FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali si Zmarandescu - 29 zile de arest

«123423»
danimarcu02.04.2009 10:06

Sunt socat de cata ipocrizie dau unii dovada!

Aceiasi care cu putin timp in urma,la propunerea mai mult sau mai putin serioasa a unui user de a angaja un lunetist pt a scapa de Becali,se ofereau sa cotizeze si ei ceva,fac acum pe fetele mari...

Sunt sute si mii de oameni de rand abuzati toata ziua in Romania,iar voi stati sa-i plangeti de mila unuia plin de fite si de bani!...Cica are familia in stare de soc...dar cati stelisti nu sunt in stare de soc din cauza lui?Cata lume nu a nenorocit el cu camataria?Atunci nu era socata familia lui?Cand fura tara asta cu 4 maini unde erati,moralistilor?Cand isi batea joc de tot ce inseamna Steaua va placea?Sunt stelisti adevarati in tara asta care sunt mult mai distrusi sufleteste de actiunile ciobanului,decat este socat Jiji de actiunea politiei care va fi uitata peste doua-trei zile!...

Orice lucru rau,fie abuz sau nu,care i se intampla acestui gibon,imi da o imensa satisfactie!Ma pis pe familia lui,asa cum se pisa si el pe familia noastra de ani de zile,zi de zi!

THE RADICAL02.04.2009 10:06
P.S.:Asta cu "si eu as fi facut la fel" nu e normala intr-un stat de drept... Legea iti permite sa depasesti limitele in cazul unor infractiuni flagrante, de exemplu daca ii prinzi pe hoti in exercitiul infractiunii. Dar nu e deloc normal sa te duci sa rapesti tu niste persoane despre care crezi ca ti-au furat nu-stiu-ce si sa-ti faci dreptate singur. E vorba de progresul social... pe vremuri nobilii puteau sa puna in aplicare legea dupa cum voiau, taranii insa se umileau prin instante pana reuseau ceva.

Asta crede ca traieste intr-un stat de drept. Ba poate la Monte Carlo, unde daca se intampla o talharie se inchide orasul si politia chiar il prinde pe faptas.

Ce progres social , mah ? Acum cum e ? Sau intre nobili si actualii procurori si magistrati, intre taranii de atunci si oamenii obisnuiti care apeleaza la instanta nu se poate pune, Doamne frreste, semnul egal, nu-i asa ?

piturca200202.04.2009 10:09
Sunt socat de cata ipocrizie dau unii dovada!

Aceiasi care cu putin timp in urma,la propunerea mai mult sau mai putin serioasa a unui user de a angaja un lunetist pt a scapa de Becali,se ofereau sa cotizeze si ei ceva,fac acum pe fetele mari...

Sunt sute si mii de oameni de rand abuzati toata ziua in Romania,iar voi stati sa-i plangeti de mila unuia plin de fite si de bani!...Cica are familia in stare de soc...dar cati stelisti nu sunt in stare de soc din cauza lui?Cata lume nu a nenorocit el cu camataria?Atunci nu era socata familia lui?Cand fura tara asta cu 4 maini unde erati,moralistilor?Cand isi batea joc de tot ce inseamna Steaua va placea?Sunt stelisti adevarati in tara asta care sunt mult mai distrusi sufleteste de actiunile ciobanului,decat este socat Jiji de actiunea politiei care va fi uitata peste doua-trei zile!...

Orice lucru rau,fie abuz sau nu,care i se intampla acestui gibon,imi da o imensa satisfactie!Ma pis pe familia lui,asa cum se pisa si el pe familia noastra de ani de zile,zi de zi!

problema este ca lui Becali nu i se va intampla nimic rau cu justitia toata aceasta mascarada este facuta pentru prostirea natiunii la fel ca si treaba cu vanzarea Stelei

noname_fu02.04.2009 10:10

Pai eu tocmai asta zic, ca se poate pune semnul egal. Asa ca orice gest de normalitate (cum a fost azi cu Gigi, exceptand mascatii si ce-am mai spus anterior) facut impotriva lui Gigi care se considera peste restul muritorilor, este de apreciat.

Ca sa vezi exemplu de idiotenie: tocmai acum anunta presa ca Gigi e la politie si la el acasa se efectueaza perchezitia, ceea ce reprezinta o incalcare a procedurilor si orice probe astfel obtinute nu vor ptuea fi folosite impotriva lui (asta daca nu cumva au mandat de perchezitie pe numele mamei lui sau a sotiei).

fansteaua4602.04.2009 10:17

oare scapam de Becali ? :hypocrite:

AmuntBoy02.04.2009 10:20

se strange latul

si sper sa-l vedem in 2009 dupa gratii unde este locul lui

THE RADICAL02.04.2009 10:22
Pai eu tocmai asta zic, ca se poate pune semnul egal. Asa ca orice gest de normalitate (cum a fost azi cu Gigi, exceptand mascatii si ce-am mai spus anterior) facut impotriva lui Gigi care se considera peste restul muritorilor, este de apreciat.

Ca sa concluzionez , pentru ce ne-a facut el noua stelistilor si pentru alte abuzuri pe care le-a savarsit in viata asta, Becali merita orice. Chiar ma rog ca toata actiunea sa fie facuta de niste structuri inalte ca sa-l stranga de oua pentru a vinde Steaua, principala sa arma. Dar nu prea cred, uneltitorii (daca n-o fi chiar el) au din pacate alte planuri si ii doare in cwr de suferinta Stelei.

Din punct de vedere juridic, al unor profesionisti care ar trebui sa activeze in domeniu, totul e o mascarada. Nu mai insist, iti repet doar ca am trait experiente similare, ca am fost de multe ori in sali de judecata, ca am mai citit o lege in viata asta si prin natura profesiei am avut de a face cu asemenea gainari (hoti) care nu si-au primit niciodata pedeapsa cuvenita desi erau super recidivisti.

Si da, daca eu, simplu cetatean, pateam la fel, nu mai apelam in viata mea la politie, la justitie si la statul de drept din motivele enumerate mai sus si din multe altele.

Daca n-am resurse in domeniu, stau dracului cuminte si ma resemnez. Sau plec in Elvetia, unde sistemul chiar functineaza.

Adrian02.04.2009 10:25
Ca sa vezi exemplu de idiotenie: tocmai acum anunta presa ca Gigi e la politie si la el acasa se efectueaza perchezitia, ceea ce reprezinta o incalcare a procedurilor si orice probe astfel obtinute nu vor ptuea fi folosite impotriva lui (asta daca nu cumva au mandat de perchezitie pe numele mamei lui sau a sotiei).

Aceste lucruri sunt normale in Romania. Probele care pot fi folosite impotriva unei persoane anume sunt distruse intentionat tocmai ca sa nu mai poata fi folosite dar ca sa trimita un mesaj.(Sa ne aducem aminte cazul "remes, caltabosul si palinca".)

Pe becalii vor multi sa il potoleasca, nu sa il bage la puscarie. Ca, daca il baga, asta poate isi da drumul de tot la gura si ii da pe toti in gat.

Toti de acolo de sus sunt niste mafioti si toti merita bagati la puscarie.

Sa vedem daca se va si intampla.

maye02.04.2009 10:26

macar de l-ar ascunde...

piturca200202.04.2009 10:32
Aceste lucruri sunt normale in Romania. Probele care pot fi folosite impotriva unei persoane anume sunt distruse intentionat tocmai ca sa nu mai poata fi folosite dar ca sa trimita un mesaj.(Sa ne aducem aminte cazul "remes, caltabosul si palinca".)

Pe becalii vor multi sa il potoleasca, nu sa il bage la puscarie. Ca, daca il baga, asta poate isi da drumul de tot la gura si ii da pe toti in gat.

Toti de acolo de sus sunt niste mafioti si toti merita bagati la puscarie.

Sa vedem daca se va si intampla.

normal ca se va intampla se vor aresta ei pe sine insusi

crafft02.04.2009 10:32

ca simplu cetatean de peluza,nu pot sa nu constat ca de data asta chiar e pe bune,sunt probe,sunt fapte,chiar si ciobanu` a recunoscut ,aia cu valiza,cu vanzarea clubului si alte tampenii erau doar propagandistice,maria sa basescu a castigat in sfarsit. sigur ca nu va face nici macar o zi de parnaie,basescu o sa scoata ce vrea de la el,acum il are la mana,se inteleg ei ca in familie,asa este intre baietii care au ca religie filmul "The godfather" ajunsi milionari,miliardari intr-o noapte si o zi pe meleagurile celei mai saracacioase tari din estul europei,acum se flegmeaza pe ochi acum isi iau limba in gura

oricum ca un bagabont,golan si derbedeu naibii care sunt eu derbedeu,ma bucur enorm de cele intamplate,nu ma bucur pentru betivu` ala de basescu ,ma bucur asa ca hahalera de raul altuia,chiar nu pot sa ma abtin,ziua a inceput minunat

noname_fu02.04.2009 10:35

THE_RADICAL... In principiu ai dreptate. Insa tot educatia asta pe care multi am primit-o nu imi permite sa ma bucur cand un om intra la puscarie... Pot doar sa spun ca se face dreptate. In cazul asta cred ca trebuie sa fim toti atenti la Becali poate-poate uitam de fratele lui Base` , de Popoviciu. Vad ca esti din AISS si probabil ne cunoastem sau cel putin stii ca sunt impotriva lui Gigi si cu atat mai mult impotriva abuzurilor (daca asculti sport fm :P). Am fost de multe ori victima abuzurilor dar tot nu pot sa fiu de acord cu comportamentul asta de interlop... sa-ti faci dreptate singur, cu atat mai mult cu cat Becali, la ce imagine are si la cat de mediatizat e, era de ajuns sa faca un semn la politie si ar fi ajuns in la puscarie hotii aia. Dupa aia ar fi aparut purtatorul de cuvant al Politiei , ca sa anunte un alt mare succes al institutiei, ca , deh, presa ar fi fost interesata de caz.

anti gigi02.04.2009 10:39

ciudata poveste,se pare ca sunt multi care nu l plac pe Gigi,vad ca tot se incearca atragerea atentiei in alta parte decat la problemele adevarate ale tarii,pt mine totul e o mare facatura........imi imagnez ce o sa patim noi ca simpli cetateni intr un stat politienesc......eu il vreau plecat de la Steaua dar ceea ce se intampla imi lasa un gust amar

THE RADICAL02.04.2009 11:05
. Am fost de multe ori victima abuzurilor dar tot nu pot sa fiu de acord cu comportamentul asta de interlop... sa-ti faci dreptate singur, cu atat mai mult cu cat Becali, la ce imagine are si la cat de mediatizat e, era de ajuns sa faca un semn la politie si ar fi ajuns in la puscarie hotii aia. Dupa aia ar fi aparut purtatorul de cuvant al Politiei , ca sa anunte un alt mare succes al institutiei, ca , deh, presa ar fi fost interesata de caz.

Nu poti fi de acord fiindca stii ca Becali e la randul lui interlop. Dar daca tie, simplu cetatean ,ti-ar fi furat masina, ce variatna ai fi ales , in caz ca se putea sa ai doua solutii ? Sa-i rupi pe aia cu bataia si sa ti-o recuperezi prin "metode neconventionale" sau sa te duci la dl Ciocan ? Eu zic ca si in cazul lui , "un om atat de mediatizat", gainarii aia nu ar fi facut un dram de puscarie, sau cel mult doua luni dupa care si-ar fi scos un certificat medical de glaucom si ar fi iesit "pe bune"

Si totusi, daca esti atat de convins de sistemul judiciar si de aplicarea legii, de ce nu-l agata cu chestii serioase acei procurori carora, noi ca cetateni model, trebuie sa le aratam deplina incredere? Uite, spre exemplu, un om care a fost mult timp langa el , dar pe care nu o sa-l numesc fiindca s-ar putea sa citeasca vreun guster din presa, mi-a spus ca stie sigur ca Gigi e implicat pana-n gat cu retelele de ciorditori din Spania. Chiar e atat de greu sa-l prinda cu asta si chiar sa-l aresteze pe bune, fiindca e limpede ca acum e doar pentru naivi si ca totul este pentru imagine, lucru cel mai important in tara asta mizera.

KERATOCONUS02.04.2009 11:13

Mult zgomot pentru nimic.

p.s sper ca politia sa nu-l transforme pe Gigi Becali intr-o victima.

campion_european02.04.2009 11:26
Ba voi sunteti nebuni... o infractiune contra persoanei este cu mult mai importanta decat orice infractiune impotriva patrimoniului. Cred ca nu realizati ce inseamna sa iti ia cineva libertatea... Rugati-va un prieten sa va inchida intr-o camera macar o ora ca sa vedeti ce inseamna.

Priviti dincolo de cazul asta particular, cu niste hoti... Nu va dati seama ce pericol social il prezinta un individ care isi permite sa rapeasca persoane si sa-i oblige sa faca diferite lucruri? Te pisi pe ele de miliarde de euro cand e vorba de libertatea persoanei sau de integritatea fizica.

Pt prietenul de sus... Daca esti fan Piturca, e clar :) ). Nu cred ca stii cu cine vorbesti asa ca te sfatuiesc pe viitor sa nu mai faci aprecieri, ca nu mai vezi forumul asta.

Serios?????? Este exact invers. Sa iti dau un exemplu: Omor din culpa pedeapsa intre 3 si 12 ani, inselaciune, pedeapsa intre 15 si 25 de ani.

Virgil02.04.2009 11:34

Bai, ramanem fara creditor. Nu-i mai dau astia drumul. Ce ne facem?

Eu il propun pe Stanici in locul lui Gigi... Iar in locul lui Argateala, pe Tupac Amaru.

danimarcu02.04.2009 11:37
Serios?????? Este exact invers. Sa iti dau un exemplu: Omor din culpa pedeapsa intre 3 si 12 ani, inselaciune, pedeapsa intre 15 si 25 de ani.

Cam multi pacalici in libertate...

Tu chiar scrii numai sa te afli in treaba?

De unde le scoti?Esti cumva vreun nepot de-al lui Jiji Becali?

Incredibil!!!

Stanici02.04.2009 11:38

Ne facem pulbere. :bananadance:

Virgile, nu, ma, imi place libertatea cel mai mult mie. Plm, incearca la fanii becalioti, poate sunt ei dispusi sa isi riste dosul pentru idolul oier.

Fane02.04.2009 11:40

Virgile...sa avem noi norocul asta ?

Virgil02.04.2009 11:45

:D Depinde numai de noi daca meritam sau nu. fular-campionii

@ Stanici

Dorele, daca declini oferta, il propun pe campion_european. E un tip interesant, croit dupa Gigi. Bai ce rau imi pare de el... :laugh:

Pfu, tocmai acum cand dorea sa se impace cu suporterii. Dar nu-i tarziu nici peste 7 ani...

Cel mai nasol o sa fie pentru Laca. Pentru ca nu o sa mai aiba cine sa-i faca echipa. Ghinionist om saracu' Laca... mi-e mila de domnia sa. :beer2:

Mihai Somanescu02.04.2009 11:55

La puscarie ciobaneeeeee!!! S

Virgil02.04.2009 12:01
La puscarie ciobaneeeeee!!! S

E deja cu un picior in ea... nu mai tipati asa, va rog domnu' Somanescu, ca-i treziti orgoliul...

Stanici02.04.2009 12:03

****, deci sambata e de mers si de dansat lambada in peluza. :bananadance: (e fenomenala banana asta).

campion_european02.04.2009 12:03
Cam multi pacalici in libertate...

Tu chiar scrii numai sa te afli in treaba?

De unde le scoti?Esti cumva vreun nepot de-al lui Jiji Becali?

Incredibil!!!

Astea le-am "scos" din Codul Penal. Te-ai trezit cu gura deschisa sa-ti reglezi presiunea intracraniana? Asa e. Sunt multi pacalici in libertate. Si sunt extrem de stupizi. Si nu au nimic de spus si nicio ideie despre viata. Doar se baga in seama. Incredibil???? Nimic nu mai e incredibil in tara asta, in care orice reprezentatnt al prostiei afirma ca daca cunosti Codul Penal esti sigur nepotul lu' Becali. daca te ia ameteala stai jos cateva minute :ce_oameni:

«123423»