FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii - Steaua 2 - 0 (1 - 0)

«1234»
Robinson Rufay Zapata07.04.2009 20:51

Am ajuns sa cred Steaua o echipa de duzina , ce ciudat , ce umilitor , ce cosmar. Doamne ce am ajuns.

zloty07.04.2009 20:53

"Nu i-am tratat de sus pe gorjeni, dar a fost o zi mai nefastã, în care nu ne-a ieșit jocul" ai ma dao in plm ,da ne-a iesit vreodata si noua jocul???

Flaviu8607.04.2009 20:57

Ce sanse matematice? Suntem pe locul 7. Vasluiul teoretic meci de 3 puncte cu Otelul, Brasovul la fel cu Otopeniul, asa ca maine seara s-ar putea sa avem surpriza de a fi pe locul NOUA !!!! Frumos...toate datorita unui cioban si oilor lui.

clausblaus07.04.2009 21:02
".....ai ma dao in plm ,da ne-a iesit vreodata si noua jocul???

Buna intrebare!

Nu mai batem,pe nimeni,in deplasare de ceva vreme,iar prestatiile sunt din ce in ce mai jalnice.

Lari07.04.2009 21:04
din pacate prostul de Becali crede ca de aia joaca Steaua prost ca e el la parnaie, si uite asa in felul asta sta el la Steaua pe viata

BRAVO, man!

Vezi ca ne putem intelege?

weeezer07.04.2009 21:16
DelPiero1008.04.2009 08:09

Ma bucur ca nu am vazut meciul.Este strigator la cer,Incredibil!Steaua e exact ca echipele acele mici,care isi aduna constiincios puncte acasa,insa care in deplasare n-au absolut nici o sansa.Exact ca o echipa de mijlocul clasamentului!JUCATI PT Becali.ZDRENTELOR!Voi nu sunteti Steaua,ci Fc Steaua.Mai bn v-ati duce sa-i tineti de caldura stapanului vostru...

Mwuie Jiji&actualii jucatori ai Stelei. ;)

Daniel-Ionut08.04.2009 08:18
Ma bucur ca nu am vazut meciul.Este strigator la cer,Incredibil!Steaua e exact ca echipele acele mici,care isi aduna constiincios puncte acasa,insa care in deplasare n-au absolut nici o sansa.Exact ca o echipa de mijlocul clasamentului!JUCATI PT Becali.ZDRENTELOR!Voi nu sunteti Steaua,ci Fc Steaua.Mai bn v-ati duce sa-i tineti de caldura stapanului vostru...

Mwuie Jiji&actualii jucatori ai Stelei. ;)

Acum, deja EXAGEREZI!!!

Ce legatura are Becali cu meciul de aseara...

DOAMNE CE OAMENI :cursing:

Una, doua... nu joaca echipa nimic, dati vina p Becali, parca ar juca Becali, mai ales acuma ca este inchis...

A facut Lacatus echipa... ce echipa a fost aia aseara?! = 0

D4v1dstelist08.04.2009 11:43

Vai de Steaua noastra! :unsure:

stefan_cel_mare08.04.2009 11:45

corect, vai de Steaua voastra!

D4v1dstelist08.04.2009 12:33

Fostul antrenor al Stelei, Emeric Ienei, a declarat cã jocul prestat de elevii lui Marius Lãcãtuș în partida contra formației Pandurii Târgu Jiu îl face sã creadã cã roș-albaștrii

"Sunt câțiva jucãtori care sunt accidentați și din rândul tinerilor de la Steaua. Aici sunt niște probleme, nu înțeleg de ce se accidenteazã așa repede. Pe timpul nostru, nu aveam nici susținãtoare de efort, mâncam varzã, dar pe teren nu eram varzã. Acum mãnâncã foarte bine și iau susținãtoare, dar sunt varzã pe teren", a spus Ienei, conform NewsIn.

"Sunt absolut bulversat de jocul echipei. Au fost momente când au încercat sã joace, dar nu au avut curaj, și probabil nici valoare, sunt mai multe de discutat aici. Prea credem cã au valoare unii. Sunt unii care nu se ridicã la valoarea investițiilor fãcute în ei. Sunt momente când la o echipã este crizã. ªi Manchester United a avut ani când nu a avut clasãri așa bune", a adaugat el.

daniel_1008.04.2009 13:56

aveam cei mai naspa jucatori pacat cand il vad pe Banel ca centreaza imi vine sa mor,sper sa plece Lacatus de la echipa

DelPiero1008.04.2009 16:42
corect, vai de Steaua voastra!

Vedeti-va de echipa voastra.Noi suntem la pamant,stiu ca va bucurati,dar stai linistit,ne vom reveni.Orice echipa are momente de glorie si momente de agonie.Iar Steaua,cand isi revine,nu-i poate sta nimeni in cale.

P.S.Corect,esential este sa scapam noi de Jiji...dar voi cu Muc cel Mic si Borcea va simtiti asa mandri?;)

r3fl3x09.04.2009 11:46

sunt de acord ca Lacatus ar trebui sa plece ... il respect ca jucator dar ca antrenor nu este de Steaua.. da` nu cred ca Lacatus ar merita sa fie injurat pe Ghencea ...

«1234»