FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Persona Non Grata

«1234»
Adrian23.05.2009 19:37

Am facut acest topic pentru a face propuneri de persona non grata pentru ca am vazut ca nu exista asa ceva.

Eu am 2 propuneri pentru persona non grata:

1. SteauaB - baiatul asta e un suedez care in continuu isi bate joc de romani si ii ia la misto. E un anti-roman convins. Am vazut ca are un cont pe Youtube (numele contului e SteauaBucuresti) si acolo tot pune videouri cu jucatori romani pe care ii lauda. Problema e ca acolo ii lauda si aici ii ia la misto. Pe langa stelisti, pe contul lui de youtube apar si dinamovisti. Pe torje si Adrian Cristea ii lauda chiar mai tare decat pe jucatorii stelisti.

Citind comentariile de pe acel cont, am vazut ca omul e nascut in Suedia, probabil din parinti romani, si ca, in afara de acest lucru, nu are nici o legatura cu Romania. Ii place sa discute in continuu despre niste lucruri pe care nu le cunoaste doar ca sa aiba ce face.

Contul de youtube e al lui. La descriere scrie ca e din Suedia ia comentariile lui in limba romana contin aceleasi greseli cu care ne-a obisnuit deja pe site.

Pe langa faptul ca ii place sa isi bata joc de romani, omul iubeste si certurile.

Nu vad ce ar putea aduce in plus pentru forum si site. E total pe langa cu fotbalul si cauta doar sa enerveze. Eu zic ca mai bine scapam de el decat sa fim nevoiti sa dam avertizari utilizatorilor seriosi care s-ar putea sa nu il mai suporte la un moment dat.

2. redondo- dupa cum am mai aratat pana acum, acest utilizator nu e stelist, e un suporter al craiovei. Desi el zice ca tine si cu Steaua, pentru mine, 50% stelist inseamna 0% stelist.

Pe langa asta, mai e si un mare suporter al lui becalii si, de multe ori, il pupa in fund pe oier desi argumentele sale sunt fix 0.

Omul iubeste sa se certe cu alti utilizatori. Posteaza enorm pe cate n topice in acelasi timp si de cele mai multe ori o face degeaba. Iarasi, la fel ca in cazul lui SteauaB, nu vad cu ce ar putea ajuta acest om siteul. Si, tot la fel ca in cazul lui SteauaB, as prefera sa fie banat el si nu un suporter stelist care ar ceda nervos datorita prostiilor debitate de acesta.

Stiu ca unii dintre voi sunteti prieteni cu el dar sper ca veti putea trece peste asta si ca veti gandi in folosul siteului.

Am propus acesti 2 utilizatori pentru ca sunt de parere ca fac rau siteului. Astept parerile voastre si un vot.

bodanelu23.05.2009 20:12

pentru banarea lui redondo. un agitator

la steauab ma mai gandesc.

MoWeed23.05.2009 20:28

redondo e un agitator, aveti dreptate. Mereu merge pe principiul "eu le stiu pe toate eu am dreptate". Nu cred ca exista un singur utilizator pe acest site care sa il aiba la suflet

Cat despre SteauaB sunt suta la suta de acord. Oricum i-am explicat intr-un mesaj privat ca, de acum inainte, voi folosi toleranta 0 in cazul lui. Daca il mai vad ca face misto gratuit de romani, il avertizez nu-l mai iert. Propun sa facem asa cu totii

Fane24.05.2009 07:56

Nu-l poti arde fara un motiv.

Totul depinde de user daca si dupa avertismente tot bate campii, atunci cu adevarat isi merita excluderea de pe sit.

MoWeed24.05.2009 09:38

@Fane

SteauaB are 8 sanctiuni de la inceputul anului; de doua ori a luat 7 zile...

redondo nu prea are sanctiuni, ce-i drept

Fane24.05.2009 14:57

@Mo

Am inteles...cu proxima ocazie arde-l si gata.

Adrian31.05.2009 07:19

Baietasi, SteauaB al nostru iar a inceput sa isi dea cu parerea despre lucruri pe care nu le stie doar ca sa se afle in treaba. Va rog frumos raspundeti odata. Il banam de tot sau nu?

Nu fiti coiosi si raspundeti.

p.s. Stanici nu are drept de vot ca el e un tip conflictual si ii place sa aiba elemente din astea agitatoare pe forum ca sa aiba cu cine sa tina dezbateri.

Ronnie31.05.2009 08:10

Arde-l in gura, din partea mea.

Azzido31.05.2009 09:51

aplicati regulamentul si atat. prostia nu se pedepseste de regulamentul fcs. jignirile da

deci nu ii da ban doar ca vorbeste aiurea. multi vorbesc aiurea...

Adrian31.05.2009 10:12

Azzido

La el e problema ca el isi bate joc de Romani si de Romania. Orice postare a lui contine un atac la adresa romanilor.

Argumente 0. Bun simt 0. bataie de joc cat incape.

oricum, i-am dat ban 7 zile pentru cumul de sanctiuni. Omul isi bate pur si simplu joc de orice avertisment pe care il primeste. fie ca e vorba de warn, mesaj privat sau chiar ban.

Lari11.06.2009 08:59
daca Timisoara ia 6 puncte eu imi dau ban pe forumul asta.

Bai, baieti, vedeti ca aveti treaba si nu vreau sa va retin! Cine-l ajuta pe George Stan? :bananadance:

Uite link: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...80&start=80

:yeahh:

Virgil11.06.2009 09:15

De acord cu Azzido.

Adi, pe SteauaB poti sa-l tii din ban in ban. Si pe Redondo.

Nici eu nu credeam ca banditul de Iancu va primi punctele inapoi. Se vede ca a impins multi bani. In ultimele etape pur si simplu a manipulat TAS-ul, sperand sa pacaleasca Steaua sa bata Unirea, dar cine sapa groapa altuia... urmarea o stiti voi.

bodanelu11.06.2009 12:31

baieti de unul din tartorii acestui site am scapat. cum facem sa scapam si de azzido sa ne facem decap pe aici?

Azzido11.06.2009 20:31

greu taica, greu!

dar daca va incalzeste cu ceva, va anunt cand plec in vacanta :)

Ronnie12.06.2009 17:12

Propun sa intre Azzido cu George la "Persoana Non-Grata" apoi vindem forumul si impartim la cati moderatori suntem. :punk:

Adrian12.06.2009 17:45

Bah ronnie

Ce plm i-ai dat avertisment lu' the Flyer?!

Nu ai vazut ce tampenii a scris redondo? Cum ma-sa sa nu raspunda nimeni?! Ala scrie doar ca sa enerveze. Trebuia sa iti dai si tie un warn ca si tu ai raspuns cu jigniri pe forum(chiar daca erau adresate lui argatseala-omul pe care il pupa in cur redondo)

Deja m-am saturat de cretinul ala. S-a ajuns acum sa ia alti utilizator warn din cauza lui. Fucking great!

Ronnie12.06.2009 17:49

S-au jignit reciproc. Mi se pare normal sa le dau warn la amandoi. Daca ne certam noi doi pe tema "Lacatus-antrenorul" nu ti se pare normal sa luam amandoi avertisment? Cum ai fi reactionat daca luai doar tu stiind ca si eu am injurat?

MoWeed12.06.2009 18:17
Propun sa intre Azzido cu George la "Persoana Non-Grata" apoi vindem forumul si impartim la cati moderatori suntem. :punk:

Sau luam noi direct banii de la Popoviciu, nu mai opresc cei 2 jumate din fonduri :D

Adrian12.06.2009 18:43

Bine mah frate...sa mor daca te inteleg.

redondo ala scrie doar prostii. Ba il lauda pe becalii, ba pe argatseala, ba pe patratzinii. Cum plm sa nu reactioneze utilizatorii urat?

Daca eu as veni si m-as pisa pe tine. Si apoi ar veni unu si m-ar lauda ca ce bine am facut, l-ai plezni sau nu?

Omului ii place doar sa incite. Pacat ca voi nu vedeti asta.

Vezi ca s-a luat in gura si cu Danimarcu.

Are azi deja 4 persoane la activ: Il Soldatino, The Flyer, DaniMarcu si pe mine. Ca sa nu vorbesc despre mine, primii 3 sunt stelisti adevarati, mult mai stelisti ca el si au adus contributii mult mai mari la acest site.

Ronnie12.06.2009 18:49

Da' nu pot sa ii dau ban omului doar pentru ca e fan Becali sau Argaseala. Fiecare are dreptul sa sustina pe cine vrea. In gura se pot lua cine vrea cu cine vrea. Sunt barbati. Pe cine vad ca jigneste, dau un mesaj privat, atentionez, daca continua aplicam regulamentul. Si asa am si facut. Redondo si The Flyer au fost atentionati inainte si cand am vazut ca nu se potolesc am aplicat regulamentul.

Adrian15.06.2009 17:46

Asa mah. Votati impotriva banarii lui redondo. Lasati-l pe site ca sa poata injura oameni ca SteauaToronto, oameni care chiar au facut ceva pentru siteul asta.

Lari15.06.2009 18:41

La faza asta, il cam inteleg: a spus doar ca trebuie sa ascultam ce are si Argaseala de zis, dupa care a inceput scandalul.

Si eu sunt ferm convins ca Jergaseala i-a spus exact acele cuvinte. Dar Redondo a spus o chestie de bun-simt, imbracata destul de aiurea, da.

Bine ca n-a venit "Vama", cred ca as fi primit primele mele banuri de cand am cont... :notangel:

Adrian15.06.2009 19:27

Asa cum a spus ca:

"plesan nu are valoare....Gigi face bine ca il da"

"tiago nu are valoare....Gigi face bine ca nu il cumpara"

"MM nu are valoare...e mai bun argatseala..."

etc

MoWeed15.06.2009 19:29

Eu zic ca trebuiau amandoi sanctionati pentru dialogul lor.

De exemplu, am vorbit cu danimarcu si i-am zis ca mi-ar parea rau sa-i dau avertizare datorita unui simpatizant al Stelei si el mi-a raspuns ca isi asuma orice greseli si ca nu se supara. Daca am fi actionat conform regulamentului, redondo avea de mult ban si anumiti useri ar fi avut 10%...

Ronnie22.07.2009 11:50

dee pe topicul de mistouri ar trebui sa fie persoana non grata!

«1234»