FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat AISS: Nu contestãm echipa, îl contestãm pe Becali!

«12345»
NICKSTELIST SI DUPA MOARTE19.03.2009 09:43

afara cu Becali din Ghencea.

Danntes19.03.2009 09:56

Felicitari AISS! Incepusem sa cred ca dupa campania aburitoare de pace a oligofrenului si sclavului cu mapa gen "incepe o noua era la Steaua" a mai diluat si mai mult demnitatea unora dintre stelisti (stelisti de 3-4 ani), nu mai zic de stelistii becalizati.

Pleaca nenorocitule din Ghencea!!!

mi e jena19.03.2009 10:12

bravo!

respect pt tot ce faceti baieti!

Provincia e de partea voastra. :steagcruce:

alexmk1719.03.2009 10:40

Dar ce aveti mai cu George Becali??? Ce "am facut io, nu a facut nimeni in Europa de est" ca sa-l citez! Asa e! Are dreptate! De exemplu, CSKA Moskva si Zenit Leningrad au castigat Cupa UEFA de exemplu!

Vreau sa felicit FRF si in special pe impartialii Lupescu si Prunea, pentru delegarea arbitrului Ionica "Ne-a facut praf mereu" Serea! Se vede de la o posta ca sunt impartiali! Asteptam ca la meciul cu Javrele din Ghencea sa ne arbitreze Corpodean!

Vedeti mai baieti ca toata lumea este alaturi de noi in contesarea lui Becali??? Federalii, adversarele, Lacatus! Ei chiar nu au priceput ca maestrul Laca nu le are cu fotbalul si au zis sa toarne gaz pe foc! Nu vom obtine victoria la Pitesti si nici egalul! Si atunci protestele se vor auzi mai tare si linistea pe care o vrea Becaliuta nu se va instaura!

Sa nu uitam totusi ca Serea nu a dat 3 (trei) penalty-uri la Bistrita atunci si nu 2 (doua) asa cum scrie in ziarul pe care toti il cumpara pentru a-l folosi ca hartie igienica si nu pentru a-l citi! Cine e stelist nu uita si nu iarta! 3 penalty-uri nu ne-a dat nenorocitul de Serea!

DT19.03.2009 10:49
bravo!

respect pt tot ce faceti baieti!

Provincia e de partea voastra. :steagcruce:

care provincie? ca mai nou provincia striga Gigi Gigi Gigi nu pleca ! o fi o parte din provincie de partea celor care protesteaza (protestam), insa din pacate cei din provincie care vin la stadion il sustin neconditionat pe handicapat. daca aceia erau anti Gigi, atunci era o treaba ! multumesc !

THE RADICAL19.03.2009 11:44

Acest comunicat nu cuprinde poate motivul esential pentru care Becali este si trebuie sa fie contestat , si anume managementul dezastruos aplicat in ultimii ani , reflectat in jocul de cele multe ori execrabil al echipei si in lipsa rezultatelor concrete. Ultimile trofee obtinute au fost titlul si Supercupa in 2006 , situatie care se va repeta practic si in 2009. De asemenea, acest management nu cuprinde nici un fel de strategie nici pentru viitor. Ni se spune ca se va reduce drastic bugetul (desi dupa incasarile din ultimile luni n-ar fi chiar cazul) ce se va reflecta in achizitii de jucatori valorosi si in nivelul salariilor, dar nici nu se ia in calcul o alta varianta, anume de a promova jucatori tineri si formarea unei echipe chiar daca s-ar sacrifica la o adica rezultatele. Aceasta ultima solutie ar fi pretabila in conditiile aducerii unui antrenor profesionist, capabil sa lucreze si sa promoveze jucatori de 19-21 de ani , si nu a mentinerii unui habarnagiu bun doar de inchis gura lumii, care desi a fost la randul lui tanar si aruncat in lupta de meseriasi ca Ienei, a uitat complet perioada traita la Steaua atunci. Cu ce era Lacatus mai bun in '83 decat Ochirosii, Filip,Ionescu, Tudose, Litu ? Dar daca toata viata de jucator n-ai furat nimic de la maestri si te tineai doar de caterinci, ce poti sa stii acum despre acest capitol cu totul special, al lucrului cu tinerii ?

In fine, ar fi trebuit sa i se atraga atentia in mod oficial Ciobanului ca Steaua nu poate fi privita nici macar formal o afacere personala. Pe langa suportul moral, unanim recunoscut a conta enorm in toata lumea, prezenta fanilor aduce beneficii materiale concrete patronului si clubului. Nu cumparam bilete, abonamente sau materiale ca la Liverpool, poate si ratingul meciurilor tradus in contracte publicitaare nu e la fel , dar nici invesitile patronatului nu se ridica la nivelul celor de pe Anfield. Oricum, asa cum recunostea si Argaseala la nivelului "consumului de Steaua" in Romania suntem de departe lideri.

Tocmai pentru ca nu este ferma proprie de oi din spatele casei Becali are datoria mai mult decat morala sa nu submineze viitorul acetui club in cazul problemelor financiare avute si sa o scoata la vanzare ( dar nu la misto!) in cazul in care nu este capabil sa-i mai asigure acestui club standardele de calitate si performante cerute de traditie.

Aceste idei ar fi trebuit sa existe si ele in acest cumunicat oficial ,dupa parerea mea .( desigur, fara aprecierile la adresa antrenorului, care sunt opiniile mele personale)

MIREL6RADOI19.03.2009 11:49

RESPECT,AISS! :thumbsup:

Melku19.03.2009 11:52
Aceasta ultima solutie ar fi pretabila in conditiile aducerii unui antrenor profesionist, capabil sa lucreze si sa promoveze jucatori de 19-21 de ani , si nu a mentinerii unui habarnagiu bun doar de inchis gura lumii, care desi a fost la randul lui tanar si aruncat in lupta de meseriasi ca Ienei, a uitat complet perioada traita la Steaua atunci. Cu ce era Lacatus mai bun in '83 decat Ochirosii, Filip,Ionescu, Tudose, Litu ? Dar daca toata viata de jucator n-ai furat nimic de la maestri si te tineai doar de caterinci, ce poti sa stii acum despre acest capitol cu totul special, al lucrului cu tinerii ?

Asta inseamna sa spui lucrurilor pe nume. Felicitari, ai punctat excelent situatia actuala de care ne-am saturat...majoritatea. Nu trebuie sa ne ascundem dupa deget doar pentru ca Laca a fost un jucator mare, nu asta inseamna respect.

Virgil19.03.2009 11:57

Nici eu, care nu sunt membru, nu contest echipa. Contest jocul ei slab din aceasta editie de campionat.

Nu contest nici antrenorul...

Contest metodele sale ineficiente de a ajuta echipa sa joace ceva sau sa obtina ceva(puncte eventual).

In ceea ce il priveste pe Gigi Becali, nu il contest ca om.

Ca om poate face ce doreste cu viata lui, cu familia lui, cu averea lui. Nu ma in-te-re-sea-za...

Dar ma intereseaza ce face cu Steaua.

Pentru ca desi Steaua e a lui dpdv juridic, sufleteste e poate mai mult a mea decat a lui. Eu i-am stat alaturi, pe arsita, pe ploaie, pe frig si ninsoare. Ani de-a randul. Eu am plans si am ras pentru pasii gresiti sau pentru performantele ei... Cand poate Gigi Becali inca nu si-i facuse clienti la branza, lapte si iaurt pe fotbalistii ei.

Si el stie asta. Dar pana acum nu a tinut cont.

Pur si simplu nu a vrut sa tina cont. A crezut ca banii bat sentimentele.

Se pare ca acum cand gluma s-a ingrosat, a inceput sa simta pe propria piele ca a ignora suporterii, a-i jigni, a-i minimaliza, a pune sa fie batuti, e un lucru complet lipsit de judecata.

E sinonim cu a te juca cu focul...

Pentru ca daca e intetit, si Gigi Becali asta a facut - a turnat gaz pe foc- nu te mai pot scapa nici pompierii.

Ramane de vazut daca "pompierii-suporteri", si anume cei cu influenta, personalitate si autoritate in galerie - unii, oameni de-ai lui - vor reusi sa-i convinga si pe ceilalti, asa cum i-a convins pe ei baciul lor, sa stinga incendiul.

MIREL6RADOI19.03.2009 12:11

Lupta cu ciobanul trebuie facuta pt unicul motiv:NE DISTRUGE ISTORIA, IDOLII.Acesta E SINGURUL MOTIV PT CARE TREBUIE LUPTAT!Jignirile la adresa baietilor din peluza si evolutia echipei,nu se uita,dar se pot trece in plan secund.Primordial este lupta pt a ne pastra imaginea pe care timp de 60 de ani, multi fotbalisti au cladit-o cu sudoare,efort,determinare,samd.

tavyto19.03.2009 12:42

cred ca e clar de multa vreme ca protestul este impotriva patronului si nu impotriva echipei, cei care nu inteleg asta sunt prostii si nu trebuie lamuriti. dar e bine venit comunicatul.

pleaca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:steag_cruce_invers:

Le reseau pansant19.03.2009 13:22

Bravo AISS ! Bravo si felicitari pentru ceea ce ati spus si pentru ce sustineti!

Gigi poti sa ne dai ce vrei tu, noi nu o sa primim nimic, singurul lucru pe care il vrem este sa ne dai Steaua inapoi, sa o eliberezi de nepoti, veri, interlopii si toti taranii incompetenti cu care ai infestat-o tu. Asta si atata vrem, nimic mai mult.

eu_jimmy19.03.2009 13:39

Ar fi ceva rau daca din cand in cand ati mai striga si un FORZA Steaua?Eu sunt din Sibiu si ajung mai rar la meciuri dar ma simt al naiba de bine cand va aud pe voi cantand!Tot respectu!Forza Steaua! :steag_sah_mic::hai_steaua:

KERATOCONUS19.03.2009 14:41

Felicitari AISS pentru comunicat!

Chiar daca in urma protestelor nu o sa obtinem plecarea din Ghencea a ciobanului, macar ne vom recapata demnitatea pierduta dupa atatea si atatea compromisuri facute pentru binele echipei.

Piece of Mind19.03.2009 14:46

Dar pe ANTRENORUL Lacatus CAND IL VOM CONTESTA????????????

Lari19.03.2009 14:50

@Piece of Mind

Sper ca-ti dai seama ca niciun presedinte normal la cap nu-l pastra doi ani pe Lacatus ca antrenor, nu? Ei, cand il vei contesta pe Becali, gandeste-te ca, in acest mod, protestezi la adresa lui Lacatus, care a ramas in functie pana acum doar pentru ca Gigel nu vrea sa-si toarne zmoala-n caciula.

Merge asa?! ;)

ultrash19.03.2009 14:50

AISS Keep Walking :thumbup:

De ce trebuie sa deratizam templul?

Simplu: pentru ca ciobanul omoara Steaua! care Steaua? (cea adevarata, aia in care credem noi, istoria, trecutul, gloriile, demnitatea, superioritatea)

bodanelu19.03.2009 15:00

@Piece tu ai marea problema cu Lacatus. Si nu el este principalul vinovat.

Ronnie19.03.2009 15:06

Cand o zbura porcu'.

MoWeed19.03.2009 15:24

Ai tu un fix cu Lacatus....

Si ca sa-ti raspund la intrebare: mai important acum este protestul impotriva lui Becali, el este cel care distruge clubul asta. Sau, ca sa-ti fac o bucurie, el este cel care a adus un antrenor inca nepregatit pentru a antrena un club ca Steaua, doar pentru a linisti tribunele.

militia19.03.2009 15:27

Felicitari pentru comunicat!

Ciobane pleaca din Ghencea!

danimarcu19.03.2009 15:40
@Piece of Mind

Sper ca-ti dai seama ca niciun presedinte normal la cap nu-l pastra doi ani pe Lacatus ca antrenor, nu? Ei, cand il vei contesta pe Becali, gandeste-te ca, in acest mod, protestezi la adresa lui Lacatus, care a ramas in functie pana acum doar pentru ca Gigel nu vrea sa-si toarne zmoala-n caciula.

Merge asa?! ;)

Merge!

Asta gandeam si eu:sa taiem raul de la cap...

Cu o conducere competenta ,astfel de antrenori mediocri nu ar avea ce cauta la Steaua.

Iar de Laca,cred ca indiferent ce ar face nu poate fi fluierat in Ghencea.Dar poate fi atentionat prin bannere (desi pare ca nu le prea intelege)sau prin ignorare.

Binevenit din nou comunicatul.

Becali,pleaca din Ghencea!!!

Norbinho19.03.2009 15:49
Atata timp cat a incalcat regulamentul, este de incriminat...

Toate declaratiile lui imi dau de inteles ca acest protest nu-l lasa indiferent, cum zic unii pe aici.

a incalcat un regulament aberant, stabilit tocmai pentru a nu-i permite lui sa deranjeze incarcarile de regulament ale altora ... fara valize dispaream de tot in fotbalul unei mafii jegoase ...

in rest ai dreptate. cu siguranta nu a ramas indiferent, desi inca il vad departe de o detronare. sa continuam sa speram ...

MoWeed19.03.2009 16:09
a incalcat un regulament aberant, stabilit tocmai pentru a nu-i permite lui sa deranjeze incarcarile de regulament ale altora ... fara valize dispaream de tot in fotbalul unei mafii jegoase ...

Nu conteaza cat de aberant era regulamentul, trebuia sa il respecte. Asa cum eu sau tu suntem obligati sa respectam legile statului si suntem pedepsiti in caz contrar, asa si Jiji trebuia sa respecte regulamentul competitiei. Este vorba de acelasi principiu. Daca nu ii convenea regulamentul putea foarte bine sa iasa din fotbal, nu-l obliga nimeni sa ramana....

Norbinho19.03.2009 16:20

pai atunci sa iasa din fotbal si ultrasii care aprind torte in tribuna. ca nici ei nu respecta regulamanetul ... nu le convine? se pot retrage din fotbal ...

de ce il injuri pe Becali pe stadion cand regulamentul interzice asta? nu iti convine? retrage-te din fotbal ... ti-ar conveni sa-ti iei amenda pt il injuri pe Gigi?

ai traversat vreodata strada printr-un loc nepermis? ti-ar fi convenit sa iei amenda pt ca nu ai respectat regulamentele?

hai sa nu fim mai catolici decat papa. vrei sa castigi luptand impotriva unor nemernici? te folosesti de orice portita ai la dispozitie. iar valizele mi se par cel mai bun lucru impotriva blaturilor cooperativiste.

«12345»