Ce parodie nationala!
Ce parodie nationala!
Fututi **** ***** Cocis!
o vai o vai
(
imi lipsesc cuvintele ^^
Nesimtitii astia trantesc meciul. Asa de rau vor sa scape de Piturca ? Pana acum Lobont, Contra, Radoi, Goian si Tamas si-au batut joc de meci.
Zici ca joaca Steaua frate, niste lamai impiedicate
. Hai cu 4-1 ! ![]()
Senzational... daca la Serbia mai aveam puterea sa spun "Hai, baieti!", acum ma pufneste rasul. Comentatorii sunt iarasi la limita dementei colective: "slabi austriecii, sunt ciuca batailor in grupa, ii batem fara probleme, sunt tineri si neexperimentati" dar nici cu cei din teren nu mi-e rusine...
Bagati-l frate pe Maximilian Nicu, macar sa stim ca si asta e un ratat si sa putem dormi linistiti la noapte...
bah!!!
tamasi e cel mai tare!!!
Va spun eu, ai nevoie de cojones mari bah ca sa tufi o tara intreaga! ![]()
cine l-a sfatuit pe maimuta aia de Tamas sa se apuce de fotbal ? ... de ciumpalacu de Cocis nici nu are rost sa comentez ceva. O nationala de rahati si incompetenti
Tamas ,Cocis ,Banel ce cauta baieti astia la nationala???
Tamas ,Cocis ,Banel ce cauta baieti astia la nationala???
Intreaba-l pe Giovanni
Eu unul nu-l mai suport pe maimutoiul de tamas...
Cocis, Tamas, Nicolita, Bucur... Astia ne reprezinta tara fratilor? **** mea, ma ***pe ea tara daca jucam cu astfel de panarame.
Intreaba-l pe Giovanni
stai ca ii dau bip sa ma sune ![]()
De ce am impresia ca o sa vedem o schimbare gen: Cocis-> Marius Niculae ?
Avem o aparare mai proasta ca Insulele Feroe
in halu asta am ajuns
Da cred ca Pitzi a facut o scurta analiza tehnico tactica si a zis" hmmm de dorel e nevoie in meciu asta"
Asta i retardat!!!Ce dracu cauta oletanu` ala pe teren?
Baga-l doamne pe Max Nicu!
Imi doresc sa faca austriecii 4-1 pana in minutul 80, sa intre Nicu si sa faca asta hattrickul pana in 90.
Ce comentatori tampiti!
"Banel a centrat foarte slab" cand i-a dat-o unui austriac in cap!
Baaaaa, comentatori fraieri, Banel a centrat bine! Cand greseste centrarea ajunge la coechipieri! ![]()
Nationala Romaniei = Fotbal Romanesc = SUB PAMANT SRL!
Dupa meciul asta mi-am dat seama de ce e important Mutu in echipa noastra. Cand joaca, toti stiu sa ii dea pase. Cand lipseste, nimeni nu stie cui si cine sa le primeasca.
gata, s-au gasit si scuze: terenul greoi care ingreuneaza pasele si jocul pe jos. asta e!!
Asta e o bataie de joc la adresa suporterului roman!
Si cand ma gandesc ca unii au dat bani grei sa fie alaturi de tricolori...
Oare e gresit sa ma rog ca nea Cocis sa-si dea duhul pe teren?
Oare e gresit sa ma rog ca nea Cocis sa-si dea duhul pe teren?
eee ce dracu ai cu cocis?? sau cu Banel? tamas sau dorel??? e vina lor ca sunt pe teren?? au intrat cu japca cumva?? sa raspunda cine ia bagat sa joace
IL baga Doaaaaamneee si pa cap de guma asta ![]()
Ba ce a ratat stelistul ala de la austrieci! Ros-albastru, tare freza!
A ajuns Banel coordonator de joc! Esteeeeeeee!
Suntem buni ba! steagro ![]()
![]()
![]()
Intra Marius Niculae... Max Nicu, mai asteapta, ca in ultimele 10 minute ale partidei cu Insulele Feroe intri si tu...