Cristian Sapunaru a fost suspendat provizoriu de cate federatia portugheza, si risca sa stea departe de gazon timp de 3 ani... alaturi de coechipierul sau de la FC Porto, Hulk.
Cristian Sapunaru a fost suspendat provizoriu de cate federatia portugheza, si risca sa stea departe de gazon timp de 3 ani... alaturi de coechipierul sau de la FC Porto, Hulk.
Sapunaru e cam dus,isi bate joc de sansa ce i s-a ivit la Porto...I s-a urcat la cap...Atunci ca nu-i adevarat ce-a facut si pe la nationala...
Mie -mi pare rau de Hulk ca e jucator adevarat.
Real Madrid il are in vizor pe Rat.
Real Madrid il are in vizor pe Rat.
L-a mai avut si Liverpool, parca. Astia din ziare l-au transferat pe Rat de mai multe ori..
In vizor la luneta?Sau la ce?ca nu pricep.
La usa mah. Se duce Rat cu ursu' la mai multe cluburi.
Deci sa inteleg ca Rat plimba ursul.
Lasa ca e bine pentru Rat la Sahtior...Parca face asta fata la Real sau alta echipa mare...Povesti de presa...
Face fata la Real... cand ai asa coechipieri... ![]()
Degeaba mah, daca nu vinde chiloti nu prinde lotul
Sau macar sosete
De ce ma?! vreti sa cumparati chiloti si ciorapi cu Rat? ![]()
Ne gandeam ca vrei sa-ti completezi tu colectia de la altarul Realist.Ala cu chilotii lui Ronaldo,mai merge si un prezervativ cu Rat...
N'am ba decat tricou, bluza si sapca cu Real... poate imi faceti voi niste cadouri surpriza, ca aia in reclamele cu Puya & Razvan de la vodafone ![]()
Care Razvan?
Din Razvan si Dani.
Pana la urma n-a mai fost numit Galca antrenor la Almeria,ramand in continuare la echipa a doua...
Racing Santander a renuntat la Sepsi, iar acesta va reveni la Benfica.
Racing Santander a renuntat la Sepsi, iar acesta va reveni la Benfica.
s-a transferat la Timisoara, pentru 5 ani
Dupa 20 de ani, nu mai avem niciun jucator in prima Liga spaniola...
Caut echipa, cine ma vrea!?
Cred ca ma duc la Real sa'l inlocuiesc pe Pepe!!! ca vad ca Steaua nu m'a contactat pana acum ![]()
Dupa 20 de ani, nu mai avem niciun jucator in prima Liga spaniola...
A murit Contra?
Insa avem unul in Anglia. Tamas titular in aceasta seara la West Brom. Sa vedem daca a fost azi-noapte in vreun pub.
A fost.
Caut echipa, cine ma vrea!?Cred ca ma duc la Real sa'l inlocuiesc pe Pepe!!! ca vad ca Steaua nu m'a contactat pana acum
Pai daca nu te-ai inteles cu Jiji,n-ai vrut 120000 euro.... ![]()
Dar chiar,a plecat Contra de la Getafe,vine la Poli?
Asa se pare.