Multumim frumos pentru articol,multumim frumos ca suntem injurati aici pe site ca nu avem aceeasi opinie ca si voi,multumim ca suntem injurati pe stadion ca nu injuram ca si voi,multumim celor doua galerii formate din tineri de 13-17 ani care suporteri fiind au facut foarte multe pentru echipa Steaua Bucuresti,multumim ca va rupeti din timpul vostru pentru a face deplasari impreuna cu echipa pe banii parintilor vostri , sincer eu nu cred ca voi stiti ce inseamna munca,multumim ca faceti deplasari sa injurati echipa si finantatorul in loc sa incurajati echipa,multumim ca ati fosti superbi la 1-0 pe tabela realmente asa cum spunea capitanul echipei Steaua si Goian ca au simntit publicul de altadata,da si eu zic ati fost fantastici parca era min.86 nu mai stiu sigur.
Eu nu tin in mod special cu Becali,eu in felul meu protestez impotriva voastra nu stiti sa sustineti echipa,cred ca nici voi nu mai stiti cand ati facut ultima coregrafie in peluza,exceptand cea pentru Lacatus care sincer in inima lui si a suporterilor adevarati nu a insemnat nimic ati descalificat-o prin gesturile voastre incalificabile,voi nu mai stiti sa sustineti Steaua din ura voastra pe finantator cu sau fara motiv nu are importanta ati uitat de echipa,echipa care indiferent de joc,pozitie in clasament etc. trebuie sustinuta,principala voastra preocupare este sa ne injurati pe noi majoritatea ca nu impartasim si nu promovam atitudinea voastra. Si cand zic majoritatea,ei bine da noi suntem majoritatea oameni din toate colturile tarii Zãbrãuți, Bolintin, ªtefãnești, Tunari,Oradea,Cluj,Timisoara,Buzau,Bucuresti etc.Nu va consider scursuri cu toate ca va comportati ca si cum ati fi,iar cand spui ca nu facem nimic pe gratis cred ca te gandesti la Mustata sau Englezul,ei si ceilalti lideri cum se considera ei sunt oameni care au distrus frumusetea de a fi ultras,de cand sunt ei acolo sa instaurat ura si veninul sa nu uite cand nu vroiau sa faca deplasari pe motiv ca nu si-au primit banii de la Becali,sa nu uite ca datorita lui Becali sunt ei lideri si sa-i dea Dumnezeu sanatate lui Jean Pavel unicul lider de galerie. Zici de interlopi si esti condus in galerie de un membru in clanul sportivilor,Mustata.
Si Relativiștii asa cum le spui tu ca stiu echipa din '86,diferenta dintre ei si voi este ca ei stiu echipa si acum si niciodata nu se balbaie la inceput de meci cand se striga formatia de start,vechile galerii ale Stelei merita tot respectul,voi si acum va laudati pe diferite site-uri cu imagini din '95-'96etc.
Pe stadion in general se vine pentru spectacol si pentru frumusetea sportului,in galeria pentru suport si sprijin al echipei favorite,voi...exact pentru opusul acestora veniti pe stadion si pentru refularea frustrarilor personale.
Pun pariu ca in afara stadionului nu sunteti asa efervescenti si nu va expuneti asa tare supararea pe Becali sau pe noi majoritatea,sau ma rog nu cred ca va duceti la servici cu bannere impotriva patronului si cu siguranta sunteti persecutati sau inselati de patroni dar nu va exprimati acolo ca pe stadion...de ce ? Pentru ca acolo sunteti singuri si cum unii oameni nu sunt departe de animale si in cazul acesta instinctul de turma primeaza.Nu cred ca macar unul din cei care ma injura aici si ma combate ar avea curajul sa o faca face to face...de ce?
Imi pare rau ca nu am putut sa ma abtin sa mai fac comentarii asa cum am promis,stiu ca voi fi injurat si asta nu are mare importanta atata timp cat nu vine de acolo de unde ma astept mai putin dar uitati un lucru si noi suntem tot suporteri ai Stelei si din pacate sa intamplat exact lucrul la care ma asteptam ne-am impartit in doua incepand astfel sa ne injuram intre noi,asta este cel mai dureros moment din toata istoria suporterilor Stelisti.