Mda, ati vazut meciurile nationalei Belarusului, in care Hamu a facut minuni.
PS: Hamutovski nu a mai jucat titular in vreun meci a Belarusului de 1 an. Este al 2-lea portar al Belarusului.
Doar din punctul de vedere al antrenorului lor...
Mda, ati vazut meciurile nationalei Belarusului, in care Hamu a facut minuni.
PS: Hamutovski nu a mai jucat titular in vreun meci a Belarusului de 1 an. Este al 2-lea portar al Belarusului.
Doar din punctul de vedere al antrenorului lor...
Hamu a fost unul dintre cei mai buni portari din istoria Stelei... si declaratiile care le face acum, dupa ce a plecat, arata ca e mai stelist decat unii romani (care se declara fani de mici)... el si Zenga ar trebui sa ramana in istoria Stelei si in inimile noastre, pentru ca asa cum ei o iubesc pe Steaua, atunci si Steaua (adica noi) ar trebui sa ii iubeasca!
cine mai stie unde joaca?
stiu ca plecase la tomsk la o echipa di Liga a2-a germana parca dar nu sunt sigur
Din cate stiu el era la carl zeiss jena care a retrogradat sezonul trecut in Liga a3-a.
Joaca in Liga 2 germana la Augsburg
a ajuns rau inseamna , pacat , poate ar fi trebuit sa i se dea voie sa se transfere la Dinamo Kiev cand a avut sansa
Vasili Hamutovski a semnat, duminica un contract cu gruparea Petrolul Ploiesti valabil pană la finalul acestui sezon, cu clauză de prelungire după incheierea campionatului.
Jucatorul va face deplasarea cu formatia ploiesteană la Piatra Neamt pentru meciul de luni cu Ceahlaul, in conditiile in care Matteo Gritti s-a accidentat grav la antrenamentul de sambată seara fiind suspect de ruptură de menisc la genunchiul stang.
Portarul in varstă de 33 de ani a fost legitimat la Steaua in perioada 2003-2006.
Hamutovski, care are 26 de selectii in nationala Belarusului, a evoluat ultima dată in Rusia, pentru FC Amkar Perm.
Asta inseamna ca o sa ma uit la meciurile Petrolului.
Al doilea meci ca titular pentru Hamu, a doua victorie pentru Petrolul: 3-1 in Groapa, cu Dinamo. ![]()
Interesanta mutarea celor de la petrolul de a-l transfera pe Vasili.
Sunt sigur ca daca ajungea acum la Steaua, le "preda lectii" celor doi pseudo-portarii pe care-i avem in lot ... bineinteles ca mutarea nu s-a concretizat pentru ca bielorusul ar fi fost un personaj "incomod" ... are personalitate pe de o parte si pe de alta, i-ar fi blocat ascensiunea lui Tatarusanu, care trebuie neaparat sa fie vandut pe 3 meleoane de euroi.
Fara nicio exagerare, Hamutovski daca reuseste sa se aproprie de forma care l-a consacrat, cred ca are sanse reale sa fie cel mai bun portar din aceasta Liga.
La Petrolul nu prea poate fi cel mai bun portar din tara. Portar mare te face si apararea. In mod normal marii portari care joaca bine meci de meci au 1-2 ocazii mari la poarta lor si reusesc sa salveze echipa de la gol. Cu o aparare ca a Petrolului Vasili nu poate face mare lucru , poate doar sa iasa in evidenta.
Conteaza desigur si apararea, dar un portar poate face praf un meci chiar daca are o aparare buna in fata, vezi cazul Carlos sau chiar si Tatarusanu ... Petrolul s-a mai schimbat o data cu venirea lui Multescu, joaca clar altceva, joaca deschis si au o posesie destul de buna ... au un gol incasat in 2 meciuri, gol venit abia in min 95 cu dinam0, pe fondul unei oarecare relaxari, ca aveau deja 3-0 ... totusi cum-necum, pechinezii au unul din primele 4 atacuri din campionat, deci apararea lor a facut fata destul de bine.
Ideea este ca Hamu daca revine la forma care l-a consacrat pe vremea cand era la Steaua, poate deveni cu siguranta unul din cei mai buni portari din Liga, poate am fost un pic subiectiv cand am spus ca cel mai bun.
Oricum la inceputul lunii mai, bielorusul revine in Ghencea in calitate de adversar, sa-l vedem atunci cum se va descurca ... eu cred ca se va descurca destul de bine.
Hai ma si Hamutovski a fost mare portar? E drept ca nu prea le comitea, da' de aici pana a zice ca face meciuri mari e departe. E un portar cel mult mediocru, dovada ca e portar la Petrolul, o echipa de retrogradare.
Mie mi-a placut Hamutovski. Mare nu poti sa spui ca a fost, ca n-a aparat la echipe extraordinare in afara de Steaua, dar a fost OK.