Ca membru AISS de la infiintare, as preda bucuros legitimatia de membru si mi-as retrage imediat sprijinul umil de 2%, daca as sti ca aceasta este pozitia oficiala a asociatiei. Stampila aplicata asupra mea, fie de zabrautean, fie de relativist, ma intriga! Libertatea opiniei este un drept inalienabil si e stipulat clar si in firava Contitutie a Romaniei. Ceea ce i-ati reprosat pe buna dreptatelui GG ani de-a randul, nu sunteti in stare sa respectati voi! Chiar detii adevarul absolut, tinere tiz? Ne jucam cu cuvintele, impartind suporterii Stelei in cateva categorii adevarate, nu zic nu, dar nu numai astea sunt. Mai sunt cateva si tin de Sud
- 3 pusti se intalnesc in fata blocului, se simt legati de o pasiune comuna, Steaua, si in jurul unui PET de bere, o pun de-o brigada. Viseaza ca or sa aiba membri cam cat avea Armata Ultra, cum au vazut ei in copilarie. Astia sunt NAIVII... De cele mai multe ori sfarsesc batuti si cu steagul de gard confiscat...
- cativa baieti se cred mai inteligenti daca scindeaza Marea Peluza a Stelei si se muta la Sud. Spiritul de fronda place la inceput, mai ales ca IQ-ul pare usor diferit de cel al lui Mustata. Cu timpul, baietii separatisti nu se remarca prin ceva special in materie de cantece, strigari, banner-e, ci doar prin faptul ca un scelerat dintre ei coboara din tribuna si se duce sa-l pocneasca pe portarul lui Charleroi. Acestia sunt FRUSTRATII...
- in fata WC-urilor de la TI spre Peluza Sud o gasca de baietasi cu ochii injectati lovesc cu picioarele in gardul din fata lor, dincolo aflandu-se cativa jandarmi cu caini. Situatia provoaca o stare de iritare in randul jandarmilor, fiind la un pas sa degenereze. Acestia sunt DROGATII...
Vin la meci fara interes explicit in a urmari partida, sunt conflictuali, injura echipa cand nu merge si in general, habar n-au de fotbal!
Simplu! Crede vreunul ca se regaseste in cele 3 categorii? Eu zic ca da! Dar asta nu inseamna ca asta-i Sudul!