FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jucatorii Romaniei

«17891011»
Maye02.06.2010 19:17

Bine baaaaaaaaaaaaa.

Ne bat bosniacii de ne cacam pe noi.

RobYnho02.06.2010 19:27

Rrazvane, suna-l pe tac-tu !

MoWeed02.06.2010 19:38

Mare "noroc" avem ca ne antreneazaa Il Muce, altfel poate bateam si noi pe cineva

red&blue_boy02.06.2010 20:12

Bai,arbitrul a fost de vina!!! :D

Desi azi am jucat in galben,se pare ca nu din cauza culorii echipamentului nu jucam nimic. ;) Ne-a batut si Macedonia...Parca pentru prima data...Acum sa ne mai bata si Honduras si suntem de ras.Daca nu eram deja...Oricum,imi place,ai nostri au tupeu maxim in afara terenului,dublat de nesimtire,iar in teren sunt pe nicaieri...

RobYnho02.06.2010 20:13

Nu Jabulani ? :rolleyes:

red&blue_boy02.06.2010 20:17
Nu Jabulani ? :rolleyes:

Nu,ca astazi am jucat cu mingea noastra, "labarani" ! :D

MoWeed02.06.2010 20:18

Mah, totusi vorbim de o echipa antrenata de un Lucescu. Steaua e de vina!

red&blue_boy02.06.2010 20:24
Mah, totusi vorbim de o echipa antrenata de un Lucescu. Steaua e de vina!

Da,clar!Sunt toti afectati la lot de problemele lui Tanase cu bomba sexy ! :D

Astristul03.06.2010 09:13

Desi azi am jucat in galben,se pare ca nu din cauza culorii echipamentului nu jucam nimic. ;) Ne-a batut si Macedonia...Parca pentru prima data...Acum sa ne mai bata si Honduras si suntem de ras.Daca nu eram deja...Oricum,imi place,ai nostri au tupeu maxim in afara terenului,dublat de nesimtire,iar in teren sunt pe nicaieri...

Dupa ce ca au jucat in galben, si cu ocazia asta, m-am uitat si eu la meci (daca joaca in rosu, nu ma uit), n-am vazut mare branza. Mai mult, am pierdut 90 de minute de pomana. Asta se intampla cand faci selectie de 2 lei si iti aduci prietenii si rudele la lot. Cea mai mare magarie a facut-o cu Stefan Radu. Motiv mai penibil ca ala nu exista. Daca vrei sa convoci un jucator, trimiti la club (in cazul asta SS Lazio) o telegrama de convocare, SI ATAT. Dar aici vad ca functioneaza alte principii. Trebuie sa-l pupi in c*r pe ne-a cercel ca sa ajungi sa fii convocat. Lupescu e si mai distrus pentru ca ii accepta rahaturile juniorului si este de acord cu asa ceva.

Sper sa-l inlocuiasca pe cercelat cat mai repede! Asa nu se mai poate.

Toti il huleau inainte pe Piturca, dar acum sper ca v-ati convins ca Piti barem scotea maximum dintr-o echipa de ratati, in schimb asta a doborat niste "recorduri", a N-a infrangere cu Israelul ... acasa, prima infrangere cu Ucraina si Macedonia. Sa inteleg ca Luxemburg abia asteapta sa joace cu noi? Nu de alta, dar in preliminariile CM 2010, Luxemburg a invins Elvetia la ei acasa! :D

MoWeed03.06.2010 10:18

Hai ca si Piti a facut niste recorduri. Vrei sa-ti amintesc de meciul cu Lituania sau cu comportarea execrabila la turneul final de acum 2 ani?

La nationala Romaniei trebuie un antrenor strain, care sa nu fie influentat de pretenii cu anumiti impresari sau afinitati pentru fostii lor jucatori de pe la echipele de club

Marius03.06.2010 10:28

ce-mi place mie placa asta cu "comportarea execrabila de la euro".

pai ba, una e sa te prezinti execrabil in fata italiei, frantei si olandei la un turneu final si alta e sa te pise-n cur macedonia si israel, tu prezentandu-te la fel de execrabil.

nu stiu de ce aveti voi ca "tricolorii" isi vor tripla valoarea cu un antrenor strain, de parca majoritatea nu au antrenori straini la cluburi. Piturca a scos maxim din carnatii astia de fotbalisti dar unii din voi sunt antrenori atat de mari incat niste calificari amarate la turnee finale vi se par la indemana oricui.

hai ca va las cu manageru', macar acolo toti sunteti murinio si luati Liga cu Steaua.

MoWeed03.06.2010 10:29

Eu nu joc manager.

Comportare execrabila nu ca rezultate, ci ca joc.

Si da, cred ca un antrenor strain ar schimba selectia. Pentru ca un antrenor strain poate nu ar fi prieten cu fratii Becali(cel putin nu asa de bun incat sa le impuna panaramele in primul 11), pentru ca un antrenor care nu a mai antrenat in Romania n-ar avea preferati de la fostele echipe(vezi cazul Roman).

blindica03.06.2010 11:00

Lupescu: "Toti au dat 100%, de la Raduț pană la Chivu! Stadionul a creat senzatia de apatie"

:))

red&blue_boy03.06.2010 11:30
Si da, cred ca un antrenor strain ar schimba selectia. Pentru ca un antrenor strain poate nu ar fi prieten cu fratii Becali(cel putin nu asa de bun incat sa le impuna panaramele in primul 11), pentru ca un antrenor care nu a mai antrenat in Romania n-ar avea preferati de la fostele echipe(vezi cazul Roman).

Exact,pentru toate chestiile astea ar trebui un antrenor strain.Unul care nu este compromis cu diferiti oameni din fotbalul nostru...Nu zice nimeni ca daca vine un strain vom juca super,dar barem am stii ca atat se poate cu ce avem la dispozitie...

Alexandru H.03.06.2010 17:36

Eu zic sa nu dramatizam. Ai zice ca suntem obisnuiti ai turneelor finale. Pana la urma s-a terminat un ciclu de 10 ani, am avut un noroc chior in 2008 si acum e timpul sa asteptam o noua generatie. Macar daca am avea mai multi tineri jucatori transferati in strainatate...

Daniel-Ionut03.06.2010 17:57

Degeaba am avea jucatori tineri in strainatate, daca nu joaca...

Sunt cativa tineri talentati prin Italia, este acel atacant de la Sporting, despre care se spune ca ar fi cel mai valoros junior al lor... (dar va juca pentru nationala de tineret a Portugaliei, si pentru echipa mare a Romaniei daca va fi cazul :blink: , dupa cum spune tatal sau...) ar mai fi prin Spania, Germania cativa... si restul din Romania, un Matei, Tosca, Vaduva... de la Steaua, mijlocasul ala central de la Dinamo... aia de la Craiova, Otelul si mai sunt.

Sunt jucatori dar nu sunt educati de mici cum trebuie.

red&blue_boy03.06.2010 18:21
Sunt jucatori dar nu sunt educati de mici cum trebuie.

Pai asta nu e de azi,e una dintre problemele specifice fotbalului nostru...

Ronnie03.06.2010 18:54

Mari jucatori si astia, sa mor de nu. Pai cand zic Tosca imi sare gandul imediat la Roberto Carlos. De Matei ce sa mai zic? Messi e mic pe langa acest super-star.

Noi nu avem stadioane si cerem fotbal? :)

ady.fcsb03.06.2010 19:42

Ungurii au stadioane?Acum 1 an parca au jucat la CM U 21 mi se pare si au ajuns in semifinale daca nu ma insel. Si ajungem iar la selectie... Nu inteleg , chiar nu putem sai dam si noi 2,3 mil de euro unui antrenor serios care sa se ocupe de noi?O tara cu 22 mil de oameni nu are 2 mil pt a forma o nationala puternica?Totusi o nationala reprezinta o tara , nu un sat,nu un oras.

Nu inteleg nici acum,de 3 ani imi tot pun intrebarea asta : Ce face omuletu ala numit Sandoi la tineret?Dupa fiecare meci spune acelasi lucru ,,se vede ca progresam bla bla bla..la urmatoarea campanie vom fi mai puter.. '' apa de ploaie.

Va propun ceva.Spuneti cate un 11 ideal plus cateva rezerve in viziunea voastra si o sa observati ca orice echipa ati face plus un antrenor serios ar sterge pe jos cu actuala nationala condusa de Il Muce jr.

Nu va lasati influentati de gogoasa ,,in Romania nu prea mai sunt jucatori talentati''. NU. in Romania nu sunt oameni care sa ii creasca ,care sai educe.

RobYnho03.06.2010 19:52
Ungurii au stadioane?

Au. Am calcat pe vreo 2, si pot spune ca sunt cu mult peste noi la infrastructura.

Alexandru H.03.06.2010 20:07

Eu tot zic ca la noi problema e ca nu exportam mai multi tineri. Nu putem avea vreo 10 in afara si sa pretindem ca toti ar trebui sa fie titulari. Ne trebuie 100 in Europa pt a gasi un 11 bun.

Ce sa faci in Romania cu tinerii? Ok, ii duci la scoala lui Gica Hagi, lui Popescu... si apoi? ii bagi la Ceahlau, vand niste meciuri, sunt distrusi de un antrenor mediocru, isi rup picioarele pe stadioane proaste si nu au nici macar entuziasm sa continue, in lipsa banilor, a spectatorilor sau a trofeelor. Stefan Radu a plecat cand a trebuit. Ionita la fel. Asta e viitorul: au un an bun la o echipa buna? Ii vinzi imediat. Ca nu vor creste deloc in mediul asta nociv.

FuNNky LowE suD03.06.2010 20:10

... :-j daca si ungurii au stadioane fata de noi.... atunci cum au germani??

RobYnho03.06.2010 20:17
... :-j daca si ungurii au stadioane fata de noi.... atunci cum au germani??

Copile, ai fost pe vreun stadion in Ungaria ? Nu ? Atunci taci in plm.

Maye03.06.2010 20:57

L-am vazut pe ala de la Ferencvaros.

National din Parcul cu Platani :)

Ungurii au stadioane triste.

RobYnho03.06.2010 21:10
Ungurii au stadioane triste.

Ati vazut cumva Nepstadion (Ferenc Puskas) ? Normal ca nu se compara cu stadioanele echipelor mari din Europa, dar sunt cu mult peste ale noastre. Sa nu mai amintim de detaliile dinauntrul stadioanelor.

Daca ei au stadioane triste, noi cum le avem ? Ce plm mai este Stefan cel Mare, de exemplu ? Inseamna ca rahaturile astea pe care se practica acest sport in Romania, nu pot fi numite stadioane. Evident, sunt exceptii, dar foarte putine.

«17891011»