FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

HAGI- Patron ? Steaua e a stelistilor ! nu-l mai sterge!!!

«1234»
IL_Diablo24.09.2005 12:39
Vad cum unii, in prostia lor, si-ar dori un patron mai cizelat si mai "european" chiar cu riscul sa jucam vreo 3 sezoana prin B...??? Eu unul o sa protestez in fata conducerii nu atunci cand il injura Gigi pe voiculescu ci atunci cand Gigi va vinde pe banda rulanta si vom ajunge sa ne luptam pentru locu 3 in campionat!!!

Pai pana anul trecut ne-am tot luptat pt locu 3. Ai protestat? :twisted:

Intr-adevar e o prostie sa cerem civilizatie. Sau sa cerem ca imaginea Stelei sa nu mai fie trantita prin noroi.

Nero24.09.2005 13:33
Stau si citesc si observ cum tot mai multi dintre "suporterii Stelei" nu sunt altceva decat niste parveniti care au impresia ca daca mergi pe stadion cu un fular la gat esti suporter... Intai trebuie sa intelegeti fenomenu si apoi sa vorbiti!!!

Pai poate ne ecsplici matale cum e treaba cu "fenomenu" ca poate noi suntem prosti, nu putem sa precepem ashea cevasilea :? Ecsplica matale, asa, ca pentru blonde :P

NOTA:

zarboss24.09.2005 14:05

ne-a omora omul cu fenomenul ... adevarul ca e cam greu de inteles ce se petrece la Steaua... lasa ma stai fara grija .. ca se gasesc repede oameni cu bani care vor publicitate.. doar sa se auda ca Gigi vinde Steaua si iti garantez eu ca intr-o luna apar 2 care sa fie interesati.... pai tu nu vezi ca in toata lumea fotbalul ii face pe oameni celebri mai repede decat orice altceva....

fa tu un lucru bun si ridica o casa pentru oamenii cu inundatiile... si o sa vezi ca o sa apari o zi doua la TV ... daca o sa apari... si lumea o sa te tina minte o saptamana.. sau o luna... dar daca dai gol si o duci pe Steaua in finala UEFA.. o sa te tina minte lumea toata viata... si asta datorita patronului care a investit bani.. intelegi ??????!!!!

:?: :!:

zipper24.09.2005 14:55

Nici eu nu suport atitudinea de taran a lui Gigi dar de aici si pana la a-l da jos e cale lunga! Atata vreme cat omul baga bani si vrea performanta de ce sa-i vrem plecarea? Doar pentru ca e cioban? Credeti ac fanii lui Chelsea il urasc pe abramovich pentru faptul ca e bagat pana-n gat cu mafia si-si spala banii cu ajutorul lui Chelsea? pe ei ii intereseaza ca echipa sa mearga bine... noi de ce nu putem sa fim ca ei?

Cat despre atitudinea lui Gigi, pai ce pretentii sa avem noi de la el cand 80% din cei care vin pe stadion mananca seminte, injura si mai sunt si beti morti pe deasupra????

Si inca ceva: cum se numesc acei "suporteri" care pana ieri il injurau pe Dica(in mod special Peluza Sud), chiar daca fara el eram tot la 21? Vb. in vara cu un prieten din prieten spaniol, fan atletico, care ma intreba de ce noi cand pierde echipa o injuram in loc sa o sustinem!... Cica la ei s-ar scoate batiste albe...dar de...

Daca e sa pedepsim echipa eu cred ca atitudinea de la finalul meciului din giulesti este cea mai potrivita...decat sa-i injuram mai bine ne intoarcem cu spatele si paraca asa suntem si noi mai civilizati...

PENTRU Steaua/NE DAM VIATA!!!

zipper24.09.2005 15:00
..

fa tu un lucru bun si ridica o casa pentru oamenii cu inundatiile... si o sa vezi ca o sa apari o zi doua la TV ... daca o sa apari... si lumea o sa te tina minte o saptamana.. sau o luna... dar daca dai gol si o duci pe Steaua in finala UEFA.. o sa te tina minte lumea toata viata... si asta datorita patronului care a investit bani..   intelegi ??????!!!!

:?:  :!:

DACA pentru TINE SA DAI UN GOL IN FINALA CUPEI UEFA E MAI IMPORTANT DECAT VIETILE UNOR OAMENI, TARE MULT MI-AR PLACEA SA TE VAD CU BARCA PRIN DRUMUL TABEREI...

Un!t3d Roon3y24.09.2005 16:22

ce n-as da sa merg cu barca la scoala :D:D

zarboss24.09.2005 16:35
..

fa tu un lucru bun si ridica o casa pentru oamenii cu inundatiile... si o sa vezi ca o sa apari o zi doua la TV ... daca o sa apari... si lumea o sa te tina minte o saptamana.. sau o luna... dar daca dai gol si o duci pe Steaua in finala UEFA.. o sa te tina minte lumea toata viata... si asta datorita patronului care a investit bani..   intelegi ??????!!!!

:?:  :!:

DACA pentru TINE SA DAI UN GOL IN FINALA CUPEI UEFA E MAI IMPORTANT DECAT VIETILE UNOR OAMENI, TARE MULT MI-AR PLACEA SA TE VAD CU BARCA PRIN DRUMUL TABEREI...

e clar ca nu ai inteles nimic... am scris degeaba jumatate de pagina

sile-jardel24.09.2005 16:51

Ce tot aberati cu Hagi si Popescu?Prazarul ala e dinamovist mai mult decit craiovean,iar Hagi nu iese din cuvintul lui giovani.De ce credeti ca a refuzat Steaua in toamna?I-a fost frica sa se lupte cu giovani.M..e Popescu

FanSteaua4Life24.09.2005 17:04
sau poate cineva cu bani o sa angajeze un criminal platit si o sa-l rezolve de tot pe Becali! sau poate o sa fie arestat, judecat si condamnat la ani grei de inchisoare pt cine stie ce kkt!!

sau o sa vin praslea cel voinic si o sa se bata cu razboinicul lumini Jiji pentru frumoasa Steaua si o sa fie o petrecere de 3 zile si 3 nopti la curtea templului romanesc...nu am nimik cu tine, dar o dai in metafora... :wink:

weber_p25.09.2005 08:32
sau poate cineva cu bani o sa angajeze un criminal platit si o sa-l rezolve de tot pe Becali! sau poate o sa fie arestat, judecat si condamnat la ani grei de inchisoare pt cine stie ce kkt!!

sau o sa vin praslea cel voinic si o sa se bata cu razboinicul lumini Jiji pentru frumoasa Steaua si o sa fie o petrecere de 3 zile si 3 nopti la curtea templului romanesc...nu am nimik cu tine, dar o dai in metafora... :wink:

o dau in metafora, asa e! dar o dau in metafora fiinca sunt nevoit! nu vezi ce de idei misto au astia pe aici despre viitorul Stelei?? Si sunt si eu curios de ce la Atletic sau ce echipa este aia de care vorbea zipper se flutura batiste albe!!?? si chiar sunt curios dak este in stare sa-mi raspunda!!

Fratilor meseria mea imi permite sa ma plimb mult prin lume si am ajuns cu voia lui Dumnezeu pe marile stadioane!! ce se vede la televizor partea aia de tribuna e rezervata oamenilor "mai de vaza"!! dar mai sus in tribuna unde sta galeria e mai rau ca la noi!!

Si intradevar aia nu injura! Fiindca pe tot stadionul sunt montate sute de camere de filmat!! Asa ca zipper mai gandestete si tu innainte sa dai exemple din astea!!

Si ca Becali nu o sa plece nu o sa plece fiinca publicitatea pe care si-o face el pe carca Stelei ar costa infinit mai mult decat baga el in Steaua!!

Si va mai zic odata asta nu pleaca decat cu picioarele innainte!!

I.N.Money25.09.2005 09:08

Cea mai buna solutie a fost aceea daca era adevarat cand a vrut Manchester Untd sa cumpere clubu.Cine stie poate eram noi si nu CSKA Moscova anul trecut castigatoarea cupei UEFA 8)

Un!t3d Roon3y25.09.2005 09:33

A vrut Man.Utd sa cumpere clubul? ar fi fost super.oricum ce bulan p rapidisti dak se baga ahmetov sa investeasca in rapid.

I.N.Money25.09.2005 09:49
A vrut Man.Utd sa cumpere clubul? ar fi fost super.oricum ce bulan p rapidisti dak se baga ahmetov sa investeasca in rapid.

Da a vrut...a fost si un topic aici pe tema asta.

reddog25.09.2005 10:45

A vrut si doar asa nu mai tineam cu diavolii...Dar din fericire a fost un simplu zvon la urma urmei.

weber_p25.09.2005 10:53

Si pana la urma de ce nu au mai cumparat Man. Utd. Steaua?? eu sunt de parere ca e mai bine ca nu a mai cumparat clubul!! Am fi ajuns sa fim doar un fel de echipa a doua a lui Man. Utd.!

Nu cred ca mi-ar fi convenit sa ne dam la o parte ori de cate ori ne-am fii intalnit cu Manchester pe undeva! Bine ca oricum ne-ar bate aia dar macar e un meci disputat!!

reddog25.09.2005 11:00

Ce comic esti... Nu ai vrea sa fiti echipa lor, nu? Si pe unde va intalneati voi cu Manchester? Prin Liga cumva? Ma refer la cea a campionilor...

I.N.Money25.09.2005 12:19

Pana una alta Steaua e singura echipa romaneasca care a jucat vreodata in Grupele UCL 8)

zarboss25.09.2005 12:22

da si e si prima echipa romaneasca care a jucat in grupele cupei UEFA...

I.N.Money25.09.2005 12:28

Cred ca urmeaza sa fie prima echipa romaneasca care joaca si finala Cupei UEFA..asta lipseste ca in rest cam toata finalele le-a disputat :lol:

zarboss25.09.2005 12:31

cred ca oricum o sa fie prima care va face si lucrul asta.... nu e nemeni in Romania care sa aiba fata de asa ceva

Captain RedBlue25.09.2005 16:55

De acord! Tot Steaua va fi prima si singura echipa romaneasca, care va castiga Cupa UEFA! Spre necazul adversarilor nostri! :lol:

FanSteaua4Life25.09.2005 17:15

Dupa Dinamo-rapid catelushi vor fi cei care vor sustine ca doar ei au fata de europa...hahaha

IL_Diablo25.09.2005 17:54
Cea mai buna solutie a fost aceea daca era adevarat cand a vrut Manchester Untd sa cumpere clubu.Cine stie poate eram noi si nu CSKA Moscova anul trecut castigatoarea cupei UEFA  8)

No way brother! Nu suport MU! Sunt fan Arsenal! :D Adevarata campiona a Angliei! apropo, iar a pierdut MU acasa... hi hi hi.. s-a dus naibii echipa

FanSteaua4Life25.09.2005 18:01
Cea mai buna solutie a fost aceea daca era adevarat cand a vrut Manchester Untd sa cumpere clubu.Cine stie poate eram noi si nu CSKA Moscova anul trecut castigatoarea cupei UEFA  8)

No way brother! Nu suport MU! Sunt fan Arsenal! :D Adevarata campiona a Angliei! apropo, iar a pierdut MU acasa... hi hi hi.. s-a dus naibii echipa

Iti impartasesc simpatia pt Arsenal...

PS:Transferul anului...Tierry Henry la Steaua...Ar fi folostor... :D

zarboss26.09.2005 05:56
Dupa Dinamo-rapid catelushi vor fi cei care vor sustine ca doar ei au fata de europa...hahaha

ce fata .. nu vezi ce fete de lesinati si martalogi au aia.. pot sa joace ei bine .. dar cu fetele alea rade europa de ei

«1234»