FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat AISS: Nu contestãm echipa, îl contestãm pe Becali!

«12345»
puyol20.03.2009 08:09
In comunicat se spune ca nu aveti nimic cu echipa ci cu oierul

Atunci de ce nu incurajati echipa? Cu Dayro ce aveti de il huiduiti?

ti se pare ca Dayro are o atitudine demna de Steaua? ti se pare ca alearga vreun metru la o viteza cat de cat buna, ti se pare ca da goluri cand scapa de o grama' de ori cu portarul singur-singurel? mie nu... si multora nu le pare. Deci il fluiera... ce-ai vrea sa-i faca? Dayro joaca asa de cand a venit la echipa,de mai bine de un an si abia acum a inceput sa fie huiduit desi mai mereu a fost un fotbalist mediocru. Si nu cred ca se va schimba vreodata...

Imi pare rau daca uni se simt prost ca tin cu Steaua.

Cum dracu' ma sa te simti prost ca esti STELIST?

Si ba da;), afecteaza jocul Stelei comportamentul suporterilor. Nu il puteti injura pe ciubanul ala sclav in pauza? inainte/dupa meci.. oricand, numai nu in timpul celor 90 de minute :|

Becali strica Steaua. Da. Dar noi de ce o stricam?

Ne aratam inteligenta superioara lui Gigi cand il iubim cu organu' sexual in gura?:)

Nu cred. Dimpotriva;) ne coboram la nivelul lui sau mai jos.

In timp ce loviti in Becali (care sincer se pare ca il daore in c*ur de ce faceti voi, iar prefacatoria de la TV e doar de ochii lumii) cel mai mult o atingeti pe Steaua. :-j

:-j

bodanelu20.03.2009 09:04
De acord cu tine, sunt mandru ca sunt stelist;sa ma simt prost pentru ca tin cu echipa mea de suflet?Niciodata, indiferent cine vine si ce vrea, echipa mea cu aia tin, restul...

Becali inca mai crede in stilul pompieristic de a face ceva, asta e, atat poate; "De unde nu e nici Dzeu nu cere" este o vorba, el este o faza pasagera in istoria Stelei, care din pacate va lasa ceva urme rele, rani adanci, dar tot e trecator, nu e el vesnic.

Echipa are nevoie de noi, sa nu uitam asta niciodata, sa nu mai confundam echipa cu finantatorul, vrem sa-l contestam, ok s-o facem, dar nu in timpul meciului, oricand inainte sau dupa, sau la el la palat.

Tu faci diferenta, eu fac diferenta, dar restul? Toata lumea spune Steaua lu` Becali.

Si, fie vorba intre noi, asta nu e Steaua mea.

Si pentru ce sa incurajez echipa? Sa apara Becali sa urle ca a invins suporterii?Pentru ce?pentru un loc 2care sa-l umple de bani, ca doar vrea sa faca buget de 7 mils la Steaua.

Nu inteleg de ce acest site al suporterilor stelisti nu se ocupa mai mult de echipa decat de ceea ce zice Becali, de ceea ce face Becali....voi de cate ori ati scris despre Boloni sau Iordanescu???

Nu spun ca Becali nu e putin responsabil de ceea ce se intampla la echipa, pt ca declaratiile lui fac rau echipei dar de la declaratii pana la a nu reusi sa dai o pasa simpla e cale lunga...nu Becali tre sa-l invete pe Dayro sa dea gol din 6 metri, nu Becali tre sa-l invete pe Semedo sa alerge cu folos...

Nu cumva tot Becali era patron cand Steaua a batut valencia, standard, Kiev, Betis si alte mari echipe...uita-ti-va in curtea altor echipe...de cand se zbat sa ajunga in LC (pt ca acolo se poate demonstra performanta si care dupa parerea mea doar ghinionul a impiedicat Steaua sa nu faca partide memorabile) Nu numai Becali e vinovat de ceea ce se intampla la Steaua acum....si noi suntem...daca suntem aproape de echipa si o incurajam chiar si cand pierde(pt ca aici se vede diferenta) situatia se poate redresa...dar noi in loc sa strigam Forta Steaua strigam m... Gigi...asta e in alta sfera...a prostiei. Locuiesc in Anglia dar merg la meciurile Stelei aproape saptamanal si credeti-ma ca se vede diferenta de cultura fotbalistica....fotbalul trebuie privit ca un spectacol...

Ai doua posturi pe acest site. Ai urmarit site-ul? cauta in arhiva sa vezi cate articole de istorie sunt. Si articole dedicate jucatorilor.

Si cand batea Valencia, Standard, Kiev sau Betis era un alt om la Steaua care-l tine in frau. Se numea MM Stoica.

Si ce ma intereseaza pe mine alte echipe? Eu cumva sunt frunstart ca subpodarii sau ca javrele? Pe mine ma intereseaza ce se intampla la echipa mea si faptul ca se duce din ce in ce mai jos. Pe mine nu ma multumesc locurile 2 luate cu valize, pe motivul ca locul 2 duce spre CL.

Si cum redresez echipa? Tu nu intelegi ca protestele se fac pentru prostul management al echipei? Pentru jignirea glorilor steliste? Pentru jignirea suporterilor? Pentru felul cum se castiga: valize, ciocolati sau alte metode?

Faci naveta saptamanal din Anglia pentru meciurile Stelei?

joseph20.03.2009 14:54
Dar pe ANTRENORUL Lacatus CAND IL VOM CONTESTA????????????

acolo unde conteaza cel mai mult, in Ghencea, nu cred ca o sa fie contestat vreodata. asta e, trebuie sa te obisnuiesti cu ideea si sa nu mai stresezi aiurea un forum intreg. poti sa te multumesti cu faptul ca are din ce in ce mai putini sustinatori, dar contestatari n-o sa prea vezi.

radoi8621.03.2009 06:12

slab de tot!

ce diferenta este intre spurcatii din groapa care ii mai injura din cand in cand pe Borcea si pe turcu, fara niciun rezultat si noi care doar il injuram pe Becali (de asemenea fara rezultat)???

probabil ca niciuna.

e pacat de faptul ca in acest retur excluzand meciul de la Brasov echipa a jucat excelent. daca mai era si impinsa de la spate de suporteri probabil ca acum situatia era mult diferita in clasament.

singurul lucru bun pe care il puteti realiza este sa-l faceti pe dobitoc sa se gandeasca de 2 ori inainte de a face declaratii aiurea la adresa jucatorilor, suporterilor, antrenorului, gloriilor. dar el nu va pleca niciodata din Ghencea pentru ca este injurat. acest conflict inutil nu face decat rau echipei!

mi-aduc aminte ca acum cativa ani cel mai injurat om din Ghencea era MM Stoica! la meciul cu Iasi i s-a scandat insistent numele (pe buna dreptate, e stelist adevarat in comparatie cu Argaseala). sper sa nu se ajunga sa se intample acelasi lucru si cu Becali.

bodanelu21.03.2009 07:07

Deci conflictul suporteri-Becali face mai mult rau Stelei decat Becali insusi... interesant..

mascolinho21.03.2009 20:53

sustineti ba echipa..........sunt 15 mil de stelisti in tara care nu pot fi alaturi de echipa s-o incurajeze..si voi cei din Bucuresti nu sunteti langa ea, aveti voi razboi cu Becali, ala nu va da importanta , o biluta care se face din nas e mai importanta pentru el decat voi... cantati pentru echipa si atata

f234567k21.03.2009 21:31

De ce sunt atatia useri noi care nu au nici 3 postari si toti il sustin pe cioban?

Cam ciudat...

F****

MoWeed21.03.2009 21:32

@mascolinho

Nici nu stiu daca sunt 15 milioane de microbisti in tara asta, ce sa mai zic de numarul stelistilor?

Apropo, daca noi care-l contestam pe Becali(nu sunt numai bucuresteni; eu sunt brasovean de exemplu) nu suntem mai importanti decat o biluta care se face din nas atunci de ce dracu te intereseaza pe tine ce facem noi?

Cine naiba te opreste sa incurajezi echipa? Ma dispera cand vad ipocriti ca tine care critica "huliganii" ca-l injura pe stapanul lor cand ei nu vin la stadion, sau care tac atunci cand vin la stadion.

Apropo, se vede ca esti fan de-a lui Becali, ai mari probleme cu limba romana...

@f234567k

Situatia asta este asa de la inceputul returului. Intr-adevar foarte suspect...

campion_european23.03.2009 21:22
@mascolinho

Nici nu stiu daca sunt 15 milioane de microbisti in tara asta, ce sa mai zic de numarul stelistilor?

Apropo, daca noi care-l contestam pe Becali(nu sunt numai bucuresteni; eu sunt brasovean de exemplu) nu suntem mai importanti decat o biluta care se face din nas atunci de ce dracu te intereseaza pe tine ce facem noi?

Cine naiba te opreste sa incurajezi echipa? Ma dispera cand vad ipocriti ca tine care critica "huliganii" ca-l injura pe stapanul lor cand ei nu vin la stadion, sau care tac atunci cand vin la stadion.

Apropo, se vede ca esti fan de-a lui Becali, ai mari probleme cu limba romana...

@f234567k

Situatia asta este asa de la inceputul returului. Intr-adevar foarte suspect...

Halatu'.... cat e halatu'. Dincolo era mai ieftin. Isi face lumea conturi sa va mai deschida ochii. Articolul asta e pe principiul: "nu dau foc la tot blocul, doar la apartamentul meu" sau "cand aveti o musca pe far, intrati cu masina in primul zid care va iese in cale. In felul acesta scapati de musca". Judecata limitata fara viziunea repercusiunilor

MoWeed23.03.2009 21:54
Judecata limitata fara viziunea repercusiunilor

Judecata limitata ai tu, cu mentalitatea ta de lingau al ciobanului. Abia astept sa plece jegul pe la Urziceni si voi, oile lui credincioase, sa-l urmariti

campion_european23.03.2009 22:15

Hahahahahahahaha, :clap: nu o sa plece nicaieri. Si chiar daca (prin absurd) o sa plece, eu unul nu-l urmez nicaieri. Pentru ca diferenta dintre mine si tine e ca eu pun Steaua pe primul loc iar tu o pui pe locul doi. Eu vreau sa castige Steaua cu orice pret in timp ce tu (voi) va doriti sa piarda ca poate, poate o sa plece "ciobanul". Eu nu ling pe nimeni. Deci nu sunt lingau. In schimb voi va lingeti unul pe altul pe aici de a devenit alunecos. Daca ceva e sigur pe forumul asta (in afara ca multa lume nu are minte :chair: ) e ca Becali nu o sa plece nicaieri. Si mai e ceva sigur. Ca din toata afacerea asta pierde doar Steaua. Si eu nu pot sa va iubesc atata timp cat Steaua mea pierde din cauza unor zebzeci. Ieri in GSP a aparut un articol care spunea ca fara greselile lui Zapata Steaua era acum pe primul loc la egalitate cu Dinamo. Eu plusez si spun ca fara greselile lui Zapata si cu mai multa darnicie din partea lui Dumnezeu in ceea ce priveste mintea unora, Steaua era acum pe primul loc, la vreo 5-6 puncte in fata lui Dinamo

bodanelu24.03.2009 06:01

Aici se discuta despre comunicatul AISS, nu este locul unde sa va injurati si jigniti. Pestru asta folositi privatul.

@campion_european, termina cu jignirile.

MoWeed24.03.2009 06:56

De cate ori sa iti zic campion_european, daca vrei neaparat sa incurajezi echipa, cine te opreste? Ai fost pe Ghencea si te-a amenintat cineva cu bataia daca incurajezi echipa sau cum? Tocmai, creierul tau nu poate concepe asta, dar noi punem Steaua pe primul loc, inaintea rezultatelor trecatoare.

Daca dadea Dumnezeu mai multe minte oilor din tribuna, poate ca jegul era plecat acum.....

Si eu nu pot sa va iubesc atata timp cat Steaua mea pierde din cauza unor zebzeci.

Nici nu vreau asta, mie imi plac fetele

campion_european24.03.2009 08:56
De cate ori sa iti zic campion_european, daca vrei neaparat sa incurajezi echipa, cine te opreste? Ai fost pe Ghencea si te-a amenintat cineva cu bataia daca incurajezi echipa sau cum? Tocmai, creierul tau nu poate concepe asta, dar noi punem Steaua pe primul loc, inaintea rezultatelor trecatoare.

Daca dadea Dumnezeu mai multe minte oilor din tribuna, poate ca jegul era plecat acum.....

Nici nu vreau asta, mie imi plac fetele

Asta e buna. Sa ma mai ameninte si un "zombi" cu bataia pe Ghencea ca incurajez echipa sau ca nu-l injur pe Gigi. Asta ar fi chiar interesant. Dar m-am saturat sa-mi urle mereu cate un dezaxat in creieri tot meciul "Becali **** Becali". Cred ca va dau astia vitamine, ca echipa n-am auzit sa fie incurajata cu atata ardoare de cand merge eu pe Ghencea de vreo 17 ani. Cu Vasluiul eram un grup care incepusem sa strigam dupa golul lui Stancu si s-au trezit 2 papagali din spate cu niste fete ca ale lu Lazarescu si Muraru si unul dintre ei mi-a zis exact asa: "termina frate, hai sa-l injuram pe cioban sa plece in mortii lui, da ca-mi bag p in Stancu". Si-a luat cateva flegme si njuraturi de la tot randul. Un batranel l-a injurat vreun sfert de ora. Aia nu imi place mie. Eu incurajez echipa si-mi zice un martafoi sa las dreacu echipa sa-l injuram pe Becali. Si sincer oile sunt in tabara cealalta, la peluze. Indeplinesc toate criteriile: judecata limitata, spirit de turma... Imi place sa-i descriu pe aia de la peluze ca fiind "oi zombi". La orice le-ai zice ei au un singur raspuns : "Becali pleaca din Ghencea". Cred ca au ajuns si la salutul de buna ziua sa raspunda cu "Becali pleaca din Ghencea". Nu pleaca ma nicaieri si nu-ti trebuie chiar asa multa minte sa intelegi asta. Doar ca sufera Steaua. Si sufera rau de pe urma purtarii voastre de mahala

Sunt convins ca-ti plac fetele. Erau sanse mult mai mici sa-ti placa baieteii. Dar banuiesc ca la meciuri nu te duci (daca te duci) sa-i vezi Stelei tatele si cracii. Si cu toate astea spui ca o iubesti.

Lari24.03.2009 08:59
Nu pleaca ma nicaieri si nu-ti trebuie chiar asa multa minte sa intelegi asta. Doar ca sufera Steaua. Si sufera rau de pe urma purtarii voastre de mahala

Noroc ca are Becali grija de imaginea Stelei. Atata grija...

MoWeed24.03.2009 09:10

@campion_european

Incurajand echipa prelungim suferinta stelistilor care s-au saturat de toate tampeniile pe care le declara Jiji, s-au saturat de jignirea gloriilor steliste(da, a oamenilor din cauza caruia tu poti sa-ti pui acum nick-ul "campion european"), s-au saturat de "valize", s-au saturat de lingai in club, s-au saturat de mentalitatea de looser "e bun si locul 2", s-au saturat ca numele Stelei sa fie tarat in zeci de scandaluri, s-au saturat ca Jiji sa impuna nulitati ca Lovin si Banel in primul 11, s-au saturat sa fie umiliti.

Nu mai suportam ca acest personaj care se crede religios(dar cere donatiile inapoi de la biserica) sau stelist(mai stii cand a declarat ca ar prefera sa retrogradeze Steaua decat sa plateasca el pentru prostiile lui?) sa conduca destinele clubului nostru mult iubit.

Virgil24.03.2009 09:14

Nu e un lucru iesit din comun sa contesti conducatorii, atunci cand echipa nu merge. Vezi Rapidul, Dinamo, dintre cele mai cunoscute.

Cat timp echipa a mers, am inchis toti ochii atunci cand Oaie s-a dat in stamba. Dar acum, sa stai de lemn Tanase si sa nu iei atitudine cand echipa se afunda in mediocritate, iar el o stoarce de ultima picatura de vlaga, vanzand vedetele, ne mai bagand niciun ban si incercand sa suplineasca valoarea si experienta celor plecati prin jucatori tineri, nu iubesti Steaua.

Proteste au fost si pe vremea cand Steaua era in voga. Tin minte ca pe vremea cand antrenor era Constantin si echipa nu mergea, s-a scandat la un meci "De-mi-sia!", iar la celalalt Steaua avea alt antrenor. La fel si conducatorii ei. Cand nu aveau rezultate erau inlocuiti. Ti se pare ca Becali traverseaza o perioada fasta? Mie nu. Trebuie sa se gandeasca tot mai serios sa lase Steaua altuia mai capabil.

Si daca nici prin cap nu-i trece, nu are decat sa suporte consecintele. Acestea fiind oprobriul unei parti insemnate a iubitorilor de Steaua, concretizate la acest moment prin ceea ce se scandeaza la adresa sa si il roade la ficati. Cat de tare sa fie sa asculte de fiecare data acelasi refren potrivnic? Adresat lui, smecherul smecherilor in proprie viziune.

campion_european24.03.2009 09:23

Vad ca te folosesti in argumentarea ta de niste evenimente (cererea donatiei inpoi de la Patriarhie). Dar sti macar si de ce a cerut-o inapoi? Ca asta conteaza mai mult decat ca a cerut-o. A luat donatia inpapoi pentru ca o facuse in 2006 iar pana in 2008 Patriarhia s-a multumit sa bage banii intr- banca si sa isi ia dobanda. Si s-a enervat, a luat banii si i-a dus la Muntele Athos. Cum vine asta, ajuti pe cineva care zice ca are stringenta nevoie de bani iar el ii ia si-i baga in banca si ia dobanda de la ei. Asa ceva nu se face. Desigur in "lupta" voastra da bine sa spui ca Becali si-a luat donatia inapoi. Fapta asta prezentata de voi il descalifica. Dar adevarul este cu totul altul.

Care au fost gloriile stelioste jignite de Gigi? Hagi. Da , mare glorie si ii multumesc a dat pentru Steaua aproape 100 de goluri in nici 4 ani petrecuti la noi. Dar daca nu stie antrenorat si ii injura pe jucatori ce sa facem acum sa-l tinem pe viata doar ca acastigat Supercupa de unul singur. Valabil si pentru Lacatus cu tioate ca el neaga ca ar fi fost vreodata jignit de Gigi. Restul, "ciaoara" de Lita, nu a facut decat sa jigneasca Steaua de doi ani incoace. El e mai mult rapidist chiar daca a fost capitanul nostru la un moment dat. Nea Imi a inceput sa dea rateuri. Ieri spunea sa scrifice Steaua sezonul si sa bage toti tinerii in echipa. De ce, ca sa mai inregistram si alte recorduri negative anul asta? Si pe Ienei nu l-a jignit niciodata

bodanelu24.03.2009 09:31

@campeon :)

De ce urla in gura mare ca mai bine retrogradeaza Steaua decat sa pateasca el ceva dupa cazul valiza?

de ce urla in gura mare ca vinde palmaresul decat sa-i puna sechestru pe avere?

Iordanescu? Boloni?

Si Hagi? Hagi e mai stelist de cat sunt eu si tu si toata familia ta adunata ;)

Si restul argumentelor date de MO? ai contraargumente? sau iti place sa ne faci oi zombi? La urmatoarea jignire la adresa baietilor din peluza, iti promit ca scri in notepad si o sa postezi peste 1 luna :)

Catalyn0724.03.2009 09:37

Doamne cati oameni prosti sunt inca in tara asta....Sa nu-ti dai seama de rautatea unui om/cioban/idiot/cretin care tot ce face, face ca sa-i fie lui bine si care-l doare fix in ...oaie de Steaua si de istoria ei...Cred ca ne meritam soarta atata timp cat se mai afla specimene d-astea printre noi.

campion_european24.03.2009 09:44

Voi de ce urlati in gura mare ca mai bine retrogradeaza Steaua decat sa mai ramabna el la echipa?

Ai cu palmaresul si sechestrul n-am mai auzit-o pana acum. Ce legatura au una cu alta?????

Cu Iorsdanescu a avut o cearta PERSONALA si s-au impacat. Ce acum nu mai are voie sa se certe cu nimeni?

Beloni a demonstrat ca e o jigodie ca si caracter. Numai in 2008 a facut niste declaratii la dresa poporului roman cum n-au facut Marko Bella si Gyorgy Frundo la un loc in toata activitatea lor. Aia cu "saturatul d evalize" e o tampenie. Toate contrtacandidatele au dat "valize". Daca el nu dadea il injurati acum ca de ce n-a dat. Iar faceti rau Stelei considerand ca "cazul valiza" e mita. Pe Lovin il mai impune din cand in cand (alti patroni impul tot lotul) pe Banel sigur nu-l impune el. De cateva ori a zis ca nu vrea sa-l mai vada in primul 11. Daca antrenorii il baga ce vina are el?

Si referitor la jigniri, ma simt onorat (te mint)P. Ai facut reguli doar pentru mine? Vezi ca el i-a facut primul "oi" pe noi cei de la tribuna. El are voie? Si hai sa-ti dau un sfat. De acum incolo cand mai vezi pe unul ca nu e de acord cu voi, da-i ban direct si definitiv si trimite-l sa scrie pe notepad. Ce dracu. Isi permite lumea sa va contrazica pe voi? Fi rau tata ca nu te costa nimic. Doar esti moderator pe "Site-ul suporterilor stelisti de pretutindeni......de la peluze"

MoWeed24.03.2009 10:07
Vad ca te folosesti in argumentarea ta de niste evenimente (cererea donatiei inpoi de la Patriarhie). Dar sti macar si de ce a cerut-o inapoi? Ca asta conteaza mai mult decat ca a cerut-o. A luat donatia inpapoi pentru ca o facuse in 2006 iar pana in 2008 Patriarhia s-a multumit sa bage banii intr- banca si sa isi ia dobanda. Si s-a enervat, a luat banii si i-a dus la Muntele Athos. Cum vine asta, ajuti pe cineva care zice ca are stringenta nevoie de bani iar el ii ia si-i baga in banca si ia dobanda de la ei. Asa ceva nu se face. Desigur in "lupta" voastra da bine sa spui ca Becali si-a luat donatia inapoi. Fapta asta prezentata de voi il descalifica. Dar adevarul este cu totul altul.

Daca omul este intr-adevar credincios, niciodata nu ar fi cerut banii inapoi de la biserica. Am folosit acel argument pentru a arata cat de prefacut este acest parvenit. Plus ca un om crestin nu si-ar fi tratat nasul cum l-a tratat Becali pe Hagi. Indiferent ce a facut!

Care au fost gloriile stelioste jignite de Gigi? Hagi. Da , mare glorie si ii multumesc a dat pentru Steaua aproape 100 de goluri in nici 4 ani petrecuti la noi. Dar daca nu stie antrenorat si ii injura pe jucatori ce sa facem acum sa-l tinem pe viata doar ca acastigat Supercupa de unul singur. Valabil si pentru Lacatus cu tioate ca el neaga ca ar fi fost vreodata jignit de Gigi. Restul, "ciaoara" de Lita, nu a facut decat sa jigneasca Steaua de doi ani incoace. El e mai mult rapidist chiar daca a fost capitanul nostru la un moment dat. Nea Imi a inceput sa dea rateuri. Ieri spunea sa scrifice Steaua sezonul si sa bage toti tinerii in echipa. De ce, ca sa mai inregistram si alte recorduri negative anul asta? Si pe Ienei nu l-a jignit niciodata

Pai bah omule tu se pare ca esti de pe alta planeta. Indiferent cat de bun era ca antrenor sau nu, nu trebuia sa-l trateze asa. Nu ma refeream la faptul ca l-a fortat sa plece, ci la modul in care l-a fortat sa plece. Si cum sa antreneze Hagi, cand autoritatea in vestiar i-a fost stirbita de la primul meci de catre jeg? Cum, Doamne iarta-ma, sa antreneze cand dobitocul il ataca permanent prin presa(n-avea curaj nenorocitul sa-i zica in fata)

Dar Anghel Iordanescu si Ladislau Boloni nu sunt tot glorii steliste? Ei au fost jigniti gratuit de catre acest parvenit nenorocit.

Ienei avea dreptate, trebuie sa fii orb sa nu vezi ca jocul Stelei este mai mult decat execrabil. Pana si echipele de la retrogradare joaca un fotbal mai bun decat noi

Beloni a demonstrat ca e o jigodie ca si caracter. Numai in 2008 a facut niste declaratii la dresa poporului roman cum n-au facut Marko Bella si Gyorgy Frundo la un loc in toata activitatea lor. Aia cu "saturatul d evalize" e o tampenie. Toate contrtacandidatele au dat "valize". Daca el nu dadea il injurati acum ca de ce n-a dat. Iar faceti rau Stelei considerand ca "cazul valiza" e mita. Pe Lovin il mai impune din cand in cand (alti patroni impul tot lotul) pe Banel sigur nu-l impune el. De cateva ori a zis ca nu vrea sa-l mai vada in primul 11. Daca antrenorii il baga ce vina are el?

Se scrie Boloni....stelistule

Nu a facut nici o declaratie jignitoare la adresa poporului roman; pur si simplu a declarat ca este cetatean roman de etnie maghiara si este mandru de originile lui. Lucru perfect normal.

Si oricum atacurile lu Jiji sunt mai vechi, nu din 2008.

Steaua era candva deasupra jegului din fotbalul romanesc. Adica, daca spurcatii fura, noi de ce sa nu furam. Mentalitatea asta cretina a ajutat la declinul fotbalului romanesc. Cazul "valiza" nu e mita, este o incalcare flagranta a regulamentului(bun, rau; Jiji trebuie sa-l respecte)

De cate ori a zis ca nu mai vrea sa-l vada pe Banel in primul 11, acesta a fost rezerva...suspect nu?

Doar esti moderator pe "Site-ul suporterilor stelisti de pretutindeni......de la peluze"

In discutia cu tine, considera ca sunt un simplu utilizator...

raresstelistu24.03.2009 10:07

ciobanul trebuie contestat in continuare de suporteri ,iar suporteri becalizati pt o 100 de euro sa-l astepte dupa meci sa-i premieze ,adevaratii stelisti stiu una si buna Steaua nu are viitor cu acest cioban analfabet ,pt ce sa-l mai suportam pe oier pt umilintele la care ne-a supus in ultimi ani ,pt locul 2 din campionat ,pt buzunarele lui pline de euro de pe spatele Stelei ,pt valizele cu euro ,pt stenogramele in care s-a vazut adevarata lui valoare ca om ,pt jignirile asupra gloriilor care au facut din Steaua cea mai iubita echipa din Romania ,ar trebui facut un mare miting in Bucuresti sa vina toti suporterii din toata tara sa vada toata Romania ce iubita e Steaua sa-l dam odata jos pe analfabetu asta din fruntea clubului nostru drag ,ar trebui facuta presiune si la ministerul aparari sa vedem cum a reusit acest creditor sa puna mana pe Steaua ,daca ne vom unii cu toti o sa reusim cu toate ca va fi foarte greu sa-l dam jos pe dictator din Ghencea ,daca nu o sa reusim acest lucru Steaua nu va mai fi asa iubita si isi va pierde din suporteri zi de zi pt ca unii au ajuns sa nu-l mai poata vedea in fata ochilor pe acest analfabet ,din pacate printre ei ma numar si eu si trebuie sa recunosc ca Steaua nu mai este ce a fost odata in mainile acestui '''tiran '''

campion_european24.03.2009 10:22

Dar nasul are voie sa stranga semnaturi pe la spate sa-i ia echipa finului? Atunci nu mai e urat? Beloni a vorbit urat d eromani. A spus ca nu ne place munca si cautam calea cea usoara in viata. Eu nu cred ca asta este un defect titpic poporului roman. Toti oamenii icauta drumul cel mai usor in viata. De ce trebuie sa ne faca pe noi lenesi cand a trait si a mancat "cu noi la masa"? Asa este. Dupa ce a zis Gigi ca nu-l mai vrea pe Banel in primul 11 meciul urmator a fost rezerva. Si pe urma a intrat ca a uitat ala de el. Mereu spune ca nu poate sa poarte dusmanie si ca isi cere mereu scuze.

In tara mea il cheama "Beloni". Daca vrei sa fim mai catolici decat Papa......vezi ca pe nea Imi il cheama Jenei , nu Ienei.....STELISTULEEEE

MoWeed24.03.2009 10:30
Dupa ce a zis Gigi ca nu-l mai vrea pe Banel in primul 11 meciul urmator a fost rezerva. Si pe urma a intrat ca a uitat ala de el. Mereu spune ca nu poate sa poarte dusmanie si ca isi cere mereu scuze.

Nu poate sa poarte dusmanie, ceea ce inseamna ca dupa 2-3 meciuri il impune iar in primul 11. Altfel nu imi explic cum 4 antrenori l-au pus sa bata loviturile libere cand, saracul, e praf la acest capitol

In tara mea il cheama "Beloni". Daca vrei sa fim mai catolici decat Papa......vezi ca pe nea Imi il cheama Jenei , nu Ienei.....STELISTULEEEE

"Beloni" se pronunta, numele lui se scrie intr-un singur fel: cum e scris pe certificatul de nastere. Cat despre maestru Jenei asa este, ai dreptate. Greseala mea, cred ca m-am grabit.

Hagi nu l-a jignit niciodata pe Becali in modul in care l-a jignit Becali pe el. Chiar si dupa ce a fost umilit ca antrenor la Steaua, a ales sa fie diplomat si la plecare nu l-a jignit.

«12345»