@Costi nu e chiar asa. Am tot incercat sa-i aduc argumente.. sa-i explic.. asta nu intelege. O tine pe a lui cu aia 30-40, ca el e reprezentantul pentru masa de suporteri anti protest
@Costi nu e chiar asa. Am tot incercat sa-i aduc argumente.. sa-i explic.. asta nu intelege. O tine pe a lui cu aia 30-40, ca el e reprezentantul pentru masa de suporteri anti protest
Intr-adevar sunt becalisti cu care se poate si discuta, care incearca macar sa ne demonteze argumentele (xray_rom ar fi unul dintre ei). Dar ronrichie ala alegea sa raspunda numai celor care-l jigneau, ignorand intentionat postarile celor care ii dadeau argumente impotriva lui Becali.
Cat despre becalisti eu cred ca este tocmai invers. Majoritatii becalistilor li se iarta destule tocmai pentru a nu parea ca le punem pumnul in gura. Sa nu uitam cazurile redondo si masterboy care provocau numai certuri si jigniri pe forum. Sincer, cred ca mai daunator este sa ii lasam sa se certe cu toata lumea pe forum. Pe langa faptul ca enerveaza pe multi din userii obisnuiti ai site-ului(adica nu aia care apar la victorii sa il apere pe Jiji), jignirile care li se aduc atrag mai multa antipatie din partea neutrilor...
Mai propun un personaj spre observare: Bogdanos.
Are 16 ani, isi termina toate posturile cu "free Steaua" si e anti-protest pana in maduva oaselor, avand talentul sa aduca argumente mai subtiri ca firul de par al lui Grzelak. Daca l-as cunoaste personal, l-as tranti de doo ori cu capu' de maibac.
Am trecut la banarea permanenta a lui campion_european.
Dupa ce i-am dat ban 30 de zile pentru cumul de sanctiuni(baiatul a injurat de mama si tata unul din utilizatorii forumului) s-a trezit cocalarul sa imi trimita mesaje private. Nu o sa le pun toate pentru ca nu are rost sa arat toate injuraturile becaliste venite de la el. Pun doar parerea lui despre site:
Si da-mi ma ban permanent pisam-as pe tine si pe forumul pizdi de latrai. Ca si daca discutati despre vreme o dati in Becali analfabeti sarmani si fumati ce sunteti. N-am vazut in viata mea o adunatura de cuscre mai jalnica, ca a voastra. Nu va mai semnati ma cu "site-ul suporterilor stelisti" ca nu aveti nicio treaba. Suporterii stelisti sunt aia 24.500 care va iau la **** pe voi aia maxim 500 care stricati atmosfera la echipa.
Am trecut la ridicarea banului la nivel de permanent. Daca cineva are vreo obiectie, sa o spuna.
Tineti totusi cont de faptul ca omul e un becalist agresiv care ia la misto si injura toti utilizatorii anti-becaliii si mai e si clona lui Johngotti.
nu e problema
bai adriane, nu mai bana oamenii ca sunt becalioti! nu-i mai cataloga asa macar cand iti explici decizia. baneaza-i pentru injurii, nu pentru ca sunt becalistii sau altele.
lbj
Cu campion european altfel sta problema.
Acum cateva luni bune era unul pe aici, pe nume Johngotti, care se tot certa cu suporterii stelisti anti becalii. Omul nu injura, nu jignea, isi spunea parerea si discutiile, desi erau aprinse, nu degenerau la injurii sau atacuri la persoana.
Si, deodata, disparte johngotti(de atunci nu a mai intrat) si dupa cateva minute apare un baiat nou, cu un cont proaspat creat si a carui IP era asemenea cu cel al lui johngotti. Baiatul asta era campion_european si a inceput foarte tare sa ia la misto utilizatorii, sa ii ironizeze, sa zica fel de fel de lucruri despre ei. Atunci l-am avertizat pt jigniri si mi s-a reprosat ca am gresit pentru ca i-am trimis un mesaj in care i-am zis sa o lase mai moale cu comportamentul de cocalar atoatestiutor si "mai" superior ca noi.
Ulterior omul a inceput sa injure fara sa se opreasca si a fost banat de bodanelu.
I-a trecut banul si a revenit aici la fel de pus pe cearta ca inainte.
A primit ban 30 de zile pentru cumul de sanctiuni, ultima sanctiune fiind:
<!--QuoteEEnd--> O sa-ti analizaz doar discursul, fara sa ma leg de convingeri, fara sa tin partea muncitorilor, lui Becali sau peluzelor. Bai pustiulica, muncitorii, prin definitie nu sunt sclavi. Ei muncesc pentru painea copiilor lor, in loc sa-i dea in cap lu' mata si sa-ti ia tie banii de discoteca. Daca tu jignesti oamenii care muncesc cinstit, in tara sau afara departe, esti un dobitoc si-un tampit. N-am fost niciodata muncitor in sensul prestarii muncilor grele si in conditii la limita evului mediu, din contra, am terminat doua facultati si un master dar cand vad pusti idioti ca tine care-i jignesc si-i fac sclavi pe cei care muncesc pentru mancarea lor si a familiei lor, ma pis pe familia ta si pe tot nemul tau care gandeste ca tine. Si sa-ti dau o veste pusti cordit si meltean de la Rosiori: si familia ta tot din muncitori este formata, ca doar mata si tactu n-or fi cersetori. In rest doar Forza Steaua
Au urmat jigniri pe privat pentru mine, ca omul evident e dependent de forum si nu poate fara si a trimis si citatul acela frumos in care imi explica parerea lui despre noi. Daca tot nu poate ajuta cu nimic, nu vad ce sa mai caute pe aici.
Deja s-a cam plictisit lumea sa ii auda argumentele de genul: "eu am 2 facultati, tu nu", "eu sunt jm3k3r, tu nu", "eu sunt bazat, tu nu".
El a primit banul pentru injuraturi. 30 de zile si-a luat.
Dar l-am prelungit pe perioada nelimitata datorita comportamentului sau ulterior. Am toate mesajele private pe care mi le-a trimis ca sa vedeti ce ii poate capul. Daca sunteti interesati.
p.s. Excluderea lui era oricum in discutie aici.Si cred ca toti suntem de acord cu asta.
de ce nu le suspendati contul cand dati ban? si doar le opriti dreptul de a posta?
scoate-i ban-ul nelimitat pt ca stii foarte clar ca nu se iau in considerare mesajele private.
deci ramane doar cu ban de 30 zile
Omul va veni inapoi cu acelasi limbaj si aceleasi idei. Ma rog. Facem cum credeti voi.
Propun totusi ca perioada de suspendare sa nu fie luata in calcul atunci cand se face cumul de sanctiuni. De ex, daca omul e suspendat 30 de zile si vine si injura iara, sa i se ia ca o noua abatere chiar langa cele dinainte si sa se faca iar cumulul si sa fie suspendat iar, mai mult.
pai daca revine cu injurii si jigniri si-l vad.. eu nu-l iert ![]()
Nici eu
Eu nu zic in niciun caz sa-i iertati...dar in stilul asta o sa ajungeti sa vorbiti pe forum 10 persoane. De multe ori oameni batuti in cap ca ei sunt sarea si piperul pe un forum, pentru ca te provoaca in discutii si tin lumea treaza...altfel ar fi liniste si pace pe aici. Dati-le ban la aia care vin si injura, gen **** Peluza Sud, drogatilor, "nu v-a mai da nea Gigi bani" dar lasati-i pe altii...ronrichie ala era simpatic, imi venea sa-l injur de fiecare data la cat de prostut era ![]()
nu le mai dati ban ca sunt agitatori daca oamenii se comporta civilizat, nu le mai cautati tot felul de bube ca sa fie banati, folositi regulamentul atunci cand chiar e nevoie.
De acord Costi. Sa luam exemplul xray care a injurat de multe ori cand era provocat. Face el offtopic, dar macar ai cu cine discuta, iti aduce argumente in favoarea ideeilor lui.
Pe cand, alde ronrichie prefera sa atace pe toata lumea fara sa aduca argumente in favoarea ideeilor lui. De aia l-am considerat agitator.
Sincer, 2-3 oi cu care sa ai ce sa discuti ar fi foarte bune pe forum. Pentru ca, demontandu-le argumentele, poate mai atragem din neutri
Acum vreo 1-2 ani se bana cate 1-2 la 6 luni pentru abureli. Acum banam si pe aia care au 0 posturi. plm...
Asta tine si de utilizatori, nu numai de moderatori
Cu becalistii nu ai ce discuta. Nici unul nu aduce niciodata vreun argument cat de cat solid ca sa sustina ceea ce zice. Ei vin doar cu afirmatii. "gigii e asa!" dar nu mai explica de ce. "gigii are dreptate", tot fara sa explice.
Astia nu sunt sarea si piperul. Astia sunt pur si simplu niste dobitoci ignoranti.
Lu' campion_european daca ii zici ceva, vine cu contraargumentul: "pai bai pustiule, cand eram eu la stadion cu jean, tu nu erai nascut. Si cand imi luam eu cele 2 mastere si faceam primul milion de euro, tu nu stiai de Steaua. De aia nu ai tu dreptate". Ce argumente sunt astea?
Ronrichie ala fuge pur si simplu de discutii. Scrie ceva si gata. De aia s-a enervat bodanelu pe el. L-a fugarit pe ala pe vreo 3 topice timp de 3 zile ca sa il faca sa ii raspunda la o intrebare.
xray a schimbat-o acum. el nu mai e becalist. e chiar antibecalii. go with the flow I guess...
Probabil a observat ca pica becalistii pe capete si nah... nu cred ca i-ar placea daca nu ar mai avea acces pe forum. unde si-ar mai expune el ideile elevate?!
E un fenomen tot mai des intalnit in lume, indobitocirea oamenilor. Majoritatea celor mai tineri nu stiu sa poarte o discutie in contradictoriu. Asta ca sa nu mai vorbim despre mizeria pe care o arunca in limba romana cu fiecare propozitie scrisa.
In anii precedenti nu era chiar asa. Aveai multi oameni pe forum cu care purtai discutii in contradictoriu dar macar aia aduceau argumente. Era baiatul ala Leynad72, pe care si acum il tin minte. Ala era anti Oli si anti cioban. Si nu se lasa si avea argumente foarte bune. Era extrem de enervant omul. Extrem de enervant. Cat m-am certat cu el... Dar s-a dovedit ca a avut dreptate. Si a trebuit sa plec capul in fata lui. Si eu si multi altii. Am facut-o, am recunoscut ca avea dreptate si am trecut mai departe. Astazi nu mai vezi oameni ca ala. Astazi sunt tot felul de pitziponci si cocalare care tin cu Steaua doar pentru ca echipa castiga.
Nu trebuie sa ne fie rusine ca scapam site-ul de astfel de specimene.
Si stati voi linistiti, sarea si piperul nu va disparea niciodata.
Uitati, chiar ieri sau alaltaieri am purtat discutii in contradictoriu cu niste utilizatori foarte inteligenti, care au argumentat tot ce au zis. Gryzzly, Psycho_Stelist, Iontztm, etc. Sunt destui oameni aici cu care poti vorbi. Doar ca de multe ori nu sunt lasati de catre cocalarii ceilalti.
p.s.
Pai, daca mai erau ronrichie,xray sau redondo pe site, credeti ca mai puteam discuta ceva cu oamenii aia?!
Pai, majoritatea celor banati au fost spammeri sau alti suporteri. Nu cred ca am banat pana acum vreun stelist ![]()
p.s. Cine sunt calin_meduzu si bugaboo? ![]()
Calin s-a ocupat in trecut cu campionatul ala cu pariuri.
Eu nici nu stiam ca bugaboo a fost moderatoare.
@Azzido
Actiunile alea ce implica mai concret? Ca si bodanelu are o cifra cam mare pentru vechimea lui
Plus ca Adi Tanas are o cifra respectabila si el nu da banuri
Cu becalistii nu ai ce discuta. Nici unul nu aduce niciodata vreun argument cat de cat solid ca sa sustina ceea ce zice. Ei vin doar cu afirmatii. "gigii e asa!" dar nu mai explica de ce. "gigii are dreptate", tot fara sa explice.
Astia nu sunt sarea si piperul. Astia sunt pur si simplu niste dobitoci ignoranti.
Lu' campion_european daca ii zici ceva, vine cu contraargumentul: "pai bai pustiule, cand eram eu la stadion cu jean, tu nu erai nascut. Si cand imi luam eu cele 2 mastere si faceam primul milion de euro, tu nu stiai de Steaua. De aia nu ai tu dreptate". Ce argumente sunt astea?
Ronrichie ala fuge pur si simplu de discutii. Scrie ceva si gata. De aia s-a enervat bodanelu pe el. L-a fugarit pe ala pe vreo 3 topice timp de 3 zile ca sa il faca sa ii raspunda la o intrebare.
xray a schimbat-o acum. el nu mai e becalist. e chiar antibecalii. go with the flow I guess...
da mha, lasa-i sa vina cu afirmatii, chiar daca nu explica...dar nu le da ban pentru asta. chiar lasati-o mai moale cu banurile pentru ca ati luat-o razna, si cu atitudinea de superioritate...siteul trebuie sa educe, nu sa creeze un cerc exclusivist.
Costi si cat vrei sa am rabdare cu unul care nu intelegE? sa-i explic mereu mereu si el sa nu inteleaga si sa o tina pe a lui cu aia 30-40 de drogati de la sud?
Plm.. sunt inginer... nu prea imi place sa ma faca altii drogat ![]()
Costi
Nu sunt de acord.
Cum sa ii educi pe cei pe care ii poti educa cand lasi pe site toti loserii a caror argument suprem este "tu esti prost, eu sunt destept, de aia am dreptate"?
Nu faceti greseala sa credeti ca becalistii eliminati au fost eliminati doar pentru ca erau becalisti. Puteti oricand sa ii verificati, sa vedeti cata "culoare" contin postarile lor ![]()
Pe site inca sunt multi becalisti (azzazelo imi vine in minte ca exemplu) care se comporta civilizat si care nu fac probleme.
Dar cand unii vin cu "ma pis pe familia ta" sau "am **** pe your matherwell...", e greu sa nu ii banezi.
Si inca ceva. Sa stabilim de pe acum. Cum reactionam in cazul urmator:
Vine un becalist pus pe harta, incepe sa vorbeasca vrute si nevrute, jigneste si isi bate joc si ,mai ales, pupa curul becalian enervand pe toata lumea, provocand scandal, si e injurat.
Ce facem in cazul asta?
Adica, omul a venit pus pe harta.
Mie mi se pare anormal sa ii dau avertizare unui stelist care plange pe stadion sau in fata televizorului ca Steaua e unde e si care a reactionat, din punctul meu de vedere, normal la provocarile respectivului becaliot.
Eu sunt de parere ca elementul care a initiat scandalul trebuie eliminat, nu omul care pur si simplu a reactionat, reactia lui fiind una normala avand in vedere situatia clubului.
Deci, cum facem?
Sancionam amandoi utilizatorii sau doar pe cel rau intentionat?
frate, nu mai aplicati regulamentul in litera lui, ci in spiritul lui...nu zice nimeni ca daca eu imi bag **** pe un topic trebuie sa fiu sanctionat, ca nu stunem sfinti. sanctionati atunci cand lucrurile intr-adevar degenereaza.
in cazul expus de tine nu cred ca o sa moara nimeni ca are 10% warn, sincer...si eu mi-am luat warn ca mi-am bagat ****-n gura lui redondo.
bogdane, de ce ai sanctiona o persoana care te face drogat? lasa-i in pace sa o tina pe aia cu 20-30 de drogati...sunt minoritari pe siteul asta, nu trebuie sa dispara sau sa devina majoritari...asta e clar.