ba,aude cineva pe aici?......................FREEEEEEEEEEEEE MARIJUANA
prea le vrei pe toate deodata
.
prea le vrei pe toate deodata
.
![]()
![]()
![]()
![]()
PUTEM SPUNE CA AM INVINS.DAR CRED CA ESTE DRUMUL LUNG.HAI Steaua.
a ramas inchis idolul vostru oitelor )))))))) ![]()
DOAMNE AJUTA, AM DESFACUT DOZA
DE BERE ![]()
![]()
Sugestie de mesaj pentru PS : "Caci cuuuu noooooi eesteeee Dumnezeu"
a ramas inchis idolul vostru oitelor ))))))))
DOAMNE AJUTA, AM DESFACUT DOZA
DE BERE
ba ,esti prost?....eu sunt de patea voastra....ai mai baut ceva inainte? ![]()
Procurorul Balasescu a depus plangere penala impotriva lui Giovani Becali.
Incet, incet ajung toti unde le e locul.
"Caci cuuuu noooooi eesteeee Dumnezeu"
O eventuala prelungire a mandatului de arestare dupa cele 29 de zile ar fi de vis!
Sper sa il urmeze si restul interlopilor de doi lei care graviteaza in jurul lui si nu numai. Cand stai in cotet cu porcii, nu ai cum sa faci pe libelula!
Abuz spuneti? NU! Becali are mai multe ilegalitati la activ decat media de varsta a suporterilor Stelei!
Acum este momentul sa intetim protestele, pentru ca pe fondul crizei prin care trece, faptul ca nu este dorit in Ghencea l-ar putea determina sa vanda.
![]()
La meciul urmator ar trebui sa incurajam doar echipa.Cel putin asa mi-as dori in Peluza Sud.
25 de nopti de plans pentru slugi
)
@anti_gigi traiasca clatitele si limonada ce le savurez in acest moment maret !
![]()
Poate ca ne inchide peluzele Argaseala...... ![]()
Sper sa nu.....
La meciul urmator ar trebui sa incurajam doar echipa.Cel putin asa mi-as dori in Peluza Sud.
La meciul urmator ar trebui sa dam opiniei publice un mesaj clar si ferm.
"Becali, pleaca din Ghencea!!!"
Din momentul in care acest gunoi nu ar mai avea nici o legatura cu Steaua, jur ca nu as mai avea nimic cu el.
sper sa vanda Steaua si apoi poate sa iasa..pana una alta// Paste Fericit ciobanasule ![]()
![]()
Ar trebui sa se organizeze ceva frumos de catre cele 2 peluze.
Eu sper ca Steaua sa treaca cat mai repede peste acest episod urat.
LIBERTATE PENTRU SUPORTERI.
pe de-o parte ma bucur ca Jiji a primit o palma impreuna cu fanii lui, (tiganii, cocalarii si cetatenii) pe de alta parte ma ingrijoreaza faptul ca legislatia si codul penal a ajuns vid in Romania si asta este ceva deosebit de grav.
@ anti Gigi
nu ziceam de tine cuaie:))) ![]()
DA sper sa se faca ABUZURI DIN ASTEA la toti astia cocalari cu tricouri FREE Gigi si la toate oile de la tribune care huiduie ultrasii. Sa ajunga toata turma de oi la parnaie PRIN ABUZURI ! Asa sa fie)
nu stiti, se comercializeaza tricouri cu FREE Gigi pe piata? Sau trebuie sa-mi duc un tricou si sa mi-l inscriptionez?
Chiar imi place sloganul, pentru ca ma ajuta sa nu uit niciodata ca traiesc in democratie, deci pot sa spun intotdeauna ceea ce gandesc, sa scandez orice intr-un spatiu public cum este stadionul, pot sa protestez , atata timp cat respect legea statului (inclusiv legea lui Mitica aprobata) si normele impuse de UEFA. Stiu "ce" am voie sa scandez si "ce" nu am voie sa spun impotriva oficialilor, pentru ca este, totusi un spatiu public, iar demnitatea unei persoane publice trebuie respectata. Este bine ca avem democratie, deci avem drepturi si obligatii! Iar daca consider legea lui Mitica mult prea restrictiva, protestez pe stadion intr-o maniera care sa nu o incalce, si-mi cer drepturile, ca de aceea pot spune ceea ce doresc! Atata timp cat eu respect legea si legea poate fi modificata in folosul oamenilor! daca eu nu respect legea, inseamna ca demonstrez ca legea respectiva s-a dat dintr-un motiv, iar eu trebuie sa constientizez ce am gresit si sa ma corijez prin fapte, tocmai pentru a cere abrogarea legii!
Chiar imi place cum "suna" :-) pe fond roz scris cu argintiu mi-ar veni de minune! Va rog spuneti-mi daca se comercializeaza in Bucuresti si unde mai exact.
La multi ani vierme!
Am ramas socat cum se manifesta individul de la tribuna I.Moment cand in Peluza Sud era liniste.
Poate ca ne inchide peluzele Argaseala......
Sper sa nu.....
Ce dracu sa faca sclavul ala de Argaseala ma? Pai de il astepti dupa meciul viitor la iesirea de la oficiala nici ca nu-l mai vezi pana nu iese jijel de la racoare!
nu stiti, se comercializeaza tricouri cu FREE Gigi pe piata? Sau trebuie sa-mi duc un tricou si sa mi-l inscriptionez?Chiar imi place sloganul, pentru ca ma ajuta sa nu uit niciodata ca traiesc in democratie, deci pot sa spun intotdeauna ceea ce gandesc, sa scandez orice intr-un spatiu public cum este stadionul, pot sa protestez , atata timp cat respect legea statului (inclusiv legea lui Mitica aprobata) si normele impuse de UEFA. Stiu "ce" am voie sa scandez si "ce" nu am voie sa spun impotriva oficialilor, pentru ca este, totusi un spatiu public, iar demnitatea unei persoane publice trebuie respectata. Este bine ca avem democratie, deci avem drepturi si obligatii!
Chiar imi place cum "suna" :-) pe fond roz scris cu argintiu mi-ar veni de minune! Va rog spuneti-mi daca se comercializeaza in Bucuresti si unde mai exact.
nu iti face probleme ... cu putin noroc tricoul se va gasi in collectia primavara-vara multi ani de acum incolo,deci n-ai cum sa-l ratezi ![]()
nu iti face probleme ... cu putin noroc tricoul se va gasi in collectia primavara-vara multi ani de acum incolo,deci n-ai cum sa-l ratezi![]()
stiu, ca m-am plictisit si eu de "Che Guevara ", vreau Free Gigi! sunt artista ca si formatie, nu ma pot conforma unui anumit stil vestimentar si ma imbrac asa cum imi este personalitatea, mereu schimbatoare, mereu boema, caci evoluez! Evident daca merg la un restaurant de lux, unde exista o anumita "eticheta", adopt si alta tinuta, stiu ce am voie si ce nu am voie, din consideratie pentru ceilalti care merg la acelasi restaurant si respecta "eticheta" impusa.
Mulți ani primeascã! Dacã tot n-o sã vrea sã lase Steaua.
Dacã o sã vrea, fie sãnãtos.
Draga dee, vino mai intai prin Bucuresti si o sa primesti cate 'tricouri' vrei tu... pana atunci ciocu' mic si joc de glezne.
PS: Stiu ca e frustrant cand ajungi atat de rau incat sa vorbesti de altii cand echipa ta se zbate in anonimat, dar chiar nu ne intereseaza. Macar noi luptam pentru ideal, tu pentru ce militizezi aici? daca vrei sa iti etalezi prostia sa stii ca exista alte locuri mult mai adecvate (dar ti-ai atins scopul)!
sunt stelista, de aceea ma aflu aici, caci daca nu eram stelista, nu avea sens sa intru, nu?
Militez pentru un singur principiu, care contine si toate idealurile tale. Nu consider ca Steaua se zbate in anonimat, insa consider ca echipa Steaua ar putea cadea in anonimat. NU trebuie sa pasesti niciodata pe Ghencea, ca sa stii ce este Ghencea, ca multi pasesc si nu cred, eu cred fara sa pasesc. Ma duc si vad echipa Steaua cand pot, in general cand joaca in Ardeal,pentru ca am destul de putin timp liber, datorita profesiei mele, deci a obligatiilor pe care mi le-am asumat si trebuie sa le respect la timp, ca omul sa vada ca sunt un om "de cuvant"! Ma intereseaza sa castig respectul oamenilor, nu sa ma respecte datorita profesiei mele.
Hai sa va provoc la un exercitiu despre viitor, altfel incarcerarea lui Becali va fi o victorie a la Pirus.
Sa zicem ca este judecat, condamnat si inchis 5-10 ani, dar nu vinde Steaua si nici nu va mai investi in transferuri, ci o va mentine pe linia de supravietuire. O echipa de pluton.
O vom tine intr-un party timp 5-10 ani ca tembelul este la parnaie si echipa este una de pluton?
Sau cum vedeti voi ca va fi viitorul Stelei?