FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oierul Blestemat Pregateste Cuiul Final In Cosciugul Stelei ?

«1234»
vlad24.05.2009 20:41

Nu are cum sa se intample asta. O sa ajungem cea mai antipatica echipa din Romania. Asta e subiect de presa, marca zirou TV. Hai sa nu punem botul la toate ineptiile debitate de Gibon si Willy!

1on24.05.2009 20:42

Ãsta e diavolul în persoanã, dacã se gândește la așa ceva.

Presupunând cã s-ar întâmpla așa, preluarea ambelor personalitãți juridice, din punct de vedere legal, nu cred cã e posibil. ªi pentru a juca în UCL, noul club ar trebui sã preia palmaresul Urziceniului. Deci palmaresul Stelei rãmâne doar pe hârtie, în birou la jj. ªi, astfel, ar exista o posibilitate ca sã fie preluat de MApN, dacã s-ar vrea acest lucru. Stadionul oricum e al Armatei și se va putea juca tot în Ghencea.

Oricum, nu cred cã o sã se întâmple nimic.

PS: Închideți topic-ul ãsta dacã se continuã discuția la articolul de pe prima paginã.

zloty24.05.2009 20:42

Eu zic ca e facatura , daca Steaua absoarbe pe Urziceni logic ar fi ca noua echipa sa fie clasata pe locul 7, ca sa fie echipa campioana Urziceni ar trebuni sa absoarba Steaua si tot palmaresul ei, cea cee e imposibil.

zetroc24.05.2009 23:30

incredibil ce se intampla , ce poate sa faca un om , sper sa se intample ceva si sa nu ajugem unde a zis ciobanul

Virgil25.05.2009 05:21

Acum se poate trage concluzia de ce ciobanul vrea sa renunte la intregul lot al Stelei, cu cateva exceptii. Pentru ca va fuziona si va avea la dispozitie intregul lot al Unirii, inclusiv pe Dan Petrescu si pe MM.

Se spune ca Bucsaru are o datorie de vreo 10 milioane de euro la cioban si nu are de unde sa i-o inapoieze, deoarece criza, inspaimantatoarea criza, i-a dat afacerile peste cap. Singura modalitate de restituire ramane aceasta.

Se mai spune ca Bucsaru nu si-a mai platit jucatorii de luni de zile si ca nu mai poate tine clubul. Asa ca fuzionarea cu Steaua va fi o mana intinsa pentru el si pentru echipa. Salvarea. In mod normal ar trebui sa ramana copropietar, dar ramane de vazut daca va fi asa. De obicei ciobanul vrea tot.

Sunt curios cum se va numi echipa dupa fuzionare. Steaua-Unirea Bucuresti? Steaua? Unirea Bucuresti?

Daca se va numi Steaua-Unirea sau pur si simplu Unirea, e de asteptat ca multi din fanii Stelei sa intoarca spatele noii asociatii.

Radu1825.05.2009 05:43

Virgil,eu garantez ca si fara nume schimbat doar cu fuziune,multi or sa renunte sa mai sustina echipa!Eu unu nu pot sa accept un hibrid gen aek Timisoara!

g_funk2825.05.2009 05:59
Nu are cum sa se intample asta. O sa ajungem cea mai antipatica echipa din Romania. Asta e subiect de presa, marca zirou TV. Hai sa nu punem botul la toate ineptiile debitate de Gibon si Willy!

deja suntem cea mai antipatica echipa din Romania , bataia de joc a tarii.

greenyes25.05.2009 06:52
Acum se poate trage concluzia de ce ciobanul vrea sa renunte la intregul lot al Stelei, cu cateva exceptii. Pentru ca va fuziona si va avea la dispozitie intregul lot al Unirii, inclusiv pe Dan Petrescu si pe MM.

Se spune ca Bucsaru are o datorie de vreo 10 milioane de euro la cioban si nu are de unde sa i-o inapoieze, deoarece criza, inspaimantatoarea criza, i-a dat afacerile peste cap. Singura modalitate de restituire ramane aceasta.

Se mai spune ca Bucsaru nu si-a mai platit jucatorii de luni de zile si ca nu mai poate tine clubul. Asa ca fuzionarea cu Steaua va fi o mana intinsa pentru el si pentru echipa. Salvarea. In mod normal ar trebui sa ramana copropietar, dar ramane de vazut daca va fi asa. De obicei ciobanul vrea tot.

Sunt curios cum se va numi echipa dupa fuzionare. Steaua-Unirea Bucuresti? Steaua? Unirea Bucuresti?

Daca se va numi Steaua-Unirea sau pur si simplu Unirea, e de asteptat ca multi din fanii Stelei sa intoarca spatele noii asociatii.

Nu mai retin exact cine a spus o primul (am luat ideea de pe alt topic) dar daca Steaua fuzioneaza cu Unirea NU ARE CUM SA AVEM DREPT DE JOC IN Liga masii pentru ca am terminat pe locul......asa ca Steaua trebuie intr un mod sau altul sa DISPARA si sa lase loc unei echipe nou create sau tot palmaresul sa fie preluat de Unirea...oricum am da o noi disparem, poate ne lamuresc mai pe larg cei care le au cu legile comerciale.

Daca aceasta gluma proasta tinde sa prinda contur si NIMENI, suporteri si "marile glorii" (am pus ghilimele pentru am invatat sa apreciez gloriile fotbalsitice strict din punct de vedere fotbalsitic, exceptiile fiind Hagi, Boloni, Ienei...Lacatus, Duckadam s au dat cu ciobanul) nu face nimic, cu sigurnata o sa disparem.

stellian25.05.2009 06:53
daca Becali face asta pt mine Steaua a murit in secunda in care se oficializeaza fuziunea si o sa merg sa depun la poarta stadionului fularul ros-albastru pe care l-am purtat la gat cu drag la fiecare meci. As accepta umilinta neparticiparii in europa sau a retrogradarii in B , dar niciodata nu as accepta sa-mi pierd identitatea.
bestcormo25.05.2009 07:08
daca Becali face asta pt mine Steaua a murit in secunda in care se oficializeaza fuziunea si o sa merg sa depun la poarta stadionului fularul ros-albastru pe care l-am purtat la gat cu drag la fiecare meci. As accepta umilinta neparticiparii in europa sau a retrogradarii in B , dar niciodata nu as accepta sa-mi pierd identitatea.

Corect!

Steaua nu va mai exista din momentul in care se va face (daca se va face) aceasta fuziune..

Si iata cum ciobanul ne ingroapa definitiv.. si cand ma gandesc ca sunt destui care inca il mai pupa-n fund... s-a ales praful de tot...

Stanici25.05.2009 07:48

Ha! O sa se faca o echipa care sa fie sustinuta de jegurile umane care il sustin pe Jiji si nu pe Steaua, o sa se defintivizeze dominatia cocalarilor in tribunele Templului deoarece acea echipa nu va mai fi Steaua ci Fc Steaua cu un nume frumos. Stelistii vor merge la Flamaropol, la Chiajna, etc... cocalarii interesati de sampions lig isi vor sustine idolul-cioban si vor crea o atmosfera descrisa de pulisti : "jobene, goarne, peruci... festivalul saltimbancilor? Nu, Steaua in Liga Campionilor... " . Halal!

pcsbb25.05.2009 08:43

"Domnia" asta a lui Fecali se transforma pe zi ce trece intr-un cosmar,in fiecare saptamana mai "arunca cate o lopata de pamant" pe "mormantul" Stelei,care nu e moarta,dar a intrat in moarte clinica si pana nu pleaca oierul nu o sa isi revina.Jos Becali!

Pentru Steaua ne dam viata!!!

Campioni am fost campioni vom fi pana vom muri,Steaua Bucuresti!!!!!!!!!!

Daniel-Ionut25.05.2009 08:53

Sper sa fie doar o gluma :confused:

Cred ca va fi revolutie daca s-ar intampla asa ceva :cursing:

Decat sa vad ca se intampla asta cu Steaua, mai bine sa ii vad pe Dinamo in CL, si noi sa stam in afara europei... :no:

gio_stgloria25.05.2009 09:55

Iese un prost precum jabba la un post TV , zice o prostie si voi si toata mass media il luati in serios...

NonMollareMai8825.05.2009 10:02

de ce n-a iesit AISS cu un comunicat pe tema asta ? Chiar nu vi se pare destul de important subiectul ?

NonMollareMai8825.05.2009 10:29

Dupã ce a fost lansatã ipoteza unei fuziuni între Steaua și Unirea Urziceni la finalul acestui sezon, președintele LPF, Dumitru Dragomir, a reacționat, spunând cã materializarea acestei ipoteze ar fi beneficã pentru fotbalul românesc.

"Nu știu ce sã zic. Dacã te iei dupã legi e foarte posibilã aceastã fuziune. Ei pot sã vinã dupã ce se terminã campionatul și zic cã vor sã se uneascã, iar Comitetul Federal ar aproba cererea fãrã niciun fel de probleme. Dupã pãrerea mea, aceastã fuziune ar fi de bun augur pentru fotbalul românesc. Pãi, din douã echipe bune, faci una și mai bunã și așa ai șanse mai mari sã faci ceva notabil în Liga Campionilor", a spus Dragomir pentru NewsIn

Lupescu nu stie daca cei de la UEFA vor fi de acord.

"Nu stiu daca UEFA e de acord, ca cineva care nu a dobandit un loc in Cupele Europene, chiar daca se face o fuziune, o sa-i permita sa joace in Cupele Europene. Fuziune prin absorbtie, in sensul asta, eu inteleg ca o sa dispara o echipa, iar cealalta sa preia totul, dar nu stiu daca acest lucru inseamna ca o sa primeasca si locul, pe plan sportiv obtinut in in campionat." a spus Ionut Lupescu pentru www.sport.ro si pentru Stirile din Sport de la Radio Infopro.

deja nu mai e deloc la stadiul de zvon...

Melku25.05.2009 10:34

Pai da, nu mai e doar un zvon pentru ca sunt alarmisti ca tine care au o reactie in urma unei ipoteze lansate de un bagator de seama, neconfirmata oficial.

NonMollareMai8825.05.2009 10:41
Pai da, nu mai e doar un zvon pentru ca sunt alarmisti ca tine care au o reactie in urma unei ipoteze lansate de un bagator de seama, neconfirmata oficial.

Cine vrei sa ti-o confirme tie ca sa devina "oficial" ? Deja a spus-o oficialul ligii, oierul, jabba, lupescu.. astepti efectiv sa se produca fuziunea sau cum ?

Sunt unii care traiesc pe planeta asta cam degeaba, n-ar recunoaste evidenta nici daca i-ar lovi peste cap cu un vatrai. 

Melku25.05.2009 11:04

Si sunt altii care nu au capacitatea de a procesa informatia si o iau de buna, pun botul la orice.

Virgil25.05.2009 11:08

Ceea ce mi se pare mai important in aceaste momente este faptul ca Dinamo a fost oprita din cursa pentru titlu.

Turcu, Borcea si Badea sunt la pamant, Dinamo insasi e in pragul falimentului. Cine sa o mai finanteze pentru a emite sanse la titlul editiei viitoare?

Mai tineti minte ce a spus Borcea dupa Steaua-Dinamo 1-1? Ca se bucura ca Steaua nu a reusit ceea ce au reusit ei anul trecut in fata noastra. Atunci cand ne-au stopat din lupta pentru titlu. I-a stopat Unirea, asa ca ce mi-e țața Floarea, ce mi-e Floarea țața? Au pierdut campionatul in proportie de 90%!

Melku25.05.2009 11:59

Bai baiatule, de unde vii cu teoriile astea ma? De unde si pana unde e Steaua la un pas sa se desfiinteze? Esti la fel de iresponsabil ca si Iancu. Macar cunosti cadrul legal prin care ar putea fi "infaptuita" aceasta fuziune? Ai habar de implicatii? Cititor de cancan, trezeste-te.

NonMollareMai8825.05.2009 12:10
Bai baiatule, de unde vii cu teoriile astea ma? De unde si pana unde e Steaua la un pas sa se desfiinteze? Esti la fel de iresponsabil ca si Iancu. Macar cunosti cadrul legal prin care ar putea fi "infaptuita" aceasta fuziune? Ai habar de implicatii? Cititor de cancan, trezeste-te.

................................

Exista doua posibilitati . Societatea Stelei sa absoarba societatea Unirii caz in care Steaua va prelua activele si pasivele Unirii dar ramane cu locul 7 nu cu calificarea in CL si mai exista posibilitatea la care foarte probabil s-a gandit ciobanul, adica Societatea Unirii sa absoarba FC Steaua si sa se redenumeasca in "FC Steaua", caz in care noi in mod legal vom piede istoria, palmaresul Stelei dar ciobanu se va alege cu un loc in CL.

Sa nu uitam ca pe cioban l-a durut in cur de palmares si istorie inclusiv atunci cand era scandalul datoriilor cu Bodu, mi-l amintesc foarte clar spunand ca " ce nevoie am eu de palmares pe hartie, ce suporterii nu stiu ca Steaua e tot aia ?" ..... Deci cam asta e modul de gandire al ciobanului.

Mai usor cu jignirile !!!

bodanelu25.05.2009 12:22

@NonMollareMai88 asta e primul avertisment care ti-l dau. Vezi ca oricum esti urmarit. Nu mai acuza aiurea. Si mai usor.. nu te mai panica!

Melku25.05.2009 12:22

Draga suporterule de canapea, daca ai fi cat de cat stelist ti-ai da seama ca varianta lansata de Iancu nu are cum sa se infaptuiasca vreodata, este utopica. Steaua suntem noi si destinul ei nu poate fi hotarat de un cioban, el poate fi cel mult influentat.

bodanelu25.05.2009 12:25

Relax Virgile, relax. Pentru certuri si jigniri aveti privatul!

«1234»