c0nVicT
Ar fi o discutie prea lunga despre Lacatus daca are sau nu are valoare de Steaua, insa problema Stelei in acest moment este ca la echipa nu este o atmofsera normala. Ce antrenor crezi ca ar putea face performanta cand patronul isi jigneste jucatorii (Semedo, Szekely, Tiago, Kapetanos etc) si cand publicul este preocupat sa il huiduie pe nea' patron (sunt total de acord ca Becali sa isi ia la muhe in fiecare meci, 90 de minute din 90. Performanta trebuie sacrificata anul acesta pentru un nou inceput)?
Steaua cu Becali nu este o echipa de fotbal.
Eu nu cred ca discutia ar fi prea lunga.
1. A avut suficient timp sa construiasca o echipa si sa aduca o idee de joc
2. A avut un lot numeros
3. A avut sustinerea publicului
4. Nu au fost probleme cu banii
Cu toate astea, nu a fost in stare sa ajute Steaua sa progreseze
1. Accepta ca Gigi sa se implice (Piturca a demisionat, Olaroiu nu a acceptat, Protasov si Zenga s-au facut ca nu inteleg)
2. Foloseste jucatorii pe alte posturi (Szekely, Semedo)
3. Nu a stiut ce jucatori ii trebuie (Toja mijlocas stanga cand asta n-are viteza, Abel Moreno adus degeaba, Thiago adus degeaba)
4. Schimbari aiurea (Daca Olaroiu la 0-1 il baga pe Lovin cred ca inchideam televizorul)
5. Are o gramada de jucatori tineri pe care nu ii foloseste (Ochirosii si Bicfalvi). Nu cer pe Wenger, da ma intreb cand o sa joace acestia daca nimeni nu ii foloseste? Cum sa il folosesti pe Baciu (un jucator submediocru) si sa nu ii dai o sansa lui Tudose?
In final, Lacatus nu a reusit nimic la Steaua cum nu a reusit nimic la nici o alta echipa la care a antrenat. Ar trebui sa isi dea singur seama ca nu are valoare sa antreneze pe Steaua si sa plece singur.