Am facut acest topic pentru a face propuneri de persona non grata pentru ca am vazut ca nu exista asa ceva.
Eu am 2 propuneri pentru persona non grata:
1. SteauaB - baiatul asta e un suedez care in continuu isi bate joc de romani si ii ia la misto. E un anti-roman convins. Am vazut ca are un cont pe Youtube (numele contului e SteauaBucuresti) si acolo tot pune videouri cu jucatori romani pe care ii lauda. Problema e ca acolo ii lauda si aici ii ia la misto. Pe langa stelisti, pe contul lui de youtube apar si dinamovisti. Pe torje si Adrian Cristea ii lauda chiar mai tare decat pe jucatorii stelisti.
Citind comentariile de pe acel cont, am vazut ca omul e nascut in Suedia, probabil din parinti romani, si ca, in afara de acest lucru, nu are nici o legatura cu Romania. Ii place sa discute in continuu despre niste lucruri pe care nu le cunoaste doar ca sa aiba ce face.
Contul de youtube e al lui. La descriere scrie ca e din Suedia ia comentariile lui in limba romana contin aceleasi greseli cu care ne-a obisnuit deja pe site.
Pe langa faptul ca ii place sa isi bata joc de romani, omul iubeste si certurile.
Nu vad ce ar putea aduce in plus pentru forum si site. E total pe langa cu fotbalul si cauta doar sa enerveze. Eu zic ca mai bine scapam de el decat sa fim nevoiti sa dam avertizari utilizatorilor seriosi care s-ar putea sa nu il mai suporte la un moment dat.
2. redondo- dupa cum am mai aratat pana acum, acest utilizator nu e stelist, e un suporter al craiovei. Desi el zice ca tine si cu Steaua, pentru mine, 50% stelist inseamna 0% stelist.
Pe langa asta, mai e si un mare suporter al lui becalii si, de multe ori, il pupa in fund pe oier desi argumentele sale sunt fix 0.
Omul iubeste sa se certe cu alti utilizatori. Posteaza enorm pe cate n topice in acelasi timp si de cele mai multe ori o face degeaba. Iarasi, la fel ca in cazul lui SteauaB, nu vad cu ce ar putea ajuta acest om siteul. Si, tot la fel ca in cazul lui SteauaB, as prefera sa fie banat el si nu un suporter stelist care ar ceda nervos datorita prostiilor debitate de acesta.
Stiu ca unii dintre voi sunteti prieteni cu el dar sper ca veti putea trece peste asta si ca veti gandi in folosul siteului.
Am propus acesti 2 utilizatori pentru ca sunt de parere ca fac rau siteului. Astept parerile voastre si un vot.