FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Persona Non Grata

«1234»
Fane23.07.2009 12:13
dee pe topicul de mistouri ar trebui sa fie persoana non grata!

la puscarie cu dee :hump:

Adrian30.07.2009 21:48

Noi propuneri pentru Persona Non Gratta (Serioase :P )

becalistii:

masterboy - limbaj foarte agresiv cu utilizatorii. foarte multe injuraturi si un becalist convins/agitator.

campion_european - foarte ironic cu unii redactori si moderatori ai acestui site(nu ma ascund. si eu ma numar printre ei).stie doar sa ia la misto. la fel, becalist convins si agitator.

ronrichie - o curva de om care baga strambe in stanga si dreapta. agitator convins.

O sa ziceti ca nu e bine ce facem. Eu cred ca e bine. Trebuie curatat neamul stelist. Daca e sa incepem de undeva, sa incepem de aici.

un mic P.S.

As mai adauga un nume pe aceasta lista: xray_rom.

Si fara sa implic aici conflictele pe care le-am avut cu el.

Pur si simplu am primit mesaje private de la alti utilizatori care cereau banarea lui.(asa cum am primit si pt redondo)

MoWeed30.07.2009 22:52

Eu inteleg ca trebuie sa permitem fiecaruia sa-si exprime opinia. Sunt de acord ca protestul va fi eficient doar cand vom atrage de partea noastra majoritatea suporterilor stelisti, ceea ce inseamna convertirea becalistilor.

Dar cei trei pe care i-a zis Adrian sunt ori de-a dreptul imbecili, ori agitatori al caror scop este sa ne enerveze. Adica, li s-au adus argumente pentru protest de mii de ori si ei vin de fiecare data si intreaba "ce ave-ti voi cu ne-a Gigi?" de parca nu le-ar fi zis nimeni nimic. Ca sa nu mai vorbesc de limbajul agresiv, cel putin in cazul masturbatorului si a lui ronrichie.

Parerea mea este ca nu aduc nici un plus site-ului ba, mai mult, reusesc sa enerveze pe toata lumea cu obtuzitatea lor si cu incapatanarea de a nu vedea niciodata argumentele aduse impotriva lui "ne-a Gigi"

bodanelu31.07.2009 07:29

eu am alta propunere. Facut un topic unde sa prezentam motivele contestarii ciobanului (Lari :D) scris scur si la obiect. TOpicul facut lipicios la discutii ros-albastre si cand apare care un amarat dasta pac raspuns cu link-ul. Nu polemici nu nimic.

Lari31.07.2009 10:22

Io ma gandeam ca ar fi si mai eficient sa facem un link (cum e ala de recrutare in AISS) pe prima pagina (si asa cei mai multi utilizatori stau acolo) care sa trimita la o arhiva a articolelor in care Gigel isi arata adevarata fata, fie ele articole sau chestii de presa. Sa scriem pe poza fie "Becali, afara din Ghencea!", fie "62 - ne vrem clubul inapoi!", sa vada toti spalatii pe creier cum sta treaba.

Nici eu nu-i vad sensul lui Masterboy pe aceasta lume.

Cat despre aialalti, am o parere ceva mai "de centru": eu cred ca trebuie sa-i lasam si pe becalisti sa se exprime pe forum. Acest sit este deosebit de vizitat de oameni de tot felul, de la jurnalisti, la jucatori si oficiali, astfel incat trebuie sa le explicam la fiecare in parte de ce il vrem plecat pe Becali.

E cam aiurea, insa degeaba aducem argumente prin articole, daca, la discutiile "face to face" le dam ban pe motiv de Becali.

Si mie imi vine sa scuip monitoru' cand vad de-alde Campion_European sau Sebastien ca vin ei cu experienta de viata si cu varsta sa ne explice noua cum ar trebui sa stea treaba, desi ei, saracii, de-abia respira. Dar daca nu le tocam fiecare virgula, riscam sa parem niste maimute turbate.

Nici mie nu-mi convine chestia asta, insa nu cred ca banarea este o solutie. Pana la urma este un forum, iar scopul nostru ar trebui sa fie nu sa pastram acest loc liber de becalisti, ci sa punem umarul cat mai abitir la scaderea popularitatii individului.

MoWeed31.07.2009 11:22

Lari, sunt complet de acord ca becalistii trebuie lasati si ei sa-si prezinte ideeile pe forum. Dar ce ne facem cu cei care, atunci cand sunt combatuti cu argumente o dau in jigniri(lui masterboy i-am adus argumente, m-a jignit, campion_european ala nu raspunde la argumente decat cu dume ca cine sunt eu din Brasov sa-i zic de Steaua sau cu povesti de cand era el in Armata Ultra)?

Faptul ca un becalist nu raspunde la contra-argumente(si crede-ma cred ca le-am scris de cel putin 100 de ori pana acu) decat cu jigniri nu face decat sa provioace alti utilizatori sa le raspunda agresiv.

Toti cei 3 enumerati de Adrian au avut un limbaj agresiv, ii numeau cocalari, drogati, tampiti pe cei care sunt impotriva mult-iubitului stapan.

Adrian31.07.2009 12:17

Ca tot veni vorba de campion_european si lipsa de argumente din textele celor ca el.

Uitati-va pe articolul lui Lari, cel cu Markutii. Veti vedea ca ultimul raspuns(sau printre ultimele) e al meu, un raspuns in care aduc argumente ca becalii nu s-a bagat doar peste antrenorii care nu stiau meserie. campion_european nu a raspuns nici acum la acel post desi e de ceva vreme acolo si desi a mai raspuns altor posturi, cu jigniri si offtopic. Pe ala l-a ignorat.

si, ca sa nu uit, campion_european e clona lui johngotti(alt becalist convins). Am dovedit asta chiar cand si-a facut contul si baiatul a zis ca nu e asa, ca de fapt johngotti e de fapt un coleg de-al lui de la servici. Asta e aproape la fel de tare ca aia a lu' xray cu nevasta.

Lari31.07.2009 12:35

Baieti, ce am spus eu mai sus nu inseamna in niciun caz ca trebuie lasati sa incalce regulamentul. A jignit? Pac-pac, una peste ochi!

Eu spuneam ca nu ar trebui incalecati doar pentru ca sunt becalisti, atata tot.

@Adrian

Stai calm, "ca campionu" nu mi-a raspuns nici mie la intrebari.

Dar stiti care-i faza? Ca daca tot vorbim cu ei, o sa ajunga si ei la aceleasi concluzii ca si noi. ;) Vezi cazul razelor chiorix (supertare gaselnita lui Miaus!) in discutia cu Adrian referitor la tampenia aia a LPF-ului. :yes:

MoWeed31.07.2009 13:11

Lari, fa tu topicul ala in care sa scrii motivele pentru care-l contestam pe Jiji. Cand mai intreaba vreunul de ce-l contestam pe Jiji ii dam linkul. Daca va continua sa jigneasca va fi sanctionat si gata

Lari31.07.2009 14:31

Promit sa fac un topic in week-end (acum is la munca, sefa-i o tarfa proasta, de-astea...).

Mai propun ca acel topic sa fie inchis, sa nu inceapa iar aberatiile.

MoWeed31.07.2009 15:05

De acord.

Tre sa dau o bere :beer2:

Lari31.07.2009 15:48

O bere acu', o bere la articolu' de ieri...

Cre'ca-mi fac timp sa vin la Brasov... :alcoholic:

Ronnie31.07.2009 16:00

Oare pot sa va dau ban ca faceti off-topic p-aici? :D

MoWeed01.08.2009 14:32
Baieti, ce am spus eu mai sus nu inseamna in niciun caz ca trebuie lasati sa incalce regulamentul. A jignit? Pac-pac, una peste ochi!

Eu spuneam ca nu ar trebui incalecati doar pentru ca sunt becalisti, atata tot.

@Adrian

Stai calm, "ca campionu" nu mi-a raspuns nici mie la intrebari.

Dar stiti care-i faza? Ca daca tot vorbim cu ei, o sa ajunga si ei la aceleasi concluzii ca si noi. ;) Vezi cazul razelor chiorix (supertare gaselnita lui Miaus!) in discutia cu Adrian referitor la tampenia aia a LPF-ului. :yes:

@XRay-Rom

Nu te-am acuzat NICIODATA ca ai fi becalist. Stiu foarte, foarte bine cu cine discut.

Nu te-am judecat, sa stii. Doar ti-am combatut anumite optiuni si m-am retras din discutie, atunci cand s-a discutat despre aspecte de ordin contabil.

Eu incercam sa arat ca raul pe care l-a facut Becali clubului poate fi clasificat, iar ceea ce se afla in acest "top 3" (cel putin) a fost decisiv in ultimii ani, oricare ar fi aspectele benefice ale lui Becali la acest club.

:)) Ha ha, te-am prins. Cand erai beat, ieri sau azi? :D

Adrian01.08.2009 16:07

Mah... nu vreau sa zic nimic, sa acuz pe nimeni, dar mi se cam pare ca cineva a dat din casa.

Ciudat cum icsrei a intors placa fix acum cand e in discutie eliminarea lui. Sper sa ma insel si sa se fi luminat omul. :D Mi-ar placea mai mult. Acum e super cand vad cum zice ca nu e cu becalii :))

Lari01.08.2009 23:50
:)) Ha ha, te-am prins. Cand erai beat, ieri sau azi? :D

Totul se leaga, fii atent:

Eu pe el nu l-am acuzat niciodata ca ar fi becalist. Da, l-am suspectat (mai ales cand ii lua apararea la faza cu banii bagati si scosi de la club), insa nu i-am spus niciodata in fata chestia asta.

Doi la mana: ati vazut ca, daca discutam cu ei, ajung la aceeasi concluzie ca si noi, mai ales cand ii constrangem sa ne raspunda la intrebari? Haidi, bah, ca suntem pe drumu' cel bun! :punk:

Parerea mea sincera despre el: omu' e extrem de dezordonat cand scrie lucruri mai ample. Are tendinta de a explica mult, fara a trage concluzii, ceea ce lasa lucrurile la voia interpretarii. Nu as pune discutia despre unii de aici strict in doi termeni: becalist/nebecalist. Uite, urmariti-i posturile mai vechi ale lui campion_european, si veti vedea ca si el il crede vinovat pe Becali de multe chestii. Nenea asta are treaba cu protestele.

Aaa, ca acest lucru duce in final la avantajul ciobanului, da. Insa asta nu-i face becalisti (repet: si campion si chiorix au mai afirmat ce ii reproseaza lui Becali, insa nu atat de apasat ca noi), ci incapabili sa se dea doi pasi mai in spate sa vada tabloul de ansamblu. Iar pe amandoi ii deranjeaza enorm faptul ca protestele afecteaza echipa.

MoWeed02.08.2009 07:24

Ce se scoate asta...

Fane03.08.2009 07:24

Cum le mai spune el - ca un om batran :D

Marius03.08.2009 09:39

Asta dovedeste ca verdictele ferme date la cald sunt aproape intotdeauna gresite.

Adrian08.08.2009 09:20

Baieti, am facut un sondaj nou in care putem vota daca banarea permanenta a userului Ronrichie.

Baiatul e, evident, un agitator. Si nu prea ai ce sa te intelegi cu el.

Strategia lui e simpla. Posteaza si gata. Nu aduce nici un argument, nimic. Doar posteaza si apoi raspunde doar acelor utilizatori care il abordeaza intr-o maniera mai putin civilizata. Se foloseste de treaba asta pentru a se da asuprit si persecutat.

Cand e insa abordat de utilizatori care ii cer sa explice afirmatiile sale, refuza discutia cu ei. Eu m-am tinut de el pe vreo 3 topice sa raspunda. bodanelu inca nu si-a primit raspuns la ceea ce l-a intrebat acum vreo 2 sau 3 zile.

Omul vine aici, pupa fund de becal si face scandal.

Propun ban permanent! Nu are rost sa ne tot jucam cu baietii astia. Nu pricep pentru ca nu pot sa priceapa. Nu ii prea ajuta capul.

I.N.Money08.08.2009 09:24

Ma, prost nu e si tocmai d-asta e strigator la cer ca exista asemenea oameni care il sustin pe cioban in halul asta (vezi exemplul lui Victor). Oricum....un mare ban permanent si lui si muncitorilor de la png.

Lari08.08.2009 11:26

Hai sa-l executam virtual pe ricarici! :punk:

Mie imi apare ca cica am votat in acest sondaj, desi nu am dat click. Nu conteaza. La votul final, adaugati un vot in plus la DA, VREM SANGE DE ricarici!

MoWeed08.08.2009 11:45

Afara cu el. Nu face altceva decat sa enerveze pe toata lumea

bodanelu08.08.2009 15:48

si eu il vreau afara

lbj08.08.2009 21:11

Totusi incercati sa nu abuzati de banuri...faptul ca e agitator nu mi se pare motiv de ban...ii dati warn, ii dati pentru offtopic, pentru jogniri...dar tot timpul aveti intentia de a-i bana pe cei care au alta parere fata de a noastra...si asta nu ne aduce nimic bun pentru site, decat antipatie din partea altora.

«1234»