Pictor Vitzurca si Lacatus ar trebui sa se ia de manutza si sa se duca undeva departe de fotbal, sau Liga a4a. La fel si jucatorii ![]()
Pictor Vitzurca si Lacatus ar trebui sa se ia de manutza si sa se duca undeva departe de fotbal, sau Liga a4a. La fel si jucatorii ![]()
Nicule sincer dute si nu te mai intoarce in tara asta niciodata ,e mai bine pentru tine
Ce bataie de joooc ,acuma il bagi Pitzi? cand numai are ce sa faca?
Banel e genial! Sunt pe jos de ras...
ESTE ESTE YES YES YES..Forza AUSTRIA,Forza SERBIA,BAFTA LITUANIA,HAIDE FRANTA,FEROE PESTE NOI...asa va vreau baieti..perfect joc
steagro ![]()
Sunt roman...dar..io zic ca...mai bn ne ducem d****u altundeva...un joc putin mai bun ca la sarbi(sau nu)..acum au dat un singur gol (HUUUUUUU
)..dar austriecii au dat 2 (YESSSS
)...ce pot sa zic..au jucat ca niste(scuzati expresia) ca niste cacati..parca era un joc dala din curtea scolii..sa continue sa joace asa..bravo baieti....jucatori din strainatate...italia...spania...acolo dati totul si aicea dati o laba(scuzati si expresia asta)
Piturca la Dumnezeu :
-Doamne,cat o sa mai stau la nationala?
~Mult Pitzi mult,conducerea te iubeste.
-Doamne,o sa-mi mai dea astia o marire de salariu?
~Desigur Pitzi,desigur,esti cel mai bun selectioner.
-Doamne,o sa joace Romania vreodata bine?
[Dupa intrebarea asta Dumnezeu incepe sa planga]
-De ce plangi,Doamne?
~Pentru ca nici eu nu o sa apuc ziua asta
( .
Rusinos.
nesimtire curata
Piturca... vai de tine..
echipa de ***
antrenor de ***
Nicule sincer dute si nu te mai intoarce in tara asta niciodata ,e mai bine pentru tine
Ii bagam pe toti n-ai treaba, si-asa si ei isi baga.... in suporteri.
Piți, te iubim cã ca tine nu gãsim!!!
Un antrenor de tot ***. Un **** ordinar, jegos si incult
Piți, te iubim cã ca tine nu gãsim!!!
nu nu nu..nui asa ... e asa :
"Pitzi , te iubim
Noi ca tine vrem sa fim
MORTZII **** CA GLUMIM ! "
sa te **** pe ea de nationala, Piturca parca s-a tampit la cap, nu mai stie sa faca selectii ??? inainte avea echipa, acuma ce lot a facut .. dorel stocia e petarda, nu are ce cauta in teren, cu tanase,max Nicu si sapunaru titulari am fi castigat meciul asta
rahat
piti nici macar contra echipa Austria II sunteti instarat sa jucati fotbal!!!!!!
"DEMISIA"
Daca ai onoare
"DEMISIA"
RUSINE
SCHĂMMT EUCH
Dupa meciul asta mi-am dat seama de ce e important Mutu in echipa noastra. Cand joaca, toti stiu sa ii dea pase. Cand lipseste, nimeni nu stie cui si cine sa le primeasca.
sunt trist ca iti dau dreptate, dar asa este,Mutu si Chivu sunt indispensabili
cea mai buna comedie pe care am vazut-o in ultimul timp a fost acest meci...cred ca dupa acest meci ne alegem cu un singur lucru bun:Cristi Tanasa...mie personal mi-a placut enorm...pacat ca nu a avut cu cine juca...contra,cocis,Banel,bucur,Stoica,Marius niculae sper sa nu-i mai vad la nationala....satana lasa-neeeeeeeeeee
Suntem niste genii
sunt trist ca iti dau dreptate, dar asa este,Mutu si Chivu sunt indispensabili
si cei daca juca Mutu si Chivu?
toata echipa sta in Mutu si Chivu???sau ce **** mea
e trist baieti ca va daci numa acuma seama, asta e strist.
pt jocult cu austria nu exista nici o scuza "ANTIFOTBAL"
M-a pus dracu sa pun x2!
Bun Cristi Tanase ala.Dar va spun:daca eu ii m'ai vad jucand fotbal pe Banel,Cocis sau Tamas,ma apuc de altceva.De cricket.Apropo,Bucur ala era cat un fir de iarba... ![]()
si cei daca juca Mutu si Chivu?toata echipa sta in Mutu si Chivu???sau ce **** mea
e trist baieti ca va daci numa acuma seama, asta e strist.
pt jocult cu austria nu exista nici o scuza "ANTIFOTBAL"
E clar ca in jurul lor si a unor baieti precum Tanase, Nicu, Sapunaru sau Lazar tb sa reconstruiesti nationala...
la bagat k sa nu il piarda ...
Doamne ce interviu a putut sa dea jegosu la Pro TV. Il durea in 3 litere de meciu asta, abia asteapta sa fie demis ca sa-si primeasca banii.
Suntem o tara de retardati mintal ( in ceea ce priveste fotbalu )
Piți reușește sã ridice o echipã pentru care nu se întrevede nicio speranțã și apoi s-o coboare mai jos decât atunci când a luat-o.
Încã o dovatã a caracterului lui infinitzecimal (ca sã înțeleagã și comentatorii prosteviști, care spuneau la începutul meciului cã ar fi pãcat sã plece, dupã ce a calificat România la douã turnee finale): "De ce sã plec? Alt antrenor sã se bucure de pe urma lui Tãnase, pe care l-am promovat eu?"
eu cred ca batem Gloria Bistrita sambata!
ba, eu nu as fi sigur sa-mi bag ****, daca joaca banelninho ..pierdem
La revedere , la revedere
Piti la revedere,
AJUNGE !
Singurul care a jucat ceva fotbal azi a fost Tanase. In rest, jocul nostru a fost tragic. Am ajuns la jumatatea campaniei de calificare si avem 4 puncte amarate. Nici nu stiu daca mai prindem locul 3 in grupa...
Doamne ce interviu a putut sa dea jegosu la Pro TV. Il durea in 3 litere de meciu asta, abia asteapta sa fie demis ca sa-si primeasca banii.Suntem o tara de retardati mintal ( in ceea ce priveste fotbalu )
mare dreptate....
abia astept sa nu mai il vad pe piti