Tudor peste Hamu ??? nu cred...iar ca Hamu este cel mai bun iarasi nu cred...
Tudor peste Hamu ??? nu cred...iar ca Hamu este cel mai bun iarasi nu cred...
Se aud foarte multe zvonuri despre Hamutovski. Una din ele este ca in curand ii expira contractul si este dispus sa revina in Romania si mai ales la Steaua. Mi-as dori foarte mult ca Hamutovski sa revina in Ghencea. :roll: Carlos are nevoie de o concurenta pe postul lui.
Carlos a aparat asa bine pt k a facut antrenamente cu Vasile Iordache.. in gazeta de azi a Iordache a declarat : Cand a venit la Steaua Carlos nu era deloc mare portar , avea probleme la plonjoane etc... dupa cateva zile de antrenament cu dl Iordache .. Carlos a ajuns sa apere cum apara acum , sa zicem bine.
Daca il aduc pe Vasili inapoi eu zic k ei vor fi egali , daca se mai antreneaza Carlos nitzel..
Sa aduca un mijlocas k pleaca Paraschiv...
Vasili Hamutovski spune cã a pãrãsit Steaua pentru un contract mai bun. "La Tomsk, am primit de patru ori mai mulți bani decît la Steaua, ceea ce a contat enorm. ªi Steaua a primit bani buni pe seama plecãrii mele", a declarat, pentru Atac, portarul din Belarus. "Peste un an, dacã va fi nevoie de mine, aș reveni la Steaua. O sã vin în România pe data de 2 decembrie în calitate de amic al Stelei, o sã am o întîlnire cu jucãtorii și cu Meme Stoica", a continuat portarul din Belarus.Fostul portar al Stelei, belarusul Vasili Hamutovski, spune cã i-a felicitat pe steliști pentru calificarea în Cupa UEFA. "Am vãzut doar momentele importante ale meciului cu Dinamo Kiev, cînd s-au dat golurile. Bineînțeles, și golul acela care n-a fost valabil pentru Dinamo Kiev. N-am vãzut prea bine dacã era ofsaid sau nu, așa cã nu pot zice nimic. Oricum, 1-1 cu Dinamo Kiev e un rezultat bun. I-am felicitat pe bãieți dupã meci. Cu unii dintre ei am vorbit și înainte de partidã și le-am urat multã baftã", a declarat, pentru Atac, Hamutovski.
stelisti.ro
Iata ca desi nu este un jucator de nationalitate romana, Hamu demonstreaza inca o data ca este un stelist adevarat si va fi primit intotdeauna cu bratele deschise in Ghencea.
As reveni la Steaua:
http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/3268
Articol luat de pe www.gsp.ro!
Misha cati ani ai ?????
am auzit ca are comotie cerebala,si numai poate juca niciodata, pentru. ca daca il loveste cineva acolo la coloana intra in COMA asa e?
Fostul portar al ros-albastrilor a venit ieri la antrenamentul Stelei, unde s-a reîntâlnit cu jucatorii lui Oli
Putinii spectatori prezenti ieri la programul de pregatire al formatiei Steaua l-au putut reîntâlni pe Vasili Hamutovski, venit în România cu probleme personale. Acesta s-a îmbratisat cu managerul general Mihai Stoica si cu fostii sai colegi.'' Sunt încântat ca i-am revazut pe fostii mei colegi. Voi fi prezent mâine în tribunele stadionului din Ghencea, unde îi voi încuraja pe pe baieti. Sper sa le port noroc, iar ei sa câstige'', a spus Vasili.
In continuare, actualul adversar al tricolorilor în preliminariile Campionatului European a declarat: "As fi dispus sa revin la Steaua, dar asta va fi posibil doar dupa ce îmi va expira contractul cu Tom Tomsk. Nu cred ca titlul de campioana este deja adjudecat de Dinamo''. Altfel, Hamu a mai declarat ca va participa activ la sedinta de pregatire a ros-albastrilor pentru a-si metine conditia fizica.
prosport.ro
pai cred k ar fi o idee buna sa revina ca si asa nu avem portari ff buni,ce de nu l-ar aduce inapoi ?
Poate va fi talismanul nostru norocos pentru un retur de campionat in forta!
Si ar fi o idee buna o revenire la Steaua!
Pana acum, cred, cel mai stelist dintre "mercenari" sa zic asa, si sa ma corectati daca nu este! OK, hai sa le zic "stranieri" :wink: Cel mai bun portar strain pe care l-a avut Steaua vreodata :lol: , ca asta nici nu era greu ![]()
Hamutovski, chiar daca a gresit ici colo, meciurile sale memorabile raman in numar mult mai mare, si suficiente incat sa-l pastram intr-o memorie cu un tonus pozitiv! Are si acel fenomenal meci in care Steaua se impune la 11m in fata Valenciei, Hamu ramanand un stelist adevarat si devotat chiar si dupa plecarea sau plecarile nu tocmai placute de la noi si asta desigur nu din cauza lui ci a conducerii noastre care din cand in cand dar cu regularitate isi da in petec. Consider o pierdere plecarea lui! :wink:
Sper ca Hamu sa revina in vara, dupa stirea pe care am citit-o azi cum ca nu si-a prelungit contractul cu Tom Tomsk.
Nu stiu daca va mai acea loc la vara, in caz ca Andrey se va dovedi un portar bun, iar Cernea va continua cu interventii excelente.
Sper ca Hamu sa revina in vara, dupa stirea pe care am citit-o azi cum ca nu si-a prelungit contractul cu Tom Tomsk.
Contractul expira in ianuarie 2008.
http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...ghlight=#106718
Citeste postul lui I.N.Money referitor la Hamu. Este un articol dintr-un ziar.
P.S. Ati stâlcit numele lui Vasili, se termina in vski nu uski ( in titlul topicului ).
Nu, asta e sursa informatiei :
http://www.UEFA.com/footballeurope/news/ki...sid=388483.html
Belarus goalkeeper Vasili Khomutovski has joined Russian Premier-Liga club FC Tom Tomsk from FC Steaua Bucuresti for a reported €500,000. The 27-year-old returns to Russia, where he played for FC Dinamo Moskva in 2001, on a two-year contract with the option of an extension. A Romanian title winner in 2005, who spent three seasons at Steaua, he links up with international team-mate Aleksandr Kulchiy at Tom Tomsk.
Stirea a aparut pe data de 25.01.2006
'Two year contract' = ianuarie 2008, nu ?. Sau, hai, decembrie 2007... Chiar ma miram cum ar putea rusii accepta contracte scadente-n vara din moment ce la ei campionatul se incheie in noiembrie ... Sau astia din Ziarul isi inchipuie ca-n Rusia se joaca precum in Italia, toamna-primavara ?
Se pare ca nimeni nu a mai scris de mult pe aici. Oare l-ati uitat pe Hamu sau e din cauza plecarii lui? Chiar daca a plecat, el trebuie sa ramana mereu in inima noastra! Hamu TE ASTEPTAM IN Ghencea! ![]()
![]()
Eu cred ca Hamu era un portar bun, dar daca a plecat de la Steaua...
Hamu a fost un portar destul de bun... dupa parerea mea cel mai bun din ultimii 7-8 ani... insa nu cred intr-o revenire a sa in Templu.
Sincer nu imi pierd speranta, dar sansele sa vina la Steaua sunt minime din pacate. Nu ar strica daca ar veni inapoi. E un portar foarte bun, deci Hamu, te asteptam! ![]()
Nu ati mai vazut un meci de-a lui Hamutovski de 2 ani. Cum puteti sa afirmati asa ceva? Poate e la fel de bun cum e M.Tudor acum.
De unde stii tu ca n-am mai vazut un meci de-al lui Hamu de 2 ani? Poate am vazut Olanda - Belarus de exemplu...
O, vai cum sa nu mai vedem meciuri de-ale lui Hamu? Ha ha ha. Mie una mi-a pasat de el asa ca l-am urmarit cand a jucat la nationala Belarusului si cand a avut meciuri in campionat, atunci cand am fost in Rusia deoarece am avut norocul ca unchiul meu sa fie de acolo deci no comment fara sa stii C.Ronaldo!
Mda, ati vazut meciurile nationalei Belarusului, in care Hamu a facut minuni.
PS: Hamutovski nu a mai jucat titular in vreun meci a Belarusului de 1 an. Este al 2-lea portar al Belarusului.
L-am vazut azi la TV... declara in romaneste ca daca Steaua il vrea vine cu cea mai mare placere... eu unul sper sa revina pentru ca am dubii in privinta lui Vatca, dar daca e bun si asta, 2-3 portari buni e mai bine decat 2 amatori!