FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria Bistrita 1 - 0 (0 - 0)

«1234567»
The Flyer04.04.2009 19:28
F BINE FAC ACESTI OAMENI.....DE ACEEA AM CASTIGAT....PT CA SUPORTERII SI-AU SUSTINUT ECHIPA !!!!!!!! FREE GIGIIIIII !!!!!!!!!!! O SA SI-O IA MULTI DE LA FAMILIA Becali PT ARESTAREA LUI Gigi......GIOVANI VA FACE DREPTATE ;)

_|_ din toata inima,meltene!te pupa tata cu drag!

Kekea04.04.2009 19:31

Cand vezi un asemenea exemplar ca snakebyte nu ai cum sa ai alta reactie.

fedora04.04.2009 19:31
Cand faci aproape jumate de stadion "oi", "sclavi" si "tarani", inseamna ca ai aceeasi problema ca dobitocul de Becali cand a facut peluzele huligani!

Pai problema este ca din pacate e adevarat, sunt pline tribunele de oi, ba chiar si o mare parte din PN, unde merg eu. Publicul din Ghencea (ca nu-i pot numi suporteri pe cei care striga "Steaua" doar la 1-0 in minutul 85 ca sa faca in ciuda peluzelor) este reprezentativ pentru Romania manelizata, otv-izata, pentru care idealurile in viata sunt Becali si Sexy Braileanca.

Antares04.04.2009 19:35

io am fost in tribuna a2-a

ia spuneti-mi voi "suporterilor" ce ma face sclavul lui Gigi ma cunoasteti de imi stiti convingerile privind patronatul m-ati vazut ca am spui free Gigi sau pro Gigi ? m-am simtit ca un rahat injurat in Templu de catre "suporterii" de la sud mai ales ca am vroe 2 ani de peluzist la activ , din t2 se auzea forzza Steaua si voi de la sud cum raspundeati :"sclavii lui Gigi" ia spuneti-mi voi cum se numeste genul asta de comportament? ciobanul a disparut din peisaj vreo 29 de zile si voi ii faceti reclama , sunteti penibili !!! sunt foarte mahnit de comportamentul peluzelor si nu tin minte sa se fi intamplat asa ceva in anii trecuti...

The Flyer04.04.2009 19:38
Cand faci aproape jumate de stadion "oi", "sclavi" si "tarani", inseamna ca ai aceeasi problema ca dobitocul de Becali cand a facut peluzele huligani!

cind debitezi asemenea timpenii inseamna ca ai o problema!si tu chiar ai!ai fost la meci,"saracule"?ti-ai luat bilet la peluza sau in alta parte a stadionului?nu ti-ai luat,bulangiule,ca tu nu mergi pe stadion!te-as baga putin in mama dumitale,da' am facut un pact cu moderatorii si incerc sa devin pacifist!da' cind vad impertinenti ca alde tine ma apuca bitul!tu n-ai sa intelegi niciodata nimic! :shutup2: ma autocenzurez!

io am fost in tribuna a2-a

ia spuneti-mi voi "suporterilor" ce ma face sclavul lui Gigi ma cunoasteti de imi stiti convingerile privind patronatul m-ati vazut ca am spui free Gigi sau pro Gigi ? m-am simtit ca un rahat injurat in Templu de catre "suporterii" de la sud mai ales ca am vroe 2 ani de peluzist la activ , din t2 se auzea forzza Steaua si voi de la sud cum raspundeati :"sclavii lui Gigi" ia spuneti-mi voi cum se numeste genul asta de comportament? ciobanul a disparut din peisaj vreo 29 de zile si voi ii faceti reclama , sunteti penibili !!! sunt foarte mahnit de comportamentul peluzelor si nu tin minte sa se fi intamplat asa ceva in anii trecuti...

te simti?am fost la sud,nu de alta!

radoi8604.04.2009 19:39

E clar ca oamenii din tribune au mai multa minte decat asa-zisii (autointitulati "Steaua SUNTEM NOI") suporteri din peluze.

S-a dovedit astazi ca in tribune sunt adevaratii suporteri ai Stelei si nu in peluze unde foarte multi au samanta de scandal in sange si vin la stadion doar sa mai injure si sa se razboiasca cu cineva(jandarmii, politia, Piturca, MM Stoica - intre timp a fost iertat, Gigi, Dragomir).

Era incredibil cand in repriza a doua tribunele scandau "Steaua, Steaua" si peluzele huiduiau copios pe motiv ca "Steaua suntem noi!" si numai ei au dreptul sa scandeze pentru ca este Steaua lor. Astfel mesajul tribunei I "de kkt sunteti de kkt" descrie perfect situatia din peluza stelista la ora actuala.

fedora04.04.2009 19:40
din t2 se auzea forzza Steaua

Nu v-ar fi rusine sa va fie, cate secunde ati strigat voi "Forza Steaua" in meciul asta si la ce scor "ragusitilor"?

Ati vrut si voi sa faceti o aroganta peluzelor, ca idolul vostru. Altadata macar stati in Nutline-ul vostru si rumegati, acum v-ati trezit sa judecati voi peluzele si sa pozati in exemple de moralitate sustinand un interlop. Fi-mi-ar rau!

xray_rom04.04.2009 19:44
cind debitezi asemenea timpenii inseamna ca ai o problema!si tu chiar ai!ai fost la meci,"saracule"?ti-ai luat bilet la peluza sau in alta parte a stadionului?nu ti-ai luat,bulangiule,ca tu nu mergi pe stadion!te-as baga putin in mama dumitale,da' am facut un pact cu moderatorii si incerc sa devin pacifist!da' cind vad impertinenti ca alde tine ma apuca bitul!tu n-ai sa intelegi niciodata nimic! :shutup2: ma autocenzurez!

Daca iti spune ceva cuvantul LIBERTATE si ca fiecare e liber sa se manifeste cum doreste, atunci inseamna ca nu te-ai nascut degeaba.

Rog moderatorii sa se sesizeze de modul in care acest distins si educat membru AISS ma jigneste si ma injura pe forum!

Adrian04.04.2009 19:44

Felicitari suporterilor care au mers la stadion si care l-au injurat pe becalii si acum. Asa trebuie facut. Jegul trebuie lovit oricand.

Nu ma mai luati cu chestii cu onoarea. Cand lupti impotriva unui adversar care nu are onoare, ar fi bine sa o lasi si tu pe a ta acasa. Asta daca vrei sa castigi.

becalii nu ne-ar fi sustinut niciodata daca noi pateam ceva cu politia sau jandarmeria. Asa cum nu ne-a sustinut nici pana acum cand drepturile noastre au fost incalcate abuziv de porcii de jandarmi.

Felicitari baietilor care l-au injurat si rusine celor care i-au luat apararea si care au huiduit cand acesta era injurat!

The Flyer04.04.2009 19:46
E clar ca oamenii din tribune au mai multa minte decat asa-zisii (autointitulati "Steaua SUNTEM NOI") suporteri din peluze.

S-a dovedit astazi ca in tribune sunt adevaratii suporteri ai Stelei si nu in peluze unde foarte multi au samanta de scandal in sange si vin la stadion doar sa mai injure si sa se razboiasca cu cineva(jandarmii, politia, Piturca, MM Stoica - intre timp a fost iertat, Gigi, Dragomir).

Era incredibil cand in repriza a doua tribunele scandau "Steaua, Steaua" si peluzele huiduiau copios pe motiv ca "Steaua suntem noi!" si numai ei au dreptul sa scandeze pentru ca este Steaua lor. Astfel mesajul tribunei I "de kkt sunteti de kkt" descrie perfect situatia din peluza stelista la ora actuala.

ati venit platiti sa ne injurati si ne dai lectii?ti-ai luat nick-ul Radoi si esti tare,ce sa zic!ne-ati "****" in gura de la t1 si t2 si esti smecher!mie nu-mi plateste nimeni biletul sau abonamentul,eu il pot injura pe oier la orice ora,PENTRU CA EU NU SUNT VANDABIL!SI CA MINE MAI SUNT NISTE OAMENI CU JUDECATA!TU ESTI DOAR UN CRETIN CARE SE VINDE!CU ALTE CUVINTE,ESTI O CURVA!

ii rog pe admini sa nu cenzureze mesajul pentru ca asta e adevarul cu sustinatorii oligofrenului!

Antares04.04.2009 19:48
Nu v-ar fi rusine sa va fie, cate secunde ati strigat voi "Forza Steaua" in meciul asta si la ce scor "ragusitilor"?

Ati vrut si voi sa faceti o aroganta peluzelor, ca idolul vostru. Altadata macar stati in Nutline-ul vostru si rumegati, acum v-ati trezit sa judecati voi peluzele si sa pozati in exemple de moralitate sustinand un interlop. Fi-mi-ar rau!

deci sa inteleg ca daca io nu ma manifest ca voi sau daca nu incurajez echipa ca voi sunt mai putin stelist? nu am facut o aroganta am demonstrat ceva

mfun04.04.2009 19:49
Daca iti spune ceva cuvantul LIBERTATE si ca fiecare e liber sa se manifeste cum doreste, atunci inseamna ca nu te-ai nascut degeaba.

Rog moderatorii sa se sesizeze de modul in care acest distins si educat membru AISS ma jigneste si ma injura pe forum!

y ray ti ai ales prost momentul sa faci pe filozoful.

stai jos! 2 !

si mai treci si tu prin Ghencea...

oop04.04.2009 19:50

extraordinar,si-au scos cei de la T1 samanta din gura ca sa incurajeze echipa in minutul 85 ca raspuns la cei ce-l injurau pe idolul Becali.Daca sunteti asa deontologi de ce nu ati incurajat echipa tot meciul si la toate meciurile pana acum?

De ce ati dat tonul la scandal?De ce au fost huiduiti cei care doresc ca clubul sa scape de aceasta piaza rea care este Becali?Chiar nu va DERAJEAZA situatia in care a ajuns Steaua??

deci sa inteleg ca daca io nu ma manifest ca voi sau daca nu incurajez echipa ca voi sunt mai putin stelist? nu am facut o aroganta am demonstrat ceva

nu a zis nimeni ca ai fi mai mult sau mai putin stelist.Dar nici nu esti in masura sa demonstrezi ceva ... nu sustinandu-l pe Becali!

The Flyer04.04.2009 19:51
EDITAT DE MODERATORI: Calmati-va...Asta urmareste ciobanul!
armanovici04.04.2009 19:51

Asta reuseste un nenorocit cu 4 clase. Prin actiunile sale ilogice si fara bun simt,dezbina sute de mii de stelisti, ii face sa se certe intre ei, ii face sa se bata intre ei!

Cine mai are o farama de stelism in el realizeaza ce dezastru s-a abatut asupra Stelei de cand e boier cacareaza patron.

Ne-am pierdut credibilitatea peste tot!(valize,mituiri,arbitrii)

Ne-am pierdut aproape de tot istoria(glorii umilite, jignite, calcate in picioare)

Ne-am pierdut identitatea.

Am devenit mediocrii fiind subiect de glume in tara si strainatate.

Toate beneficiile aduse Stelei de acest ipocrit au fost anulate de catre actiunile ciobanului.

Numai un inconstient isi anuleaza ISTORIA! Fara ea nu existi!

andrey_ptm_steaua04.04.2009 19:57

in PN venise unul cu tricou free Jiji...cand a vazut k e km singur si-a luat talpasita... :ce_oameni:

fedora04.04.2009 19:58
nu am facut o aroganta am demonstrat ceva

Ai demonstrat desi stii sa strigi "Forza Steaua", nu o faci.

Ai demonstrat ca stii sa deschizi gura doar ca sa aperi un interlop.

Astea sunt faptele.

kaymack04.04.2009 19:58

poi ce mari suporteri sunteti voi baaaa.deloc nu ati inteles de ce am huiduit.Dupa 80 de ani de pauza v`ati gasit sa strigati "Steaua Steaua" tocmai cand era si protest!

Antares04.04.2009 19:58
extraordinar,si-au scos cei de la T1 samanta din gura ca sa incurajeze echipa in minutul 85 ca raspuns la cei ce-l injurau pe idolul Becali.Daca sunteti asa deontologi de ce nu ati incurajat echipa tot meciul si la toate meciurile pana acum?

De ce ati dat tonul la scandal?De ce au fost huiduiti cei care doresc ca clubul sa scape de aceasta piaza rea care este Becali?Chiar nu va DERAJEAZA situatia in care a ajuns Steaua??

nu a zis nimeni ca ai fi mai mult sau mai putin stelist.Dar nici nu esti in masura sa demonstrezi ceva ... nu sustinandu-l pe Becali!

mi-ai citit posturile ?ce te face sa crezi ca il sustin pe Becali ? vezi deja m-ai etichetat drept sustinator al scarbei , kiar nu te inteleg , asta este nu mai vreu sa stau la peluze gata , vreau sa stau la tribuna si sa vad meciul , vreau sa-l vad asa cum se vede de la tribuna e drept ceva mai linistit decat in peluze , nu inseamna ca nu traiesc meciul la aceeasi intensitate , si crede-ma ca pe dobitoc il bucura sa auda de problemele astea aparute intre noi .

xray_rom04.04.2009 20:00

Aceasta postarea a fost editata de Moderatori.

Razboaiele personale se duc in privat!

Comentati articolul!

adioprea04.04.2009 20:03

sa imi bag **** in toti cei care il sustineti pe Becali, va place bulangiilor pe ce loc e Steaua, sunteti doar niste oii

kaymack04.04.2009 20:05

nu a zis ca toti sunt oi,sclavi sau tarani dar majoritatea chiar sunt!!!!!!!

1on04.04.2009 20:07

Asta se întâmpla abia la 1-0. Nu de la începutul meciului, nu dupã ce ratase Stancu penalty, nu când Ogãraru și Cernea au ieșit cu capetele sparte și plini de sânge de pe teren. Iar Bãnel, când a fost chemat de Nord la salut, a fost huiduit de oile de la tribuna 1 (care au mai multã minte).

Oricum, cel mai de cãcat meci la care am fost pânã acum... Nu credeam cã e atâta lume ovinizatã pe stadionul ãla.

Sper ca dupã ce o sã iasã jj din pușcãrie, sã înceapã iar cu valizele. Pentru așa ceva, acum se dã retrogradare. Doar așa Steaua mai poate scãpa de cioban și de oile lui. Asta, bineînțeles, în cazul în care vacanța lui n-o sã se prelungeascã (atunci chiar cred cã o sã fie bucuros s-o vândã, pentru cã rezultate n-are cum sã mai iasã). ªi atunci o sã ajungã sã aibe mai mulți spectatori în deplasare decât acasã.

Joga Bonito04.04.2009 20:08
Asta reuseste un nenorocit cu 4 clase. Prin actiunile sale ilogice si fara bun simt,dezbina sute de mii de stelisti, ii face sa se certe intre ei, ii face sa se bata intre ei!

Cine mai are o farama de stelism in el realizeaza ce dezastru s-a abatut asupra Stelei de cand e boier cacareaza patron.

Sunt 3 categorii de "stelisti rai":

- cei care cred ca a fost o comanda politica a lui Basescu sau ca Fecali a deranjat nush ce persoana importanta

- cei inconstienti si naivi si imbecili, care cred ca fara sprijinul financiar al oligorenului Steaua s-ar duce de rapa

- cei complet lipsiti de creier, retardati ce au purtat tricourile cu "Free Gigi"

Mai suntem si noi restul de stelisti care ne bucuram de zilele astea, cat timp ciobanul e incarcerat, ca si cum am fi castigat campionatul. Eu, de pilda, in dimineata cand am aflat ca fecali fusese arestat am scos sampania din frigider si am petrecut la foc automat.

1on04.04.2009 20:08
in PN venise unul cu tricou free Jiji...cand a vazut k e km singur si-a luat talpasita... :ce_oameni:

În prosport scrie cã au fost împãrțite gratuit tricouri dintr-alea.

«1234567»