FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali ramane in arest !

«1345»
Azazello07.04.2009 08:50
Scopul si fericirea suprema este plecarea acestuia de la club xray. arestul acesta este doar un bonus

Pentru un stelist scopul si fericirea suprema ar trebui sa fie Steaua ! Restul este secundar. Becali ar trebui sa fie pe plan secund. Dar acum nu mai e vorba de Steaua din pacate. E vorba de o lupta surda cae nu are nimic de a face cu fotbalul.

bodanelu07.04.2009 09:05
Pentru un stelist scopul si fericirea suprema ar trebui sa fie Steaua ! Restul este secundar. Becali ar trebui sa fie pe plan secund. Dar acum nu mai e vorba de Steaua din pacate. E vorba de o lupta surda cae nu are nimic de a face cu fotbalul.

CUm poate sa fie Becali pe plan secund cand el este impedimentul petru fericirea suprema adica Steaua?

Marius07.04.2009 09:09
Un stelist adevarat se duce la meci sa sustina echipa nu sa injure in stanga si in dreapta

Da ca tu ai zis ca numai taranii ar purta tricoul ai dreptate.Sunt un taran dar un taran mandru pentru ca port in suflet culorile ros-albastre ceea ce despre tine nu poate fi vorba

Bai stelistule adevarat, cum iti sustii echipa? Strigi si tu de 3 ori "Steaua" dupa ce kapetanos da gol in minutl 85? Pana atunci cum ti-ai sustinut ma echipa, mancand seminte si huiduind peluza?

Auzi la el, suporter adevarat mah :))))

Fry Gigi mah! Hai, cu totii :))))

vlad07.04.2009 09:11

E groasa pentru Becali. Prostia se plateste,intotdeauna.Au platit si altii mai tari. Daca ar fi stiut foarte bine legile nu ar fi ajuns la inchisoare cu toate facaturile politice cum zic unii. Dar cand sfidezi in vazult tuturor nu doar legea ci si normele elementare ale bunului simt ,trebuie sa platesti. Am zis ca Becali a fost conceput de mass-media si de mana mass-mediei "va muri". Tentativele de aparare ale Ciobanului sunt doar praf in ochi.Toate televiziunile vor exclusivitate de la nea Gigi cand va iesi din arest. "Nea Gigi eu te-am aparat,nea Gigi eu ti-am facut imagine....".

Nu trebuie sa ne sperie valul de simpatie care l-a lovit acum pe Oier,cei care il aclama pe scarile tribunalului nici nu au drept de vot.Nu l-au votat nici macar cand le-a platit factura la curent. Atat de prostovan este Oierul in continuare,se crede iubit si va sfarsi la cosul de gunoi al istoriei.

Sa nu uit: : "FREE Gizii !"

twetwet07.04.2009 09:18
Bai stelistule adevarat, cum iti sustii echipa? Strigi si tu de 3 ori "Steaua" dupa ce kapetanos da gol in minutl 85?

asta daca nu cumva plecase acasa pana in min 85

korps07.04.2009 09:20

Steaua moare....pe masura ca inaintam in viata privim uluiti cum specimene gen"free Gigi" intregesc tabloul socant al suporterului stelist...un specimen din turma definea putin mai sus ce inseamna un stelist adevarat...a canta si a incuraja echipa este ceea ce facem de cand ne-am nascut baiatule...de aparat cine o mai apara...voi nu?

te-ai intrebat vreodata de ce il contestam atat de mult?

pentru ca avem dreptul sa o facem...pentru ca noi suntem aici de dinainte sa apara el..vom fi si dupa ce dispare...pentru ca la noi Steaua e religie si Dumnezeu in egala masura..pentru ca familia,serviciul sunt puse mereu pe locul 2...pentru ca la noi viata de zi cu zi se imparte intre Steaua si Steaua

avem tot dreptul sa va educam...pentru simplu motiv ca voi intrati cu bocancii in lumea noastra si nu invers...nu noi facem reuniuni de grup pe stadion cu tot alaiul de seminte si goarne din dotare

sa fie clar si pentru tine si pentru restul din categoria ta...

sunteti bine primiti oricand..dar cu o singura conditie...nu va bateti joc de inima noastra...

Aici e casa noastra...aici e Steaua Bucuresti...si Steaua suntem Noi

si fii inca odata sigur ca va asteptam pe toti cu drag

sabin130707.04.2009 09:46

Am mai spus-o, nu pot avea pretentia si deci nici nu ma intereseaza ca Steaua sa scape de el in urma unor actiuni perfect legale si morale. Din partea mea sa-l rapeasca si extraterestrii.

La multi ani racorosi, ciobane! :thumbsup:

Lari07.04.2009 09:50
Sunt multi bani, pentru ca pe langa 30 mil mai trebuie sa bage vreo 40-60 mil sa-si faca echipa. Sa dai 100 mil pentru un club fara sediu si stadion e un act de curaj. Daca Armata "se supara" si nu mai prelungeste contractul de inchiriere, ramane cu echipa-n strada.

Atat timp cat Armata nu este dispusa sa cesioneze infrastructura pe 50-100 de ani sau sa o vanda, nici un investitor serios nu se va apropia de Steaua.

Nimeni nu va baga 100 de milioane in transferuri intr-o echipa din Romania, sa fim seriosi! Sunt suficiente investitii CU CAP de vreo 10 milioane si aducerea unui ANTRENOR BUN.

Gandeste-te ca echipa asta a facut doua jocuri bune cu Galatasaray si putea scoate rezultate mult mai bune daca Lacatus fie ar fi facut pregatirea fizica mai bine, fie daca ar fi stiut sa joace mai sus ultimele 30 de minute din deplasare.

MApN nu a vrut sa-i concesioneze arena lui Becali din foarte multe motive, nu doar din orgoliu.

Aceeasi situatie este si la Rapid si de aceea nu se inghesuie nimeni sa-l cumpere. "Cearta" dintre Taher si Copos este ca Taher a luat teapa pe active. El a crezut ca macar baza pro Rapid este a clubului Rapid. Nu are ce executa pentru a recupera banii, pt ca infrastructura nu este a clubului Rapid.

Suntem tentati sa visam si sa comparam cu situatia unor cluburi din vest, unde au venit investitori straini (americani, rusi, arabi, etc). Uitam ca acolo, acele cluburi au stadioane si infrastructura proprie incluse in active si nu inchiriate.

Exemplu corect cu situatia juridica a stadioanelor din strainatate. Numai ca alea asa au fost de cand hau' si parau'. La noi situatia e diferita atat din cauza lui Becali, cat si din cauza faptului ca afacerea cu MApN nu a picat foarte bine intregii Armate Romane. De aici orgolii si alte chestii.

Plus de asta, gandeste-te ca Becali nu este investitor, ci CREDITOR. Imi permit atunci sa speculez pe marginea faptului ca asta a vrut de fapt sa cumpere stadionul, nu sa-l ia in cesiune. Iar lucrurile se schimba...

Nu face paralela cu situatia Taher-Copos. Nici Georgica nu e prea convins ca vrea sa vanda, stai calm. Asta ar fi cam a 16-a oara cand lacrimeaza ca nu mai poate tine Rapidul. Iar Taher de-abia asteapta sa mai spele niste bani...

Patriciu nu mai are nevoie de imagine, iar Vantul nici nu o cauta. Vantul detine un trust media, dar nu l-am mai vazut la TV de pe vremea cand il plimbau pe la procuratura cu FNI:)

Povestea cu rusul este o gogorita, menita sa umfle cota de piata a Stelei ca imagine. Se practica asta si-n cazul transferurilor de jucatori.

Interesul lui Patriciu si Vantu pentru Steaua a existat. Presa a scris la acele momente despre asa ceva. De ce ar fi interesati?

Pai, in primul rand, in fotbal se spala enorm de multi bani.

Ambii sunt oameni extrem de orgoliosi, care vor sa fie recunoscuti drept mari romani.

Nu ti se pare ciudat ca stenogramele discutiilor din cazul "Valiza" au aparut fix in "Adevarul"? IN EXCLUSIVITATE!

Investitia in imagine este cea mai buna investitie posibila pe termen lung, mai ales in cazul unor companii mari, asa cum sunt cele ale celor doi.

M-am plictisit, dar mai spun una: si Vantu si Patriciu sunt atrasi ca un magnet de afaceri de anvergura.

xray_rom07.04.2009 11:52
1) Nimeni nu va baga 100 de milioane in transferuri intr-o echipa din Romania, sa fim seriosi! Sunt suficiente investitii CU CAP de vreo 10 milioane si aducerea unui ANTRENOR BUN.

2) Plus de asta, gandeste-te ca Becali nu este investitor, ci CREDITOR. Imi permit atunci sa speculez pe marginea faptului ca asta a vrut de fapt sa cumpere stadionul, nu sa-l ia in cesiune. Iar lucrurile se schimba...

3) Interesul lui Patriciu si Vantu pentru Steaua a existat. Presa a scris la acele momente despre asa ceva. De ce ar fi interesati?

Pai, in primul rand, in fotbal se spala enorm de multi bani.

Ambii sunt oameni extrem de orgoliosi, care vor sa fie recunoscuti drept mari romani.

4) Nu ti se pare ciudat ca stenogramele discutiilor din cazul "Valiza" au aparut fix in "Adevarul"? IN EXCLUSIVITATE!

5) Investitia in imagine este cea mai buna investitie posibila pe termen lung, mai ales in cazul unor companii mari, asa cum sunt cele ale celor doi.

M-am plictisit, dar mai spun una: si Vantu si Patriciu sunt atrasi ca un magnet de afaceri de anvergura.

1) Am spus 40-60 mil in jucatori, nu 100. ~100 era cu suma platita pe Steaua de 30 mil. Doar cu 10 mil, nu trece de grupele CL cum vrem noi. Cu 40-60 ...poate.

2) Este investitor si nu creditor, dar mai exact este proprietar, asociat unic pe real si majoritar in acte.

Daca tu ai o firma, creditor pentru firma ta poate fi o banca sau o persoana fizica sau juridica care iti imprumuta fiorma cu bani pentru a realiza o investitie.

Deci Becali, ar fi fost creditor daca Steaua apartinea altuia si o imprumuta cu bani. Sau...de exemplu, daca imprumuta Rapidul lui Copos, atunci pentru Rapid era creditor.

Orice investitor din lume cand deschide o afacere, fie ia un credit bancar pe care il da inapoi in rate si dobanzi, fie isi imprumuta el, ca persoana fizica, firma si apoi ii ia inapoi in transe dupa cum ii permite cash flow-ul. Indiferent de modalitatea prin care face rost de bani pt firma, tot investitor se numeste, pentru ca el face investia si nu banca sau cei care-l imprumuta.

3)Ai spus bine ca "presa a scris...", dar presa scrie multe:) Patriciu a spalat tot ce era de spalat in Rompetrol si apoi l-a vandut, iar Vantul a spalat tot ce a avut in trustul media. Ambii au lucrat in pierdere, dar au crescut valoarea de piata a companiilor. Acum au averile babane si consolidate pe acte justificative imbatabile si nu mai le arde de spalat banii altora.

4) Nu mi se pare ciudat ca au aparut in Adevarul. Cartianu este red. sef acolo si dusmanul no 1 al clanului Becali:)E a pus la cale totul. Nu ai vazut si acum? A fost unul dintre putinii ziaristi care au spus vehement altceva decat majoritatea?:)

Patriciu nu are nici un amestec in stenograme. El e Stan Patitu', hingherit de DNA, cu procesul Rompetrol pe rol, ascultat si care i-a dat in judecata.

5)Si Patriciu si Vantu detin arma facerilor de imagine. Presa! Fotbalul ti-o poate strica. 3-4 infrangeri la rand si isi iau carne cat pentru 10 ani. Mai mult, fotbalul a ramas cam teren virgin pentru DNA si ii va veni cat de curand randul :) Personal, nu cred ca cei 2 vor investi in fotbal si ti-am spus si cateva motive. Mai sunt si altele, dar nu ma mai lungesc.

Mihai Somanescu07.04.2009 12:58

@Lari

Esti un baiat destept.

andrei_cov07.04.2009 13:08

O sa-i las pe altii sa comenteze mai mult! Este trist ca sa ajuns la dezbinare! Este prea multa ura intre patronat si suporteri! Sunt de acord cu majoritatea suporterilor, dar nu trebuie sa uitam nici un moment ca echipa este mult mai importanta si daca cineva sufera mai mult decat toti este EA INSASI! Asteptam cu toti rezultate pozitive, dar poate nu ne gandim totusi ca spectacolul negativ din tribune influenteaza de cele mai multe ori clarviziunea si concentrarea jucatorilor din teren! Scandalul naste...scaldal si de aici toate frustarile se recurg asupra jucatorilor. Este trist ca suporteri adevarati numai exista,iar diviziunea galeriilor din tribuna va naste intotdeauna URA SI NUMAI URA...iar Steaua pana la urma se va diviza complet. Nu sunt PRO-Becali, nu am fost si nu voi fi niciodata, dar stiu ca sunt STELIST de mai bine de 25 de ani si vad cu tristete in suflet ca voi cei de la Bucuresti,unii dintre voi doar, nu IUBITI Steaua! Incercati sa dezbinati ceea ce altii au construit si faurit in zeci si zeci de ani! VOI O SA DISTRUGETI Steaua SI NIMENI ALTCINEVA....FITI ALATURI DE ECHIPA LA BINE SI LA...RAU! FITI SUPOTERI ADEVARATI SI IN PRIMUL RAND NU FITI... LASI! Deocamdata Steaua are nevoie de banii lui Gigi Becali! Forza Steaua!!!!

Lari07.04.2009 13:52
Este investitor si nu creditor, dar mai exact este proprietar, asociat unic pe real si majoritar in acte.

Gresit, X-Ray! GRESIT!

Nu el figureaza in acte, ci mai multi interpusi. Ghici de ce!

Eu sunt de parere ca echipa asta, acoperita cu transferuri de maximum 15 milioane de euro, plus UN ANTRENOR, poate ajunge in Primavara Ligii Campionilor.

Cartianu nu putea face singur rost de acele convorbiri telefonice. Iti pot enumera pe loc alti 10 ziaristi cu legaturi mult mai profunde in sistemul de justitie decat Grigorash... Nu ziaristii au facut rost de acele stenograme, nu fii naiv! E ca si cum ai spune ca aia din TVR au muncit si au facut singuri rost de casetele din cazul "Caltabosul".

Corect! Deci Steaua trebuie sa-i dea lui Becali banii pe: modernizarea tribunei oficiale, modernizarea gazonului, a parcarii s.a.m.d. O banca nu ar astepta sa se acumuleze datorii de milioane de euro la o firma, o banca nu s-ar lauda cu rezultatele firmei mele iar exemplele pot continua.

Becali a facut foarte multi bani cu ajutorul Stelei. A imprumutat Steaua cu bani, si-a scos de jdemii de ori "investitia" si acum vrea inapoi si banii "investiti". Iar toata lumea e fericita ca Becali e salvatorul Stelei! Si mai e si aparat!

xray_rom07.04.2009 16:39
Gresit, X-Ray! GRESIT!

1) Nu el figureaza in acte, ci mai multi interpusi. Ghici de ce!

2)Eu sunt de parere ca echipa asta, acoperita cu transferuri de maximum 15 milioane de euro, plus UN ANTRENOR, poate ajunge in Primavara Ligii Campionilor.

3) Cartianu nu putea face singur rost de acele convorbiri telefonice. Iti pot enumera pe loc alti 10 ziaristi cu legaturi mult mai profunde in sistemul de justitie decat Grigorash... Nu ziaristii au facut rost de acele stenograme, nu fii naiv! E ca si cum ai spune ca aia din TVR au muncit si au facut singuri rost de casetele din cazul "Caltabosul".

4) Corect! Deci Steaua trebuie sa-i dea lui Becali banii pe: modernizarea tribunei oficiale, modernizarea gazonului, a parcarii s.a.m.d.

5)O banca nu ar astepta sa se acumuleze datorii de milioane de euro la o firma, o banca nu s-ar lauda cu rezultatele firmei mele iar exemplele pot continua.

1) Asta am sugerat si eu, ca este in real si mai putin in acte, unde a pus ... interpusi(neamuri). Stiu si de ce.

2) E posibil.

3) S-a fotocopiat din ce era la dosar. Fie cu "voie" fie fara voia detinatorului. Dosarul este public din momentul in care a fost inaintat la judecatorie. Ai voie sa-l studiezi, dar in mod normal nu ai voie sa faci copii. Deci sursa a fost judecatoria Cluj si nu la procuratura. Pentru asta nu-ti trebuia pile la vreun ministru, ci bani pt un grefier.

4) Care Steaua?Daca te referi la Armata, nu-i da nimic pe ce ai enumerat. Nu cunosc daca nu cumva o parte din banii bagati in stadion i-a recuperat prin diminuarea chiriei.

Daca te referi la Steaua, firma lui, atunci chiar e problema lui cand isi ia banii inapoi din firma.

5) In cazul lui, banca a fost chiar el. Tot el a fost si investitorul. S-a imprumutat de la el, ca persoana fizica, pentru a face investitia, ca persoana juridica(firma Steaua). Orice investitie presupune ca dupa realizarea ei, sa inapoiezi banii imprumutati, fie tie daca tu ti-ai dat, fie bancii. A investi sau a credita nu inseamna a dona. Si eu mi-am imprumutat firma unde sunt asociat unic, pentru a nu apela la banca si apoi i-am recuperat.

Orice investitie presupune si riscul sa nu mai recuperezi niciun ban. Se poate ca facerea sa nu aduca profit din care sa dai banii inapoi, iar daca vrei sa o vinzi sa nu mai scoti nici 5 % din banii investiti.

PS.

El a mai facut cheltuieli consistente pe care nu le mai poate recupera legal, pt ca nu au fost facute pe acte. Deci nu figureaza in nici un act de imprumut sau vreun act contabil de la Steaua. De exemplu. Jucatorului X i-a facut contract de 40.000 euro/an si diferenta pana la 90.000 i-a dat-o din buzunarul lui pe baza de intelegere, fara acte.

De ce? Sa nu mai plateasca impozite. Este una impozitul la 40.000 si altul la 90.000. Idem la prime. Este exact sistemul de plata al muncii la negru-gri, cu contract de angajare cu salariul minim pe economie, dar in mana angajatul ia de 3-4 ori mai mult.

eduardo_stelist07.04.2009 16:48
Sugestie de mesaj pentru PS : "Caci cuuuu noooooi eesteeee Dumnezeu"

Super tare frate!!!!

Bvooooo

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!!

BASARABIA PAMANT ROMAESC

vio807.04.2009 18:09

Daca cineva ar fura masina voastra si ati avea posibilitatea sa o recuperati nu ati reactiona la fel?Sau ati astepta cativa ani sa aflati cine a furat-o.

Lari07.04.2009 18:14

Vio8, in fiecare dintre noi zace cate un Becali.

Ideea e sa-l lasam la vedere cat mai putin posibil. Ideal ar fi deloc!

vio807.04.2009 22:17
Vio8, in fiecare dintre noi zace cate un Becali.

Ideea e sa-l lasam la vedere cat mai putin posibil. Ideal ar fi deloc!

bine zis!

fansteaua4608.04.2009 13:19

"Oameni care au abonamente de ani buni la tribuna I și la tribuna a II-a mi-au spus cã nu i-au vãzut în viața lor pe cei care au venit la stadion cu tricouri imprimate cu «Free Gigi». Nu a fost nevoie de foarte mulți, pentru cã spiritul de turmã a funcționat și imediat și-au gãsit noi adepți printre oamenii de rând care considerã cã tot ce i se întâmplã lui Becali este un abuz", a spus Alexandru Tofan, unul dintre steliștii de la Peluza Sud.

danimarcu14.04.2009 14:52

"Îi iert pe procurori și judecãtori, pe toți, pentru cã suntem în postul Paștelui. Probabil cã voi avea parte de cea mai curatã împãrtãșanie, pentru cã în pușcãrie nu poți face prea multe pãcate. ªi viața lui Iisus a fost formatã din pilde. Hoții sunt liberi, eu în pușcãrie! Sã mã ierte Dumnezeu cã mã compar cu Iisus pe cruce. Barabas va fi liber, iar eu pe cruce", a spus Becali. Când a pãrãsit sediul Judecãtoriei Sectorului 1, Gigi a strigat spre cei prezenți "Barabas liber, Hristos în arest! Hoții liberi, Becali în pușcãrie", în timp ce își ridica mâinile încãtușate.

Si eu care credeam ca zilele astea de arest ii vor baga ciobanului mintile in cap... :thumbdown:

mountytoma14.04.2009 17:17
Si eu care credeam ca zilele astea de arest ii vor baga ciobanului mintile in cap... :thumbdown:

din pacate pentru el, i-au indesat altii ceva in alte orificii :-) Gigi inca nu a ajuns jos de tot, si din pacate chiar nu a invatat nimic, nu a inteles nimic din toata chestia asta. asta pentru cine credea ca prostia se poate vindeca...

1on14.04.2009 21:14

Unitatea de mãsurã a prostiei este becalul.

Dagoth16.04.2009 00:54

Un om normal are între 1 și 5 mbkl (milibecali). Un om prost are între 5 și 50 mbkl.

Gigi Becali este singurul care a reușit sã rãstoarne toate calculele, el fiind estimat a avea nu mai puțin de 1 bkl!

dee16.04.2009 06:48
Gigi Becali este singurul care a reușit sã rãstoarne toate calculele, el fiind estimat a avea nu mai puțin de 1 bkl!

subscriu :D

din moment ce Becali a reusit sa influenteze (la diferite nivele:afectiv,mental,fizic) prin simpla sa existenta pe toti romanii ( media, oameni, politicieni ,statul) inseamna ca are coeficientul cel mai mic de prostie dintre noi toti. Doar o minte stralucita isi poate permite 1bkl! bine a spus "Cant doar atunci cand inima imi pulseaza si da drumul cuvintelor din creier. Sunt talentat la toate pentru ca m-am nascut cu stea in frunte". Noi "cantam" mereu dupa cum ne influenteaza unul inima sau creierul.

«1345»