la ce i-ar folosi Steaua daca el ar avea de ispasit 10 ani?Mediatizare intre incarcerati?
la ce i-ar folosi Steaua daca el ar avea de ispasit 10 ani?Mediatizare intre incarcerati?
Scopul si fericirea suprema este plecarea acestuia de la club xray. arestul acesta este doar un bonus
![]()
![]()
Gigi nu are cum sa scape fara 3 ani.O sa vedeti.La un moment dat va fi nevoit sa vanda.
Pana una alta in Ghencea e sarbatoare..."pac pac pac, ma intelegi....."
În momentul ãla nu i-ar mai arde lui de Steaua. Dacã i-ar mai arde, înseamnã cã trebuei sã se ducã la casa de nebuni, nu la pușcãrie. Totuși, o variantã diabolic de nefastã ar fi s-o preia giovani în gestiune.
Nu stiu. Sa zicem ca este o afacere si o rampa de lansare dupa ce iese. Vrea Cozma sa-si faca partid dupa nshpe ani de parnaie:)) Apoi, nu-si vinde toata averea pe motiv ca a intrat in puscarie:)
Scopul si fericirea suprema este plecarea acestuia de la club xray. arestul acesta este doar un bonus
Asa este, dar uite ca a inversat traseul:))Mai intai cred ca pleaca la parnaie.
Pentru el, Steaua e pantã de lansare de când l-a dat afarã pe Hagi.
Chiar... exercițiu de imaginație... oare mai intra el ân pușcãria dacã nu fãcea ce i-a fãcut lui Hagi? Mai ales cã ar fi intrat în parlament.
Ii doresc "la multi ani" ...
Cand vad "oi" ca dee imi vine sa adopt soluti lu Hitler ... sa facem toate oile sapun ..
mi-am adus aminte, eu am proiectat o data si niste gradene, evident la proportii mai mici, insa sper ca o data sa pot proiecta si un stadion cu o capacitate mare. Stiu toate principiile, exista solutii ca sa puteti sa va exprimati cum doriti atasamentul fata de echipa, inclusiv ca mijloace pirotehnice ce se incadreaza in clasa 1, cu care acum nu va lasa pe stadion, trebuiesc doar luate unele masuri, care sa rasunda cerintelor de siguranta impuse de pompieri si siguranta persoanelor : adica sunt anumite zone sensibile in care nu puteti folosi torte, daca sunteti la o distanta mai mare de xm fata de "vomitorii"- adica evacuarea, dar sunt si zone unde ati putea, adica nu puteti folosi fumigene peste tot, trebuie sa respectati conditiile de vizibilitate, care sa nu incomodeze jucatorii, sa nu se interupa meciul, trebuie ca pista, gazonul sa fie curate etc. Rugati-va sa nu acopere de tot stadionul, ca intr-un spatiu inchis, e cam greu sa obtineti aviz favorabil. Doar ati vazut ca pe stadioanele acoperite, nu exista asemenea fenomene, ca iti trebuie un sistem de ventilatie foarte bun, ca fumul sa se risipeasca in atmosfera, sa nu ramana in incinta stadionului. De multe ori, membranele cu care se acopera stadioanele sunt sensibile la foc, deci inteleg de ce au interzis pe anumite stadioane fumigenele, din motive de siguranta. Insa nu uitati ca pe Ghencea intotdeauna se aprindeau torte ale victoriei, ziarele, pliantele acelea aprinse, ca deh' pe vremuri nu era asa de evoluata tehnica.
Insa, in primul rand, legea lui Mitica trebuie abrogata, daca demonstrati prin fapte ca este exagerata si veti putea sa va manifestati asa cum simtiti si doriti!
sunt stelista, de aceea ma aflu aici, caci daca nu eram stelista, nu avea sens sa intru, nu?Militez pentru un singur principiu, care contine si toate idealurile tale. Nu consider ca Steaua se zbate in anonimat, insa consider ca echipa Steaua ar putea cadea in anonimat. NU trebuie sa pasesti niciodata pe Ghencea, ca sa stii ce este Ghencea, ca multi pasesc si nu cred, eu cred fara sa pasesc. Ma duc si vad echipa Steaua cand pot, in general cand joaca in Ardeal,pentru ca am destul de putin timp liber, datorita profesiei mele, deci a obligatiilor pe care mi le-am asumat si trebuie sa le respect la timp, ca omul sa vada ca sunt un om "de cuvant"! Ma intereseaza sa castig respectul oamenilor, nu sa ma respecte datorita profesiei mele.
hai ma dee nu mai face atita pe desteapta.stim ca esti stelista,stim ca faza cu free Gigi e ironica si sarcastica.dar totusi nici tu nu esti in stare sa vezi sarcasmul lui ,,Steaua toronto´´.
si apropo,ipotetic vorbind,Free Gigi nu te ar ajuta sa-ti aduci aminte de democratie....mai degraba de grotescul si mediocritatea care se promoveaza in Romania de mai toata media.
Nu stiu. Sa zicem ca este o afacere si o rampa de lansare dupa ce iese. Vrea Cozma sa-si faca partid dupa nshpe ani de parnaie:)) Apoi, nu-si vinde toata averea pe motiv ca a intrat in puscarie:)
Steaua a fost rampa de lansare si pana acum,dar a gresit directia in loc sa ajunga la presedentie - cum visa el,a aterizat la racoare - cum visam noi ![]()
Poate,in acest rastimp,mantaua de vreme rea aka cancelaru' ne va duce pe culmi nebanuite de performanta. ![]()
Redevenind serios,ma indoiesc ca Becali ar fi dispus sa cheltuie cel putin 600k pe luna pt a tine Steaua daca e privat de toata distractia de a o conduce.Daca nu o sa se mai uite nici un ziarist in gura lui s-ar putea sa considere ca investitia nu mai are nici un sens ![]()
Sarbatoare \:D/... si stim ce avem de facut vineri.
Cred ca o sa fie primul meu meci la T1
, ca vreau sa-i cunosc si eu... personal...pe baietii astia asa inflacarati.
Hai sa va provoc la un exercitiu despre viitor, altfel incarcerarea lui Becali va fi o victorie a la Pirus.Sa zicem ca este judecat, condamnat si inchis 5-10 ani, dar nu vinde Steaua si nici nu va mai investi in transferuri, ci o va mentine pe linia de supravietuire. O echipa de pluton.
O vom tine intr-un party timp 5-10 ani ca tembelul este la parnaie si echipa este una de pluton?
Sau cum veti voi va fi viitorul Stelei?
Nu va rezista atata la mititica si va incerca sa faca rost de bani sa iasa. Sau de rost de bani sa-si protejeze familia. Sau de rost de bani ca sa aiba din ce trai (pe picior mare) cand o iesi.
Ia ghici care e cea mai la indemana solutie sa faci rost de aproximativ 20-30 de milioane de euro, fara sa-ti bati prea mult capu' cu detalii, fara sa fie nevoie de negocieri complicate?
Cum poti sa faci rost de bani cat mai rapid ca sa platesti cei mai buni avocati din tara ca sa duca procesul ani de zile (crezi ca va dura mai putin?!) in avantajul tau?
Cum poti sa faci rost de bani cand, odata cu criza uriasa din imobiliare, nu prea mai poti face rost de CASH, mamica bunastarii?
De ce sa tii Steaua, sa platesti o groaza de bani la jucatori, sa platesti continuu niste indivizi sa te sustina pe stadion?
De ce sa tii Steaua, cand lipsa rezultatelor e in toi, cand nu se intrevede nicio posibilitate ca tu sa intervii? Pentru a-i opri pe altii sa te fure (potrivit unui scenariu roz) sau pentru a-ti asigura un loc fruntas prin niste valize care vor deveni tot mai goale?
va las pe voi sa discutati, voi mergeti pe Ghencea, eu recunosc ca mi-e friga sa aprind o torta (mai ales din aia pocnitoare), dar daca se abroga leagea iar cineva de langa mine mi-o aprinde, pot sa o tin in mana si chiar daca ma ard, eu nu o las , ca doar un soldat, nu-si arunca niciodata "arma" pe gazon, sau in alta parte, pentru ca nu este un dezertor, iar "arma" ( brichete,steag,fumigena, seminte etc) si le tine asupra lui intotdeauna! abia astept sa se abroge legea aia, ca sa vad si eu cum e sa tin in mana si alt timp de "arme", ca pana acuma, numai din alea de categorie usoara am purtat.
Si as putea si sa lupt ca un soldat adevarat, adica sa incurajez mereu echipa, sa cant, ca eu chiar am voce si ureche muzicala, insa daca cel de langa "maraie" si-mi zgarie urechea, pot sa-l ajut si sa-i spun sa coboare tonul,ca sa existe o armonie, insa sa cante in continuare pentru Steaua (Armata). Poate se va concepe si un Imn pe care toata lumea il va canta, caci Steaua e o echipa a tuturor romanilor, e un fel de echipa Nationala, deci imnul tarii intotdeauna o sa-l canti in picioare oriunde te aflii, chiar daca ai 2 ani, sau 70 de ani!
Din pacate voi sunteti soldati adevarati, insa altii nu sunt ca voi si stiti cum e in Armata, din cauza unora,care fac parte din aceeasi Liga platiti si voi consecintele. Dar banuiesc ca se poate face o exceptie de la regula, daca se constata ca e abuziva masura pentru ca au generalizat si ar fi trebuit aplicata individual,pe fiecare stadion in parte! ca doar Armata nu-i obligatorie, e democratie, daca altii vor sa fie cetateni treaba lor, voi comportativa ca niste stelisti adevarati si va recuperati toate drepturile, poate primiti si bonus! ( ca sa moara ceilalti de invidie si sa va urmeze exemplul)
Am aprins numai torte din alea de hartie,ziare, cum erau prin anii '90 :-)))
bai dee despre ce Dumnezeu vorbesti ?
Nu va rezista atata la mititica si va incerca sa faca rost de bani sa iasa. Sau de rost de bani sa-si protejeze familia. Sau de rost de bani ca sa aiba din ce trai (pe picior mare) cand o iesi.
Ia ghici care e cea mai la indemana solutie sa faci rost de aproximativ 20-30 de milioane de euro, fara sa-ti bati prea mult capu' cu detalii, fara sa fie nevoie de negocieri complicate?
Cum poti sa faci rost de bani cat mai rapid ca sa platesti cei mai buni avocati din tara ca sa duca procesul ani de zile (crezi ca va dura mai putin?!) in avantajul tau?
Cum poti sa faci rost de bani cand, odata cu criza uriasa din imobiliare, nu prea mai poti face rost de CASH, mamica bunastarii?
De ce sa tii Steaua, sa platesti o groaza de bani la jucatori, sa platesti continuu niste indivizi sa te sustina pe stadion?
De ce sa tii Steaua, cand lipsa rezultatelor e in toi, cand nu se intrevede nicio posibilitate ca tu sa intervii? Pentru a-i opri pe altii sa te fure (potrivit unui scenariu roz) sau pentru a-ti asigura un loc fruntas prin niste valize care vor deveni tot mai goale?
Bai , nu mai spune planurile Domnului Popoviciu! A zis ca e suparat pe tine... poate nu ne mai da banii. ![]()
Bai , nu mai spune planurile Domnului Popoviciu! A zis ca e suparat pe tine... poate nu ne mai da banii.![]()
Bah, io am luat banii pe luna asta, imi permit sa i-o trag nitzel. Da' lasa ca devin baiat cuminte imediat dupa meciul de maine ![]()
marea curatenie a inceput
la urmatorul meci acasa veti avea o mica mare surpriza
peluzele vor fi goala si tribunele pline
suntem in cautare de tricouri cu "free Gigi"...si de multe alte senzatii tari
va asteptam sa il sustineti cu frenezie pe idolul prostilor din Romania...
vom fi acolo...printre voi
va asteptam cu drag
semnat peluzele
Oooo, revin in forta Gruppo Apparte si Brigada XXL? Sau doar spiritul lor?
din ce am inteles de la cei cu ceva cunostinte in drept pe aici pe forum , spuneti ca cine se alege cu mandat de 29 de zile de obicei nu scapa si se alege cu cativa ani buni de puscarie ...
sa zicem ca am scapat de cel pe care il contestam ... urmarea acestui eveniment in ceea ce priveste problema legata de Steaua e destul de usor de anticipat ... o sa lase clubul pe mainile cuiva de incredere (giovani,Victor,virgil,Sponte...) , iar finantarea se va face in continuare tot din averea lui , dar prin intermediul acestor personaje .
presimt ca dupa un anumit interval de timp , descinderile interlopilor se vor muta din Stefan cel mare in Ghencea , sau mai exact de la beraria reddogs la hanul drumetului .
bai dee despre ce Dumnezeu vorbesti ?
tocmai am terminat si eu de citit si sunt la fel de perplex ca si tine ![]()
![]()
din ce am inteles de la cei cu ceva cunostinte in drept pe aici pe forum , spuneti ca cine se alege cu mandat de 29 de zile de obicei nu scapa si se alege cu cativa ani buni de puscarie ...
Din modestele mele cunostinte, asta nu e o regula, ci doar un semn, in cele mai multe cazuri. Depinde foarte mult de motivatie, iar cum aceasta nu a fost facuta publica...
Repet, nu sunt un bun cunoscator al legislatiei.
Nu cred ca verii lui vor dori sa se asocieze cu Steaua. Cred ca nea Teia si nea Vali vor fi eminentele exagerat de cenusii ale clubului.
Eu trag speranta ca asta sa vanda, sa-si poata concentra banii pe iesirea din celula. Pe de alta parte, daca vinde Steaua, 50% din mediatizare se duce pe apa sambetei...
Ce jeg nenorocit!
din ce am inteles de la cei cu ceva cunostinte in drept pe aici pe forum , spuneti ca cine se alege cu mandat de 29 de zile de obicei nu scapa si se alege cu cativa ani buni de puscarie ...sa zicem ca am scapat de cel pe care il contestam ... urmarea acestui eveniment in ceea ce priveste problema legata de Steaua e destul de usor de anticipat ... o sa lase clubul pe mainile cuiva de incredere (giovani,Victor,virgil,Sponte...) , iar finantarea se va face in continuare tot din averea lui , dar prin intermediul acestor personaje .
presimt ca dupa un anumit interval de timp , descinderile interlopilor se vor muta din Stefan cel mare in Ghencea , sau mai exact de la beraria reddogs la hanul drumetului .
Arestarea preventiva e o masura preventiva, nicidecum o pronuntare pe fondul cauzei. Se poate sa fii arestat preventiv 180 de zile si sa fii achitat chiar de la primul termen de judecata... Adevarul e ca in incheiere judecatoarea s-a cam pronuntat si pe fondul cauzei insa pana la finalul procesului se pot schimba foarte multe, practic tot cursul dosarului. Si, cum traim unde traim, nimic nu este sigur.
nimeni din tara nu i-ar da acesti bani.poate doar un strain.cine-i prost sa-i dea 20-30 mil unuia care a luat clubul pe gratis aproape.daca o sa fie unii interesati sa-l zboare de la club,eu sper sa-l faca tot asa cu ,,abuz´`ca sa moara de ciuda,el si toti sustinatorii lui imbecili.
30 de milioane sunt bani putini pentru cineva care are nevoie de imagine.
Nici nu ma gandeam ca un roman ar putea sa-i cumpere clubul.
Cred ca doar Patriciu sau Vantu sa fie interesati...
Gandeste-te ca un rus a vrut sa-i dea 60 de milioane!
Am ramas socat cum se manifesta individul de la tribuna I
hai sa spun acuma si faza nasoala sa fii la T1. Din cauza ca esti in centru, vezi tot, ai foarte multe relatii si cunostinte si de multe ori primesti invitatii la unele meciuri, ale "dusmanilor" , in logia lor. Cea mai mare umilinta, daca pot sa-i spun asa a fost sa stau la meciul CFR-Steaua, undeva f sus,la logii. Pentru ca tot timpul sunt ocupata, n-am apucat sa-mi iau bilet, eram in criza de timp, am pus mana pe telefon, ca deh' ( e bine sa castigi respectul altora) si am cerut ajutorul cuiva. Am ajuns la stadion in a 2-a repriza, ca venisem de la Oradea si am ramas socata cand am vazut ce "loc" am. Noroc ca ma uitam mereu pe diagonala si mi-am revenit :-) era rusinos sa refuz, din moment ce omul respectiv, mi-a cedat unul din locurile rezervate de dansul. Adica l-as fi jignit, dupa ce m-a ajutat. Tot T1, e locul ideal, nici prea sus, nici prea jos :-)))
Unora am vazut ca le place in peluza, insa , v-am spus, cred ca e si un defect profesional pe care-l am, mie nu-mi place perspectiva la un singur punct de fuga (conica), ci perspectiva la doua puncte de fuga. Si-s mai mioapa de felul meu , apai si mor de nervi de nu vad golurile din partea opusa, adica le vad, insa ma deranjeaza cum bat reflectoarele si ma dor ochii, trebuie sa ma concentrez
. De aceea nu-mi place in peluza, macar de-ar da astia pe ecran meciul live. Ca la T1 si de mai pierzi o faza, stii sigur ce s-a intamplat ca doar asa se vocifereaza si se comenteaza ca la un proces. Ar trebui ca cei de la T1 sa incheie procesul, iar cel de la peluza ( nu toti, asa doi, trei) sa vina sa le puna sentinta, dandu-le tonul, ca va asigur ca este suficient, nu sa-i condamne, sa-i reabiliteze, sa le spuna ca gresesc, ca nu-s la piata , ca degeaba apara Steaua ca si niste soldati adevarati, daca nu si lupta pentru Steaua ca niste soldati adevarati. E democratie, deci : drepturi si obligatii in egala masura!
2,3 din peluza sa mearga sa-i invete cum sa lupte pentru Steaua pe cei din tribuna, iar 2, 3 din tribuna sa mearga in peluze sa-i invete cum sa apere Steaua, ca sa fie echitabil, democratic! asta e, intotdeauna unii trebuie sa se sacrifice , sa-si piarda locul, dar daca exista o rotativa printre cei din peluze si cei din tribune, cu siguranta "umilinta" pierderii locului nu va fi atat de mare, ca va fi doar un exercitiu militar, un antrenament.