FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

HAGI- Patron ? Steaua e a stelistilor ! nu-l mai sterge!!!

«1234»
FanSteaua4Life26.09.2005 08:49
Dupa Dinamo-rapid catelushi vor fi cei care vor sustine ca doar ei au fata de europa...hahaha

ce fata .. nu vezi ce fete de lesinati si martalogi au aia.. pot sa joace ei bine .. dar cu fetele alea rade europa de ei

Explicale lor asta...Sunt mai grei de cap si nu inteleg...

I.N.Money26.09.2005 13:29
Cea mai buna solutie a fost aceea daca era adevarat cand a vrut Manchester Untd sa cumpere clubu.Cine stie poate eram noi si nu CSKA Moscova anul trecut castigatoarea cupei UEFA  8)

No way brother! Nu suport MU! Sunt fan Arsenal! :D Adevarata campiona a Angliei! apropo, iar a pierdut MU acasa... hi hi hi.. s-a dus naibii echipa

o sa razi de mine da yo sunt fan Manchester City... :lol: imi placea cand era Anelka acolo

zarboss26.09.2005 13:50
Dupa Dinamo-rapid catelushi vor fi cei care vor sustine ca doar ei au fata de europa...hahaha

ce fata .. nu vezi ce fete de lesinati si martalogi au aia.. pot sa joace ei bine .. dar cu fetele alea rade europa de ei

Explicale lor asta...Sunt mai grei de cap si nu inteleg...

ce sa le explic .. acolo a tunat si ia adunat.. nu ai cu cine

montreal26.09.2005 16:19

intrebarea este nu daca va pleca Becali ci cand?

ca de plecat va pleca sigur fortat sau nu.

Incet incet il prind vremurile si il vor inghiti.

Ne vom aminti peste ani ca a fost odata Vaca...

vroiam sa zic Berbecali fudulul, cel din epoca de piatra.

Bodanel26.09.2005 18:14

Oricat de frumos ar fi haideti sa fim realisti si sa vedem ca acest lucru nu se va intampla

FanSteaua4Life26.09.2005 19:12
Oricat de frumos ar fi haideti sa fim realisti si sa vedem ca acest lucru nu se va intampla

Nu se stie nici o data ce va fi, insa in viitorul apropiat va trebui sa il suportam...

zarboss27.09.2005 05:21

asa e deocamdata mergem innainte asa ... sti cum e bine fara rau.. dar mai rau fara rau(parca asa era ??!!!) :D

montreal27.09.2005 14:26

"Societatea care administreaza clubul nu are bani, dar jucatorii vor lua compensatii din alte parti, de la alte firme. Sa vedem ce societati vom gasi pentru a da primele, poate familia sau nepoii mei..."

Ciobanul a declarat ca este posibil sa nu ajunga la meciul cu Valerenga de la Constanta. "Gandurile mele sunt mai multe pentru Romania decat pentru fotbal", a spus Becali.

NO COMMENT

QED

si repet, pana cand?

zarboss27.09.2005 15:33

chiar ... pana cand repeti ???

ai pus mesajul asta pe toate topicurile... de ce????

montreal27.09.2005 15:46

nu pe toate, ci doar pe 2 topicuri.

Si oricum e ceva nou,

de fapt pe aceasi linie marca Becali.

Daca v-ati obisnuit si v-ati resemnat asta e.

Mihai Somanescu28.09.2005 07:03

n-am zis sa-l votezi sau sa-i puna cineva chipul pe emblema.daca asta vrei tu e problema ta.eu am spus doar ca ce aberati voi pe-aici cu Hagi si Popescu sunt variante fanteziste si nu se intrevede nici o alternativa serioasa, credibila si REALISTA la Becali.Cand aceasta va aparea voi primul care o va sustine.Dar ceva imi spune ca aceasta nu va aparea..

tu si cei ca tine faceti mai mult rau decat va inchipuiti

Virgil28.09.2005 08:12

In ce sens?

Ai putea sa dai o mica explicatie in favoarea a ceea ce sustii,pentru a-i lamuri si eventual pentru a-i determina sa nu mai savarseasca astfel de rele?

«1234»