IN-CRE-DI-BIL !!!! TRICOURI CU FREE Gigi, BANNERE PRO Gigi, MESAJE PE HARTIE CU FREE Gigi, SUPORTERII CARE STIRIGA **** Becali SUNT HUIDUITI!!
M-a sunat un amic prezent pe stadion si mi-a zis ca au venit grupuri de cate 20 sau 30 de oameni cu mesaje pro Becali care s-au bagat peste tot sa afiseze mesajele si sa fie siguri ca nu se ia nimeni de ei. S-ar putea sa fie oameni platiti trimisi de unul din membrii familiei Becali.
O mare parte din cei care au fost in acea noapte sa strige pentru Becali se afla pe stadion.
Intr o societate condusa in mare majoritate de fosti comunisti, tortionari, lichele securiste la ce sa ne asteptam? Raul e bine si binele e raul. Nu mi vine sa cred de ce spectacol macabru are parte Romania de cateva zile.
Din cauza ca "justitia" noastra lucreza numai pentru alde adrieni cu mii de oua si matusi, criminali ca iliescu si cozma etc si mai tot timpul impotriva cetateanului de rand, reusesc indivizi ca ....sa iasa aproape victime cand defapt este clar ca ce a facut el este o ilegalitate. Dar cand sunt cazuri peste cazuri cand politia iti da cu flit in loc sa si faca treaba, acum toti patitii de care nu stie nimeni (nu ca oaia noastra) i l apara pe .....plus "scalvii" care striga pe bani la 12 noapte in fata judecatoriei...si totul este ...... tot de rahat.......