem baza pe el si in urmatoarele meciuri.

JDERUL03.10.2007 05:57

Si cand ma gandesc ca a fost cu un picior in curtea Gloriei Buzau...

Cine ar fi jucat aseara in locul lui? Si cu ce randament? Baciu a facut cel mai bun meci de cand este la Steaua!

Wally03.10.2007 07:12

Baciu a jucat aproape perfect. Bravo lui si sa o tina tot asa! Recunosc ca m-am inselat in privinta calitatilor sale...

c.ronaldo1703.10.2007 12:12

Acum incepe sa imi para rau ca l-am dat pe Gigel Coman...

forever_STEAUA03.10.2007 12:34

@c.ronaldo17:

Sper sã îți treacã repede! :rolleyes:

steaua-steaua-steaua03.10.2007 20:36

Doamne, de cate ori l-am bombanit si-am vrut sa-l vad plecat de la Steaua!

Imi inghit toate injuraturile dupa meciul pe care l-a facut aseara.

A jucat bine si-n meciurile cu UTA si Bacaul, dar aseara le-a tinut piept Arsenalistilor, totusi. Cu brio!

E in forma buna de joc, daca o sa-l tina si-o sa apere bine de cate ori nu va putea juca Goe, n-o sa-l mai bomban.

Cred ca nici Goe nu juca aseara atat de bine cum a jucat Baciu.

Dani200504.10.2007 10:41

Haideti sa fim rezonabili. Baciu intr-adevar a jucat bine in meciul cu Arsenal... dar pentru un meci acum sa-i facem statuie?

Daca vrea sa ne retragem cuvintele, sa joace tot timpul asa, nu doar un meci.

Ce-i drept, au fost si sunt stelisti care atunci cand intra din postura de rezerva "vesnica" joaca mult mai prost decat el... el macar incearca acolo sa faca ceva, acum ca nu poate nu e in totalitate vina lui!

se7en04.10.2007 14:38

El merita sa fie omul meciului, insa cei de la UEFA s-au gandit ca mai degraba Fabregas merita. :rolleyes:

A avut interventii foarte bune, era mereu acolo la respingere si a avut deposedari importante. Ar fi fost o greseala daca pleca.

steauaaa03.01.2008 10:44

Eugen Baciu este un jucator care in nenumarate randuri a aratat ca este jucator de Steaua chiar daca patronul doreste sa-l vanda .Din pacate el a jucat numai in cazul in care GOIA?N era accidentat ,suspendat sau menajat.Acest lucru ar putea fi in favoarea lui mai ales dupa ce finantatorul stelist a declarat ca Goian va pleca.Partea reaq pentru Baciu este ca vor reveni Radoi SI Ghionea asa ca nici el si nici RADA nu vor mai avea loc in echipa de baza .

predatorpulse703.01.2008 11:16

Baciu ar trebui pastrat pentru ca e un bun jucator de lot,un om obisnuit sa fie rezerva dar cand intra pe teren de obicei isi face datoria. Daca pleaca Goe,un cuplu de fundasi centrali ar fi Ghionea-Radoi iar rezerve sa fie rada si Baciu. Pacat de atac si de mijloc,pentru ca avem cea mai buna linie de fund din tara insa doar cu apararea nu poti castiga meciuri.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Wally03.01.2008 11:54

Cu apararea, in cel mai bun caz, poti sa faci 0-0, specialitatea casei in ultimii ani...

steauaaa03.01.2008 12:06
Cu apararea, in cel mai bun caz, poti sa faci 0-0, specialitatea casei in ultimii ani...

Asa este...

mountytoma20.01.2008 23:23

Se pare ca Baciu poate juca foarte bine pe post de mijlocas la inchidere... oricum e mai bun ca Radoi!

MoWeed21.01.2008 08:57

Baciu e bun ca rezerva la Steaua, dar cum poti sa zici ca e mai bun ca Radoi?

Repede se uita toate meciurile bune pe care le-a facut la Steaua....

alex14721.01.2008 15:33

Radoi e Radoi. No comment!

DelPiero1021.01.2008 16:08

Baciu mai bun decat Radoi?

Poate la arat campul... hai sa fim seriosi, Radoi a fost accidentat mult in ultimul timp, a si gresit, dar nu se poate compara niciodata cu Baciu... si beat e mai bun!

stelistu_621.01.2008 17:22

Nu e un jucator stralucitor, dar oricum nu e mai bun ca Radoi. Totusi, Baciu a facut un meci mare cu Arsenal!

BADboySteaua07.02.2008 17:49

Bosorogul Stelei!

Wally07.02.2008 21:45

Nu e chiar atat de "bosorog". Aceasta "onoare" ii revine lui P. Marin...

c.ronaldo1708.02.2008 07:33

Ce bosorog ma? Are 27 de ani, la fel ca si Dicanu.

JDERUL08.02.2008 10:16

Un jucator serios, care desi nu a prins prea multe meciuri ca titular, atunci cand a intrat in teren si-a facut datoria aproape fara repros.

Este rezerva perfecta. Daca si ceilalti jucatori ai nostri care nu prind primul ,,11" s-ar pregati ca si el am avea o omogenitate care ne-ar face invincibili pe plan intern. Daca vor pleca Radoi sau Goian, cine stie...?

Eu inca mai astept de la el sa-si demonstreze adevarata valoare. Si, cand spun asta, ma intorc in timp la Bumbi care a ,,explodat" cam pe la aceeasi varsta!

Serginho10.02.2008 17:48

Rezerva perfecta!

mountytoma03.03.2008 07:30
Baciu mai bun decat Radoi?

Poate la arat campul... hai sa fim seriosi, Radoi a fost accidentat mult in ultimul timp, a si gresit, dar nu se poate compara niciodata cu Baciu... si beat e mai bun!

Un fundas e bun daca nu greseste, iar la capitolul asta e clar peste Radoi, chiar si daca finutul a facut ieri un meci bun contra Clujului...

«12345»