Dupã o zi neagrã în centrul Chișinãului, vine o searã și mai neagrã, cu o echipã ce nu se regãsește..
Asta e... nu putem face fațã unei echipe din subsol, ce pretenții Europene sã avem? Gata.. s-a terminat.
Dupã o zi neagrã în centrul Chișinãului, vine o searã și mai neagrã, cu o echipã ce nu se regãsește..
Asta e... nu putem face fațã unei echipe din subsol, ce pretenții Europene sã avem? Gata.. s-a terminat.
PENIBIL
Cu actuala conducere, tehnica si administrativa, asa vom juca si de-acum inainte.
Lacatus da-ti naibii demisia!!!erai un jucator exceptional dar antrenor nu esti!!!lasa-ti locul la altii mai buni.......Gigi ...sa dea Dumnezeu sa primesti vreo 5 ani...inca zici ca Copos ii zgarcit....tu esto cea mai mare zgarcit din lume...n-ai facut transferuri ......daca terminam in primii zece sa zicem multumim......in niciun caz europa.......tre schimbat Lacatus Argaseala pedrazzini staful medic si CIOBANUL!!! altfel s-a terminat cu Steaua!!
Nu inteleg cum Dumnezeu poate galeria sa sustina un astfel de rebut in ale antrenoratului. Legenda sau nu, Lacatus merita cu prisosinta sa fie trimis in origini de un intreg stadion , de o intreaga galerie. Nu mai conteaza cine a fost ca jucator . Conteaza ca e un antrenor de 2 bani s cel mai mult conteaza ca e un om lipsit de demnitate . Un antrenor prost , un pupincurist si un las . Lacatus , du`te naibii !
Usurel... Demisia suna mai bine decat pupincurist sau las. Antrenor slab probabil ca e dar de trimis la origini... sa fim seriosi
Cine plm esti tu sa ceri lucrurile astea.
Cat de nesimtit sa fie Lacatus sa nu-si dea demisia? Unde sunteti fanii lui Lacatus, aia care tipati la-ca-tus pe stadioane? Aia care spuneati ca Lacatus e antrenor mare, dar nu-l lasa ciobanul sa-si faca meseria? Na ca nu s-a mai bagat ciobanu!!! E la puscarie deocamdata...si nici inainte nu s-a bagat...deci, cum e cu domnul antrenor Lacatus? Veti continua sa tipati LA-CA-TUS ?
IN ACEST MOMENT Lacatus DECLARA CA ASTAZI A FOST DOAR UN "ACCIDENT" ...
rusine Lacatus, esti varza, vai de capul tau, cel mai distrus antrenor al Stelei din istorie
@SAMM: Cam dur, dar sunt total de acord cu ceea ce ai scris!
daca nici dupa acest meci marele antrenor nu isi da demisia eu ma las de fotbal. daca si acum ne indeamna la rabdare este clar..cum sa nu faci nici cea mai mica schimbare dupa o repriza in care nu ai jucat nimic? cum??? sunt eu prea prost si nu inteleg acest fenomen?
Usurel... Demisia suna mai bine decat pupincurist sau las. Antrenor slab probabil ca e dar de trimis la origini... sa fim seriosiCine plm esti tu sa ceri lucrurile astea.
Daca tu imi dai contraargumente pentru cele spuse de mine , sunt dispus sa le retrag . Totusi , da`mi voie sa`mi exprim rezervele fata de acest lucru . Cine sunt eu ? Un nimeni , ca probabil multi altii care contesta valoarea , atat sentimentala cat si fotbalistica , a Stelei in acest moment. Cineva pentru care fotbalul e inainte de invidid/indivizi.
Dar tu .. Cine plm esti ?![]()
nu inteleg cat de dobitoc sa fie sa nu-si dea demisia
singurul motiv, nu si-ar gasi loc nici la concordia chiajna, normal ca nu-si da demisia
IMI ESTE RUSINE DE CE AM VAZUT IN SEARA ASTA
(de fapt nu am vazut nimic)
Lacatus,ARATA CA ESTI STELIST SI PLEACA!!!!!Antrenand Steaua nu faci decat rau si echipei dar si tie.Pur si simplu NU ESTI ANTRENOR si gata!!! Pleaca odata!!
ce-aveti domnule, suntem in grafic, ce nu va convine? plaja 7-11 sau Banel, menestrelul nostru?
deocamdata sunt multumit, am satisfacut si orgoliul lui cartu asa ca noapte buna si om mai vedea, dupa eliberare! si la modul serios- totul se duce de rapa! n-avem nimic sau asa ne-a adus razboinicul arestat!
Ma bucur ca n-am batut drumul pana la Tg Jiu...capul sus ! Mergem inainte !
Imi pare rau sa o spun insa Steaua noastra e moarta de ceva vreme,sau mai bine zis a murit incetul cu incetul. Ma uit la fotbal de 13-14 ani si tot de atatia sunt stelist insa pot sa spun cu mana pe inima ca aceasta echipa a Stelei e cea mai slaba din ultimii 20 de ani cel putin.
Nu-l suport pe safta insa a spus un mare adevar,citez: "daca am ajuns ca la Steaua sa apreciem jucatorii care se daruie...". Steaua insemna calitate+efort nu numai efort si atat.
Steaua actuala(Steaua doar cu numele) e opera perfecta a incompetentei becaliene. Probabil vom ramane in afara cupelor Europene iar pentru anul viitor ar trebui sa ne facem griji pentru evitarea retrogradarii. Insa nu asta e problema. Steaua nu mai are performante insa a fost secata si de spiritul ei clasic. Steaua de azi nu mai inspira nimic,asta e adevarul dureros. Daca as fi un pusti de 7-8 ani in aceste vremuri,Steaua ar fi ultima echipa din cele mari cu care as tine. Motivele? Echipa care nu joaca nimic,patron labil din punct de vedere psihic,antrenori slabi,pe scurt nimic cu care te identifici.
Steaua actuala e o masinarie perfida creata de Becali care toaca antrenori,jucatori si nervii suporterilor din toata tara. Nervi multi,profesionalism si rezultate zero. Steaua lui Becali trebuie sa moara pentru ca Steaua noastra sa renasca. Altfel nu se poate. De la plecarea lui Stoica am luat-o in jos de tot si cica e loc de mai rau. Taica-miu mi-a spus ca asta e cea mai slaba echipa a Stelei din ultimii 30 de ani si nu pot decat sa il cred. In acest retur in care cica trebuia sa batem tot,am facut tot atatea puncte cat Poli Iasi,n-am mai batut in deplasare de 7 luni,n-am mai dat un gol din faza fixa de 6 luni,am dat 5 goluri in ultimele 5 meciuri si ne impiedicam de 90% din echipele ligii1. Asta e o perioda de aur pentru gugustiucii ligii1 pentru ca orice poate sa ne bata si sa devina "erou". Oricat de ciuda ne-ar fi,chiar aratam ca o echipa de locurile 7-10,daca am analiza obiectiv am vedea ca nu avem antrenor(Lacatus e sub-mediocru ca antrenor),nu avem parte dreapta(only Banel care nu stie sa centreze),nu avem parte stanga(toja nu prea joaca acolo iar Ochirosii e ignorat),nu avem mijlocasi ofensivi si apararea e din ce in ce mai slaba(Goian mai ales e varza in acest sezon iar zapata gafeaza din ce in ce mai grav). Toate aceste lucruri imi arata ca nimeni nu s-a ocupat de echipa asta sau daca s-a ocupat a facut-o gresit,ce naiba tampitii astia au gresit-o si cu echipamentul astazi,ca sa vedeti cat de tragi-comica este situatia.
Nu mai va enervati ca va enervati degeaba. Asta este nivelul nostru fiind condusi exclusiv de clanul Becali. Suntem o echipa sub-mediocra,cu jucatori anemici,lipsiti de valoare,condusi de un antrenor sub-mediocru si cu un patron schizofrenic. Ezit sa numesc aceasta echipa Steaua pentru ca,repet,nu are nimic din Steaua. Trebuie sa protestam impotriva ciobanului astfel incat sa vanda echipa(sau poate ramane la mititica si scapam oricum de el) si sa putem recontrui. Obiectivele noastre pentru acest sezon ar fi sa batem pechinezii in Ghencea si sa scapam de cioban,al doilea obiectiv fiind prioritar.
Frati stelisti,va urez multa rabdare.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
echipa asta cu Lacatus are momente tragic-comice...bravo Laca tot asa fi tare si aratai lui Jiji ca inca mai sunt sanse la titlu
fi puternic atat tu cat si arga...faceti banere pt Jiji si sustinetil la ora 12 la tribunal ce masa va intere pe voi de meci Jiji ii miezu si tata vostru ![]()
propun ca in timpul cat gg sta la racoare, suporterii adevarati sa-l injure marele antrenor
dupa moda comunicatelor AISS, cine nu il injura pe Lacatus nu e stelist
))
Amice SAMM, unul dintre cei mai in varsta redactori ai acestui site, Gica Chioru, a pierdut numarul banurilor primite pentru ca l-a injurat pe Lacatus...
Daca nici etapa viitoare cu Kapetanos suspendat, nu va fi Vlad Rusu titular, inseamna ca avem un staff tehnic fricos. Si din nou Laca da vina pe psihicul jucatorilor, cum ca ar fi afectati ca Jiji ii la parnaie, maestre...trage obloanele si hai la culcare.
nu stiam ca se da ban pt asta
ii fac un compliment atunci, Lacatus e un antrenor putin mai bun decat bunicamea, sau Lacatus e antrenorul perfect pentru a ne ajuta sa rezistam in Liga 1
nu stiam ca se da ban pt asta
ii fac un compliment atunci, Lacatus e un antrenor putin mai bun decat bunicamea, sau Lacatus e antrenorul perfect pentru a ne ajuta sa rezistam in Liga 1
Se da ban pentru injuraturi la adresa oricarui jucator al Stelei (fost sau actual) si cu atat mai mult la injuraturi la adresa altor useri.
Poti sa critici cat vrei. Daca mai aduci si argumente, cu atat mai bine!
Asa, ca sa stii si tu, NIMENI de pe acest site nu crede ca Lacatus are coloana vertebrala ca antrenor al Stelei sau ca este un tehnician bun.
BINE AI VENIT printre noi, HULIGANULE! ![]()
PENIBIL!! PENIBIL!!
DEMISIA!!!!! ![]()
![]()
Nu stiu ce sa mai cred!
Daca Becali ii facea echipa lui Laca,atunci inclin sa cred ca era ceva mai inspirat decat antrenorul de drept(uneori).
Pacat ca nu ne putem bucura pana la capat.Dupa astfel de meciuri ce mai ramane de spus?
Lacatus va face ca Piturca:atata timp cat mai sunt sanse matematice la titlu,ramane la echipa,o duce de tot de rapa si joaca cu aceleasi epave de jucatori cu care a jucat tot sezonu,fara sa incerce niste jucatori tineri si de perspectiva de la echipa secunda,bagand vrajeala ca "domn'le,n-au experienta'.Pai cum dreaq sa faca saracii experienta cand ei sunt ignorati de Fergusonu asta de Romania.Baga-i odata grande antrenore si vei vedea k ne descurcam de 10000 de ori mai bine decat cu gloabele pupincuriste care se plimba la OTV sa-i pupe jegu de pe talpi puscariasului,din teama ca isi pierd averile pe care le iau stand si frecand menta pe teren si pe banca...pai si normal,unde dreaq mai iau ei 150.000 E stand si belind-o aiurea pe teren,nefiind in stare sa dea 1 pasa de 5 m fara sa nimereasca un adversar decat la Steaua BECALIDIOATA???...nicaieri in lumea asta nu se va gasi un club asa de prost care sa faca astfel de plati pt niste inapti...asa ca prima statie la revenirea din Tg Jiu sa fie la OTV si Free Gigi,multumim ca ne-ai imbogatit pt caterincile facute pe teren in ultimii ani
din pacate prostul de Becali crede ca de aia joaca Steaua prost ca e el la parnaie, si uite asa in felul asta sta el la Steaua pe viata