De ce, ba ? Nu vezi ca si'o baga in poarta.![]()
Parca Chivu si-a bagat-o in poarta...
Lobont a jucat la Roma vreo doua meciuri,ce sa caute titular la nationala?
De ce, ba ? Nu vezi ca si'o baga in poarta.![]()
Parca Chivu si-a bagat-o in poarta...
Lobont a jucat la Roma vreo doua meciuri,ce sa caute titular la nationala?
Tamas e superbun la WBA. Deci eu inteleg ca in Romania de vina e atmosfera si antrenorul.
tamas a jucat bine...autogolul si l-a dat Chivu, tamas a incercat sa scoata mingea dar nu a ajuns decat sa o ciupeasca putin...
A avut vreo 2 greseli care erau sa ne coste dar, in rest, a jucat bine. Autogolul nu e vina lui, mai degraba s-ar da vina pe Chivu.
Nu ma ingrijorez; la toate echipele la care a jucat in strainatate(Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre), Tamas a fost apreciat la inceput. Insa de la toate a plecat dupa un singur sezon...
A avut vreo 2 greseli care erau sa ne coste dar, in rest, a jucat bine. Autogolul nu e vina lui, mai degraba s-ar da vina pe Chivu.
Nu ma ingrijorez; la toate echipele la care a jucat in strainatate(Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre), Tamas a fost apreciat la inceput. Insa de la toate a plecat dupa un singur sezon...
Nu in felul in care e apreciat in Anglia. Mai ales suporterii s-au indragostit de el. In ultimul timp am auzit ca e propus sa fie vice-capitan, in locul lui Olsson, un adevarat icon pentru ei. Ca fan al PL, chiar imi doresc sa evolueze bine: un roman care se adapteaza rigorilor din campionatul ala e titular fara discutie in nationala.
Tamas e pe sufletul englezilor pentru ca e mai taran asa si dintr-o bucata.
Aia apreciaza daruirea , nu si talentul ![]()
Tamas e pe sufletul englezilor pentru ca e mai taran asa si dintr-o bucata.Aia apreciaza daruirea , nu si talentul
Deci daca noi romanii ar trebui sa alegem dintre Zicu si Tamas, l-am alege pe primul, nu? ![]()
In momentul asta, Romania ar avea nevoie de 10 jucatori cu daruire si unul cu talent genial. Avem cativa din prima categorie (Chivu, Tamas, Radoi) insa prea putin...
Deci daca noi romanii ar trebui sa alegem dintre Zicu si Tamas, l-am alege pe primul, nu?
In momentul asta, Romania ar avea nevoie de 10 jucatori cu daruire si unul cu talent genial. Avem cativa din prima categorie (Chivu, Tamas, Radoi) insa prea putin...
Pe Zicu de 2 ori , mai ales daca are vreo pitipoanca bomba la brat.
Tamas daca ar avea si putina minte ar putea fi un super fundas central. Are plasament, are lovitura de cap, are fizic, are sut de la distanta, are viteza si este si agil. Are cam tot ce ii trebuie unui fundas central, mai putin creier.
Cert e ca Tamas s-a schimbat in bine de cand joaca in Anglia,sa vedem ce sezon va avea si in Premier League...
Tamas daca ar avea si putina minte ar putea fi un super fundas central. Are plasament, are lovitura de cap, are fizic, are sut de la distanta, are viteza si este si agil. Are cam tot ce ii trebuie unui fundas central, mai putin creier.
pai la ce te astepti de la un dinamuist? ![]()
Sa vedem ce fundasi transfera WBA . ![]()
Sa vedem ce fundasi transfera WBA .![]()
Tamas e titular cert.
Tamas e titular cert.
Posibil la inceputul sezonului si depinde foarte mult de cine o sa mai vina la WBA.
Sa vedem ce fundasi transfera WBA .![]()
Gora Tall ! ![]()
Nu cred sa aiba mare concurenta Tamas,nu isi permit WBA sa aduca cine stie ce jucatori...
Posibil la inceputul sezonului si depinde foarte mult de cine o sa mai vina la WBA.
La WBA e aproape sosit Pablo Ibanez, de la Atletico, care ii va deveni, in mod sigur, coleg in compartimentul defensiv, urmand ca Olsson sa ajunga rezerva de lux.
Tamas e titular clar, 100%...
Edit: WBA nu aduce jucatori scumpi, e impotriva politicii generale a clubului. Achizitia Tamas e foarte inteligenta: 800.000 de euro pentru un jucator de nationala, titular deja inradacinat in echipa si cu potential de capitan.
O sa vedem , cert e ca s-a adaptat.
Dar urmeaza socul EPL pentru el ![]()
O sa vedem , cert e ca s-a adaptat.Dar urmeaza socul EPL pentru el
Poate ca fundasii se adapteaza mai bine, precum Dan Petrescu. As fi fost sigur ca Goian si Radoi s-ar fi obisnuit usor cu rigorile PL, deci am speranta ca si Tamas va face la fel.
Iar imi amintesc de prostul de Mutu. Ajuns la Chelsea, exact inaintea celor 2 ani de succese, putea acum sa fie transferat la Barcelona, nu ajuns bataia de joc a tuturor... Doamne, prost om!
putea acum sa fie transferat la Barcelona,
Cai verzi pe pereti.
Poate ca fundasii se adapteaza mai bine, precum Dan Petrescu. As fi fost sigur ca Goian si Radoi s-ar fi obisnuit usor cu rigorile PL, deci am speranta ca si Tamas va face la fel.
Da,se poate sa fie asa...Si eu cred ca Radoi sau Goian ar fi facut fata in PL . Asa,cand ma gandesc la Raducioiu la West Ham...Cum il aplaudau suporterii la schimbare,de bucurie ca iese...
Da,se poate sa fie asa...Si eu cred ca Radoi sau Goian ar fi facut fata in PL . Asa,cand ma gandesc la Raducioiu la West Ham...Cum il aplaudau suporterii la schimbare,de bucurie ca iese...
Raducioiu... ciudat jucator... in zilele bune, era extraordinar, in alea proaste (care erau prea multe, din nefericire), era inexistent pe teren.
Cred ca destinul lui s-ar fi implinit cel mai bine intr-o echipa italiana de mijlocul clasamentului... AC Milan si fotbalul englezesc chiar nu i s-au potrivit...
Edit: uite Moldovan era mai prost decat Raducioiu, insa a avut ratiunea sa ramana in Elvetia, respectiv Franta... unde a facut performanta... pana la urma, nici nu trebuie sa te intinzi mai mult decat e plapuma
Raducioiu... ciudat jucator...Cred ca destinul lui s-ar fi implinit cel mai bine intr-o echipa italiana de mijlocul clasamentului... AC Milan si fotbalul englezesc chiar nu i s-au potrivit...
Cred ca ai dreptate...Nici la Espanyol,Stuttgart sau Monaco,de exemplu,n-a jucat cine stie ce.La Milan era greu sa prinda echipa in perioada aia.Probabil ca o echipa italiana gen Brescia era cea mai buna alegere...
Da,nici Moldovan nu s-a adaptat la Coventry...A mers bine si la Fenerbahce,alaturi de Nantes sau echipele din Elvetia...
in zilele bune, era extraordinar, in alea proaste (care erau prea multe, din nefericire), era inexistent pe teren.
Wow, teorema lui Tamas II ?
Thank you captain obvious, here, have this rock. (#)
Romanul Dinu Moldovan va fi al treilea portar al echipei Espanol Barcelona in prima igă spaniolă si primul goalkeeper al formatiei Espanol B, informează presa din Spania.
Romanul va ocupa, la prima echipa locul lasat liber de Javi Ruiz.
Dinu Bogdan Moldovan este nascut la 3 mai 1990, la Alba Iulia, are 1.88 m si 72 kg.
El este legitimat la clubul Espanol din 2007, cand a fost transferat de la Ardealul Cluj.
@mediafax
Niste cacati!