FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria Bistrita 1 - 0 (0 - 0)

«12347»
greenyes04.04.2009 16:15
IN-CRE-DI-BIL !!!! TRICOURI CU FREE Gigi, BANNERE PRO Gigi, MESAJE PE HARTIE CU FREE Gigi, SUPORTERII CARE STIRIGA **** Becali SUNT HUIDUITI!!

M-a sunat un amic prezent pe stadion si mi-a zis ca au venit grupuri de cate 20 sau 30 de oameni cu mesaje pro Becali care s-au bagat peste tot sa afiseze mesajele si sa fie siguri ca nu se ia nimeni de ei. S-ar putea sa fie oameni platiti trimisi de unul din membrii familiei Becali.

O mare parte din cei care au fost in acea noapte sa strige pentru Becali se afla pe stadion.

Intr o societate condusa in mare majoritate de fosti comunisti, tortionari, lichele securiste la ce sa ne asteptam? Raul e bine si binele e raul. Nu mi vine sa cred de ce spectacol macabru are parte Romania de cateva zile.

Din cauza ca "justitia" noastra lucreza numai pentru alde adrieni cu mii de oua si matusi, criminali ca iliescu si cozma etc si mai tot timpul impotriva cetateanului de rand, reusesc indivizi ca ....sa iasa aproape victime cand defapt este clar ca ce a facut el este o ilegalitate. Dar cand sunt cazuri peste cazuri cand politia iti da cu flit in loc sa si faca treaba, acum toti patitii de care nu stie nimeni (nu ca oaia noastra) i l apara pe .....plus "scalvii" care striga pe bani la 12 noapte in fata judecatoriei...si totul este ...... tot de rahat.......

schumy04.04.2009 16:31
fratilor daca stiti vreun site cu gsptv sa pot vedea meciul va rog sa imi spuneti si moa. Mersi anticipat

cauta si tu pe net. gasesti destule

zloty04.04.2009 16:31

Ai ma Laca dao in plm , daca nici pentru stapan nu jucati ........

carcotasu04.04.2009 16:34
cauta si tu pe net. gasesti destule

Asta cred ca e edit de la moderatori. Oricum am prins site-ul. :) Mersi mult oricum

anti gigi04.04.2009 16:34

nu inteleg nimic din meci,am ajuns la o varsta dar ce joaca Steaua e de domeniul fantasticului......si sa nu uit:traim intr o tara de prosti asa ca free Gigi

Fan FC Steaua04.04.2009 16:39

Cred ca pana si cel mai nepriceput om la fotbal si-a dat seama pana acum ca acest meci e un BLAT ORDINAR...

1. La capul lu Goian cand a dat bara, tatarusanu s-a facut ca se impiedica sau ce naiba a facut numai ca sa intre mingea in poarta.

2. Tatarusanu a "scapat" mingea si Steaua a fost aproape de gol.

Vor urma si alte faze "MADE BY TATARUSANU"

Incredibil acest tatarusanu...un nenorocit...sper sa nu mai ajunga la Steaua...

Tatarusanu va mai gresi pana vom da gol..sau goluri...garantez..

EuroSTELIST04.04.2009 16:39

@ Fan_FC_Steaua, te superi daca-ti spun ca dai prea multi bani pe fituicile sportive?

Hai sa fim seriosi...daca vroia s-o scape, o scapa demult, ce zici? Nu trebuie sa devenim paranoici doar ca sa urmam trendul asa-zisilor jurnalisti, antistelisti declarati. Nu uita nici ca Gloria "Bisnita" se da in mod constant la o parte dinaintea maidanezilor ca usile de la supermarket. Mai mult, ai vazut acel vizibil "5%" pe care fluierasul l-a facut cadou oaspetilor?

Ganditi, fratilor, ganditi voi insiva...

In alta ordine de idei, ati prins stereotipul celor cu tricouri albe cu inscriptii negre pe piept?

Ineca-v-ati cu semintele, nevertebratelor!

adioprea04.04.2009 16:50

sa va foot pe toti carel sustineti pe fecali, va convine ca Steaua e pe 8 si nu joaca nimik, cum puteti fii asa prostii sal sustineti pe omul care sia batut joc de voi?

EuroSTELIST04.04.2009 16:59

Un comentariu din urma cu cateva momente, pe care presupun ca l-ati auzit: "S-a aparat bine Frasinescu, punandu-i mana in fata lui Semedo..."

Va place presa asta, atat de fair-play ca da pe dinafara?

zloty04.04.2009 17:01
Un comentariu din urma cu cateva momente, pe care presupun ca l-ati auzit: "S-a aparat bine Frasinescu, punandu-i mana in fata lui Semedo..."

Va place presa asta, atat de fair-play ca da pe dinafara?

Ai ma dao in plm ,ala a fost fault?numai la noi se da fault la asa ceva.Cat despre comentariu execrabil a la jegsepetev

@eurostelist

atunci greseala mea ,am inteles eu gresit

EuroSTELIST04.04.2009 17:03

Nu ma refeream la FAULT, evident ca n-a fost. Ma refeream la atitudinea pe care o incurajeaza astfel de comentarii. Nu ma intelege gresit.

Fan FC Steaua04.04.2009 17:04

Saracul Cernea, pacat ca s-a accidentat...e un portar pe care ne putem baza, desi uneori e cam nesigur pe el... mi-e mila e el, dupa ce ca avea bârnãul mare, i-a facut ala nasul si mai mare..

florin_b_*04.04.2009 17:19

ne chinuim...rau de tot...un sut...UNULLLLL...macar atat, un sut sanatos pe poarta!!

Vai de Steaua..Semedo e o scobitoare..ce plm nici macar un sut nu poate da!!!

zloty04.04.2009 17:20

Baaaaaaaaaaah nu se poateeee , altu care se pisa pe el de penalti

Hugocopterul04.04.2009 17:24

NU POT SA CRED!!!!!!!!!imposibil asa ceva:(((((((((((cum doamne cum?Cum se poate asa cevaX(X(X(X

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

zloty04.04.2009 17:39

Doamne ce rau am ajuns, nu jucam nimic daaaa nimic .

Laca nu vrei sa ii chinui si pe altii cu fotbalul asta?

Ronnie04.04.2009 17:41

De-asta-i frumos fotbalul... dupa astfel de meciuri mi-am dat seama de ce dracu' sunt stelist si nu caine. La golul lui Kapetanos am urlat mai tare decat la penalty-ul ratat de Di Vaio acum 5 ani.

Robinson Rufay Zapata04.04.2009 17:45

Aproape ca am daramat televizorul la golul lui Kapetanos , offf Steaua noastra greu cu ea

cred in steaua mea04.04.2009 17:45
De-asta-i frumos fotbalul... dupa astfel de meciuri mi-am dat seama de ce dracu' sunt stelist si nu caine. La golul lui Kapetanos am urlat mai tare decat la penalty-ul ratat de Di Vaio acum 5 ani.

+1 :thumbup:

snakebyte_104.04.2009 17:46
IN-CRE-DI-BIL !!!! TRICOURI CU FREE Gigi, BANNERE PRO Gigi, MESAJE PE HARTIE CU FREE Gigi, SUPORTERII CARE STIRIGA **** Becali SUNT HUIDUITI!!

M-a sunat un amic prezent pe stadion si mi-a zis ca au venit grupuri de cate 20 sau 30 de oameni cu mesaje pro Becali care s-au bagat peste tot sa afiseze mesajele si sa fie siguri ca nu se ia nimeni de ei. S-ar putea sa fie oameni platiti trimisi de unul din membrii familiei Becali.

O mare parte din cei care au fost in acea noapte sa strige pentru Becali se afla pe stadion.

F BINE FAC ACESTI OAMENI.....DE ACEEA AM CASTIGAT....PT CA SUPORTERII SI-AU SUSTINUT ECHIPA !!!!!!!! FREE GIGIIIIII !!!!!!!!!!! O SA SI-O IA MULTI DE LA FAMILIA Becali PT ARESTAREA LUI Gigi......GIOVANI VA FACE DREPTATE ;)

zloty04.04.2009 17:48

Feriti-va cu totiii vine Giovani si imparte dreptate:))=)) o sa ne scuipe pe toti ca pa terzian:))

crysty1404.04.2009 17:51

Fugiti ca acu' vine cu fiola =))

Despre meci..slab meci...nu prea jucam nimic.

Al doilea penalty ratat in 2 etape...nu se poate asa ceva.

Normal ca erau platiti aia care aveau tot felu' de tricouri si mesaje penibile...

revivo04.04.2009 17:51

Iar am jucat lamentabil.

Bine macar ca am castigat.

Daca jucam asa, nu vad cum o sa castigam cu Dinamo, Rapid, CFR,...

anti gigi04.04.2009 17:52

ciudata atmosfera pe stadion,imi spune un prieten ca la inceputul meciului a vazut tot felul de indivizii organizati care imparteau tricouri cu Gigi,,,am inteles ca s au dat bilete gratis si au fost adusi oameni de la tara sa l sustina pe Gigi

Catalyn0704.04.2009 17:54
ciudata atmosfera pe stadion,imi spune un prieten ca la inceputul meciului a vazut tot felul de indivizii organizati care imparteau tricouri cu Gigi,,,am inteles ca s au dat bilete gratis si au fost adusi oameni de la tara sa l sustina pe Gigi

unii au pur si simplu sclavia in sange

«12347»