f1or_cs - ady_adinho 4-2
ady_adinho - f1or_cs 5-4
S-a vazut ca nu am mai jucat de mult,abia m-am descurcat
f1or_cs - ady_adinho 4-2
ady_adinho - f1or_cs 5-4
S-a vazut ca nu am mai jucat de mult,abia m-am descurcat
FINALA:
mihai1411 - f1or_cs
Se joaca un singur meci. BAFTA !
mi-a picat netul acasa de 2 zile,de cand cu fulgerele astea,sper sa rezolve baietii mai repede problema sa jucam finala
FINALA:
mihai1411 - f1or_cs 5-3,frumos meci,bv fior
sezonu asta avem si supercupa?![]()
Nu-Nu, se amana .. ; ))
Daca doriti puteti participan intr-un campionat de FIFA 2009, cu isncriere GRATUITA in care veti beneficia si de premii!
LOCUL 1 - 15 EURO
LOCUL 2 - CONT FILELIST
Daca doriti lasati un POST REPLY cu datele dvs. si eu am sa va contactez.
Multumesc!
MARS !
Perietene, daca nu esti interesat te rog abtine-te! Eu am dat acest mesaj pentru cei care doresc (nu am facut reclama la absolut nimic, nu mi-am lasat site-ul sau o adresa de contact) deci te rog, pe viitor daca intalnesti un subiect care e nesemnificativ pentru tine (neinteresant) ignora-l!
Mersi!
MARS, ma ! Bateti coasa !
Nu stiu ce varsta ai tu, dar nu cred ca ai fregventat prea mult timp scoala... nu scri corect gramatical, trebuie sa ma straduiesc sa inteleg ce vrei sa zici... nu te supara, dar daca vrei sau pretinzi ca ocupi un loc important pe acest forum, te inseli...! Din cate vad eu, nu faci parte dintr-un grup demn de respectat pe acest forum "Senior"... in fine, haide ca nu vreau sa intru in polemici cu tine, eu nu am sa mai postez din clipa asta nici un mesaj pe acest forum (pacat ca eu sunt stelist, intru pe un forum de stelisti si sunt tratat ca un dinamovist)... asta e lipsa de respect (CEI 7 ANI DE ACASA)!!!
, dar nu cred ca ai fregventat prea mult timp scoala... nu scri corect gramatical
" God, tu esti ? " ![]()
prosteaua.com
Nu te mai da victim si mi bine citeste regulmentul. Ai facut aici si reclama si offtopic si scandal. Mai mult decat minimul necesar ca sa te banez.
Va sugerez la amandoi sa continuati discuti in privat si, daca vrei sa faci reclama, exista o sectiune pentru reclame.
@prosteaua.com: Nu ne intereseaza niciun fel de campionat. Ceea ce ai facut tu se numeste offtopic !
daca sunt anulate meciurile de la baraj, ce se intampla? (cu cei ce treaba sa le joace, eu fiind unul dintre ei)