Ia sa ne gandim...
Din ce cauze un fotbalist care a jucat de la bine in sus in sezonul precedent ar juca mediocru in acest sezon?
E foarte greu dar, daca ne straduim un pic, descoperim raspunsul: antrenorii!!!
Zapata e la fel ca fazele fixe.
Anul trecut, daca aveam o faza fixa pe meci, inscriam.
Anul asta e invers. Nu mai inscriem deloc. Ba mai mult, la 3 faze fixe, adversarii ne dau un gol!
Zapata si-a inceput sezonul trecut pregatirea cu Iasko. S-a antrenat cum trebuie la inceput si a avut un sezon foarte bun.
Acum, dupa o vara de pregatirea alaturi de Lacatus si Speriatu, asta e noul Zapata.
Si Zapata nu e singurul care si-a pierdut forma de anul trecut.
Szekely, Goian, Ghionea, Golanski, Stancu, putem sa il punem aici si pe Dayro, Semedo, Plesan si lista poate continua.
Sa nu uitam ca Lovin a facut o parte din perioada de pregatire cu Steaua 2. La inceputul sezonului toata lumea il lauda pe forumul asta ca e intr-o forma foarte buna.
In acest moment, la Steaua, nu exista nici un jucator despre care putem zice ca e intr-o forma foarte buna.
Mi-e greu sa cred ca asta se datoreaza strict jucatorilor.
Lacatus, Pedrazzini, Speriatu, Teja - astia sunt oamenii care se ocupa de pregatirea lor.
Cand lumea zice ca Steaua nu are forta ofensiva, nu ar trebui sa fie injurati Dayro, Stancu, Kapetanos si ceilalti atacanti. Lacatus ar trebui sa plece capul in pamant
Cand statisticile arata ca Steaua e foarte nesigura in defensiva, nu Ghionea si Goian trebuie sa fie luati la misto. Pedrazzini trebuie sa lase capul in pamant.
Cand lui Zapata i se spune ca nu are ABC-ul portarilor, Speriatu ar trebui sa se intrebe de ce e el platit.
Nu mi-e clar cu ce se ocupa Teja. Am inteles ca e ceva ruda cu becalii sau doar un machedon de-al lui.
Da'si ala e tot din staff. Si ala trebuie sa plece capul.
Astia sunt platiti degeaba. Jucatorii isi iau toti portia de injuraturi si "Fierisoara" & Co. scapa linistiti si mai au si nesimtirea sa iasa in presa sa dea declaratii superoptimiste si curajoase si arogante.
Doar maestrul antrenor a zis ca nu isi face griji ca e pe 8, ca e doar la 5 puncte de locul 2. Daca asta nu e nesimtire, atunci ce e?
becalii ii sacrifica pe acesti jucatori pentru binele lui personal(desi nu stim ce e acest bine.)(daca nu credeti ca ii sacrifica, uitati-va la toti ce cu salarii mari care au zburat si la cei care se preagetesc sa zboare)
Ce e mai rau e faptul ca antrenorii si cei din conducere il urmeaza orbeste si ii indeplinesc fiecare dorinta(ca doar salariul e bun. Lacatus e printrei cei mai bine platiti antrenori din Liga 1 desi e printre cei mai slabi.Daca nu cel mai slab) nerefuzand sa "bage cutitul" in gatul jucatorilor.