FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un simbol cu demnitate si onoare

«1234»
fcsteaua.ro11.03.2009 07:29

Tehnicianul Marius Lacatus a marturisit ca a fost deranjat de bannerul afisat la Peluza Nord, in care era putin "luat la rost". Lacatus a fost "racait" de mesajul fanilor... insa nu indeajuns de puternic, dupa cum vazut cu totii.

Mai mult, desi este antrenor de un an si mai bine iar jocul echipei merge din rau in mai rau, pasul onorabil facut de Lacatus a fost... prelungirea contractului, lucru anuntat chiar de finantatorul Becali.

In aceste conditii draga Marius, am putea spune ca si pe suporteri "ii cam racaie" atitudinea servila/umila, cramponarea ta cu orice pret de o functie care evident te depaseste si pupincurismul de care dai dovada cand vorbesti cu/despre "luminatia sa", creditorul din Ghencea?

Protestul impotriva lui Becali va continua (Doamne-ajuta!) iar momentul alegerii taberelor a trecut. Numai timpul va decide daca alegerea fiecaruia a fost cea corecta. Nu trebuie blamat sau aratat cu degetul nimeni, pentru nu protesteaza impotriva raului din Ghencea. Dimpotriva, acestor oameni trebuie sa le explici, sa-i atragem alaturi de noi.

Un lucru e cert, in toata aceasta poveste. Becali va pleca si Steaua va fi din nou Steaua, numai daca noi vom fi uniti. Numai daca vom reusi sa explicam si atragem cat mai multi suporteri alaturi de noi.

Becali, pleaca din Ghencea!

Marius

korps11.03.2009 07:40

mie sila de tot.....

ps:Laca nu mai e demult stelist....becalist poate dar stelist in nici un caz....

Tupac Amaru11.03.2009 07:42

Daca pretul pentru a scapa de Fecali este "racairea" lui Lacatus, atunci voi fi primul care il va racai neincetat!

Daca mai are putin stelism in el (despre onoare m-am convins!), Lacatus trebuie sa inteleaga ca orice clipa petrecuta alaturi de megalomanul interlop (cum bine zicea cineva) este inca un bolovan agatat de gatul Stelei.

danimarcu11.03.2009 08:01

Printre altele,Lacatus mai zicea ca daca jocul Stelei nu va merge va pleca...Asta inainte de prima plecare,cea dinaintea meciurilor cele mai grele ale sezonului.Acum,in al doilea mandat a spus ca nu va mai pleca decat daca va fi dat afara...Eu cred ca va pleca doar cand va ingropa definitiv Steaua,alaturi de stapanul sau!

E deranjant sa-ti vezi un idol comportandu-se astfel, punandu-se de buna voie in tabara opusa suporterilor.

E grav ca Lacatus vede peste tot conspiratii impotriva lui,rupt total de realitate...In loc sa constientizeze ce spunea bannerul ala,el e racait!...Problema lui era sa descopere daca acel banner a fost comandat de cineva! :thumbdown:

Lacatus va reusi contraperformanta de a sterge cu buretele ceea ce a facut ca jucator,prin halul in care se prezinta ca antrenor si girant al creditorului.Bun,stiu ca ceea ce a facut va fi greu de uitat,dar suporterii isi vor aminti mereu aceasta ultima parte a existentei sale la Steaua.

Pacat!

Becali, pleaca din Ghencea!!!

danimarcu11.03.2009 08:49
sursa: GSP.ro

p.s. Daca cititi articolul va cutremurati si asa poate isi dau seama si probeclisti cat de mult rau face acest PSIHOPAT Stelei. E un nenorocit,un gunoi,un jeg,un nemernic si un om de cea mai joasa speta!!!!

Eu nu dau crezare acestor articole,chiar daca fondul este adevarat,si militeaza pt cauza noastra.

Dar ce vad cu ochii mei cred:as dori reactii din partea celor care-l apara pe gibon,referitoare la felul in care acesta intelege sa se comporte cu jucatorii!

xray_rom11.03.2009 08:50

Avem o consolare. Nu am furat-o cu 12-1 de la Bayern ca Sporting:)) Lacatus are si el un merit in asta, ca era sa scoata egal in Ghencea.

Uneori, am senzatia ca tinem coada ridicata cu mult mai sus decat locul unde ar trebui sa ne fie nasul:)

danimarcu11.03.2009 09:00
Avem o consolare. Nu am furat-o cu 12-1 de la Bayern ca Sporting:)) Lacatus are si el un merit in asta, ca era sa scoata egal in Ghencea.

Uneori, am senzatia ca tinem coada ridicata mult mai sus decat unde ar trebui sa ne fie nasul:)

Pe dracu'...

Bayern si-a dat drumul la joc,iar Sporting nu a crezut in sansa sa.Acasa au avut ghinion,puteau sa conduca de doua ori,si altfel era meciul.Aseara Sporting a intrat in teren fara nici o motivare,stiau ca sunt eliminati

Daca jucam acum cu Sporting ne dau 3-0 in tur si 3-0 in retur

bighi2011.03.2009 09:03

bravo voua faceti Steaua de ris

xray_rom11.03.2009 09:06
Pe dracu'...

Bayern si-a dat drumul la joc,iar Sporting nu a crezut in sansa sa.Acasa au avut ghinion,puteau sa conduca de doua ori,si altfel era meciul.Aseara Sporting a intrat in teren fara nici o motivare,stiau ca sunt eliminati

Daca jucam acum cu Sporting ne dau 3-0 in tur si 3-0 in retur

La pauza.Nu?:))) Ne place sa ne auto-flagelam:) Frate, atunci Bayern i-a tras-o si Fiorentinei cu 3-0, cu toate cele 50 de milioane pompate de macaronari in ultimile transferuri. Daca iti mai amintesti, al-2-lea gol l-am luat din off side... si totul s-a incheiat!Dar nu mai dezgropam acum mortii.Am spus doar asa "ca fapt diivers", pro memoria...scurta:)

Cris0711.03.2009 09:44

Asa cum ai zis protestele trebuie sa continue...si chiar mia placut ideea ca nu trebe aratati cu degetu cei care nu protesteaza ci trebe sa le explicam de ce protestam de ce nu il mai suportam si vrem as plece,sunt sigur ca va sosi si ziua in care toti vom fi fericiti si ne vom putea bucura din nou de Steaua adevarata,trebuie doar sa vina un patron cu cap,cu un proiect bine gandit si cu oameni competenti langa el...care sa realizeze ca cel mai important lucru e Suporteri!!!Forza Steaua!!!respect celor care protesteaza meci d meci!!!

Kreator11.03.2009 09:55

Ultimul antrenor pe care l-a avut Steaua a fost Oleg Protasov.

Apoi..... a venit la Steaua caricatura numita Olaroiu.... si s-a terminat totul!

Olaroiu, cel care i-a dat voie dementului de Jiji Becali sa ii faca echipa, sa ii spuna cine pe ce post sa joace, sa ii trimita foi de hartie cu primul 11 care trebuie sa intre in teren la urmatorul meci....

Si principele cacareaza de oaie s-a indulcit la condus echipe de fotbaaaal....

Intre timp, la Steaua au mai fost antrenori: Gheorghe Hagi, Pedrazzini, Marius Lacatus, Dorinel Munteanu....

Echipa are aceeasi lipsa de rezultate, si un joc execrabil (in marea majoritate a partidelor disputate).

La Steaua poate veni antrenor si Murinho, si Alex Fergusson, si oricine vreti voi, rezultatele vor fi la fel de proaste daca echipa o va face Jiji Becali, si daca jucatorii transferati vor fi cei adusi de creierul bolnav al lui Jiji...

Asta este problema la Steaua, nu Marius Lacatus.

Multumiti-i lui Olitaroiu si lui Jiji pentru ce a ajuns Steaua Bucuresti acum.

vlad11.03.2009 10:07

Cum a putut uita Lacatus ca in calitate de jucator se urca pe garduri si saluta galeria cand dadea goluri????

Cum poate suporta aceste umilinte din partea Ciobanului?

Cum mai poate ramane antrenor la Steaua cand se vede foarte clar ca este neputincios in aceasta meserie???

Cum poate uita Lacatus ca a fost cel mai aclamat jucaotr din Ghencea???

Latin_snake11.03.2009 10:32

cred ca Neaga la ora actuala ii mai stelist decat Lacatus. Este singurul care a avut tupeul sa-i comenteze ciobanului in fata. 

goergescu11.03.2009 10:41

Salut

Va voi pune o intrebare, la care va rog mult de tot sa raspundeti sincer :

Credeti ca Lacatus are calitatile necesare de a fi antrenorul Stelei in acest moment ?

Stiu. Unii vor spune ca vina nu este a lui Lacatus ci a lui Fecali. Am convenit cu totii ca Fecali este cea mai mare napasta care putea cade pe umerii Stelei ( suporteri, jucatori, antrenori, presedinti, etc. ).

DAR, eu va rog sa lasati pentru un moment instinctul de a arata cancerul din Ghencea si sa raspundeti la intrebare ....

Sunt foarte curios sa aflu parerea voastra sincera. Va multumesc.

gio_stgloria11.03.2009 10:45

Dupa parerea mea la Steaua se afla jucatori buni , capabili sa ia un campionat, un antrenor slabut si un patron execrabil care ii trage pe toti in jos. Datorita acestui ultim element ne aflam astazi in aceasta situatie.

L.etoile11.03.2009 11:36

Mie imi par cam inutile discutiile despre capacitatea lui Lacatus de a antrena. E ca si cum ai avea un teren cu pamant care nu este fertil (in cazul Stelei-Becali) si un agricultor mai putin competent (-Laca). Degeaba il acuzi pe agricultor ca nu se pricepe, pentru ca si daca ar veni cel mai bun agricultor din lume, pamantul respectiv tot nu ar da roade, acesta nefiind fertil. Astfel, discutia despre agricultor devine inutila, esentiala fiind schimbarea terenului (in cazul nostru-plecarea lui Becali).La asta se rezuma totul. Exemplul e unul mai putin reusit, dar reda ideea de baza…

Atata timp cat Becali e la Steaua, performanta e imposibila. Degeaba dam vina pe antrenor (de caracterul caruia suntem cu totii dezamagiti din momentul in care a acceptat sa se intoarca) sau jucatori. Asta ma deranjeaza si la fostii mari jucatori ai Stelei, faptul ca acuza ceea ce este cel mai usor de acuzat-jucatorii. Nu spun ca nu au nicio vina, dar raul suprem ramane Becali.

il_scorpio11.03.2009 11:49

Sa-l numim pupincurist pe Lacatus mi se pare deja prea mult. Nici unul de aici nu are dreptul sa spuna asa ceva niciodata orice s-ar intampla. Poate daca ar vorbi un alt mare nume ...si nici atunci ...dar cine este oricare dintre noi in comparatie cu el?? Va spun eu..un NIMENI!

kosm1n11.03.2009 11:50

Cred ca ziua in care Becali va pleca din Ghencea o sa ma bucur mai mult decat mas bucura pt castigarea unui campionat sau o finala de Champions!!!

il_scorpio11.03.2009 11:52

Citind posturile anterioare vad nume ca Protasov si Neaga. Nici n-am chef sa intru in discutii inutile si va dau un sfat: baieti e deja pranz treziti-va din vis.

pugliesi11.03.2009 12:04

dar de ce nu l-am putea face pe Lacatus pupincurist?....daca asta e..asa ii zicem..daca ar fura ceva...nu l-am numi hotz?.....Lacatus e o legenda a Stelei..de acord...dar noi nu traim in trecut...il respectam..il iubim...il ovationam...dar mi-e sa nu cadem in extrema cealalta...si cat de curand sa fie apostrofat.....e spre binele lui sa plece...si al Stelei...

xray_rom11.03.2009 12:14
Protasov a fost singurul antrenor adevarat pe care l-a avut Steaua.

A fost "antrenor adevarat" pentru ca nu a mai apucat sa fie injurat si tavalit ca Oli sau Lacatus:)) A plecat la timp;)

Si jocul bun, dar fara performata este greu de digerat la orice echipa cu pretentii! Cu atat mai mult in originalul spirit romanesc de scuipat, lins...tur-retur. Cati "injurati" nu au fost mai apoi adulati, ca apoi sa se stearga iar cu ei pe jos?Ciclic:)) Dica, Ov. Petre, Banel, etc.

Joga Bonito11.03.2009 12:28
Mie imi par cam inutile discutiile despre capacitatea lui Lacatus de a antrena. E ca si cum ai avea un teren cu pamant care nu este fertil (in cazul Stelei-Becali) si un agricultor mai putin competent (-Laca). Degeaba il acuzi pe agricultor ca nu se pricepe, pentru ca si daca ar veni cel mai bun agricultor din lume, pamantul respectiv tot nu ar da roade, acesta nefiind fertil. Astfel, discutia despre agricultor devine inutila, esentiala fiind schimbarea terenului (in cazul nostru-plecarea lui Becali).La asta se rezuma totul. Exemplul e unul mai putin reusit, dar reda ideea de baza…

Sa stii ca e reusita analogia. Dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, nu te poti astepta la prea multi sa inteleaga exact semnificatia cuvintelor tale.

xray_rom, am incercat sa-i explic lui Marius, deunazi, ca suntem un popor jalnic. Dar el: "Nem tudom romanol". :)))

udaradu11.03.2009 12:35

sunt unul dintre contestatari lui Lacatus de la prima instalare si spuneam atunci ca palaria asta e cam mare pentru el. Acum am toate motivele sa spun ca palaria sa facut imensa si ar fi cazul sa-si dea seama si el si sa faca gestul care i-ar aduce din nou onoare si respect pina nu e prea tirziu.Nu are absolut nimic cu notiunea de antrenorat.Laca cu tot respectul.....FA GESTUL ACUM PENTRU A PUTEA FI IUBIT IN CONTINUARE.

xray_rom11.03.2009 12:43
xray_rom, am incercat sa-i explic lui Marius, deunazi, ca suntem un popor jalnic. Dar el: "Nem tudom romanol". :)))

Pai daca nu i-ai explicat in ... aromana:))

Nu poporul roman este jalnic, ci partea lui "vocala" care iese in fata cat sa se dea in stamba:)

Din pacate, poporul ia note la purtare dupa "varfurile de lance"(conducatori, lideri de opinie, smecherii si "desteptii", etc.) ca astia fac valuri ... se vad si se aud:))

Evident ca si astia au in spate cateo ceata de rataciti in propria umbra, care le sorb vorbele din gura pana in panzele albe!:))

David^11.03.2009 12:59

Intrebare: Marius e prost sau face pe prostul?

Cum adica l-a racait? Pai pana cand sa-l mai suportam? In ritmul asta va duce Steaua la retrogradare. Vreti sa va spun ce cred eu? Lacatus asta nu are niciun respect fata de Steaua si fata de suporterii ei. Ii place in schimb sa fie antrenor la cel mai titrat club romanesc si pentru asta nu conteaza ca-l pupa-n fund pe Gigi. E mic ca om. Daca ar avea demnitate s-ar da la o parte. Dar ce demnitate sa aiba omul care a plans dupa ce s-a speriat de remarcile lui Gigi si a parasit Steaua prima oara?Va pleca inca o data cu coada intre picioare. Rusine Laca. N-ai avut niciodata caracter.

«1234»