FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Coraje Rufay!

«12345»
cormoranul24.03.2009 13:37

Bine.. tineti-l voi in brate pe Zapata in continuare..

Dar sa nu va mirati daca va mai gafa si-n meciurile urmatoare.. Sa nu va mire daca din cauza lui vom pierde meciurile de pe Ghencea cu Dinamo sau Rapid..

Daca el a facut si lucruri bune (mai multe sezonul trecut, mai putine sezonul asta) asta nu inseamna ca mai trebuie insistat cu el.. din moment ce un portar face cel putin 4-5 gafe uriase intr-un sezon inseamna ca ceva nu e-n regula. Numai la Steaua se trece cu vederea lucrul asta..

zloty24.03.2009 15:34

Dar sa nu va mirati daca va mai gafa si-n meciurile urmatoare.. Sa nu va mire daca din cauza lui vom pierde meciurile de pe Ghencea cu Dinamo sau Rapid..

Daca el a facut si lucruri bune (mai multe sezonul trecut, mai putine sezonul asta) asta nu inseamna ca mai trebuie insistat cu el.. din moment ce un portar face cel putin 4-5 gafe uriase intr-un sezon inseamna ca ceva nu e-n regula. Numai la Steaua se trece cu vederea lucrul asta..

nu zice nimeni sal tinem in puf doar ca ,orice portar ar veni dupa o perioada de timp o sa ajunga sa faca asemeni lui zapata la club e o problema antrenorul cu portari evident nu isi face treaba ,nu poti cateva sezoane sa aperi exceptional si dupa sa no mai faci ,evident domnul Speriatu nu isi face treaba .Daca se doreste sa se renunte la Zapata de ce sa nu fie promovat Lungu care e international de tineret si aducem un gafeor si mai mare pe tatarusanu?

blackkanibus24.03.2009 16:01
vb doar sa te afli in treaba,nu esti nici macar 1% stelist cit sunt eu,retine asta.nu pot sa incurajez un om care ne-am facut praf,ce sa fac???nu pot si gata!nici macar un portar mediocru nu e!

Da ai dreptate,vb doar sa ma aflu in treaba,sincer scopul meu nu este sa intru in polemica cu tine mi-am exprimat parerea,iar ca sunt sau nu stelist, nu o pot spune in procente ca tine ,nu ai de unde sa sti cum nici eu nu am de unde sa stiu cat de stelist esti tu la cei 20 de ani ai tai (am spus 20 de ani dupa felul cum iti exprimi parerea, mai pe intelesul tau imatur).

Asta este parerea ta, bravo tie, eu nu incerc sa ti-o schimb doar sa o exprim si pe a mea.

Atat mai spun si am incheiat cu aberatia asta de polemica(oricum nu decidem noi nici sa plece Zapata,Becali,Lacatus tot ei o vor face)Steaua are suporterii pe care si merita(referirea nu este exclusiva).

MoWeed24.03.2009 16:04

@blackkanibus

Sunt de acord cu tine. Vroiam doar sa-ti spun ca si eu am 20 de ani si ma simt jignit cand spui ca respectivul gandeste ca un om de 20 de ani. Poate de 15-16...

marius787924.03.2009 16:27
Da ai dreptate,vb doar sa ma aflu in treaba,sincer scopul meu nu este sa intru in polemica cu tine mi-am exprimat parerea,iar ca sunt sau nu stelist, nu o pot spune in procente ca tine ,nu ai de unde sa sti cum nici eu nu am de unde sa stiu cat de stelist esti tu la cei 20 de ani ai tai (am spus 20 de ani dupa felul cum iti exprimi parerea, mai pe intelesul tau imatur).

Asta este parerea ta, bravo tie, eu nu incerc sa ti-o schimb doar sa o exprim si pe a mea.

Atat mai spun si am incheiat cu aberatia asta de polemica(oricum nu decidem noi nici sa plece Zapata,Becali,Lacatus tot ei o vor face)Steaua are suporterii pe care si merita(referirea nu este exclusiva).

asta am facut si eu,mi-am exprimat parerea.daca nu-ti amintesti comentariul tau te rog mai citeste odata si ai sa vezi cine are 20 de ani.asta e marea problema pe site-ul asta,daca ai o alta parere esti imediat jignit,intr-o forma sau alta.tot timpul se gaseste cite un filozof sa-ti atraga atentie,sa-ti tina o mica teorie.poti sa-mi schimbi parerea cu argumente solide nu cu copilarisme ieftine.

campion_european24.03.2009 16:29
Pur si simplu nu cred ca esti adevarat Stelist.Cum sa-l incurajam pe Zapata?Cum ai facut-o si anul trecut,cand totul era ok cu el,sau faci parte din randul celor mai multi suporteri care striga Forza Steaua doar cand castigam.Daca ar fi sa luam greselile lui la puricat, vom descoperi ca si colegi lui din aparare au gresit,cred eu ca si tu ai gresit grav in anumite momente din viata asta,chiar si acum gresesti.Dar problema de fond, aici apare unde zici tu ca acum este cel mai slab portar din Liga lu'mitica sau Liga intact sau Liga gsp,zic ca aici este problema, referindu-ma la mentalitatea unor suporteri ca tine, de ce dracu nu la-ti injurat si anul trecut si aici o sa-mi atrag multi dusmani de ce nu ati cerut plecarea lui Becali si acum doi ani,acest Becali care ne-a facut imaginea si simbolurile de rusine.Nu vi se pare ca toate astea coincid cu momentul prost prin care trece echipa si moment in care suporterii nu sunt alaturi de ea deloc,cautam vinovati la fiecare faza si minut din joc sau ati uitat scopul suporterilor al galeriei,ultrasilor,va readuc eu aminte este incurajarea asta este scopul vostru.Sti ce inseamna cu Steaua pana la moarte,sti pe dracu,sa fi alaturi de Steaua nu pana moare ea.....pana mori tu, asta inseamna si pana atunci vei mai trece prin multe astfel de momente si vei mai injura multi alti portari si vei striga din toata inima Forza Steaua de multe alte ori cand vom mai fi pe primul loc. Comparatia ta intre Zapata si Carlos spune multe despre priceperea si pasiunea ta pentru Steaua,pacat ca adevaratii suporteri tac,cred ca e timpul sa cerem plecarea si printre noi.Astept injuraturile voastre ca sustin pe Zapata si Steaua o sa o fac chiar de va ajunge in C si stiti ceva fara sa-i injur si fara sa-mi fie rusine ca sunt Stelist. MANDRU CA SUNT STELIST!!!!!!!!!!!! :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

BRAVO TATA !!!!!!!!!!!!!!!!!

mirel66radoi24.03.2009 18:18
Foarte bun articolul! Nici eu nu-l suport pe Cernea, il urasc, il detest... sub nicio forma nu vreau sa intre in poarta. Si sa stiti ca Zapata e mai stelist decat Vatca care, ca o hiena, se da drept prieten al columbianului si se face ca il incurajeaza. Doamne, fa sa nu vina Tatarusanu ca nu-l pot inghiti, ala sigur nu e stelist ADEVARAT, cel putin nu asa cum e Zapata. Iar de Lungu nici nu mai vorbesc, credea ca daca vine de la juniorii Stelei ne pacaleste vigilenta si capacitatea de a ii depista pe adevarati! Afara cu ei! Sa nu le dam nicio sansa! Sa ne rugam toti ca atunci cand Zapata nu va mai putea sa apere nici legat la ochi, clonarea oamenilor sa fie legala iar in poarta vom avea pe Zapata2xyx. Chuck Norris ar fi a doua optiune pentru poarta Stelei.

Ce hiene vedeti? Cine sare sa dea in Zapata cu toporul? A gresit sezonul asta mult, este al treilea vinovat pentru pozitia din clasament dupa cioban si simbol. In orice caz solutia este la indemana, Cernea, la fel de stelist si poate chiar in forma (pentru ca Zapata pare mai valoros dar neinspirat). Repet, nimeni, nimeni dintre stelisti nu il scuipa pe Zapata, nu asa cum se intampla cu Lovin, nimeni nu il contesta ca pe Nicolita, spunem doar ca, pentru binele echipei si al lui, e cazul sa ia o pauza! Nu-mi place sa fac afirmatii fara argumente, de aceea spun doar ca impresia mea e ca Zapata are probleme sezonul acesta, psihice, oftalmologice ori de alta natura... dar ceva se intampla cu el. Introducandu-l in poarta in continuare poate fi mai rau pentru el decat daca ar fi lasat o vreme pe banca! Ce se va intampla daca peste doua meciuri gafeaza iarasi decisiv? Cum se va simti el in primul rand, lasand echipa deoparte... Cum se simte el acum intrand in contnuare in teren desi are musca pe caciula? Incurajat? Sau coplesit de vina si responsabilitate? Ce se va intampla daca sta cateva meciuri? Primul se va simti rau, al doilea la fel poate dupa care intervine totusi si linistea necesara sa se gandeasca la el.

CORECT.

Nu inteleg cum prea multi sunt cu unii din fotbalistii de la Steaua "muma" , orice ar face, iar cu altii sunt "ciuma", chiar cand joaca bine. Daca Banel e mai "brunet" nu e pe placul unora nici macar atunci cand joaca bine. Ca determinare are tot timpul. Ce sa mai zic de Lovin.

Daca anul asta Zapata a comis-o de prea multe ori, trebuie sa mai stea si el si sa-si revina. Ca nu la omorat nimeni si nu-i cere nimeni capul asa cum se intampl cu alti jucatori, fara un motiv anume. :steag_sah_mic:

vb doar sa te afli in treaba,nu esti nici macar 1% stelist cit sunt eu,retine asta.nu pot sa incurajez un om care ne-am facut praf,ce sa fac???nu pot si gata!nici macar un portar mediocru nu e!

Mai baiete, a gresit si el , o data , de doua ori, de... ori, se intampla ca e om. Dar a aparat si bine. Are evident o perioada mai proasta si are ceva lipsuri la ABC-ul protarilor de care nu e el vinovat ca pana acum nu i-au fost corectate. Pentru ca ...calitati si caracter are. Altii trebuiau sa bage de seama ce i se inatmpla si sa nu mai insiste in acest moment cu el, si sa-l pregateasca mai bine, sa-i dea o pauza ca sa-si revina.Dar probabil ca ceilalti dorm. Dorm din moment ce Vatca apara bine la Gaz' si noi nu i-am dat sanse, dorm din moment ce Cernea , care apara mingile de aparat, nu ii ia locul lui Zapata. Cel putin pentru o perioada. :ce_oameni::hypocrite::steag_sah_mic:

blackkanibus24.03.2009 19:10

@blackkanibus

Sunt de acord cu tine. Vroiam doar sa-ti spun ca si eu am 20 de ani si ma simt jignit cand spui ca respectivul gandeste ca un om de 20 de ani. Poate de 15-16...

[/quo

Atunci tu gandesti sanatos la 20 de ani ai tai nu am facut referire decat la cei care spun eu sunt cel mai mare stelist tu nu esti nici 1% toti suntem mai mult sau mai putin stelisti nu trebuie sa confirmam asta in vreun fel trebuie doar in momentele de fata sa fim alaturi de ei acum cand le este greu si poate asa dovedim cat la suta suntem stelisti.Cat pentru tine tot respectul si privind varsta multi inainte.

Iar a ras Gigi de voi. Pai el nu a prins ura pe Zapata. Dar stie ca tot ce lauda el, injurati voi ca la comanda. Si reciproca, tot ce injura el, laudati voi. Si ca sa-l apere pe baiat de furia "suporterilor" s-a luat de el special ca sa nu puna publicul presiune pe el sau sa-l fluiere la urmatoarele meciuri. La fel cum face cu Dayro Moreno care daca nu ar fi fost laudat de patron acum ar fi fost aplaudat exact ca anul trecut. Pun pariu cu voi pe oricat ca maxim in 2-3 etape, Gigi il va ataca in presa pe Dayro tocmai ca sa inceapa peluzele sa-l aclame si sa nu-l mai fluiere aiurea. Ce simpli sunteti :no:

Felicitari,nu degeaba te numesti Campionul European,e uite ai venit tu cu o ipoteza excelenta si care sta in picioare,bravo, dar sti la ce ma gandesc eu acum? Ca in cazul asta cine dracu sustine moral echipa noi fluierandul pe Dayro si injurandul pe Zapata sau pe altii? Sau el care-si apara in felul lui jucatorii de furia tribunei? A nu se intelege ca ma transform in avocatul diavolului,dar ce face tribuna acum trebuia sa faca cand primeau 1000 de euro pe meci unii lideri de galerie care atunci cand au fost instalati tot de Becali nu au mai protestat,ca Jean Pavel a fost indepartat cum a fost indepartat nu au mai protestat.Se stiu ei care sunt,apropo va pupa tata,liderilor care sunteti lideri!!!!!

napster-madrid24.03.2009 19:55
pur si simplu nu inteleg de ce faceti asta???pai cum sa-l incurajam pe zapata???pina la urma de ce s-o facem???l-am tot incurajat dupa toate greselile lui penibile,de 2 lei pot sa spun!de ce nu recunoastem odata ca e praf,nu are valoare nici macar de Steaua 2.sa fim seriosi acum,e cel mai slab portar din prima Liga,nici unul nu a gresit atit de constant si decisiv.daca boul de Gigi s-a luat de el asta nu inseamna ca trebuie sa-l incurajam noi!nu.am pierdut destule puncte din cauza lui,ajunge.sincer,il urasc din tot sufletul,din cauza lui mi-e frica sa mai ma uit le meciurile Stelei,orice sut ma imbatrineste cu 5 ani.nu sunt deloc de accord cu incurajarile pt zapata,nu-si au rostul.e cel mai slab portar din istoria Stelei,mult,dar mult mai slab decit Carlos! :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

mah becalistule....site-ul pupincuristilor e altul.....sunt curios ...la tine la servici seful tau te da afara cand gresesti????

Ic3man subscriu la ideea ta cu mentiunea ca un banner ar fi prea putin....sa fie 4-5 bannere...nu-l uitati pe Ogararu....pentru o greseala nu merita sa fie rastignit...Forza Steaua

Sunnyblack24.03.2009 20:21

zapata este un portar bun, numa cum noi suntem deja obisnuiti, in Romania sa cam stricam lucruri bune rapid.chiar nu ma mira evolutia lui.

dar ma mira prostia la nu si la mai multi, care stiu sa critice pe zapata, dar nu vad ca toata echipa e la pamant si nici o echipa din lume sta numa intr-un singur jucator.

datoria alui un singur animal.......e situatia in care am ajuns.

Dinamo poate sa ia campionatul, dar in europa nu au ce cauta, nici iei si nici macar o singura echipa

din toata tara pizdi..........

Serilius24.03.2009 20:47

zapata va ramane ca si Hamutovski si Martin Tudor...un mare portar...gafele apar la orice portar.

campion_european24.03.2009 23:17
Felicitari,nu degeaba te numesti Campionul European,e uite ai venit tu cu o ipoteza excelenta si care sta in picioare,bravo, dar sti la ce ma gandesc eu acum? Ca in cazul asta cine dracu sustine moral echipa noi fluierandul pe Dayro si injurandul pe Zapata sau pe altii? Sau el care-si apara in felul lui jucatorii de furia tribunei? A nu se intelege ca ma transform in avocatul diavolului,dar ce face tribuna acum trebuia sa faca cand primeau 1000 de euro pe meci unii lideri de galerie care atunci cand au fost instalati tot de Becali nu au mai protestat,ca Jean Pavel a fost indepartat cum a fost indepartat nu au mai protestat.Se stiu ei care sunt,apropo va pupa tata,liderilor care sunteti lideri!!!!!

Pai clar ca el sustine echipa. Echipa trebuie sustinuta in fata "dusmanilor" (adversarilor). La noi s-a ajuns sa fie nevoie sa fie aparata echipa de propria-i familie

MoWeed25.03.2009 07:45
La noi s-a ajuns sa fie nevoie sa fie aparata echipa de propria-i familie

Exact, trebuie sa fie aparata de nenorocitul ala care se crede "capul familiei". Divortul e singura solutie

mountytoma25.03.2009 09:17

chiar daca imi place zapata si il consider cel mai valoros jucator al Stelei in prezent, sunt de acord ca trebuie sa mai stea si pe banca un timp. pe Banel l-a ajutat chestia asta.

chiar si cu el pe banca de rezeve, la meciul cu Bistrita trebuie sa il incurajam pe zapata. o merita. oare cati dintre noi am meritat ceea ce a facut zapata bine pana acum la Steaua?

cormoranul25.03.2009 10:40

Putina statistica...

Rufay, mai jos NU SE POATE!

Deși e goalkeeper-ul din Liga I care primește cele mai puține șuturi pe poartã, el ocupã antepenultimul loc în topul mingilor parate

"Eroare Zapata". Acesta pare sã fi devenit refrenul Stelei pentru campionatul în curs. Deși Lãcãtuș continuã sã-i dea încredere columbianului și sã-l titularizeze, analiza parametrilor lui Zapata din actualul sezon are o concluzie durã: din cei 20 de portari care au bifat minimum 10 meciuri în Liga I, stelistul e pe un incredibil loc 18, în urma lui fiind doar ªtețca și Brãneț, ambii pierzînd deja posturile de titulari la Mediaș și Iași!

Cifrele sînt rezultate din monitorizarea fãcutã de firma italianã DSP, specializatã în astfel de evaluãri, pentru Gazeta Sporturilor. Poziționarea lui e cu atît mai dezastruoasã cu cît el e goalkeeper-ul la poarta cãruia se trag cele mai puține șuturi într-un meci. Cu toate acestea, Steaua a încasat cîte un gol la fiecare 4 mingi expediate pe cadrul porții sale atunci cînd acolo s-a aflat Zapata!

10 puncte a pierdut Steaua în cele 5 meciuri în care Zapata a gafat grav în acest campionat

piturca200225.03.2009 11:35
Putina statistica...

Rufay, mai jos NU SE POATE!

Deși e goalkeeper-ul din Liga I care primește cele mai puține șuturi pe poartã, el ocupã antepenultimul loc în topul mingilor parate

"Eroare Zapata". Acesta pare sã fi devenit refrenul Stelei pentru campionatul în curs. Deși Lãcãtuș continuã sã-i dea încredere columbianului și sã-l titularizeze, analiza parametrilor lui Zapata din actualul sezon are o concluzie durã: din cei 20 de portari care au bifat minimum 10 meciuri în Liga I, stelistul e pe un incredibil loc 18, în urma lui fiind doar ªtețca și Brãneț, ambii pierzînd deja posturile de titulari la Mediaș și Iași!

Cifrele sînt rezultate din monitorizarea fãcutã de firma italianã DSP, specializatã în astfel de evaluãri, pentru Gazeta Sporturilor. Poziționarea lui e cu atît mai dezastruoasã cu cît el e goalkeeper-ul la poarta cãruia se trag cele mai puține șuturi într-un meci. Cu toate acestea, Steaua a încasat cîte un gol la fiecare 4 mingi expediate pe cadrul porții sale atunci cînd acolo s-a aflat Zapata!

10 puncte a pierdut Steaua în cele 5 meciuri în care Zapata a gafat grav în acest campionat

o mare m... pentru gazeta sporturilor (este foarte grav ca inca mai citesti acel ziar) zapata este cel mai bun portar din campionat cel mai profesionist jucator al Stelei dupa plecarea lui Radoi

fedora25.03.2009 12:10

@cormoranul: Dan Udrea isi freaca mainile vazand turmele care inghit pe nerasuflate dejectiile GSP. De asta romanii sunt unde sunt, pentru ca merita!

marius787925.03.2009 12:50
mah becalistule....site-ul pupincuristilor e altul.....sunt curios ...la tine la servici seful tau te da afara cand gresesti????

Ic3man subscriu la ideea ta cu mentiunea ca un banner ar fi prea putin....sa fie 4-5 bannere...nu-l uitati pe Ogararu....pentru o greseala nu merita sa fie rastignit...Forza Steaua

daca gresesc de 5 ori grav fii sigur ca da!incearca sa nu mai jignesti daca poti.

redondo25.03.2009 14:04

Cand e vorba de statistica,nu ai ce comenta. Zapata a avut un sezon foarte slab.E clar.

Melku25.03.2009 14:36

Problema mai mare nu e ca a facut el un sezon foarte slab CI DE CE A FACUT SEZONUL FOARTE SLAB. Care sunt cauzele pentru care un jucator valoros are evolutii modeste. Care sunt cauzele pentru care mai multi jucatori cu o anumita valoare de la noi au evolutii modeste? AIA E PROBLEMA. Nu ca a luat Zapata 2-3 goluri. Hai sa ne trezim odata.

redondo25.03.2009 15:05
Problema mai mare nu e ca a facut el un sezon foarte slab CI DE CE A FACUT SEZONUL FOARTE SLAB. Care sunt cauzele pentru care un jucator valoros are evolutii modeste. Care sunt cauzele pentru care mai multi jucatori cu o anumita valoare de la noi au evolutii modeste? AIA E PROBLEMA. Nu ca a luat Zapata 2-3 goluri. Hai sa ne trezim odata.

Ok...care sunt cauzele pentru care Zapata poate fi scuzat deoarece a avut un sezon slab? Nu si-a primit salariul la timp? Nu a primit prime? Are un salariu mic? Concret,care sunt cauzele ca un fotbalist profesionist sa aiba un sezon slab? Eu cred ca asta e valoarea lui...nu-l mai umflati si nu mai gasiti scuze.

Adrian25.03.2009 15:32

Ia sa ne gandim...

Din ce cauze un fotbalist care a jucat de la bine in sus in sezonul precedent ar juca mediocru in acest sezon?

E foarte greu dar, daca ne straduim un pic, descoperim raspunsul: antrenorii!!!

Zapata e la fel ca fazele fixe.

Anul trecut, daca aveam o faza fixa pe meci, inscriam.

Anul asta e invers. Nu mai inscriem deloc. Ba mai mult, la 3 faze fixe, adversarii ne dau un gol!

Zapata si-a inceput sezonul trecut pregatirea cu Iasko. S-a antrenat cum trebuie la inceput si a avut un sezon foarte bun.

Acum, dupa o vara de pregatirea alaturi de Lacatus si Speriatu, asta e noul Zapata.

Si Zapata nu e singurul care si-a pierdut forma de anul trecut.

Szekely, Goian, Ghionea, Golanski, Stancu, putem sa il punem aici si pe Dayro, Semedo, Plesan si lista poate continua.

Sa nu uitam ca Lovin a facut o parte din perioada de pregatire cu Steaua 2. La inceputul sezonului toata lumea il lauda pe forumul asta ca e intr-o forma foarte buna.

In acest moment, la Steaua, nu exista nici un jucator despre care putem zice ca e intr-o forma foarte buna.

Mi-e greu sa cred ca asta se datoreaza strict jucatorilor.

Lacatus, Pedrazzini, Speriatu, Teja - astia sunt oamenii care se ocupa de pregatirea lor.

Cand lumea zice ca Steaua nu are forta ofensiva, nu ar trebui sa fie injurati Dayro, Stancu, Kapetanos si ceilalti atacanti. Lacatus ar trebui sa plece capul in pamant

Cand statisticile arata ca Steaua e foarte nesigura in defensiva, nu Ghionea si Goian trebuie sa fie luati la misto. Pedrazzini trebuie sa lase capul in pamant.

Cand lui Zapata i se spune ca nu are ABC-ul portarilor, Speriatu ar trebui sa se intrebe de ce e el platit.

Nu mi-e clar cu ce se ocupa Teja. Am inteles ca e ceva ruda cu becalii sau doar un machedon de-al lui.

Da'si ala e tot din staff. Si ala trebuie sa plece capul.

Astia sunt platiti degeaba. Jucatorii isi iau toti portia de injuraturi si "Fierisoara" & Co. scapa linistiti si mai au si nesimtirea sa iasa in presa sa dea declaratii superoptimiste si curajoase si arogante.

Doar maestrul antrenor a zis ca nu isi face griji ca e pe 8, ca e doar la 5 puncte de locul 2. Daca asta nu e nesimtire, atunci ce e?

becalii ii sacrifica pe acesti jucatori pentru binele lui personal(desi nu stim ce e acest bine.)(daca nu credeti ca ii sacrifica, uitati-va la toti ce cu salarii mari care au zburat si la cei care se preagetesc sa zboare)

Ce e mai rau e faptul ca antrenorii si cei din conducere il urmeaza orbeste si ii indeplinesc fiecare dorinta(ca doar salariul e bun. Lacatus e printrei cei mai bine platiti antrenori din Liga 1 desi e printre cei mai slabi.Daca nu cel mai slab) nerefuzand sa "bage cutitul" in gatul jucatorilor.

Melku25.03.2009 15:37
Ok...care sunt cauzele pentru care Zapata poate fi scuzat deoarece a avut un sezon slab? Nu si-a primit salariul la timp? Nu a primit prime? Are un salariu mic? Concret,care sunt cauzele ca un fotbalist profesionist sa aiba un sezon slab? Eu cred ca asta e valoarea lui...nu-l mai umflati si nu mai gasiti scuze.

Mai omule, vorbesti de acelasi portar care a iesit cel mai bun din tara in conditiile in care erau alti antrenori. (articolul aparut pe site-ul asta intitulat "Coraje Zapata" a fost mai mult decat edificator, iata un citat "Ce mai stim de Zapata? Ca in momentul in care a fost antrenat de Zoli Iasko a fost cel mai bun portar din tara, iar in momentul din care a fost "preluat" de "marele" Andrei Speriatu, au inceput gafele... Sa fie o intamplare? Am uitat prea repede ce s-a intamplat cu Hamutovski, sub indrumarea aceluiasi specialist? Cu Martin Tudor? Nu, n-am uitat, au aparut gafele si au fost dati afara de la Steaua! Soarta pe care, ma tem ca o va avea orice portar din Ghencea.... ") Chiar nu se vede nici o legatura? Lasand asta la o parte, fie ca tine si ca ceilalti contestatari, Zapata e slab, atunci de ce orice jucator pe care de la noi este iesit total din forma? De ce toti jucatorii care vin la noi, vin in plina forma de la echipele lor si la noi sfarsesc pe la echipa a doua. Refuz cu incapatanare sa cred ca lucrurile astea nu te fac sa iti pui mari intrebari in legatura cu ce se intampla la clubul nostru.

@Adrian

DA, DA, DA de o mie de ori DA, mama lui de fotbal :naughty:

Nu uitati, un antrenor bun face din rahat bici, dar un rahat nu face niciodata nimic. Sunt mii de exemple cu echipe imense si antrenori slabi care nu merg si in acelasi timp echipe slabe cu antrenori talentati care reusesc performanta.

redondo25.03.2009 15:53

Problema e ca greselile lui sunt de ABC-ul portarilor.Nu stiu daca tin de antrenori.La Vaslui...la Galati....

Melku25.03.2009 16:00

Nu stiu daca poti sa imparti greselile in cele elementare si cele de grad ridicat de dificultate, pur si simplu sunt greseli... :)) E vorba de forma aici, ce poti sa mai spui de Banel, Semedo, Lovin, Dayro, etc. si ABC-ul lor? :)) Cred ca lui Laca ii lipseste ABC-ul, lui si lui Pedrazini si celorlalti care se invart in jurul echipei. Ca sa nu mai spun de oier si calitatile lui manageriale.

«12345»