FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Persona Non Grata

«1234»
Stanici12.08.2009 13:03

Are dreptate Costi, ma. Daca banam oile, noi ce facem? Incepem iar cu faze de-alea "superb articolul, Lari", ne batem unii pe altii pe umar si zambim frumos?

Adrian12.08.2009 14:22

Costi

Evident nu stii cum sta treaba cu "10% pentru becalisti". La aia daca le dai 10% warn imediat incep sa faca un scandal monstru.

Lu' xray, cum ii dadeam 10% pentru offtopic(si asta face offtopic la greu, lumea poate sa confirme), aparea pe reclamatii si cerea sa ii fie scos ca de fapt nu a fost avertizat sau nu a vazut avertismentul la timp sau scria in timp ce l-am avertizat. Tot felul de chestii din astea penibile.

Ti-am zis, cu astia nu ai ce sa te intelegi. Ei o tin pe-a lor si gata. Ar trebui sa abordezi si tu pe unul din astia. Sa vezi ce le poate capul :D

p.s. Propun ca ceea ce zice Stanici sa nu se ia in considerare pentru ca el e un tip conflictual si iubeste, astfel, conflictele :P Certurile il excita :yeahh: Nu ma credeti? Uitati-va cat se tot cearta cu dee :D

Plus ca sunt sanse mari ca el sa fi fost beat cand a scris ce a scris. :D

Virgil13.08.2009 09:12
Costi si cat vrei sa am rabdare cu unul care nu intelegE? sa-i explic mereu mereu si el sa nu inteleaga si sa o tina pe a lui cu aia 30-40 de drogati de la sud?

Plm.. sunt inginer... nu prea imi place sa ma faca altii drogat :D

Esti mai mult decat inginer. Esti diplomat inginer. :thumbsup:

Sunt de acord cu interpretarea regulamentului in spiritul lui.

MoWeed13.08.2009 09:19

Dar, banand un individ care nu injura mult dar nu face altceva decat sa creeze certuri pe forum nu inseamna interpretarea regulamentului in spiritul lui?

Una este sa ai o discutie in contradictoriu argumentata si civilizata, alta este sa vii mereu sa zici "e ca mine, voi sunteti niste drogati si atat".

Marius13.08.2009 09:42
Una este sa ai o discutie in contradictoriu argumentata si civilizata, alta este sa vii mereu sa zici "e ca mine, voi sunteti niste drogati si atat".

lasa ca sunt unii care zic si ei mereu "e ca mine, tu esti becalist si atat". Uneori pe buna dreptate, alteori nu. C-asa-i in tenis.

I.N.Money13.08.2009 10:32

Imi aduc aminte ca aveam acum ceva ani un dinamovist, parca Reddog avea nick-ul, omul avea vreo 2000 de posturi si nu era unul in care sa jigneasca Steaua. Era o placere mare sa poti sa porti o discutie cu el, in schimb agitatorii astia becalioti ar merita cu un mare ban.

Discuti cu ei, le explici chestii , argumentezi si ei o tin cu " aia 30-40 huligani", fraza invatata de la maimutoi , de iti vine sa ii bati pana scuipa toti banii inghititi de la nea Gigi, dar pe de alta parte e adevarat ca starnesc discutii si incing spiritele pe site facandu-l mai populat.

Bine, daca mai apar si nebuni ca ala de zicea ca are casete si ii da lu Argaseala..atunci ban tata :))

Virgil13.08.2009 12:56
Dar, banand un individ care nu injura mult dar nu face altceva decat sa creeze certuri pe forum nu inseamna interpretarea regulamentului in spiritul lui?

Nu nu. Am fost inteles gresit. Cu cei care produc probleme trebuie actionat cu severitate. Dar daca mai scapa o injuratura- doua, e suficient sa-i editezi postul si sa-i explici ca daca va continua se va actiona in litera regulamentului. Asa mi se pare corect.

Imi aduc aminte ca aveam acum ceva ani un dinamovist, parca Reddog avea nick-ul, omul avea vreo 2000 de posturi si nu era unul in care sa jigneasca Steaua. Era o placere mare sa poti sa porti o discutie cu el, in schimb agitatorii astia becalioti ar merita cu un mare ban.

Discuti cu ei, le explici chestii , argumentezi si ei o tin cu " aia 30-40 huligani", fraza invatata de la maimutoi , de iti vine sa ii bati pana scuipa toti banii inghititi de la nea Gigi, dar pe de alta parte e adevarat ca starnesc discutii si incing spiritele pe site facandu-l mai populat.

Bine, daca mai apar si nebuni ca ala de zicea ca are casete si ii da lu Argaseala..atunci ban tata :))

Asa e. Era un tip super. Dar intrau tot felul de tipi care habar nu aveau despre ce e vorba si-l agasau. Tipul cred ca devenise pe jumatate stelist.

Azzido13.08.2009 14:42
Asa e. Era un tip super.

Era o fata :)

Virgil14.08.2009 05:23

Ma rog, tot super era. La vremea respectiva doar George stia.

lbj14.08.2009 18:37

si eu stiam :))

Virgil17.08.2009 06:45
si eu stiam :))

Tu? Daca imi spui a cui clona esti te cred. :D

Adrian18.09.2009 15:07
rar

Nu ma consider un om cult (cu toate ca diplomele o arata),dar nici prost cum ma faci u nu cred ca sunt, nu am avut onoarea sa pregatesc si sa cheltui bani pe o coregrafie, la meciuri de multa vreme intru gratis, dar faptul ca tu te implici mai mult ca mine nu iti da dreptul sa te manifesti scandalos, sa-i privezi de dreptul de a vedea in direct un meci pe alti suporteri indiferent de gradul de implicare. se pot face proteste in strada cu aprobari, trebuie doar sa stii sa vorbesti celui neutru...dar tu nu stii...esti prea agresiv in limbaj.

Cu partea cu spartul fetei nu e chiar asa usor, m.am pregatit multe zile atat fizic cat si psihic si am avut multe nopti nedormite ca sa asigur linistea si siguranta oamenilor buni sau rai destepti sau prosti (cum ii clasifici tu), te lauzi ca esti mare...si eu sunt, dar fizicul nu e totul, nu te mai arunca cu capul inainte, lupta de strada nu te pregateste suficient, ai nevoie de temperament, autocontrol si multa munca. sa te amenint sau sa-ti fac rau? nu are rost, sper doar sa scapi de prostie si sa atrangeti lumea langa voi.

Cu un singur lucru ai avut dreptate: nu eram contra lui Jiji; dar nici cu el nu eram, eram pasiv, dar acum cred ca ajunge. Numai bine "vagabontule".

Baiatul asta mi se pare jandarm/politist/infiltrat. E aici doar ca sa adune informatii.

Cartitele primesc ban?

p.s. Din discursul lui ar parea ca ma dau mare si ca ma comport ca un cocalar. Vreau doar sa va zic, in apararea mea, ca, in mesajul privat pe care i l-am trimis, i-am zis doar ca vreau sa ii sparg fata, nu ca sunt de 3 metri inaltime si 360 de kg :))

Azzido19.09.2009 06:24

daca era cartita nu cred ca mai recunostea el ca este militian, plus ca poate sa stranga informatii si fara sa aiba cont pe site

Virgil19.09.2009 08:07

O sa zambiti, dar cu cativa ani in urma, in urma unui post mai elevat scris de mine, cineva a crezut ca sunt MM Stoica. La fel pe Dinamo, intr-un post la misto, cineva a afirmat pe forum ca el crede ca sunt Cornel Dinu. Din fericire nu am fost nici unul, nici altul. :D

Nu cred ca userul care a avut altercatia cu Adrian e politist, jandarm sau sereist. Pur si simplu se pricepe sa le intoarca.

Adriane, nu te speria ma, ca suntem alaturi de tine. Pentru ca toti suntem ca unul si unul ca toti. Sau, ma rog, asa ar trebui sa fie. :thumbsup:

«1234»