Lui Hamutovski i se termina contractul la vara(am impresia)...ar fi pacat sa-l piarda Steaua asa pe nimica...oare de ce nu i se prelungeste contractul??
Lui Hamutovski i se termina contractul la vara(am impresia)...ar fi pacat sa-l piarda Steaua asa pe nimica...oare de ce nu i se prelungeste contractul??
nu cred ca Hamu vrea sa plece de la Steaua si isi va prelungi contractul.
Lui Hamutovski i se termina contractul la vara(am impresia)...ar fi pacat sa-l piarda Steaua asa pe nimica...oare de ce nu i se prelungeste contractul??nu cred ca Hamu vrea sa plece de la Steaua si isi va prelungi contractul.
Sa vedem ...ca parca era Kiev-ul dupa el....
Lui Hamutovski i se termina contractul la vara(am impresia)...ar fi pacat sa-l piarda Steaua asa pe nimica...oare de ce nu i se prelungeste contractul??nu cred ca Hamu vrea sa plece de la Steaua si isi va prelungi contractul.
Sa vedem ...ca parca era Kiev-ul dupa el....
Poate echipa de amatori a lui Dinamo Kiev...
Avand in vedere despartirea iminenta de Oleg Protasov in iarna, credeti ca Vasili Hamutovski isi va prelungi contractul?
Depinde de noul antrenor...daca imi amintesc eu bine Hamu a revenit ca era super incantat sa joace alaturi de fosta glorie a URSS-ului...
Avand in vedere despartirea iminenta de Oleg Protasov in iarna, credeti ca Vasili Hamutovski isi va prelungi contractul?
Din cate stiu eu, contractul lui Hamu se termina in 2007...
Depinde de noul antrenor...daca imi amintesc eu bine Hamu a revenit ca era super incantat sa joace alaturi de fosta glorie a URSS-ului...
Sa ne rugam cu totii sa nu plece "MANECHINUL"...ca Cernea e vai Steaua lui...si dc nu aduce MM un portar bun...?!?!?!
Ce tot vorbiti, mah? Hamu nu pleaca!!! Chiar el a spus ca nu stie de nici un posibil transfer!!!
Dar daca pleaca...e vai de noi...!!! :cry:
Va pleca...in vacanta de craciun... ![]()
Ne-am lamurit si cu tine...numa la Steaua nu-ti e gandul....sa vina un portar bun sa stai cateva meciuri pe bara...poate te trezesti si u la realitate si incepi sa aperi...
!Dar daca pleaca...e vai de noi...!!! :cry:
Gresit ! Daca ramane si nu vine alt portar in loc e vai de noi !!!
L-am crezut nebun pe Zenga cand l-a dat afara...dar uite ca m-am inselat....cand ne e lumea mai draga ne face "un cadou" khamu...
ne-a facut si el un cadou de Mos Niculae :lol:
Lasati-l pe Hamu ca si-a spalat pacatul. era poate 3-1 la un moment dat. Ati uitat cand a cules balonul de la picioarele lu Badea in interiorul careului...?!?!?!
A intervenit decisiv la acea faza, dar si un penalty v-a adus. Nu prea a fost in apele lui in acest ultim meci. Poate ca s-a acumulat oboseala...
Hamutovski pus la zid
Prestația lui Vasili Hamutovski in meciul cu FC Vaslui a fost atacată foarte dur de managerul general al campioanei, Mihai Stoica: "Din păcate, partida a fost relansată de o gafă de proporții a portarului nostru, care a produs penalty-ul vasluienilor".
Sursa: GSP
Cu toate exagerarile presei, este posibil ca Hamu sa plece din iarna. Aceste declaratii par sa intareasca acest lucru. In opinia mea se face o greseala mare. Daca pleaca Hamu avem o problema mare: unde gasim noi doi portari de valoare? Momentan nici rezervele nu sunt de valoare.
Sper ca Hamu sa-si revina si sa nu plece. insa daca se intampla, am auzit ca este un portar foarte bun la CFR Cluj, serios, cu reflexe excelente, experienta chiar si in cupele europene si din surse sigure am aflat ca este si stelist. Perfect nu?
Sa nu plece...insa sa vina un portar cu reale calitati care sa-i puna postul in pericol...nu Cernea...un portar bun....poate Pesici :lol: :lol:
In tara nu sunt Portari buni... Cum va explicati ca la echipele Steaua si Dinamo apara straini? Daca exista cu adevarat un roman bun in poarta acela juca la o echipa de top. Asa ca trebuie adus tot de afara unul...
Hutan...portarul nationalei de tineret.
E un portar cu reale calitati,in genul lui Martin Tudor si daca nu ma insel e coleg cu Cocis si Florescu la Serif Tiraspol.
Vasili poate gafa in momente cheie. poate aduce mari deficite Stelei, nu mai are siguranta de altadata, e imprevizibil. as recomanda aducerea unui alt portar, Steaua nu poate face performanta cu jucatori oscilanti
Eu cred ca Hamu is va reveni chiar dc a facut el cateva gafe acum pe final de sezon.Trebuie doar sa avem incredere in el si sa nu uitam de cate ori ne-a salvat cu paradele lui absolut uimitoare.
Cred ca Hamu e cel mai tare portar din Romania la ora actuala.... ! Mai zicet voi unu care e la fel d bun ca el ! ![]()
![]()
![]()
Eu nu sunt foarte sigur ca este cea mai buna optiune...Imi da unele emotii!!..Parerea mea ca Tudor este peste Hamu!