FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daniel Balan - Imprumutat La Aris Limassol

«1234»
iancu dragosh19.01.2006 14:36

Balan a profitat, daca se poate asa ceva, de lunga perioada de inactivitate si a plusat foarte mult la capitolul fizic. La prima vedere pare ca si-a dublat masa musculara in acest timp. Este evident ca din moment ce nu s-a putu antrena normal a petrecut foarte mult timp la sala de forta. Acest baiat merita toata admiratia suporterilor si mai ales sprijinul acestora. Cred ca merita sa avem rabdare cu el, chiar daca in primele meciuri o sa se vada fara indoiala perioada idelungata de pauza, trebuie sa-l incurajam fara nici o ezitare..

dbd19.01.2006 21:29

cred ca o sa avem rabdare cu el....

Acest baiat merita toata admiratia suporterilor si mai ales sprijinul acestora.

dar ce nu o avea ? :lol:

FANATIK RED-BLUE24.02.2006 18:51

Date oficiale:

Data nasterii : 18.09.1979

Locul nasterii : Suceava

Nr tricou : 5

Email : B***@***

Debut in divizia A : 26.09.1998

Jocuri in divizia A : 55

Jocuri la Steaua : 30

Jocuri in sezonul curent : 1

Cartonase galbene in sezonul curent : 0

Cartonase rosii in sezonul curent : 0

Minute jucate in sezonul curent : 6

Goluri marcate : 1

Goluri marcate pentru Steaua : 0

Goluri marcate in sezonul curent : 0

Selectii la echipa nationala : 0

Goluri marcate pentru echipa nationala : 0

Selectii la echipa nationala : 1

Goluri marcate pentru echipa nationala : 0

raducelbun15.03.2006 14:52
Stiti cine a iesit pe primul loc la testele fizice?

Banel evident.

Stiti cine a iesit pe locul doi?

... Daniel Balan

Exact ce va spuneam. Alearga si atat!

Ayrton02.04.2006 16:18

Se pare ca nu doar alearga! Bravo Daniele! A avut cateva incursiuni excelente pe partea dreapta.

I.N.Money02.04.2006 16:25

Pacat,pacat si iar pacat...ce jucator a pierdut fotbalul romanesc,cat ghinion a avut.. :cry:

Bogdan4Steaua02.04.2006 16:36

S-ar putea sa il fi recastigat. :wink:

I.N.Money02.04.2006 17:23

E cam tarziu,dar macar trebuie aplaudat pentru taria de caracter pe care a dovedit-o si si-a revenit...

BioS^SteauA02.04.2006 19:04

Balan e un jucator excelent....ar trebui sa fie alsat mai mult sa se afirme dupa parerea mea ....ar da rezultate.

Dj03.04.2006 21:42

cand a venit la Steaua..mai tineti minte cu ce tam-tam...semnatura falsa...se anunta o promisiune...acum..nu stiu ce sa cred..vom trai si vom vedea

Ionutdal04.04.2006 14:45

Eu cred ca la galati a jucat destul de bine , eu cred ca este un castig pt Steaua .

I.N.Money08.04.2006 10:46

Cat a jucat cu Rapidu a facut-o foarte bine...mai ales acea faza din final cand si-a insirat doi adversari pe drum...

KroNos^08.04.2006 13:12

Balan e un jucator foarte bune. E inalt, solid, stie sa si dribleze. In meciul de la Galatzi si cat a jucat cu Rapid in retur a jucat foarte bine. Poate oricand sa-l inlocuiasca pe Ogararu daca acesta pleaca.

Pacat ca a fost atata timp accidentat.

antonika08.04.2006 13:34

tre sa avem rabdare cu el si sal incurajam

alinush8914.04.2006 08:11

Super....imi place din ce in ce mai mult.... e mare lucru sa stai pe bara 2 ani....si in urmatorii 2 ani sa joci 4 meciuri...mare caracter...incep sa il respectt din ce in ce mai mult :wink: ...bv Daniel..tine-o tot asa :D

Melku14.04.2006 11:00

Dupa recuperarea lui cu siguranta 90 % din noi am crezut ca nu va fi o solutie reala pentru prima echipa dar iata ca ne-a dovedit altceva.Foarte bune evolutiile lui, poate nu este chiar atat de sigur in interventii precum Ogararu dar parca este mai agresiv la urcarile in atac.

***alex***22.04.2006 09:05

... Pentru postul de mijlocaș dreapta Oli pregãtește o mutare surprizã. Antrenorul campioanei îl va titulariza pe Daniel Bãlan, jucãtor care în ultimii 4 ani a jucat doar douã meciuri de 90 de minute în Divizia A, cele cu Oțelul și cu Poli Iași din actualul sezon!

Decizia lui Oli se bazeazã pe forma bunã în care se aflã Bãlan, el fiind unul dintre evidențiații antrenorului dupã cele douã întîlniri, dar și pe faptul cã în retur Steaua va face un joc de contraatac, iar suceveanul este un jucãtor extrem de rapid. Pe deasupra, Bãlan a ieșit pe locul 2, dupã Bãnel Nicolițã, la testul pe care Steaua l-a fãcut în cantonamentul din Italia, din luna ianuarie, test care scotea în evidențã capacitatea de efort a jucãtorilor. (sursa gsp.ro)

Nu spun ca nu este un jucator bun, dar intr-un meci cu o asemenea miza nu cred ca trebuie sa facem experimente, am mai facut si la meciul cu Rosenborg... Cel mai bine ar fi cu Oprita pe dreapta si Iacob in atac daca va juca, daca nu atunci Cristea.

I.N.Money22.04.2006 09:41

Cel mai bine ar fi sa incerce solutia asta diseara cu Farul,sa vedem cum se misca Balan pe pozitia de mijlocas.Daca imi aduc aminte bine pe postu asta a jucat la Constanta in 2002,cand am batut cu 2-0 si stiu ca le-a facut zile negre adversarilor...

Motanu D22.04.2006 10:33

Principalul avantaj al lui Balan e ca e mai rapid (cu r mic ca nu de alta etnie) decat Nicolita ! Si centreaza mai bine ! E timpul sa-l vedenm de ce e in stare !

Si nu va fie frica ca nu are experienta. E mai "nebun" decat Nesu !

radoi8622.04.2006 11:00

Nu stiu daca e mai rapid decat Banel, dar in orice caz stie mai bine cu mingea, o loveste mult mai frumos! Si in orice caz este cel mai ambitios jucator din fotbalul romanesc! Faptul ca a revenit la cel mai inalt nivel dupa ce nimeni nu-i mai dadea nici o sansa dovedeste acest lucru

***alex***22.04.2006 11:20

Mi-e frica sa nu-l apese miza jocului.

Motanu D22.04.2006 11:44

Pe Downing sau pe Quedrue ?!

***alex***22.04.2006 13:02

Pe Downing sau pe Quedrue ?!

...si mai ales faptul ca in tot sezonul a jucat doar 2 meciuri titular, nici unul ca mijlocas dreapta, iar Poli Iasi si Otelul nu sunt Boro.

strezahuzum23.04.2006 10:58

Excelent jocul lui Balan. Atat cu Boro cat si cu Farul. Omul creste de la meci la meci si deja eu nu-mi fac griji pt postul de fundas dreapta ... suntem perfect acoperiti acolo ...

radoi8623.04.2006 13:46
Excelent jocul lui Balan. Atat cu Boro cat si cu Farul.

Daca tu ai vazut returul meciului cu Boro si Balan a jucat foarte bine, iti multumim ca ne spui si noua.

Cred ca te refereai la jocul cu Otelul. Intr-adevar Balan este intr-o forma de zile mari si ambitia si talentul sau il recomanda pt postul de titular la Steaua!

«1234»