Nici eu nu suport atitudinea de taran a lui Gigi dar de aici si pana la a-l da jos e cale lunga! Atata vreme cat omul baga bani si vrea performanta de ce sa-i vrem plecarea? Doar pentru ca e cioban? Credeti ac fanii lui Chelsea il urasc pe abramovich pentru faptul ca e bagat pana-n gat cu mafia si-si spala banii cu ajutorul lui Chelsea? pe ei ii intereseaza ca echipa sa mearga bine... noi de ce nu putem sa fim ca ei?
Cat despre atitudinea lui Gigi, pai ce pretentii sa avem noi de la el cand 80% din cei care vin pe stadion mananca seminte, injura si mai sunt si beti morti pe deasupra????
Si inca ceva: cum se numesc acei "suporteri" care pana ieri il injurau pe Dica(in mod special Peluza Sud), chiar daca fara el eram tot la 21? Vb. in vara cu un prieten din prieten spaniol, fan atletico, care ma intreba de ce noi cand pierde echipa o injuram in loc sa o sustinem!... Cica la ei s-ar scoate batiste albe...dar de...
Daca e sa pedepsim echipa eu cred ca atitudinea de la finalul meciului din giulesti este cea mai potrivita...decat sa-i injuram mai bine ne intoarcem cu spatele si paraca asa suntem si noi mai civilizati...
PENTRU Steaua/NE DAM VIATA!!!