FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daniel Balan - Imprumutat La Aris Limassol

«1234»
Dan_Original_TB9624.04.2006 05:18

Un jucator de mare talent. nu degeaba clubul a investit atat in recuperarea lui. atat rabdare cat si financiar. oricum, bravo conducerii si antrenorilor care l-au ajutat pe Balan sa revina. Alaturi de Banel, Goian, Cristocea etc, Balan este un alt jucator f muncitor, cu mult bun simt, care tace si face. Cu astfel de caractere s-a construit puternica echipa din momentul de fata.

alinush8924.04.2006 08:00
Cand a venit Goian la noi nimeni nu ii dadea nici o sansa... Asa si cu Balan, care totusi a jucat titular o vreme la Steaua. Eu cred ca va avea o revenire fantastica in retur... Am o presimtire...

E uite ca ai presimtit bine :P ....creste de la meci la meci,si sincer cred ca va fce fazta cu Boro',asta in cazul Oli va decide sa joace cu Daniel

gloribyh15.07.2006 20:41

Balan......de ce nu se poate impune odata si odata acest jucator?:(

mihaisupersteaua15.08.2006 19:25

Eu consider ca Balan e un jucator mare si ar trebui ca Oli sa aiba mai multa incredere in el.Ar trebui sa-l bage mai des in teren

spre24

bodanelu31.08.2006 08:10

ce se mai aude de acest jucator"?

DTP-Ludacris31.08.2006 08:58

Rezerva :roll:

Bogdan4Steaua31.08.2006 08:59

A cazut oarecum in dizgratie dupa meciul din Anglia cu Middlesbrough. Sper sa ramana o solutie de rezerva pentru postul de fundas dreapta. Avem nevoie de el in continuare.

bodanelu31.08.2006 09:41

da, chiar nu mai auzisem nimic de el. nici rezerva...

Bogdan4Steaua05.09.2006 05:54

Intre timp a fost imprumutat la Omonia Nicosia. Ii uram bafta si sa speram ca va veni inapoi in forma maxima.

Virgil05.09.2006 06:34

Nu cred ca se va mai intoarce la Steaua.Oli e multumit ca a scapat de el.

skorpio1505.09.2006 06:39

Mda.. imi cam pare rau de el, numai pt cata ambitie a avut. Numai sa nu stea pe bara si-acolo. :?

I.N.Money05.09.2006 17:00

Daca evolutile sale vor fi foarte bune,s-ar putea intoarce,pentru el Omonia este solutia cea mai buna,acolo probabil va juca meci de meci.

ktalyn06.09.2006 05:40

kiar e trist ce s-a intamplat cu acest jucator...s'a luptat atat cu accidentarile si acum a fost imprumutat...mie nu mi s'a parut k juk rau, eu nush dak s.Stancu e peste el...asta ramane de vazut eu oricum am incredere k va reveni la Steaua!!!

MadFroG06.09.2006 10:30

Daniel Balan este un jucator excelent.El a fost trimis un sezon la Omonia,pentru a juca cat mai multe meciuri.

Steaua nu-i putea garanta postul de titular.Daniel Balan peste un an va reveni la echipa,si va juca titular.Are un potential remarcabil,este de o seriozitate iesita din comun,un adevarat profesionist.

Un singur lucru ii lipsea,nu avea destule meciuri in ultimii 2 ani,ca sa permiti sa risti si sa il bagi cu realul sau Lyon.

Virgil06.09.2006 13:35

Si mie imi place omul asta.Are viteza,centreaza bine, etc.Ce folos,daca Oli il socoteste jalon in aparare.

***alex***24.09.2006 11:39
Daniel Bãlan a reușit sã înscrie pentru Omonia Nicosia în minutul 38. Echipa lui Ioan Andone a reușit sã cîștige meciul cu Anorthosis Famagusta cu scorul de 2-0. (gsp.ro)
I.N.Money18.01.2007 23:30

Onlinesport-ul anunta ca Balan s-a inteles cu FC Arges si urmeaza sa semneze zilele urmatoare.

Se pare ca il va urma si Pompiliu Stoica.

c.ronaldo1719.01.2007 12:32

Daca nu facea acea gafa de la Boro nu cred ca mai pleca de la Steaua.

I.N.Money19.01.2007 14:53

E greu sa il tragem la raspundere pentru golul al 4-lea marcat de englezi,fiecare jucator are aceeasi vina.

Din punctul meu de vedere Daniel nu este cu nimic sub Saban sau Stancu si merita un loc in lotul Stelei.

forever_STEAUA19.01.2007 14:59

Corect. Balan a jucat in "nota" echipei. Adica foarte slab. Dar de aici pana la a-l acuza , chiar daca voalat, de ratarea calificarii in finala, e cale lunga...

alexynho20.01.2007 12:26

Daca vrem sa gasim vinovati pentru ratarea finalei , putem spune ca avem cate un vinovat la fiecare gol enlezilor ... la primul Goian nu s-a inteles cu Ghionea (cred ca pentru prima oara) si astfel mingea a ajuns la Macaroana ... la golul 2 vinovatul a fost Carlos pentru ca a iesit asa cum numai el stie , la golul 3 sa nu uitam ca dadeau cu stangu in dreptu' numai sa scape de minge .. parca isi pasau unul altuia : Nesu - Goian - Ogararu ... iar la ultimul , de ce sa nu spunem ca a gresit atat Dica , cat si Balan ... au fost amandoi cu capul in nori ... Dica poate a dat pasa prea tare , dar totusi , principala vina o are Balan ... deci in principiu , nu putem spune ca Balan ne-a spulberat visul de a juca in finala , atat timp cat toata echipa numai stia cum sa tina mingea departe de careul nostru :(

forever_STEAUA20.01.2007 12:31

@alexynho

toata echipa numai stia cum sa tina mingea departe de careul nostru

OFF TOPIC:

De fapt cred ca trebuia sa te opresti dupa "mingea"...

Bogdan4Steaua20.01.2007 15:24

Daniel Balan semneaza cu FC Arges

Impresarul lui Daniel Bălan, fostul jucător stelist, Ana Maria Prodan, a declarat, sâmbătă, în exclusivitate pentru NewsIn, că Daniel Bălan va deveni începând de luni jucătorul lui FC Argeş.

"Ne-am înţeles cu FC Argeş. Luni, când Bălan va reveni din Cipru, se va perfecta contractul cu echipa lui Dorinel Munteanu. Jucătorul va semna un contract valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire", a declarat Ana Maria Prodan.

Daniel Bălan are 27 de ani, evoluează pe postul de fundaş dreapta şi a mai jucat la Bucovina Suceava, Foresta Fălticeni, Steaua Bucureşti, FC Vaslui şi Omonia Nicosia.

Altfel, impresarul fostului stelist a admis că şi Pompiliu Stoica se află în tratative avansate cu echipa patronată de Cornel Penescu: "În aceste zile negociem trecerea lui Pompiliu Stoica la Piteşti, iar cât de curând vom şti sigur dacă se va ajunge la o înţelegere".

Ronnie23.06.2009 12:15

Fundasul dreapta, Daniel Balan, a revenit la Steaua.

Ronnie12.07.2009 17:47

Si a plecat... :)

«1234»