Daca ciuma de Becali face asta atunci Steaua intr-adevar moare,asta e tristul adevar. Pai ce noi suntem vreun bragadiru imputit sa facem fuziune? Si cu cine,cu Unirea Urziceni? Nu stiu daca sa crap de ras sau sa dau in plans.
Daca aceasta manevra ii iese ciobanului ma pis pe noua lui echipa,care nu va mai avea nimic din Steaua,e strigator la cer ce vrea sa faca imputitul asta.Credeam ca Borcea e viclean insa Jiji e cu 10 clase peste el la manipulare.A fraierit suporterii punand simboluri pe banca,scazand standardele de performanta ale echipei,si-a fraierit chiar si jucatorii dupa ce nu le-a platit salariile cateva luni etc etc etc.
Daca nu e inca o gluma proasta a lui Jiji,sper ca fostele glorii cu bani sa cumpere palmaresul Stelei de la imputit si sa incepem din nou din divizia c,d sau unde intra echipele noi.
E o pata pe obrazul Stelei si sugestia de a fuziona cu alta echipa insa ciobanul asta nu are limite. Asta distruge din temelii tot ce inseamna Steaua iar noi,presa si fostii mari jucatori stam cu mainile in san,uitandu-ne cum jegul asta doboara un simbol al fotbalului romanesc.Si ma pis pe argumentul "pai el da banii",sa vinda dracu echipa ca e prea prost sa conduca un club atat de mare.Uitati-va la sclavii din jurul sau,cat de priceputi sunt.
Nu stiu daca e pe bune sau nu treaba asta insa ii intreb pe cei care nu sunt inca anti-cioban? Ce mai asteptati fratilor?Cat de orbi sunteti? A distrus echipa asta(uitati-va la joc si la rezultatele din ultimii 3 ani),a adus antrenori pe care sa-i manipuleze cu vrea el,se inconjoara de incompetenti,se pisa pe trecutul nostru,a amenintat ca vinde palmaresul,s-a prostituat pe langa dinamovisti,am ajuns pe locurile 7-8,ratam Europa si acum,lovitura de gratie,amenintarea fuziunii cu Unirea Urziceni.
Vai de capul nostru,in cativa ani pupam divizia B cu ciobanul asta.Aud ca vine Panduru si incepe sa ma doara capul din nou.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.