FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii - Steaua 2 - 0 (1 - 0)

«1234»
Ronnie04.04.2009 18:30

Marti, incepand cu ora 21:00, Steaua va intalni in deplasare formatia antrenata de Sorin Cartu, meci din etapa a 23a a Ligii I. Partida va fi transmisa in direct pe GSP TV.

Etape anterioare:

FC Arges 2-1 Pandurii

Steaua 1-0 Gloria Bistrita

Steaua nu va putea conta pe vechii accidentati: Plesan, Emeghara, Pedriel + Ogararu, Cernea (accidentati in meciul cu Bistrita) si Petre Marin, Golanski (pentru galbenele primite in meciul cu Bistrita). Asadar, Steaua nu probabil va juca pe benzi cu Baciu si Filip, iar in centru cu Goian si Tudose.

ATENTIE! Data disputarii meciului este MARTI, ORA 21:00.

Hai Steaua!

Becali, la puscarie!

BAF-kimi04.04.2009 20:11

ar fi bine sa joace cu urmatorul 11:

Zapata, Mustata, Goian, Tudose, Filip, Szekely, O. Petre, Ionescu, Ochirosii, Stancu, Kapetanos. :D

oricum slabe sanse :-j

maye04.04.2009 21:11

Filip din cate stiu eu e accidentat!

andrey_ptm_steaua04.04.2009 21:35

nu mi-a placut deloc Cernea azi...norok k a intrat zapata si ne-a salvat in min 90 cand fundasii nostri dormeau

dragos_ghinea04.04.2009 22:27

poate il baga iar pe Banel fundas lateral.

stie cineva care e treaba cu biletele? la fel ca in deplasarile trecute?

FCSB * Ady05.04.2009 07:31

Sper sa batem Pandurii la scor , dar sunt foarte curios ce 11 va baga Lacatus ... Si poate si-a dat seama ca Szekely nu este de echipa II si Semedo a miscat cat de cat , iar Nicolita nu i-a iesit jocul . Cred ca are o dilema mare pe cap. :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

Catalyn0705.04.2009 08:29

Marti acum ? :| E meci de chamipons league :)))

DelPiero1005.04.2009 11:09

Noi in deplasare?Meci de x...il pun si la pariuri...

MWUIE Jiji!

SzabiStelistu05.04.2009 17:59

eu zic ca meciul se va termina 1-1!!!si eu pun la pariuri :Pavem probleme in aparare!!!eu as propune un 4-3-3

---------------------------------Zapata-----------------------------------------------

---------------------Baciu--Goian--Tudose--Petre Marin-------------------------------------

---------------------- Szekely--Ov.Petre--Semedo(Ochirosii)------------------------

--------------------- Dayro M.--Kapetanos--B.Stancu-----------------------------

:steag_cruce_invers:

Stefan8805.04.2009 18:30

Pandurii- Steaua, 8-0.Ce-mi place sa va stric buna dispozitie.

SzabiStelistu05.04.2009 19:38

ce bine ar fi fost zaharia acum...chiar mi-a placut jucatorul ala!!dar ce sa faci cand la conducere se afla un cioban

AndyTytanBoys06.04.2009 06:02

eu zic un 2-1 pentru Steaua, in cel mai rau caz 1-1 + ratare de penalty ca asa sa obisnuit la noi:))

LucaSteaua9406.04.2009 07:18

Sunt Stelist.Dar nu inteleg de ce unii ca voi se cred "ultrasi".Mie imi e dor de Steaua care castiga , ca si voua , dar imi e dor si de o galerie frumoasa.De ce nu recunoasteti ca Becali a facut multe pentru. Steaua?Nu va inteleg.Ce a facut Becali?Pot sa aflu?

Daniel-Ionut06.04.2009 08:19

O sa avem un meci foarte greu...

Autobaza lu' Cartu o sa se puna pe 2-3 linii timp de 90 de minute...

Sper sa castigam pana la urma :rolleyes:

Pronostic: 2-0 Steaua!

cormoranul06.04.2009 10:27

Ne salveaza iar Kapetanos.. 1-0

Anti cioban!

pytycrys06.04.2009 11:29
eu zic ca meciul se va termina 1-1!!!si eu pun la pariuri :Pavem probleme in aparare!!!eu as propune un 4-3-3

---------------------------------Zapata-----------------------------------------------

---------------------Baciu--Goian--Tudose--Petre Marin-------------------------------------

---------------------- Szekely--Ov.Petre--Semedo(Ochirosii)------------------------

--------------------- Dayro M.--Kapetanos--B.Stancu-----------------------------

:steag_cruce_invers:

Fara Toja? Nu iti dai seama ca nu ar merge nimic?Cum am mai spus`o, Toja face jocul Stelei.

Apropo : joaca Ogararu

SzabiStelistu06.04.2009 12:18
Fara Toja? Nu iti dai seama ca nu ar merge nimic?Cum am mai spus`o, Toja face jocul Stelei.

Apropo : joaca Ogararu

scuze...ai dreptate..si eu il prefer pe toja in locul lui Semedo sau Ovidiu Petre.....l-am uitat complet pe Juan!
Ronnie06.04.2009 14:27

Suuuuuuuuuuupeeeeeeeeeer! Iar ne arbitreaza Hetagan. Baietasu' ala din meciul cu Vaslui. :wall:

Ionutz8606.04.2009 14:41

@Stefan..

Doamne cat aberezi ! :))

1-1 zic si eu.

mugur8606.04.2009 15:18

Sunt Stelist.Dar nu inteleg de ce unii ca voi se cred "ultrasi".Mie imi e dor de Steaua care castiga , ca si voua , dar imi e dor si de o galerie frumoasa.De ce nu recunoasteti ca Becali a facut multe pentru. Steaua?Nu va inteleg.Ce a facut Becali?Pot sa aflu?

Si-a batut joc de atatia jucatori si antrenori ai Stelei, pe care i-a adus si i-a schimbat dupa bunul plac. A patat imaginea clubului, tarandu-l in tot felul de scandaluri. Nu accepta sa lucreze cu profesionisti, ci doar cu lingusitori care il pupa in dos tot timpul. Nu da doi bani pe istoria si traditia Stelei, ca dovada ca a jignit atatea glorii ale acestei echipe si a recunoscut ca nu-l intereseaza pe el palmaresul, ca face o noua echipa care o sa se cheme Steaua Crestina. Conduce clubul intr-o maniera dictatoriala, fara o strategie pe termen mediu si lung, care sa duca la performante. Nu are nicio notiune de sportivitate, de fair-play, competitia pentru el inseamna doar sa prinda un loc de Liga Campionilor. Prin absolut orice mijloace, nu conteaza daca sunt sau nu ortodoxe. Sper ca te-am lamurit de ce Becali nu mai e dorit in Ghencea.

MoWeed06.04.2009 16:57

E meci in deplasare; greu de crezut ca vom castiga...

tiger_boy06.04.2009 17:11

Am o intrebare ..cum ne putem alatura galeriei steliste pentru meciul de la Targu-Jiu? Vrem sa mergem la meci ..ne-am achizitionat deja bilete ..si vrem sa intram alaturi de stelisti.

Fan FC Steaua06.04.2009 17:31

S-ar putea ca la acest meci, doua autocare cu fanii lui Gigi Becali sa soseasca pe stadion, iar dupa meci sa va "confunde" cu fanii echipei Pandurii.

Cat despre meci, cred ca vom lua bataie.. 1 - 0..

D4v1dstelist06.04.2009 17:45

Ar cam trebui sa citesti "Steaua suntem noi"! :rolleyes: Asa,sa nu te injur pentru ignoranta! :hypocrite:

Oricum,nu va asteptati la mare lucru,ca Steaua nu mai vrea sa bata pe nimeni in deplasare.

Oricum,speranta moare ultima asa ca tot sper la un 1-0.FORZA Steaua!

k-steaua06.04.2009 20:15

mai mere cineva cu trenul de 14.45 de maine? acceleratul 1525 care ajunge la 19.37.....daca altcineva stie alta modalitatae sau alt tren sa scrie "p-acilea" :steag_sah_mic: mori "oiere"

«1234»