FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

HAGI- Patron ? Steaua e a stelistilor ! nu-l mai sterge!!!

«1234»
montreal23.09.2005 11:12

Ce ar fi ca cineva sa-l convinga pe Hagi si/sau Giga Popescu si pe alti stelisti sa se stranga si sa cumpere clubul de la maimutoiul asta?

Asta n-are fata nici de Fulgerul Bragadiru. N-are ce cauta la Steaua.

Nici ca maturator nu l-as anagaja.

Ati vazut ce declaratia a dat pentru Onlinesport ?!!?

weber_p23.09.2005 11:21

No ofence dar Gica Popescu nu a fost niciodata stelist si nici nu este!! E fapt bine cunoscut ca el e cu inima la Craiova!

Cat despre vanzarea clubului Steaua de catre Becali asta nu o sa se intample prea curand!! poate peste vreo 20 de ani asta dak nu lasa clubul mostenire la copii!! nu va mai faceti sperante aiurea asa!!

montreal23.09.2005 11:31

Si daca va fi fortat sa-l vanda?

Daca suporteri adevarati ar striga numai Hagi la fiecare meci, daca s-ar boicota toate meciurile jucate acasa, daca .... sunt atatea mijloace de presiune.

Atunci Gigel nu va mai scoate profit.

Pana la urma va fi fortat sa plece in p...a masii.

si Steaua va redeveni a stelistilor!!!

Daca nimeni nu face nimic si toti se plang nu ajungem nicaieri!!

Sa facem ceva!!!

I.N.Money23.09.2005 11:36

mai intai sa demostreze ca sunt stelisti....Hagi e...da Popescu ?? :lol:

weber_p23.09.2005 11:39

da asa e hai sa facem ceva!! si stii ce o sa se intample?? Nordul iar o sa fie de partea lui Becali sudul iar o sa strige impotriva lui Becali si iar va iesi scandal si iar va iesii cu bataie prin galerie!! asa ca da hai sa facem ceva!! atata timp cat mustata va fii in galerie nimeni nu va striga impotriva lui Becali!!

I.N.Money23.09.2005 11:43

nu prea cred ca Nordu e cu Becali..poate doar Mustatza si ceilalti....dar e rusinos si penibil ca ne batem intre noi

weber_p23.09.2005 11:47

Bine eu am zis de Mustatza si ai lui ca nici un stelist cu capul pe umeri nu-l sustine cu adevarat pe Becali! dar asta se va intampla daca incepem sa protestam iti spun eu!! o sa iasa iar bataie si imi e frica ca de data asta sudul va riposta si o sa se transforme totul in razboi dar ..... nu sunt eu in masura sa vb!! sa hotarasca liderii de galerie!(sau de factiuni)

I.N.Money23.09.2005 11:49

din impresia mea...majoritatea de la Nord sunt de partea sudului...insa am auzit cu Rapid 2(la TV) ca se striga numele lu Becali...cam aiurea

montreal23.09.2005 12:18

nu va fi usor, dar se poate!

altfel ne vom afunda din ce in ce mai mult.

Eu zic ca merita efortul.

O sa ne putem mandri din nou cu Steaua si cu cine si cum o conduce.

montreal23.09.2005 12:20

si de ce nu ca suporterii sa devina actionari ?

se intampla la case mult mai mari.

I.N.Money23.09.2005 12:23

mai greu in Romania...insa exemplul barcelonei este bun de urmat

montreal23.09.2005 12:29

ar putea ca Hagi si alti stelisti, care ar vrea sa investeasca sa detita pachetul majoritar de actiuni si restul sa fie al suporteriilor.

N-ar fi super?

am iesi din Epoca de piatra in care suntem acum.

Am scapa de acest dictator gaunos. Se poate!!

Radu mic23.09.2005 12:55

doar pt ca Hagi a jucat la Steaua nu inseamna ca este Stelist...sa nu uitam ca el si-a inceput cariera la faru!!! Iar Hagi nu a jucat asa de mult timp in Ghencea!! iar Popescu e oltean

montreal23.09.2005 13:05

si berbecali a jucat la CAP si ce, e stelist !?!

daca nici Hagi nu e stelist...., au bani, au experienta internationala, au experienta manageriala,

auzi si tu c-a jucat la Farul, ai uitat ca a jucat si la Sportul, Real, Brescia, etc

Ce-i vrajeala asta?

reddog23.09.2005 13:25
doar pt ca Hagi a jucat la Steaua nu inseamna ca este Stelist...sa nu uitam ca el si-a inceput cariera la faru!!! Iar Hagi nu a jucat asa de mult timp in Ghencea!! iar Popescu e oltean

De cand si-a inceput Hagi cariera la Farul??? :roll:

montreal23.09.2005 13:35

Farul Constanta 1982-1983

Meciuri jucate: 18

Goluri : 17

Reddog nu te baga daca nu sti, astea sunt problemele Stelistiilor, asa ca...

reddog23.09.2005 13:38

Si tu afirmi ca a inceput fotbalul la Farul? Pai atunci nu mai spun nimic. Mai intreaba si tu stelisti mai in etate.

montreal23.09.2005 13:49

Hagi s-a nascut in 1965 la Sacele, jud. Constanta

si a inceput sa joace la:

Farul Constanta 1979-1980

Luceafarul Bucuresti 1980-1982

si A DEBUTAT IN DIVIZIA A cu Farul Constanta in sezonul 1982-1983.

si cu asta basta, noi vorbeam de altceva, nu te mai baga complet aiurea.

reddog23.09.2005 13:55

Daca nu ma insel eu vorbeati de Hagi printre altele.

Raman la parerea mea umila, mai intreaba. Acum te las.

SSK23.09.2005 14:27

reddog, iar te bagi ca sa faci posturi ?... :oops:

Hagi a debutat la Farul, a venit la Luceafarul, s-a intors la Farul, a plecat la Sportul, de acolo la Steaua si mai departe Real Madrid, Brescia, Barcelona, Galtasaray. Case closed !

Nu cred ca cineva poate spune ca Hagi nu e stelist adevarat ! Parerea mea este insa ca Hagi nu are bani suficienti pentru ce vrem noi pentru Steaua. De bine de rau, ciobanul (care trebuie sa plece, indiscutabil!) a bagat peste 10 milioane de dolari in ultimii ani (dupa unii, peste 15) in Steaua ! Hagi stiu eu ca are vreo 30 de milioane toate ! Si oricum nu cred ca si-ar baga toti banii in Steaua.

Cat despre Popescu, pe-asta il strica un singur lucru : e un mare anti-stelist ! :roll: (desi poate ca trebuie inteles...prietenii stiu de ce 8) )

Virgil23.09.2005 14:33
Ce ar fi ca cineva sa-l convinga pe Hagi si/sau Giga Popescu si pe alti stelisti sa se stranga si sa cumpere clubul de la maimutoiul asta?  

Nu vii cu ceva nou.

Am discutat pe tema propusa de tine,pret de un an de zile.Tu pe unde ai fost?

Daca e necesar o reluam.

Dar ca orice reluare nu prea mai are nici un haz.

Asta e Gigi.

Si apoi nu ti-ai gasit bine unul dintre urmasi.

Gica Popescu?E inamicul public nr.1 al Stelei.

I.N.Money23.09.2005 14:34

Poate e Tiriac Stelist :lol: ca asta e printre cei mai bogati romani... :oops:

reddog23.09.2005 14:34

Vezi sa nu vina intre timp la caini. :wink:

Virgil23.09.2005 14:35

Tiriac si-a manifestat disponibilitatea de a prelua grupa de juniori mari a lui Dinamo.

Un bandit!

zarboss23.09.2005 14:36

Popescu nu a fosst si nu va fi stelist.. asta o stie toata lumea.. cat despre vanzarea sau preluarea cublului de cineva asta nu o sa se intample prea curand... taranu asta tine cu dintii de club... ii aduce faima si bani.. si el e constient de asta

«1234»