Mercedes in general este cea mai tare masina, ca design,confort, eleganta
Mercedes in general este cea mai tare masina, ca design,confort, eleganta
Auto Union Deutschland Ingolstadt, asta e marca, nu masina cocalarului si a snobolui, mercede$
Deocamdata mi-o permit numai in vise, deci n-am atins acel nivel! ![]()
Auto Union Deutschland Ingolstadt, asta e marca, nu masina cocalarului si a snobolui, mercede$
Acuma, dacă toti tiganii tin cu Steaua (din aia care nu tin cu Rapid) pentru că e cea mai titrată echipa inseamnă că Steaua e echipa tiganilor?
Te contrazic. Am vazut o gramada de tarani cu Audi, cel putin cu modele A4 si A6(aici intra majoritatea taranilor care stau cu parintii da-si iau masina tare sa fie jmecheri in cartier). Ca sa nu mai vorbesc de celebrul "cartof"(Q7)
![]()
Imi place SLR pentru ca e o masina de viteza! Uita-te cu o pagina in urma si ai sa vezi ce am mai postat ![]()
@Mo
Mai repede i-as spune autobuz decat cartof la Q7
Asta e de 600! La 220 la ora credeam ca zbor![]()
tu esti mai gagica din poza?
daca da, esti frumoasa pacat ca nu si blonda
mai prost de atat nu puteai sa spui.
Vezi ca pentru a face masina cocalarului, oamenii aia aloca bani pentru cercetarea pe o zi cam cat bugetul anual al Romaniei pt cercetare si inovare.
PS: in 2006 bugetul tarii pt dezvoltare a fost cam 250.000€ in timp ce mercedes cheltuie cam 1milion de euro zilnic pt acelasi lucru.
asa eroare sa'mi dea ?
penal rau,... credeam k e vre'o gluma ceva ![]()
muhaaaaaaaaaaaaa
care v-ati schimbat ma data si locul nasterii
Peuple...FAIL.
@Vlad Bogdan
You just FAILED at French!
pac pac ![]()
Peuple...FAIL.
O la la! Mon Dieu! Quelle betise tu as dit!
Peuple...FAIL.
uh, la la. tocmai ai luat buci, in direct pe fcsteaua.ro.
ce-i drept, pt o secunda m-ai pacalit si pe mine
Hahahaa ce tare ![]()
ca vitele