Ghencea
Azzido, de unde o ai? Nu vrei s-o postezi si la topicul cu stadionul Ghencea, aici o sa se risipeasca aiurea.
Mai tineti minte ca atunci cand s-a daramat "National" a facut valva un articol despre insecuritatea provocata de faptul ca fusese turnat beton direct peste pamant si ca aia erau panicati de faptul ca s-au apucat niste Dorei sa ude pe-acolo pamantul?
pai se stie de mult timp ca tribunele de pe Ghencea aluneca la vale si e un risc destul de mare ca in cativa ani sa se duca de tot
de s-ar duce cu Jiji in loja si toti gigistii la un loc
Gandalf, am luat-o de pe facebook.

Asa raspunde Iphone la intrebari [aplicatia SIRI]

Banca lu' Borcea

Nu e poza asta, dar sincer, nu-mi pasa, din momentul in care am auzit de SARBUL asta, nu prea mai pot acum nici sa vorbesc.
Pur si simplu mi s-a rupt sufletu in doua. Asta inseamna sa LUPTI, nu sa faci hartii A4 cu "JOS BASESCU".
La minutul 2:15 din filmul al doilea de 7 minute, m-am spart. Nu mai pot sa ma uit mai departe.
Nu vrea ma sa mearga embedd-ul ala nicicum, va rog editati-mi postul si puneti-le cum trebe.

Cea mai buna fotografie din 2011.
This amazing image of a woman cradling an injured relative in Yemen is the work of a photographer working anonymously for the New York Times. Spanish freelancer Samuel Aranda is the nameless photographer working in Yemen who has captured the complexity of political turmoil there. New York Times Lens has the story:
http://lens.blogs.nytimes.com/2011/12/02/i...r-with-no-name/