Tensiune mare
La asa loc in campionat, asa conducere, perspective si "planuri de viitor" e oarecum de inteles. Dar hai sa nu dezarmam, ultimul dictator nu a avut un sfarsit prea fericit.
Tensiune mare
La asa loc in campionat, asa conducere, perspective si "planuri de viitor" e oarecum de inteles. Dar hai sa nu dezarmam, ultimul dictator nu a avut un sfarsit prea fericit.
Vedeti ca se poate? Va pupa tata!
Din pacate Becali va capata imuntate parlamentara pentru ca intr-o tara anormala exista multa prostime. Asta este viata!
Ce credeti ca ati scapat de Becali ?
Este campanie electorala.Asta o sa va intoxice pana nu mai simtiti.
@NonMollareMai88 nu ne intereseaza ce este pe privatul tau! Ai optiunea de ignore user. Suficient.
@Virgil, am rugamintea sa nu raspunzi! Daca o vei face, trec la sanctiuni si la adresa ta si a lui.
@ALL sunt nevoit sa ma repet. Pentru jigniri si invitatii la bere sau suc aveti privatul. Aici se discuta la obiect despre fuziunea Steaua Urziceni.
nevermind....ma lupt cu morile de vant.
"Regulamentul nu vorbește de posibilitatea unei fuziuni, ci doar despre cesiunea drepturilor între cluburi. Dacã se gãsesc douã persoane juridice, una fãrã scop patrimonial, care este înscrisã în competiție în Liga I, cum este Unirea Urziceni, ea poate cesiona dreptul de participare în competiții cãtre o societate comercialã pe acțiuni. Practic, cesiunea acestui drept este posibilã. Regulamentul nu precizeazã cât și cum sã se plãteascã. Este vorba doar de o cesiune. Singura condiție e sã nu existe datorii cãtre stat sau cãtre alte cluburi și sã fie plãtite taxele. Pânã pe 30 iunie se poate face o cerere cãtre Comitetul Executiv în aceastã privințã. UEFA și FIFA nu s-ar amesteca într-o asemenea acțiune de tip dâmbovițean. Eu nu cred cã se poate face o asemenea fuziune, dar la noi este posibil orice", a explicat Urs la gsptv.
Mitica Dragomir vrea sa modifice regulamentul pentru ca Steaua sa joace in Liga Campionilor!
"Steaua si-ar face o echipa puternica daca ar fuziona cu Urziceni! Ne-ar da sperante in niste rezultate... ca din doua echipe poti sa faci una bunicica. Din punct de vedere legal se poate face fuziunea, din punct de vedere al regulamentului de la Federatie, deocamdata nu se poate, trebuie modificat. Lucrul acesta de poate! E normal ca regulamentul sa fie in concordanta cu legile tarii.' a spus Mitica Dragomir pentru Stirile din Sport de la Radio Infopro si pentru www.sport.ro
"In seara asta, oricine are o idee si i se pare interesanta vine si spune ce vrea. Marian Iancu este unul dintre cei mai abili conducatori de club din Liga 1, care stie ce spune, el declara lucurile acestea pentru a crea o diversiune inaintea meciului direct cu Unirea", a declarat Mihai Stoica la gsptv.
"El stie de aversiunea pe care o au fanii Timisoarei pentru echipele din capitala si vrea ca fanii sa considere ca lupta contra Stelei, nu contra Urziceniului. Unirea si Steaua nu vor fuziona!", a mai spus Mihai Stoica.
Anghel Iordãnescu nu crede cã se pune problema ca Steaua sã fuzioneze cu Unirea Urziceni, considerînd acest demers drept jignitor pentru un club de talia "militarilor".
"Terminați cu aceste glume! Nici de glumã nu este bunã. Nu cred cã se poate întîmpla așa ceva. Astea-s povești de adormit copiii.
Chiar dacã ar fi posibil așa, eu, ca microbist, n-aș fi niciodatã de acord ca Steaua sã ajungã într-o asemenea situație numai pentru a juca în Liga Campionilor.
Patronul Stelei poate sã se gîndeascã la orice, dar nu cred cã FRF mai poate sã accepte un alt scandal care s-ar crea în urma unei asemenea fuziuni.
Asa tata puiu, lumineaza-i pe romani ![]()
Becali: "Fuziunea depinde de suporteri"
Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat, luni, ca ultimul cuvant in privinta posibilei fuziuni cu Unirea Urziceni il vor avea suporterii "ros-albastrii".
"Nu stiu daca va juca Urziceniul in Ghencea, in Liga. In privinta fuziunii, eu astept si din partea suporterilor un raspuns. Depinde si de suporteri. Daca ei vor, atunci discutam", a spus Gigi Becali.
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...e-suporteri.htm
Cu alte cuvinte nici chiar Becali nu este atat de inconstient sa faca asa ceva de capul lui ![]()
Cu alte cuvinte nici chiar Becali nu este atat de inconstient sa faca asa ceva de capul lui![]()
acum nu mai sunt fabulatii ? inventii ?
La cat de multi tigani, cocalari si oi becalizate sustin Fc Steaua, eu n-as fi asa de linistit de ce-a spus. Daca suporterii adevarati ai Stelei nu se fac auziti, devin complici la disparitia Stelei.
Cu alte cuvinte nici chiar Becali nu este atat de inconstient sa faca asa ceva de capul lui
Pe Becali il doare-n oaie de suporteri. E doar o poza dragutza pentru presa, nu fiti naivi. Cred ca a cam fost refuzat si acum incearca sa iasa basma curata.
Voi chiar credeti ca daca ar avea de castigat peste 10 milioane de euro, Becali s-ar impiedica de suporteri?
Mai tineti minte ce a spus Borcea dupa Steaua-Dinamo 1-1? Ca se bucura ca Steaua nu a reusit ceea ce au reusit ei anul trecut in fata noastra. Atunci cand ne-au stopat din lupta pentru titlu. I-a stopat Unirea, asa ca ce mi-e țața Floarea, ce mi-e Floarea țața? Au pierdut campionatul in proportie de 90%!
Aha. Dar stai putin, cum adica nu i-am stopat ? Pai Unirea are 66 puncte, javrele militiei 65. Dupa matematica mea, cu cele 2 puncte pierdute cu Steaua, Dinamo era pe primul loc. Nu ? Plus inca doua puncte pierdute pe teren propriu, in groapa de gunoi in tur. Nu stiu cum socoteste Borcea, dar dupa mine, cele 4 puncte pierdute cu Steaua, i-au costat rau de tot.
Ultimul comentariu pe tema asta. Repet, nici macar Becali nu este atat de inconstient sa faca asa ceva. Da, s-ar impiedica de suporteri si de multi alti sustinatori ai Stelei. Ar iesi al treilea razboi mondial. Asa ceva este atat de neconceput si de utopic incat chiar nu vad motive sa ma alarmez. Daca ar aparea mii de oameni la vila mosierului ca sa il linseze, ar ingheta de frica cu toate armatele lui de bodyguarzi. Nimeni nu o sa ii permita sa omoare Steaua noastra. Calmati-va odata.
"Am discutat asearã cu jucãtorii, le-am spus cã este o aberație. Nu va fi vorba de nicio fuziune, regulamentul nu permite așa ceva. Este o invenție de-a patronului Timișoarei, nimic mai mult. O invenție a lui Iancu.
Steaua are licențã pentru 2009-2010, Unirea la fel. Dacã aceastã fuziune ar fi avut vreun fundament real, trebuia fãcutã înainte de obținerea licenței. Noi suntem Unirea Urziceni și vom rãmâne Unirea Urziceni. Steaua și Unirea nu vor fuziona niciodatã, vã garanteazã Mihai Stoica", a spus managerul Unirii la Sport.ro
Fratii mei,prietenii mei (o citez pe Nikita din Romana) de ce nu mergem sa protestam in fata vilei ciobanului?..aa ..ca pune gorilele pe noi..pai cu frica asta n-o sa ajungem nicaieri..o sa moara Steaua si noi ii vom plange de mila...n-au 20 ce sa faca la doua sute de oameni
Ultimul comentariu pe tema asta. Repet, nici macar Becali nu este atat de inconstient sa faca asa ceva. Da, s-ar impiedica de suporteri si de multi alti sustinatori ai Stelei. Ar iesi al treilea razboi mondial. Asa ceva este atat de neconceput si de utopic incat chiar nu vad motive sa ma alarmez. Daca ar aparea mii de oameni la vila mosierului ca sa il linseze, ar ingheta de frica cu toate armatele lui de bodyguarzi. Nimeni nu o sa ii permita sa omoare Steaua noastra. Calmati-va odata.
"Am discutat asearã cu jucãtorii, le-am spus cã este o aberație. Nu va fi vorba de nicio fuziune, regulamentul nu permite așa ceva. Este o invenție de-a patronului Timișoarei, nimic mai mult. O invenție a lui Iancu.
Steaua are licențã pentru 2009-2010, Unirea la fel. Dacã aceastã fuziune ar fi avut vreun fundament real, trebuia fãcutã înainte de obținerea licenței. Noi suntem Unirea Urziceni și vom rãmâne Unirea Urziceni. Steaua și Unirea nu vor fuziona niciodatã, vã garanteazã Mihai Stoica", a spus managerul Unirii la Sport.ro
Sa dea Dumnezeu sa fie asa!
Steaua ESTE A NOASTRA, NU A DIAVOLULUI!
a fost invitat jegul la Nasul... idiotul vorbeste serios el chiar are de gand sa faca asta..... A fost si un sondaj la emisiune, nu mi-a venit sa cred rezultatul a fost cam 80 % erau pentru fuziune dintr-o mie de mesaje . Or fi trimis doar tiganii becalizati si adversarii Stelei mesaje ?
Bucșaru i-a dat replica lui Gigi Becali și spune cã nu va vinde niciodatã echipa pe care a preluat-o din Liga a III-a și a dus-o pînã pe primul loc în prima ligã.
- Despre acest subiect v-am sunat sã vã întrebãm.
- Nu știți cã eu nu dau interviuri? Nu vreau sã comentez și nici sã rãspund la întrebãri.
- Bun, dar ne puteți spune mãcar dacã e adevãrat ce a zis Gigi Becali și anume cã...
- Gigi Becali se joacã cu voi de ani buni, chiar nu vã dați seama? E jucãria voastrã într-un fel și invers.
- Dar el a spus cã la finalul sezonului e posibilã o fuziune între Steaua și Urziceni.
- El a spus o chestie neadevãratã și voi o întrețineți. Ați pus acolo pe jumãtate de paginã materialul și vã convine.
- Bun, dar v-a întrebat sau a discutat cu dumneavoastrã despre aceastã fuziune?
- Nu, n-am discutat absolut nimic despre așa ceva și nici n-o sã discutãm. Haideți, cã mai multe chiar nu vreau sã zic, sînt și plecat în stãinãtate, vã mulțumesc...
- Deci respingeți ideea de a fi absorbiți de Steaua?
- Rețineți ce vã spun, mai multe chiar nu vreau sã comentez, și anume cã eu, Dumitru Bucșaru, nu voi vinde niciodatã echipa Unirea Urziceni. Deci aceastã posibilitate sã o eliminați și sã nu mai discutați despre ea cã nu se va întîmpla. Repet, niciodatã.
Inchidem si noi circul asta de topic?
Nu uitati ca Becali are firma de sondare a opiniei publice.Si prin forumuri sunt pusi sustinatori de ai lui.
Baieti,inchideti topicul!
Acum un an, Polonia Varsovia a inghitit o echipa poloneza mult mai mica, dar calificata in UEFA ca sa joace in locul ei in Europa. UEFA s-a opus.
S-a aberat cam mult, se poate totusi inchide prostia asta? Aici nu e nici gsp nici prosport, ca sa discutam orice kkt scos de cretini
Eșec la Urziceni!
de Dan Udrea, Cristian Otopeanu
Becali le va cere jucãtorilor sã piardã în ultima etapã chiar dacã roș-albaștrii vor mai avea șanse de a prinde un loc de Europa League
Steaua a pierdut orice șansã la titlul de campioanã de etape bune, însã va face jocuri importante în acest final de sezon în privința stabilirii campioanei. Roș-albaștrii se vor deplasa în chiar ultima rundã la Urziceni, meci care va hotãrî, practic, noua deținãtoare a titlului.
Gigi: "Sã pierdem cu Unirea!"
Deși, public, Gigi Becali a spus cã "s-ar putea sã batem la Urziceni, cã poate o sã fim în cãrți pentru Europa League", în Ghencea s-a stabilit deja cum va fi abordatã întîlnirea cu Unirea. "Vom pierde la Urziceni indiferent dacã mai avem sau șanse sã prindem Europa. Va fi mai bine pentru Steaua dacã vom face asta" a fost mesajul lui Becali în discuțiile cu apropiații sãi.
Jucãtorii sînt de acord
Goian și compania au primit cu satisfacție dorința patronului. Goian, Ogãraru, Ghionea, Petre Marin, Ochiroșii și, în general, toți românii din lot, și-au jurat cã vor face în așa fel încît Urziceni sã cîștige jocul și astfel Dinamo sã nu ajungã în Champions League.
Rãsplata: Urziceni va juca în Ghencea
Dacã Steaua va pierde la Urziceni, va fi automat în afara Europei, ceea ce ar însemna o pierdere financiarã de minimum 3 milioane de euro. De unde ar putea ajunge acești bani în contul Stelei pe axa Urziceni-Bucșaru-Becali? Pe douã cãi legale.
Prima: Unirea va juca aproape sigur în Ghencea meciurile din Liga Campionilor și îi va plãti Stelei o chirie de cîte 500 de mii de euro pentru fiecare dintre cele 3 jocuri.
A doua: toate încasãrile vor fi cedate roș-albaștrilor și, cum ialomițenii ar urma sã întîlneascã doar adversari precum Real, Manchester, Barcelona, Inter Milano, în contul Stelei ar mai putea ajunge încã mãcar 1,5 milioane de euro.
Fanii Stelei implorã jucãtorii: "Dați-vã la o parte cu Unirea!"
Varianta ca Steaua sã ducã titlul la Urziceni, în dauna rivalei Dinamo, a generat sute de comentarii pe site-ul stelisti.ro. Majoritatea covîrșitoare a suporterilor vrea ca echipa favoritã sã nu opunã rezistențã în meciul din ultima etapã, mai ales ținînd cont de faptul cã șansele la cupele europene sînt, practic, inexistente.
ªanse minime pentru Europa League
Steaua e în acest moment pe locul 7 și, chiar dacã ar juca ultimele douã etape la cîștig, șansele de a prinde un loc de Europa League sînt foarte mici. De ce? Pentru cã nici chiar cu 6 puncte n-ar fi sigurã de prezența la toamnã în Europa. În acest caz ar totaliza 58 de puncte, prag pe care Craiova l-ar putea depãși printr-o victorie pe teren propriu cu Vaslui, în ultima etapã, iar Rapid l-ar putea egala cu un punct la Vaslui și 3 acasã cu Poli Iași, fiindu-i de ajuns pentru a termina în fața Stelei pentru cã rezultatele directe favorizeazã trupa din Giulești.
"Nu vînd!"
de Dan Udrea
Dumitru Bucsaru e patronul Urziceniului inca de pe vremea cind echipa activa in Liga a III-a. Bucșaru i-a dat replica lui Gigi Becali și spune cã nu va vinde niciodatã echipa pe care a preluat-o din Liga a III-a și a dus-o pînã pe primul loc în prima ligã
E mai ușor sã faci un interviu cu Michel Platini sau Traian Bãsescu decît cu patronul Urziceniului. De altfel, cu Dumitru Bucșaru e greu sã gãsești în arhiva foto 10 fotografii diferite. E atît de discret încît atunci cînd vine la meciurile echipei sale, înainte de a coborî din limuzina sa, cheamã unul dintre oamenii sãi de încredere pentru a merge în fața lui, tocmai pentru a nu fi observat, filmat și fotografiat. Ieri, a rãspuns imediat la apelul gașca slugilor proaste.
- Bunã ziua, domnule Bucșaru, de la Gazeta Sporturilor vã deranjãm.
- Bunã ziua, dar, ce, ați fãcut o coaliție împotriva mea?
- Ce sã facem?
- O coaliție. Am vãzut cã ați scris astãzi cã voi vinde echipa, cã ne va lua Steaua.
"Gigi Becali se joacã cu voi de ani buni"
- Despre acest subiect v-am sunat sã vã întrebãm.
- Nu știți cã eu nu dau interviuri? Nu vreau sã comentez și nici sã rãspund la întrebãri.
- Bun, dar ne puteți spune mãcar dacã e adevãrat ce a zis Gigi Becali și anume cã...
- Gigi Becali se joacã cu voi de ani buni, chiar nu vã dați seama? E jucãria voastrã într-un fel și invers.
- Dar el a spus cã la finalul sezonului e posibilã o fuziune între Steaua și Urziceni.
- El a spus o chestie neadevãratã și voi o întrețineți. Ați pus acolo pe jumãtate de paginã materialul și vã convine.
- Bun, dar v-a întrebat sau a discutat cu dumneavoastrã despre aceastã fuziune?
- Nu, n-am discutat absolut nimic despre așa ceva și nici n-o sã discutãm. Haideți, cã mai multe chiar nu vreau sã zic, sînt și plecat în stãinãtate, vã mulțumesc...
"Niciodatã nu voi vinde Unirea Urziceni"
- Deci respingeți ideea de a fi absorbiți de Steaua?
- Rețineți ce vã spun, mai multe chiar nu vreau sã comentez, și anume cã eu, Dumitru Bucșaru, nu voi vinde niciodatã echipa Unirea Urziceni. Deci aceastã posibilitate sã o eliminați și sã nu mai discutați despre ea cã nu se va întîmpla. Repet, niciodatã.
- Gigi Becali a adus-o în discuție, nu presa.
- Nu vreau sã intru cu el în polemicã, e problema lui ce spune. Haideți sã încheiem cã nici nu prea am semnal prin zona în care sînt.
- E adevãrat cã aveți o mare datorie la Gigi Becali, de cîteva milioane de euro?
- Nu cred cã... (convorbirea s-a întrerupt, probabil Dumitru Bucșaru rãmînînd fãrã semnal la telefonul mobil).
150 milioane de euro este averea pe care o deține Dumitru Bucșaru conform topului "Adevãrul 500 miliardari români"
---------------
Parerea mea e ca e fictiune a la Udrea. ![]()
Eu nu cred ca Bucsaru vrea!Pai sa fim seriosi!Ce datorii?SA zicem ca au.Pai nu le pot plati dupa ce se califica in CL?Echipa lui Petrescu si MM poate prinde locul 3.Ceea ce o sa ne faca de ras. Si de ce sunt ei obligati sa joace in Ghencea?Pot juca in Giulesti sau pe Lia Manoliu.Si astea sunt variante.
Prietene, Lia Manoliu e la pamant
) si Ghiulestiul nu este omologat pentru meciurile CL din grupe, de-abia obtine licenta pentru Liga I. Singurele stadioane care sunt conform normelor UEFA pentru disputarea meciurilor in faza grupelor din CL sunt Ghencea si cel al CFR-ului.