FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat AISS: Nu contestãm echipa, îl contestãm pe Becali!

«1345»
campion_european24.03.2009 10:37
Nu poate sa poarte dusmanie, ceea ce inseamna ca dupa 2-3 meciuri il impune iar in primul 11. Altfel nu imi explic cum 4 antrenori l-au pus sa bata loviturile libere cand, saracul, e praf la acest capitol

"Beloni" se pronunta, numele lui se scrie intr-un singur fel: cum e scris pe certificatul de nastere. Cat despre maestru Jenei asa este, ai dreptate. Greseala mea, cred ca m-am grabit.

Hagi nu l-a jignit niciodata pe Becali in modul in care l-a jignit Becali pe el. Chiar si dupa ce a fost umilit ca antrenor la Steaua, a ales sa fie diplomat si la plecare nu l-a jignit.

Nu poate tine dusmanie si dupa 2-3 etape nu-l mai intereseaza daca joaca cu Banel sau nu. Uita. Si hai sa-ti spun ceva. Cand te certi cu cineva cei mai periculosi sunt aia ca Hagi care iti zambesc frumos si in spate te fac de comanda. Aia ca Gigi, sunt adversarii ideali. Te injura in fata din prima si pe urma nu mai au cu ce sa te surprinda. Si referitor la diplomatia lui Hagi, vezi ca aseara il facea praf pe Gigi la televizor. Halal diplomat

MoWeed24.03.2009 10:52
Nu poate tine dusmanie si dupa 2-3 etape nu-l mai intereseaza daca joaca cu Banel sau nu. Uita. Si hai sa-ti spun ceva. Cand te certi cu cineva cei mai periculosi sunt aia ca Hagi care iti zambesc frumos si in spate te fac de comanda. Aia ca Gigi, sunt adversarii ideali. Te injura in fata din prima si pe urma nu mai au cu ce sa te surprinda. Si referitor la diplomatia lui Hagi, vezi ca aseara il facea praf pe Gigi la televizor. Halal diplomat

Dar oare il facea praf pe Jiji in modul in care l-a facut Jiji pe el sau folosea un limbaj civilizat?

Si in ce mod il facea praf? chiar nu stiu..

campion_european24.03.2009 10:55

Strangea semnaturi prin spatele lui sa-l dea jos de la Steaua. Pe urma la sprijinit pe Ioanitoaia in 2005-2006 in campania "Afara din Ghencea". Si cu toate astea in fata era numai lapte si miere. Niste "guri rele" vorbitoare de aromana mi-au spus ca Hagi ii Imbarliga pe Giovani si pe Victor sa nu se impace cu Gigi cu toate ca ultimul vroia chiar sa se duca cu lautarii la verii lui la usa si sa se impace cu ei. Hagi e diabolic. Intreaba-l si pe Piturca :yes:

Aseara a stat o ora in studiou si de fiecare data aducea vorba despre Gigi si incerca sa mute discutia intr-acolo. Ghinionul lui ca moderatorul nu a marsat la intentiile regelui

MoWeed24.03.2009 10:59

Deci sa inteleg ca oamenii care pot confirma faptul ca Hagi e diabolic sunt verii becalii si, desigur, omul lor de incredere Piturca(omul care le mareste cota terminatilor impresariati de ei pe nervii nostri, ai suporterilor nationalei).

Dintre ei mai mare incredere as avea in Hagi, sincer sa fiu. Plus ca si Hagi a facut tot ce a facut pe fata. Dar niciodata nu s-a certat cu Becali prin presa; lucrurile spuse de Becali in acele luni erau lucruri care trebuiau spuse fata in fata.

Ma rog, ne legam mult prea mult de acest subiect. Cumva vrei sa deviezi pentru ca nu mai ai argumente in sustinerea conducatorului mult iubit?

redondo24.03.2009 11:05

Nu stiu daca are vreo relevanta,dar despre caracterul indoielnic al lui Hagi am mai auzit.Dar nu te poti lega de Hagi fara sa-ti iei portia de-njuaraturi deoarece multi cred ca daca era mare pe teren asa e si in viata.

joseph24.03.2009 12:45

@ campion european

daca tot ai acces la "guri rele" vorbitoare de aromana... ai putea sa le intrebi despre stilul de viata pe care il ducea Gigi inainte de a deveni persoana publica. asta legat de cat de religioasa este persoana... si nu imi zice de biserici ridicate sau alte d'astea, ca nu cred ca in asa ceva se masoara chestia asta.

legat de conflict, nu cred ca poti sa intelegi motivele noastre si atat. din punctul asta de vedere esti in aceeasi oala cu Gigi, mai lipseste sa te vad cu cine stie ce teorie ca ne luam bani de la cineva sau ca avem serviciile secrete in spate. daca traiesti prin state dupa cum este scris la locatie, nici nu ma mir ca gandim altfel. probabil tie ti se pare normal ca echipa de baschet din zona ta, New Jersey Nets, sa fie in pericol de a fi mutata in New York si mai mult ca sigur sa-i fie schimbat si numele, doar pentru ca a fost cumparata de altcineva... si acel cineva este stapan pe franciza. departe nu am fost nici noi cu Becali si Steaua Crestina si crucea in 117 colturi pe post de emblema. si tot Hagi este cel diabolic...

campion_european24.03.2009 16:20
Deci sa inteleg ca oamenii care pot confirma faptul ca Hagi e diabolic sunt verii becalii si, desigur, omul lor de incredere Piturca(omul care le mareste cota terminatilor impresariati de ei pe nervii nostri, ai suporterilor nationalei).

Dintre ei mai mare incredere as avea in Hagi, sincer sa fiu. Plus ca si Hagi a facut tot ce a facut pe fata. Dar niciodata nu s-a certat cu Becali prin presa; lucrurile spuse de Becali in acele luni erau lucruri care trebuiau spuse fata in fata.

Ma rog, ne legam mult prea mult de acest subiect. Cumva vrei sa deviezi pentru ca nu mai ai argumente in sustinerea conducatorului mult iubit?

@MW: eu n-am spus ca am auzit de la verii lui Gigi ci de la niste machedoni din Pipera care ii sunt mai apropiati lui Hagi decat lui Gigi si sunt ca fratii cu Darius Handrea. Ei mi-au zis de Hagi si nu mi-ai zis deloc de bine. Cica nu prea-l suporta nimeni prin preajma pentru ca e foarte arogant si vorbeste urat si jigneste pe toata lumea

@Joseph: nu conteaza absolut deloc stilul de viata al lui Becali inainte sa preia Steaua. Asta e culmea "Becali pleaca din Ghencea ca am auzit noi ca in 1991 ai luat 2 curve la hotel". Sti cum se zice, fa ce zice popa nu ce face el. Cu teoria ca voi luati bani de la nu stiu cine sa-l injurati, n-ai sa ma auzi tu niciodata. Asta e argumentul vostru si eu ma dezic de el. Cum ii ia unul apararea cum sariti si voi cu binecunoscutul "te-a platit ciobanu'". Eu nu stiu sa fi fost vreodata Steaua in pericol sa se mute cu stadionul sau sa i se schimbe forma Stelei de pe stema. Alea au fost doar niste "arogante" d-ale lu' Gigi la fel ca si muzica bisericeasca din pauze. Ai auzit tu pana acum Radio Trinitas in Ghencea? Eu la un moment dat as fi de acord cu mutarea echipei pe un alt stadion (nou) daca Ministerul nu are de gand sa-i concesioneze stadionul actual pe o perioada de minim 49 de ani. Din echipa cu cel mai frumos stadion o sa ajungem la coada pentru ca Gigi nu-i tampit sa renoveze stadioanele Guvernului. Luati in considerare ca, cainii din 2011 vor juca pe Lia Manoliu Arena, stadion ultramodern cum putine echipe din Europa au.

Lari24.03.2009 18:14
Luati in considerare ca, cainii din 2011 vor juca pe Lia Manoliu Arena, stadion ultramodern cum putine echipe din Europa au.

Daca esti atat de mandru de ce a facut conducerea dinamovista (sa joace pe un stadion platit din banii nostri, nu facut de ei), sunt convins ca aia de-abia asteapta sa fie 301 spectatori la meciurile de pe teren propriu...

Este un scuipat pe stema lui Dinamo sa nu aiba stadion propriu si tu o ei ca pe o mandrie...

Nu ma mira ca-l sustii pe Becali!

Fane24.03.2009 18:21

@Lari

Bine spus.

danimarcu24.03.2009 18:59
Nu stiu daca are vreo relevanta,dar despre caracterul indoielnic al lui Hagi am mai auzit.Dar nu te poti lega de Hagi fara sa-ti iei portia de-njuaraturi deoarece multi cred ca daca era mare pe teren asa e si in viata.

Prima portie de injuraturi e de la mine.O portie dubla,sa te saturi...

Zici mereu ca ma iau de tine,ca am ceva cu tine,etc.Pai cum sa nu am,cand il ridici in slavi pe mutulica,il pupi in c*r pe mucescu,ii dedici ode lui mucescu junior,iar despre stelistii adevarati numai mizerii scrii...

Cum dracu ai tupeul sa te declari stelist,cand tu il iubesti pe Gigi berbecali,dar spui de Hagi ca are un caracter indoielnic?Dar stapanul tau ce caracter are?Sau Balaci,betivanul ala ratat,fost mare fotbalist?Sau drogatul de la Fiorentina,caruia nu-i ajungi la nas nici cu prajina,ala de ii este lene si sa deschida gura cand vorbeste?....Astia pe care-i dai ca exemplu de cate ori ai ocazia,ce caracter au?

anti gigi24.03.2009 20:27

danimarcu...redondo nu este stelist el doar se baga pe aici sa faca scandal,urmareste i toate postarile

campion_european24.03.2009 23:22
danimarcu...redondo nu este stelist el doar se baga pe aici sa faca scandal,urmareste i toate postarile

Da' tu de unde stii?

Daca esti atat de mandru de ce a facut conducerea dinamovista (sa joace pe un stadion platit din banii nostri, nu facut de ei), sunt convins ca aia de-abia asteapta sa fie 301 spectatori la meciurile de pe teren propriu...

Este un scuipat pe stema lui Dinamo sa nu aiba stadion propriu si tu o ei ca pe o mandrie...

Nu ma mira ca-l sustii pe Becali!

Asta ai inteles tu din ce am zis eu ca sunt mandru ca o sa joace Dinamo pe Lia Manoliu? Vai de capul tau. Mi se rupe mie unde joaca Dinamo. Dar o doza de invidie nu pot sa zic ca nu am cand o sa se lafaie in minunatia aia de stadion pe care vor plati chirie cateva mii de euro/luna. Si se vor lauda cu asta peste tot. Sunt o gramada de echipe mari din Europa care joaca pe stadioanele municipalitatii si este totul ok. Inter si AC Milan joaca pe stadionul central din Milano, AS Roma joaca pe Olimpico si toata lumea considera ca sut stadioanele lor. La fel va fi si cu Dinamo, o sa vedeti. Dupa cateva luni se va spune "noul stadion al cainilor". Si pericolul e altul. Vor aduna lume de 10 ori mai multa decat acum. Pentru ca sunt nevoia de nou si curiozitatea la mijloc. O sa vedeti cati suporteri vor avea. De asta mi-e mie frica cel mai mult. Oricum, sa revenim la ce vorbeam noi....n-a inteles nimic. Nu ma mir ca tipi la comanda

anti gigi25.03.2009 00:35

te ai inscris cand a inceput returul ca sa l sustii pe Gigel?.....toti marii dictatori ai lumii au cazut,va cadea si el.....apropo,esti membru p.n.g.?....a fost o gluma,bineanteles

bodanelu25.03.2009 06:12
Vor aduna lume de 10 ori mai multa decat acum. Pentru ca sunt nevoia de nou si curiozitatea la mijloc. O sa vedeti cati suporteri vor avea. De asta mi-e mie frica cel mai mult.

Pai stelistii care se duc acolo de curiozitate, sa ramana acolo. Ca aia sunt suporteri de rezultat, de carton...

MoWeed25.03.2009 06:38
Asta ai inteles tu din ce am zis eu ca sunt mandru ca o sa joace Dinamo pe Lia Manoliu? Vai de capul tau. Mi se rupe mie unde joaca Dinamo. Dar o doza de invidie nu pot sa zic ca nu am cand o sa se lafaie in minunatia aia de stadion pe care vor plati chirie cateva mii de euro/luna. Si se vor lauda cu asta peste tot. Sunt o gramada de echipe mari din Europa care joaca pe stadioanele municipalitatii si este totul ok. Inter si AC Milan joaca pe stadionul central din Milano, AS Roma joaca pe Olimpico si toata lumea considera ca sut stadioanele lor. La fel va fi si cu Dinamo, o sa vedeti. Dupa cateva luni se va spune "noul stadion al cainilor". Si pericolul e altul. Vor aduna lume de 10 ori mai multa decat acum. Pentru ca sunt nevoia de nou si curiozitatea la mijloc. O sa vedeti cati suporteri vor avea. De asta mi-e mie frica cel mai mult. Oricum, sa revenim la ce vorbeam noi....n-a inteles nimic. Nu ma mir ca tipi la comanda

Ce ma intereseaza pe mine ca spurcatii o sa ii adune la "noul lor stadion" pe toti cocalarii suporteri de rezultat din zona Bucurestiului. Mai bine, mai pleaca din suporterii de rezultat din Ghencea. Mai bine putini care sa fie trup si suflet decat multi si prosti sau gornisti.

Eu nu vreau ca Steaua si dinam0 sa fie ca Inter si Milan sau Roma si Lazio(adica sa imparta stadionul municipalitatii), locul Stelei e in Ghencea!

Lasa sa se laude borcica cu stadionul "national" facut numai pentru fotbal(ca doar, deh, noi suntem o natiune atat de bogata incat ne facem enspemii de stadioane nationale). Apropo, ar fi culmea sa se numeasca "Lia Manoliu" tinand cont ca este stadion de fotbal...

Lari25.03.2009 07:09
Asta ai inteles tu din ce am zis eu ca sunt mandru ca o sa joace Dinamo pe Lia Manoliu? Vai de capul tau. Mi se rupe mie unde joaca Dinamo. Dar o doza de invidie nu pot sa zic ca nu am cand o sa se lafaie in minunatia aia de stadion pe care vor plati chirie cateva mii de euro/luna. Si se vor lauda cu asta peste tot. Sunt o gramada de echipe mari din Europa care joaca pe stadioanele municipalitatii si este totul ok. Inter si AC Milan joaca pe stadionul central din Milano, AS Roma joaca pe Olimpico si toata lumea considera ca sut stadioanele lor. La fel va fi si cu Dinamo, o sa vedeti. Dupa cateva luni se va spune "noul stadion al cainilor". Si pericolul e altul. Vor aduna lume de 10 ori mai multa decat acum. Pentru ca sunt nevoia de nou si curiozitatea la mijloc. O sa vedeti cati suporteri vor avea. De asta mi-e mie frica cel mai mult.

O sa aiba de 10 ori mai multi suporteri? Adica 3000? Tu chiar crezi ca fanii nu se duc la meciurile alora din cauza stadionului? Dar la jocurile contra noastra cum vin? Dar la meciurile din cupele europene nu e aceeasi arena?

Aaaa, sunt situatii diferite? Nu! Nu sunt! Niste oameni cretini care se duc pe "Stefan cel Mare" doar cand are echipa rezultate si "derby-uri". Nu au decat sa se ascunda dupa scuza aia cu stadionu' urat. Un suporter adevarat s-ar comporta altfel. Dar, nah, e mult mai usor sa cauti scuze.

Eu nu pot invidia niste jegosi, retine bine asta. Daca tu compari atat de usor cazul Inter si AC Milan cu Dinamo, inseamna ca habar nu ai despre modul in care functioneaza lucrurile in Italia. Mai intereseaza-te si mai vorbim.

Oricum, sa revenim la ce vorbeam noi....n-ai inteles nimic. Nu ma mir ca tipi la comanda

Pai spune-mi si mie la a cui comanda tip, macar sa stiu cine-mi plateste chiria la Marriott.

Eu am adus argumente solide de fiecare data cand am tipat "Becali, afara din Ghencea". Te astept cu enorm de mult interes sa le demontezi!

Vrei sa-ti dau un link catre tot ce am scris pana acum referitor la Becali? Uite aici: http://www.fcsteaua.ro/index/section/archive/domain/135

SUCCES!

Virgil25.03.2009 07:59

Cineva zicea despre mister Shepherd:

A luat donatia inpapoi pentru ca o facuse in 2006 iar pana in 2008 Patriarhia s-a multumit sa bage banii intr- banca si sa isi ia dobanda. Si s-a enervat, a luat banii si i-a dus la Muntele Athos.

Eroare totala. Mister Shepherd era in pana de numerar si si-a zis sa incerce marea cu degetul. Incercare nereusita pentru ca Patriarhia i-a raspuns in termeni civilizati ca o donatie nu poate fi restituita.

Apoi, ce sa fi facut Patriarhia cu acei bani daca la acel moment nu incepuse construirea Catedralei Neamului? Cel mai sigur mod de a-i pastra era sa-i depuna la o banca. Ca banca ofera si dobanda e un lucru cat se poate de normal, iar banii Patriarhiei au inceput sa faca si pui. Ce e rau in asta?

De enervat, s-o fi enervat, dar la Muntele Athos nu cred ca a mai dus nimic.

Mosule, nu stii nimic... Nu mai baga strambe.

campion_european25.03.2009 09:19

Da, nu se duc la meciuri in principal din cauza stadionului pentru ca au uitat ce inseamna sa faci atmosfera. Nu odata au spus asta. Nici la derby-uri saumeciuri Europene nu umplu stadionul. Dar cand joaca pe 23 il umplu mereu. La meciul cu Bayer Leverkusen au fost doar 8000 de fani (putin peste 50% din capacitate) era prima data cand ieseau din grupele UEFA. Sa-ti mai amintesc ca cu Man U si cu Lazio au fost peste 50000? Pentru ca s-a jucat pe 23.

Sa nu-mi spui tu mie canu-i invidiezi. Daca maine fac transferuri de 100 mil euro sa nu-mi spui ca o sa-ti fie indiferent. Asta cu indiferenta da bine din vorbe. Si eu o afisez dar in spate ma intereseaza tot ce se intampla la ei...sau la CFR, pentru ca e normal sa fie asa. Trebui sa-ti ti "dusmanul" aproape.

Dar ia spune-mi cum functioneaza lucrurile in Italia? Ia uimeste-ma. Se infileteaza piulita invers? Fara suparare dar stiu la fel de bine cum merg lucrurile in Italia la fel ca si tine. Adica putin inspre deloc.

Si tu crezi ca eu nu am altceva de facut decat sa-ti citesc si sa-ti critic tie intreaga "activitate publicistica"? Vad ca unii dupa ce scriu 3 rabduri pe un forum incep sa se vada Marin Preda. Ce ai publicat tu aici ai publicat in anumite momente ale vietii tale. Azi poate ti-ai schimbat parerile. SUCCES si tie

Cineva zicea despre mister Shepherd:

Eroare totala. Mister Shepherd era in pana de numerar si si-a zis sa incerce marea cu degetul. Incercare nereusita pentru ca Patriarhia i-a raspuns in termeni civilizati ca o donatie nu poate fi restituita.

Apoi, ce sa fi facut Patriarhia cu acei bani daca la acel moment nu incepuse construirea Catedralei Neamului? Cel mai sigur mod de a-i pastra era sa-i depuna la o banca. Ca banca ofera si dobanda e un lucru cat se poate de normal, iar banii Patriarhiei au inceput sa faca si pui. Ce e rau in asta?

De enervat, s-o fi enervat, dar la Muntele Athos nu cred ca a mai dus nimic.

Mosule, nu stii nimic... Nu mai baga strambe.

Eroare totala????? De unde sti tu ca era in pana de numerar? Ma tu esti Virgil Becali......Accept asemenea siguranta doar cand vine de la o persoana implicata direct in treaba asta. Adica Gigi sau Preafericitul Daniel. Ce facem acum? Transformam propriile pareri in axiome pentru ceilalti?

Lari25.03.2009 10:00
Da, nu se duc la meciuri in principal din cauza stadionului pentru ca au uitat ce inseamna sa faci atmosfera. Nu odata au spus asta. Nici la derby-uri sau meciuri Europene nu umplu stadionul. Dar cand joaca pe 23 il umplu mereu. La meciul cu Bayer Leverkusen au fost doar 8000 de fani (putin peste 50% din capacitate) era prima data cand ieseau din grupele UEFA. Sa-ti mai amintesc ca cu Man U si cu Lazio au fost peste 50000? Pentru ca s-a jucat pe 23.

Daca tu asta crezi, ca ei nu se duc la meciuri din cauza stadionului, inseamna fie ca esti dinamovist, fie ca nu esti alaturi de echipa preferata decat pentru ca-ti place sa primesti ceva in schimb: senzatia de a fi un stadion ca lumea, senzatia ca iei parte la un meci important etc.

Sa stii mai exista si oameni care sunt alaturi de echipa pentru ca nu pot sta departe de culori. Dar vad ca acest sentiment iti lipseste cu desavarsire.

Repet: nu invidiez jegosii. Nu ma pot cobori atat de mult.

La meciul cu Manchester s-au aflat in tribune si simpli amatori de fotbal, nu numai dinamovisti. Vezi ca exista un fan club Manchester United in Romania si oamenii au fost prezenti la stadion nu ca sa-i sustina pe caini.

Si ca sa termin povestea cu fanii la meciurile importante: in afara de faptul ca tu nu ai facut decat sa-mi confirmi ipoteza cu "fani doar la derby-uri si meciuri importante" (ba chiar sustii ca nici pe la alea nu se umple stadionu'), iti mai aduc aminte ca fanii Stelei cumparau in maximum o zi si jumatate biletele la meciurile precum Heerenveen sau Betis, in timp ce Dinamo a vandut in vreo patru zile biletele la jocul cu Manchester. Vezi diferenta sau trebuie sa desenez?

Sa-ti mai aduc aminte ca Dinamo a mai jucat pe "Lia Manoliu" si in sezonul 2000/2001 si tot atatia spectatori aveau? Stii care e media spectatorilor pe Ghencea?

Dar ia spune-mi cum functioneaza lucrurile in Italia? Ia uimeste-ma. Se infileteaza piulita invers? Fara suparare dar stiu la fel de bine cum merg lucrurile in Italia la fel ca si tine. Adica putin inspre deloc.

Deci nu stii, dar iti dai cu parerea si mai si critici pe deasupra. Gigi e mandru de tine! Nu vreau si nici nu iti pot face eu cultura sportiva.

Si tu crezi ca eu nu am altceva de facut decat sa-ti citesc si sa-ti critic tie intreaga "activitate publicistica"? Vad ca unii dupa ce scriu 3 rabduri pe un forum incep sa se vada Marin Preda. Ce ai publicat tu aici ai publicat in anumite momente ale vietii tale. Azi poate ti-ai schimbat parerile. SUCCES si tie

Pai daca nu ai chef sau nici nu ai citit ce am scris, ar trebui sa ai decenta sa nu ma acuzi ca sunt cumparat de altcineva. Atat! Nici pe mine, nici pe oricine altcineva care scrie pe-aici.

Stii care-i culmea? Ca multi care scriu aici nici nu se cunosc personal. Nu inteleg ce e atat de greu de priceput faptul ca noi suntem o comunitate unita de anumite crezuri si idealuri, de nimic altceva. Si ca facem totul din pasiune si din entuziasm.

Ma poti critica oricat si oricand. Chiar te rog sa ma critici. Cu argumente, insa. Ma bucur de fiecare data cand imi este aratat ca am gresit. E in avantajul meu sa ma corectez, al nimanui altcuiva.

campion_european25.03.2009 10:21
Daca tu asta crezi, ca ei nu se duc la meciuri din cauza stadionului, inseamna fie ca esti dinamovist, fie ca nu esti alaturi de echipa preferata decat pentru ca-ti place sa primesti ceva in schimb: senzatia de a fi un stadion ca lumea, senzatia ca iei parte la un meci important etc.

Sa stii mai exista si oameni care sunt alaturi de echipa pentru ca nu pot sta departe de culori. Dar vad ca acest sentiment iti lipseste cu desavarsire.

Repet: nu invidiez jegosii. Nu ma pot cobori atat de mult.

La meciul cu Manchester s-au aflat in tribune si simpli amatori de fotbal, nu numai dinamovisti. Vezi ca exista un fan club Manchester United in Romania si oamenii au fost prezenti la stadion nu ca sa-i sustina pe caini.

Si ca sa termin povestea cu fanii la meciurile importante: in afara de faptul ca tu nu ai facut decat sa-mi confirmi ipoteza cu "fani doar la derby-uri si meciuri importante" (ba chiar sustii ca nici pe la alea nu se umple stadionu'), iti mai aduc aminte ca fanii Stelei cumparau in maximum o zi si jumatate biletele la meciurile precum Heerenveen sau Betis, in timp ce Dinamo a vandut in vreo patru zile biletele la jocul cu Manchester. Vezi diferenta sau trebuie sa desenez?

Sa-ti mai aduc aminte ca Dinamo a mai jucat pe "Lia Manoliu" si in sezonul 2000/2001 si tot atatia spectatori aveau? Stii care e media spectatorilor pe Ghencea?

Deci nu stii, dar iti dai cu parerea si mai si critici pe deasupra. Gigi e mandru de tine! Nu vreau si nici nu iti pot face eu cultura sportiva.

Pai daca nu ai chef sau nici nu ai citit ce am scris, ar trebui sa ai decenta sa nu ma acuzi ca sunt cumparat de altcineva. Atat! Nici pe mine, nici pe oricine altcineva care scrie pe-aici.

Stii care-i culmea? Ca multi care scriu aici nici nu se cunosc personal. Nu inteleg ce e atat de greu de priceput faptul ca noi suntem o comunitate unita de anumite crezuri si idealuri, de nimic altceva. Si ca facem totul din pasiune si din entuziasm.

Ma poti critica oricat si oricand. Chiar te rog sa ma critici. Cu argumente, insa. Ma bucur de fiecare data cand imi este aratat ca am gresit. E in avantajul meu sa ma corectez, al nimanui altcuiva.

Vad ca mi-e daca nu imposibil macar foarte greu sa ma fac inteles de catre tine diar cu vorba. Cred ca am nevoie de ajutor suplimentar ca o plansa de desn cateva carioci de diverse culori si foarte multa stapanire de sine. Noi aici vorbeam despre suporterii lui Dinamo nu despre mine. Ai mutat discutia imediat si ai inceput sa ma acuzi pe mine ca sunt caine sau ca merg la meciuri doar la derby-uri sau ca nu-mi sustin echipa. Vad ca principalele "argumente" ale celor ca tine sunt: "te-a platit ciobanu'" sau "nu esti stelist". Eu ti-am spus ce aud la dinamovisti. Ca se plang ca d-aia nu merg pe stadion ca e urat. Ca e asa ca nu e.....ei stiu. Eu am spus ce zic ei. Si nu ti-am dat dreptate deloc. Am spus ca pe Dinamo nu se umple nici la meciuri normale nici la derby-uri sau meciuri europene. In schimb pe 23 l-au umplut de cateva ori. Si ceea ce zici tu, ca pe 23 cu Man erau foarte multi "privitori"...asa o fi dar atunci sa nu mai sarim nici noi ca arsi cand ne acuza altii ca la Madrid din aia 20.000 de suporteri foarte multi erau capsunari care nu tineau neaparat cu Steaua dar venisera sa vada meciul. E cu doua taisuri.

Eu stiu care e media suporterilor pe Ghencea dar nu compara media suporterilor de acum de pe Ghencea cu ce era in 2001. Hai sa fim corecti.

Eu critic ce vad eu ca ai scris acum. Nu ce ai scris acum 5 ani. Si critic doar daca e de criticat. Dar "criticat" e putin cam dur. Sa zicem ca nu-ti impartasesc parerile, cu voce tare. Mai mult ca sigur ca si Tweety e mandru de tine

Lari25.03.2009 10:33

Pe "Santiago Bernabeu", stelistii au dominat fondul sonor la meciul cu Realul! Ibericii au fost socati. Privitori, cetateni, cum vrei, dar au facut ceva unic.

Intr-adevar, nu se compara media de acum cu cea de acum 8 ani. Atunci eram mai multi.

Pai si daca tu sustii acelasi lucru care si mine, de ce tot insisti pe acest subiect? Te ingrijorezi ca Steaua nu va mai avea fani? E imbucurator, numai ca Steaua nu va mai avea fani in primul rand din cauza comportamentului lui Becali, nu a stadionului pe care va juca Dinamo.

Si eu stiu ca asta e scuza dinamovistilor, cu stadionu'. Numai ca ce ai vrea sa spuna? Ei au scuza perfecta: stadionul si mai au una: conducerea. De altceva nu se leaga: nici de rezultatele penibile din Europa, nici de acuzele de blat, nici de faptul ca arbitrii mai au sa dea si gol in unele meciuri, doar ca sa-i scoata si asa mai departe.

Si nu inteleg: de ce iei tu apararea dinamovistilor? Intrebarea asta e de la Tweety, era si el curios.

Acel link erau chestii scrise de mine in ultimele luni, nu in ultimii 5 ani. Si eu cred ca sunt actuale. Inca o data: critica-ma pe ce am scris, nu pe supozitii.

Eu am spus de tine ca esti dinamovist sau ca esti suporter de rezultat pentru ca tot o dai inainte cu "noul stadion al lui Dinamo" si tot aperi mentalitatea fanilor alora de a nu se duce la meciurile echipei proprii ca e prea departe tribuna de gazon.

Stanici25.03.2009 10:40

Baieti, se poate mai pe topic, asa, umpic? Nu de alta dar v-ati chinuit sa scrieti si mi s-ar rupe inima daca as sterge discutia voastra despre stadionul cainilor aflata pe topicul despre comunicatul AISS. Noroace!

campion_european25.03.2009 10:56
Pe "Santiago Bernabeu", stelistii au dominat fondul sonor la meciul cu Realul! Ibericii au fost socati. Privitori, cetateni, cum vrei, dar au facut ceva unic.

Intr-adevar, nu se compara media de acum cu cea de acum 8 ani. Atunci eram mai multi.

Pai si daca tu sustii acelasi lucru care si mine, de ce tot insisti pe acest subiect? Te ingrijorezi ca Steaua nu va mai avea fani? E imbucurator, numai ca Steaua nu va mai avea fani in primul rand din cauza comportamentului lui Becali, nu a stadionului pe care va juca Dinamo.

Si eu stiu ca asta e scuza dinamovistilor, cu stadionu'. Numai ca ce ai vrea sa spuna? Ei au scuza perfecta: stadionul si mai au una: conducerea. De altceva nu se leaga: nici de rezultatele penibile din Europa, nici de acuzele de blat, nici de faptul ca arbitrii mai au sa dea si gol in unele meciuri, doar ca sa-i scoata si asa mai departe.

Si nu inteleg: de ce iei tu apararea dinamovistilor? Intrebarea asta e de la Tweety, era si el curios.

Acel link erau chestii scrise de mine in ultimele luni, nu in ultimii 5 ani. Si eu cred ca sunt actuale. Inca o data: critica-ma pe ce am scris, nu pe supozitii.

Eu am spus de tine ca esti dinamovist sau ca esti suporter de rezultat pentru ca tot o dai inainte cu "noul stadion al lui Dinamo" si tot aperi mentalitatea fanilor alora de a nu se duce la meciurile echipei proprii ca e prea departe tribuna de gazon.

Ca sa nu-l suparam(si mai rau) pe Stanici o sa-ti raspund scurt:

1) si capsunarii pot face atmosfera frumoasa fara sa fie suporteri adevarati. Pot tine cu Vaslui, Piatra Neamt, CFR si altele dar cand vine vorba de Steaua sa marseze la atmosfera facuta de galeria Stelei

2) in 2001 nu aveai nevoie de telefon mobil. La meciurile din campionat, te puteai auzi de la o tribuna la alta cu un prieten mai schimbai o impresie. Nu la derby-uri.

3) ciudat dar eu ce aud in jurul meu ca lumea nu mai vine la stadion din cauza boschetarilor care injura tot meciul in loc sa-si incurajeze echipa

4)eu spun ce zis ei nu stau acum sa analizez ca nu prea ma intereseaza

5) daca tu vezi ca eu iua apararea dinamoviostilor (fatza de ce????) ai probleme in perceperea un text simplu. Daca Tweety e cu tine pune-l sa-si dea 2 palme si zi-i ca ma-sa intarzie ca s-a dus sa-i cumpere lapte

6)pai pe ce ai scris te critic, ca doar nu pe ce a scris Creanga. Doar ca pe ce ai scris acum. Ca ce ai scris acum mi-a deranjat ochii

7)tu poti sa spui despre mine ce vrei ca la urma urmei sa-l faci dinamovist pe un abonat permanent din 1992 al Stelei nu te transforma decat intr-un penibil. Aia ca e tribuna departe de teren nu stiu de unde ai scos-o. Eu n-am zis asa ceva

@Mo Weed: uite tata referitor la discutia noastra de ieri despre "caracterul" lui Loti: http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/cup...ut-sarbilor.htm

champions4ever25.03.2009 12:23

Hai sa-l lasam pe Lacatus sa antreneze echipa, pe jucatori sa joace fotbal si sa-l lasam in pace chiar si pe patron!

Ma gandeam ... ce ar fi chiar sa sustinem echipa, ca de aia suntem suporteri adevarati!

Hai sa fim alaturi de Steaua atat la bine cat si la rau si sa nu mai aruncam cu pietre ca nu facem altceva decat sa distrugem!

Si atunci cu ce suntem noi mai buni decat cei pe care ii criticam?

Hai sa le dam ragaz pana la sfarsitul campionatului si abia apoi sa le cerem socoteala!

Hai sa raspandim mesaje de sustinere a echipei peste tot si sa aratam ca asta e adevarata fata a stelistilor!

Hai sa nu lasam acesti pseudo-suporteri sa ne pateze imaginea!

Steaua are nevoie de noi si noi avem nevoie de Steaua!

Hai Steaua!!!

bodanelu25.03.2009 15:30

Da, Steaua are nevoie de noi, de suporterii care il vrem plecat pe babuin.

«1345»