FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oierul Blestemat Pregateste Cuiul Final In Cosciugul Stelei ?

«1234»
bijoux_bz26.05.2009 13:10

hai ma ce dracu ne lasam prostiti de un porc? asta a scos prostia asta sa-i demoralizeze pe jucatorii de la Unirea si sa aiba motiv sa joace corect daca nu isi ia punctele inapoi. ca doar sezonu asta e aliat cu shakira. hai sa nu mai punem botu la toate prostiile jegosilor de la Timisoara aliati cu dinam0 . Becali cre k a pus botu... saracu cioban ... ce sa stie si el

NonMollareMai8826.05.2009 13:15

Becali: "Dacã FIFA și UEFA ne permit, vom face fuziunea!"

"Din punct de vedere legal se poate face, iar dacã ne permit FIFA și UEFA o sã se realizeze. Bucșaru se poate rãzgândi, chiar dacã a zis cã nu e de acord cu fuziunea. El neagã acum, dar asta pânã în momentul în care avem OK-ul de la FIFA și UEFA. Dupã aceea poate se râzgândește", a spus Becali.

prosport.

andra170626.05.2009 15:18

eu zic sa stati linistiti ca nu va fi nici o fuziune .. doar n-or fi asa prosti aia de la Urziceni sa se vanda cu totu' :))

e doar o Bomboana cum zicea cineva mai sus :))

Andrei SAVA26.05.2009 16:52

Lumea fotbalisticã dã în clocot… Se pune la cale mârșãvia secolului! Ciobanul din Pipera nu poate rãmâne în afara Evropii și d-aia recurge la o altã aroganțã, demnã de un rãzboinic al luminii ce vine de la Rãsãrit: înghițirea Hoffenheim-ului de Ialomița, cu tot cu staff, echipã și titlu… ªtire sigurã, doar vine de la Marea Speranțã Albã a Cimișorii, care-i uns cu toate alifiile. Obicei cãpãtat la mititica…

Un ciolan numai' bun de ros pentru mâzgãlicii care ne-au împuiat capul cu altele și mai gogonate. ªi un motiv în plus de a-i îmbenzina pe boromanii al cãror țel e unul singur: discreditarea navei-amiral a fotbalului românesc. Pentru cã, vai, asta a ajuns clubul nostru, jucãria lui GgB. Orice tâmpenie spune sau face dezaxatul finanțator e trecutã urgent în contul Stelei…

ªi iatã, tocmai patronul Unirii, cu o apariție atât de discretã încât mi-l face simpatic, pune punctul pe "i": "Gigi Becali se joacã cu voi de ani buni, chiar nu vã dați seama? "

Pentru cã, vrem, nu vrem, de ani de zile, GgB ține afișul de vedetã incontestabilã a mediei. Umilirea repetatã a celor din jurul sãu, dar și neașteptate și admirabile acte de caritate, inepțiile debitate, rãbufnirile mitocãnești, hãhãitul grețos, dar și surprinzãtor de corecte aprecieri ale unor situații, au fãcut ca fiecare apariție a sa sã fie vânatã de toate ziarele și televiziunile. Ceilalți nu sunt decât niște jalnici epigoni, fãrã sare și piper…

De la fanfaronul de pe Bega, la cuplul mai mult tragic decât comic din Groapã, la caricatura de bodyguard ajuns din mititel cârnat, la argeșeanul fãrã PIC de umor, la bolovãnosul porumboi de Vaslui, sau la inodorul, incolorul și insipidul yachtman de sub pod, toți tânjesc dupã faima și charisma ciobanului ce mânjește legenda roș-albastrã. Pentru cã ei nu sunt decât jucãria vremelnicului patron al Stelei… Cel care a fãcut ca spectacolul din iarbã sã se mute în culise. Pentru a ucide fotbalul…

strezahuzum29.05.2009 08:18

A lasat-o moale si oligofrenul. Cica fuziunea a cazut ca nu vrea Bucsaru. Nu vrea nimeni bai creier cu doi neuroni in afara de tine.

PS : JJ, de-abia astept sa ma bucur cand vei crapa.

bijoux_bz29.05.2009 11:43

cel mai mult ba bucur de faptul ca samantarii care spera acum ca o sa mearga pe Ghencea si la anul sa vada Steaua in CL o sa aiba o mare dezamagire . e mai bine ca nu jucam in nicio cupa europeana. poate asa mai scapam de ei... ca se inmultisera serios . sa se duca unde vor numai sa nu-i mai vad prin Ghencea ca mi se face scarba . vreau la anul sa vina la stadion doar suporterii adevarati.

Melku29.05.2009 11:59
cel mai mult ba bucur de faptul ca samantarii care spera acum ca o sa mearga pe Ghencea si la anul sa vada Steaua in CL o sa aiba o mare dezamagire . e mai bine ca nu jucam in nicio cupa europeana. poate asa mai scapam de ei... ca se inmultisera serios . sa se duca unde vor numai sa nu-i mai vad prin Ghencea ca mi se face scarba . vreau la anul sa vina la stadion doar suporterii adevarati.

Adica dupa tine, folosind acelasi rationament, ar fi de preferat sa si retrogradam, ca doar or sa vina DOAR suporterii adevarati sa o vada pe Steaua in B. Chiar nu inteleg grija romanului pentru ceea ce fac altii. Chiar nu putem sa ne sustinem echipa fara sa ne intereseze cine o mai face?

simystelistu29.05.2009 22:58

PENTRU VOI CEI CARE IL JIGNITI PE Gigi Becali....SUNTETI O RUSINE,IAR SEFII DE GALERIE DE LA CAPITALA SUNT NISTE MERCENARI NENOROCITI...NU AU SANGE ROS ALBASTRU,AU SANGE LA CULOAREA BANCNOTEI....ATI UITAT DE PERIOADA 2005-2008,CAND NOI NE BATEAM IN EUROPA,IAR CATEII SI ESENTELE DE ROM SALIVAU SI ISI BATEAU NEVESTELE IN FATA TELEVIZORULUI CAND Dica LOBA PENTRU 4-1 LA Kiev....SA VA MAI SPUN CEVA.UN STELIST ADEVARAT,NU VA HUIDUI NICIODATA UN JUCATOR UN ANTRENOR,UN CONDUCATOR.SUNTETI NISTE GLUME PROASTE FACUTE DE NISTE PREZERVATIVE GAURITE,NU SUPORTERI AI Stelei....DA,ECHIPA E LA PAMANT,DAR SUNTEM IMPREUNA LA BINE SI LA RAU....Becali VA INCEPE RECONSTRUCTIA...IAR CINE E STELIST ADEVARAT IL VASPRIJINI...IAR FUZIUNEA E VRAJEALA...VOR VENI JUCATORI,SI STAFF-UL TEHNIC,ATAT GASTELOR...AM AJUNS DE RASUL ESENTELOR...AM AJUNS SA NE HULIM SIMBOLURILE.....HANDICAPATILOR....

Stanici30.05.2009 06:43

1. Nu mai scrie cu majuscule, hadevaratule.

2. Nu te-a impiedicat nimeni sa sustii echipa. Fii tare, sezonul viitor ia-ti abonament si urla prin tribunele Templului melodia aia machidona "Suntem cu Jiji becalii".

3. Care simboluri au fost hulite si de catre cine?!

bodanelu30.05.2009 06:44
PENTRU VOI CEI CARE IL JIGNITI PE Gigi Becali....SUNTETI O RUSINE,IAR SEFII DE GALERIE DE LA CAPITALA SUNT NISTE MERCENARI NENOROCITI...NU AU SANGE ROS ALBASTRU,AU SANGE LA CULOAREA BANCNOTEI....ATI UITAT DE PERIOADA 2005-2008,CAND NOI NE BATEAM IN EUROPA,IAR CATEII SI ESENTELE DE ROM SALIVAU SI ISI BATEAU NEVESTELE IN FATA TELEVIZORULUI CAND Dica LOBA PENTRU 4-1 LA Kiev....SA VA MAI SPUN CEVA.UN STELIST ADEVARAT,NU VA HUIDUI NICIODATA UN JUCATOR UN ANTRENOR,UN CONDUCATOR.SUNTETI NISTE GLUME PROASTE FACUTE DE NISTE PREZERVATIVE GAURITE,NU SUPORTERI AI Stelei....DA,ECHIPA E LA PAMANT,DAR SUNTEM IMPREUNA LA BINE SI LA RAU....Becali VA INCEPE RECONSTRUCTIA...IAR CINE E STELIST ADEVARAT IL VASPRIJINI...IAR FUZIUNEA E VRAJEALA...VOR VENI JUCATORI,SI STAFF-UL TEHNIC,ATAT GASTELOR...AM AJUNS DE RASUL ESENTELOR...AM AJUNS SA NE HULIM SIMBOLURILE.....HANDICAPATILOR....

Curvo!

pentru documentare recomand: http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/6613

Fane30.05.2009 06:49

P`asta la scos nensu` Jiji de la naftalina...este asu`lui din maneca

MoWeed30.05.2009 07:00

Pana si in Bacau a ajuns Jiji sa dea bani? Sau il sustii pentru ca e idolul tau?

In care parte din Comanesti stai, in tigania de la intrarea in oras?

LE: Apropo, simbolurile au fost hulite de favoritul tau Jiji. Sau numele Tudorel Stoica, Gheorghe Hagi, Ladislau Boloni, Anghel Iordanescu nu iti spun nimic?

clausblaus30.05.2009 08:48

@MooWed

Peste tot in tara ai sa gasesti "berbecuti" pastoriti cu grija de ciobanul antrenor,asa ca nu ma mira sa se gaseasca si in judetul din care provin si eu,un astfel de specimen.

Pacat ca se mai gasesc persoane care,inca,nu vad adevarata fata,adevaratul caracter al ciobanului.

Va trebui repetat la nesfarsit raul pe care Becali l-a facut si il face in continuare Stelei si tot se vor gasi unii sa intrebe:Cu ce a gresit Becali,de ce il injurati?

Vorba romanului:TUNA SI II ADUNA!!!

pcsbb31.05.2009 04:20

Ca prin minune jucatorii Stelei isi vor da viata pe teren.De ce??Fecali ne-o baga in fata pe asta cu Europa League.Chiar daca am juca in Europa League,n-am ajunge departe cu jucatorii actuali,nu putem spera mai sus de turul 2.De fapt Fecali ar lua o valiza cu bomboane de la Borcea(da,cica Argaseala n-ar prea fi fost de acord acum 2 saptamani cu aranjamentu asta,de parca hotaraste Argaseala)ca sa ii ajute pe \"amaratii\" de javrele rosii sa joace in Shampion Lig.Inca odata se va vinde pentru bani si va pata istoria Stelei cu un lucru de neimaginat de orice suporter STELIST.Nu e o inventie de-a mea e un zvon aproape confirmat de Fecali.**** Becali **** Becali **** Becali!!!!!!!!!!!!!

pcsbb31.05.2009 09:56

"Avem sanse de 50 la suta sa ne calificam in Europa League. A batut Vaslui pe Rapid? Avem cea mai buna veste! Borcea, daca vrea sa fie campion, sa bata pe Brasov! Noi sigur ii vom bate pe Urziceni. Ii bat de-i distrug pe Urziceni. Il astept pe Borcea sa vina cu valizele de la Monte Carlo. Daca nu ne calificam, pierdem punctajul din UEFA si nu vom mai fi cap de serie"

Ce a spus oierul despre Urziceni-Steaua.I se rupe lui de punctajul UEFA,ii pasa doar de valiza lui Borcica.Mi-e scarba de omul asta.La **** Gigi Becali Gigi Becali,la **** Gigi Becali

«1234»