Si tu afirmi ca a inceput fotbalul la Farul? Pai atunci nu mai spun nimic. Mai intreaba si tu stelisti mai in etate.
bah nu va mai luati de reddog ca el vorbeste de alt Hagi cois
...
Si tu afirmi ca a inceput fotbalul la Farul? Pai atunci nu mai spun nimic. Mai intreaba si tu stelisti mai in etate.
bah nu va mai luati de reddog ca el vorbeste de alt Hagi cois
...
OK, fara Gica Popescu. L-am sters de pe lista.
(am vorbit cu el si a zis ca nu vrea, prefera FRF)
Altcineva?
Ca doar nu numai Hagi are bani si experienta dintre fosti stelisti.
Propuneri?
Ideea e ca Berbecali trebuie sa fie fortat sa renunte.
hai ca nu sunt chiar asa de mic sa nu stiu unde a inceput Hagi meseria!!!! apoi un patron nou???!! buna intrebare!!! este foarte greu sa dam un raspuns din ro pt ca aici toata lumea este dupa bani...uitat-iva la patronii cainilor sau rapid si mai nou Poli tim....ne trebuie un patron cu bani, nu multi..care sa tina la jucatori si care vrea performata, cupe si medalii si nu neaparat o punga cu bani...
PS eu nu cred ca Hagi este un mare stelist, este adevarat ca s-a lansat in eu din Ghencea si ca stimeaza aceste culori dar mai este mult pana a fi un mare stelist!!! pt mine Hagi ste un erou national!!!el si nadia!!!
uite javra proba scrisa pe site-ul regelui...www.Hagi.ro
In aprilie 1975 Hagi a luat primul contact cu fotbalul adevarat. Primul sau antrenor a fost Iosif Bukossi care conducea Centrul de copii si juniori al echipei Farul Constanta.
Un an mai tarziu, la 11 ani, Hagi a participat la prima competitie oficiala : "Cupa Sperantelor editia a 6-a" .
La 13 ani a fost legitimat la Farul Constanta, fapt cea reprezentat inceputul unei cariere de 23 de ani ca jucator de fotbal
vezi ce face prostia din caine??!!! pune lumea sa caute lucruri deja stiute pe internet...incredibil....inca o data esti penibil sau mai bine zis in plus..
ce vrei mah radule... la tara informatiile ajung cu dificultate... si daca mai pui la socoteala si iq-ul sub medie a lui reddog ajungi sa crezi ca Hagi a debutat la foresta ![]()
Micutule, de acord cu contrazicerile dar fara cuvinte aruncate aiurea ca asta nu prea mai imi plac. Lasa cuvintele astea grele ca nu ai crescut destul de mare sa iti permiti sa te tragi de sireturi cu mine.
ahahahahahha baaaaaaai sa nu te tragi de sireturi cu el ca poate are nevoie de un lat sa se spanzure MORI JAVRAAAAAAA
nu trebuie sa ai o caruta de bani sau sa investesti de unul singur la Steaua.
Se poate forma un grup de investitori din fostele glori ale Stelei care sa beneficieze si de o sustinere serioasa din partea unei banci, plus ca s-ar mai vinde actiuni si la suporteri
si asa scapam de cancerul asta actual care mananca clubul din interior,
stau si ma intreb cum toata familia lui e plina de dinamovisti (doar au copilarit in Tunari si prin Lizeanu in fata la Melodia) si el a ajuns patron la Steaua, oare de ce?
I se rupe p...a de Steaua. Mi se pare normal pentru un caine.
Au dat astia de la Pro TV acum ceva vreme niste imagini cu bucuria stelistilor dupa meciu cu Anderlecht din 86,cand faceau hora bucuriei pe teren s-a alaturat si un mustacios,tinerel si foarte bucuros...era...era...era...Jiji :lol: deci poate e stelist....poate....
vreti sa va spun ce misto se facea de Steaua in loja lor ?
E evident ce se intampla.
o fi sau n-o fi,
dar numai un anti-stelist ar spune ca i se rupe de Steaua.
Dar Ilie Nastase nu il bagati la socoteala?Este unul din cei mai mari sportivi ai Romaniei...chiar daca este tenismen dar la afaceri se pricepe mult mai bine ca Jiji, eu cred ca el ar fi in stare sa ia Steaua, este un stelist adevarat, si cu inca cativa mari fotbalisti ai Stelei ar face ceva frumos la aceasta echipa...Hagi nu cred ca are calitati de conducator de club asa cum nu are nici Jiji, si nici Giovanni...toti au aproximativ acelasi temperament, mai ales ca Hagi atunci cand nu ii convine ceva este foarte incapatanat...
o idee f interesanta, Ilie Nastase are multi priteni cu f multi bani si e f cunoscut international.
Micutule, de acord cu contrazicerile dar fara cuvinte aruncate aiurea ca asta nu prea mai imi plac. Lasa cuvintele astea grele ca nu ai crescut destul de mare sa iti permiti sa te tragi de sireturi cu mine.
acum a-i dato in parodie sa stii....sa stii ca nu vreau sa ma trag cu tine de sireturi dar ti-as trage niste lanturi!!!!!! :lol:
revenind la discutie: Ilie nastase este bun de principiu dar nu cred ca vrea sa investeasca in fotbal!!! nu are nevoie de necazuri...poate o venii si la noi un rus..da ca patron nu ca portar :!:
Adrian pacurar... eu nu-l insult pe hotdog...doar spun adevarul!!!!asa ca nu-mi da avertisment!!! ![]()
ce vrei mah radule... la tara informatiile ajung cu dificultate... si daca mai pui la socoteala si iq-ul sub medie a lui reddog ajungi sa crezi ca Hagi a debutat la foresta![]()
asta ma facut sa rad..pe bune dar oare hot dog de stadionul din constanta se numeste Gheorghe Hagi???....asta este o intrebare retorica...
ce vrei mah radule... la tara informatiile ajung cu dificultate... si daca mai pui la socoteala si iq-ul sub medie a lui reddog ajungi sa crezi ca Hagi a debutat la foresta![]()
Nu vreau sa iau apararea lui reddog, dar nu toata lumea are "sansa" de a se naste in capitala, ca sa nu merg mai departe si sa zic SUA, Germania etc. in loc de capitala. Si pe de alta parte, e o insulta si la adresa stelistilor din celelalte zone ale tarii. OK ironie, dar nici decenta nu strica ![]()
Lupul moralist, originar din Bucuresti :roll:
Nu vreau sa iau apararea lui reddog, dar nu toata lumea are "sansa" de a se naste in capitala, ca sa nu merg mai departe si sa zic SUA, Germania etc. in loc de capitala. Si pe de alta parte, e o insulta si la adresa stelistilor din celelalte zone ale tarii. OK ironie, dar nici decenta nu strica
Lupul moralist, originar din Bucuresti :roll:
Acum nu mai dramatiza !!1 a fost o gluma...mie unu mi-a placut
S-a mai discutat foarte mult despre acest subiect pe acest site, mai ales inainte de inceperea sezonului. Voi fi scurt, deoarece am mai expus aceste argumente odata. La o analiza atenta a transferurilor facute de Steaua in ultimii 5 ani se poate observa ca balanta este poztiva, circa 1,5 mil de dolari. Mai mult, daca punem in balanta cheltuielile si veniturile culbuluri o sa vedeti ca ajungem la o diferenta de maxim 5 mil de euro. In concluzie Gigi nu a cheltuit asa de multi bani. Exemplul cel mai clar in ceea ce priveste apetitul lui Becali pentru cheltuit bani cu Steaua este lipsa de investitii la nivelul infrastructurii: teren de joc, complex sportiv si mai ale copii si juniori. daca nu stiati va spun eu acum: dupa modelul instituit de familia sa la Dinamo, Gigi a desfiintat 2-3 sectii de copii pentru economisii bani. Astfel incat, cei care cred ca Gigi a investiti masiv in Steaua se insala amarnic. Diferenta dintre el si ceilalti conducatori de cluburi este ca nu a castigat bani din fotbal, ci doar popularitate.
N-avem nevoie de un patron cu bani multi, avem nevoie de un om integru, cu imagine buna, care sa atraga sponsori si lume la stadion. Hagi ar fi ideal dar nu cred ca se baga el peste Gigi. Hagi mai degraba ar vrea sa antreneze Steaua, el e antrenor in primul rand nu poti sa-i ceri sa vina la conducere, nu are el treaba cu asa ceva.
citesc si nu pot sa cred ce vad?Hagi patron????Pai averea lui Hagi e abia triplul banilor invetistiti de Becali pana acum!Fostele glorii steliste stiti ce fac?umbla beti morti dupa o pomana de la "nea Gigi", pentru ca isi cheltuie aiurea renta viagera(data de tot de "nea Gigi").
Visati sponsori verzi pe pereti cand nici un sponsor nu poate da in Romania anului 2005 mai mult de 1 de $ pe an.Si nu stiu sa fie vreun astfel de sponsor la vreo echipa romaneasca care sa dea banii astia.
Ca e taran si necioplit e una, dar bine ca era Paunescu civilizat si versat ca traiam numai in titluri si participari in Cupele Europene!
Steaua e a stelistilor?care dintre ei?aceia care nu vor sa plateasca un bilet sau un abonament?
Sper sa se modifice Constitutia astfel incat Presedintele sa fie ales de parlament!Stiti de ce? Sa nu mai decida toti analfabetii si taranii cine o sa ne conduca!Bine ca Presedintele Stelei nu e ales prin votul suporterilor ca ar fi JALE!!!!!
Si nu stiu sa fie vreun astfel de sponsor la vreo echipa romaneasca care sa dea banii astia.Ca e taran si necioplit e una, dar bine ca era Paunescu civilizat si versat ca traiam numai in titluri si participari in Cupele Europene!
Steaua e a stelistilor?care dintre ei?aceia care nu vor sa plateasca un bilet sau un abonament?
Bine ca Presedintele Stelei nu e ales prin votul suporterilor ca ar fi JALE!!!!!
Gigi? Tu esti? Ura! Foarte bine Mihai! da-le in cap la incompetentii astia care nu stiu ce au cu Becali! asa e! Fara Becali Steaua nu ar exista! Propun sa-i punem poza pe emblema! Steaua = Becali! Gigi este un adevarat luptator si iubitor de Steaua! Ah si ce iubire ros albastra simt cand vad cum isi trimite Steaua wu shu peste suporteri! bravo! asta inseamna un presedinte adevarat! doar banii conteaza! Imaginea Stelei e neimportanta! Libertatea suporterilor e irelevanta! Votati Ciobanul! Ce om ce caracter! :x
Il_diablo ai dreptate dar cu astfel de proteste pe care le facem noi pe un site nu o sa facem nimic!! Becali tot acolo o sa fie si Steaua o sa fie folosita ca imagine a lui Becali in lumea politica!!
Parca si vad daca afisele electorale daca intra Steaua in grupele ligii campionilor : "Votati-l pe Becali el a dus Steaua in Liga Campionilor si va duce Romania in Europa!!"
Noi protestam si ciobanul sta la loja si rade de noi! Se mai enerveaza putin ii mai trimite odata pe luptatorii lui de wu shu peste noi si tot asa!!
NU VA MAI FACETI SPERANTE CIOBANUL ASTA NU VA PLECA DE LA Steaua DECAT MORT!!!
ca suporteri e normal sa ne facem sperante.. doar vrem binele Stelei .. pana la urma asta ne dorim nu ????
si .. de asta vom continua o lupta neobosita .. impotriva ciobanului ... poate intr-o zi cineva ne va auzi.. sau poate se va intampla ceva ... nu stiu ce dar ceva... poate un miracol
sau poate cineva cu bani o sa angajeze un criminal platit si o sa-l rezolve de tot pe Becali! sau poate o sa fie arestat, judecat si condamnat la ani grei de inchisoare pt cine stie ce kkt!!
dar pana atunci noi ramanem cu sperantele, cu bataile luate si de la jandarmi si de la gorilele lui Becali! cu geamurile de la masini sparte! si el ce face?? sta bine merci la caldurica urla cand da Steaua gol, iar atunci cand e eliminata din cupa de o echipa de divizia cu spune ca nu este obiectivul lui cupa!! Daca o sa fim eliminati din Cupa UEFA o sa spuna ca nici asta nu e obiectiv si nu se supara!! dar noi suporterii protestam si inghetam prin tribune!! IUBESC Steaua dar nu suport sa vad cum ciobanul asta nesimtit isi bate joc de un club care a facut Romania cunoscuta in Europa Fotbalistica Intercluburi!!
citesc si nu pot sa cred ce vad?Hagi patron????Pai averea lui Hagi e abia triplul banilor invetistiti de Becali pana acum!Fostele glorii steliste stiti ce fac?umbla beti morti dupa o pomana de la "nea Gigi", pentru ca isi cheltuie aiurea renta viagera(data de tot de "nea Gigi").Visati sponsori verzi pe pereti cand nici un sponsor nu poate da in Romania anului 2005 mai mult de 1 de $ pe an.Si nu stiu sa fie vreun astfel de sponsor la vreo echipa romaneasca care sa dea banii astia.
Ca e taran si necioplit e una, dar bine ca era Paunescu civilizat si versat ca traiam numai in titluri si participari in Cupele Europene!
Sper sa se modifice Constitutia astfel incat Presedintele sa fie ales de parlament!Stiti de ce? Sa nu mai decida toti analfabetii si taranii cine o sa ne conduca!Bine ca Presedintele Stelei nu e ales prin votul suporterilor ca ar fi JALE!!!!!
Bravo Mihai!!! Stau si citesc si observ cum tot mai multi dintre "suporterii Stelei" nu sunt altceva decat niste parveniti care au impresia ca daca mergi pe stadion cu un fular la gat esti suporter... Intai trebuie sa intelegeti fenomenu si apoi sa vorbiti!!! Vad cum unii, in prostia lor, si-ar dori un patron mai cizelat si mai "european" chiar cu riscul sa jucam vreo 3 sezoana prin B...??? Bai oameni buni se bat cumva bogatsii europei pe Steaua si nu stiu eu??? Cati patroni are Dinamo si cati bani se baga acolo??? aaahhh pardon dar aia stiu sa vb.
La meciul cu Otelu aveam in fata mea un suporter care nu facea altceva decat sa-l injure pe Radoi. Oare asta inseamna sa fii suporter? Eu unul o sa protestez in fata conducerii nu atunci cand il injura Gigi pe voiculescu ci atunci cand Gigi va vinde pe banda rulanta si vom ajunge sa ne luptam pentru locu 3 in campionat!!!
PENTRU Steaua/NE DAM VIATA!!!!