Nu e nici un moderator online pentru prastia plina de cacareze a lui David^?
@xray
Este parerea lui.
Era normal sa-l "racaie", pentru ca d-aia a fost facut acel banner.. se pare ca un user de pe forum a avut dreptate cand a zis ca Lacatus este o 'relicva'.
@xray
Este parerea lui.
Vad ca a mai frezat-o de laturi incercand sa dreaga busuiocul. Inseamna ca mai e recuperabil daca l-a cuprins jena:)
Daca ce a scris in "original" suna a parere, inseamna ca orice injuratura de mama e in fond o critica si nu o insulta.
Mie imi par cam inutile discutiile despre capacitatea lui Lacatus de a antrena. E ca si cum ai avea un teren cu pamant care nu este fertil (in cazul Stelei-Becali) si un agricultor mai putin competent (-Laca). Degeaba il acuzi pe agricultor ca nu se pricepe, pentru ca si daca ar veni cel mai bun agricultor din lume, pamantul respectiv tot nu ar da roade, acesta nefiind fertil. Astfel, discutia despre agricultor devine inutila, esentiala fiind schimbarea terenului (in cazul nostru-plecarea lui Becali).La asta se rezuma totul. Exemplul e unul mai putin reusit, dar reda ideea de baza…
Atata timp cat Becali e la Steaua, performanta e imposibila. Degeaba dam vina pe antrenor (de caracterul caruia suntem cu totii dezamagiti din momentul in care a acceptat sa se intoarca) sau jucatori. Asta ma deranjeaza si la fostii mari jucatori ai Stelei, faptul ca acuza ceea ce este cel mai usor de acuzat-jucatorii. Nu spun ca nu au nicio vina, dar raul suprem ramane Becali.
Chestiunea cu agricultorul e cat se poate de relativa. Eu iti dau exemplul unui "agricultor" care a lucrat pamantul ala neroditor doar cateva luni si a dat rezultate : Protasov.
Nea xray, nu am frezat-o pentru ca nu am avut freza la mine, dar multumesc domnului moderator care a ajustat-o. M-as fi simtit groaznic daca nu ar fi facut acest lucru, pentru ca am spus acele lucruri la nervi. De fapt eu am o parere foarte buna despre domnul nea Marius, despre care cred ca in urmatoarele etape isi va demostra valoarea de antrenor si va duce Steaua pe cele mai inalte culmi de civilizatie si progres. Clasamentul e mai putin important. E o lupta oarba, necinstita si urat mirositoare pentru accederea in Champions League. Mai bine ramanem pe 6 nea xray, dar curati.
Nea xray, nu am frezat-o pentru ca nu am avut freza la mine, dar multumesc domnului moderator care a ajustat-o. M-as fi simtit groaznic daca nu ar fi facut acest lucru, pentru ca am spus acele lucruri la nervi. De fapt eu am o parere foarte buna despre domnul nea Marius, despre care cred ca in urmatoarele etape isi va demostra valoarea de antrenor si va duce Steaua pe cele mai inalte culmi de civilizatie si progres. Clasamentul e mai putin important. E o lupta oarba, necinstita si urat mirositoare pentru accederea in Champions League. Mai bine ramanem pe 6 nea xray, dar curati.
Repet ce ti-am raspuns la mesajul tau privat-XXX:) Ca jucator, Lacatus este unul dintre simbolurile Stelei care "a scris" in istoria si in spiritul ei.
Poti sa-l critici cat vrei ca antrenor sau pozitia lui in raport cu Becali, dar ceea ce ai scris tu si ti-a modificat moderatorul, a trecut trecut cu mult peste bariera suburbanului. Istoria Stelei nu este nici a mea si nici a ta. Este a tuturor si de aceea trebuie sa avem respectul cuvenit fata de cei care au scris-o, chiar si atunci cand ii criticam aspru pentru prezent!Este una sa critici vehement si alta sa insulti ca la usa cortului!
Lacatus n-are minte, voi nu vedeti! ca jucator a mers din picior si din instinct, ca antrenor ai nevoie de minte, si de instinct daca se poate! instinctul de antrenor nu e acelasi cu cel de jucator, Laca ne avand-ul pe cel de antrenor! adaugati la astea si lipsa de caracter si veti obtine un ZERO BARAT!
Intrebare: Marius e prost sau face pe prostul?
Cum adica l-a racait? Pai pana cand sa-l mai suportam? In ritmul asta va duce Steaua la retrogradare. Vreti sa va spun ce cred eu? Lacatus asta nu are niciun respect fata de Steaua si fata de suporterii ei. Ii place in schimb sa fie antrenor la cel mai titrat club romanesc si pentru asta nu conteaza ca-l pupa-n fund pe Gigi. E mic ca om. Daca ar avea demnitate s-ar da la o parte. Dar ce demnitate sa aiba omul care a plans dupa ce s-a speriat de remarcile lui Gigi si a parasit Steaua prima oara?Va pleca inca o data cu coada intre picioare. Rusine Laca. N-ai avut niciodata caracter.
......
voi vorbiti mah de demnitate si onoare ca ma bufneste si rasul (si ma refer aici la liderii de galerii). pai pana sa isi opreasca Jiji cotizatiile si sa nu va mai tina in carca evitati sa scandati antioier; inainte sa ma ia toata lumea la injuraturi (lucru de care chiar mi se rupe) raspundeti-mi la intrebarea asta: de ce pana acuma nu ati scandat antibecali??, pentru ca un idiot parvenit este dintotdeauna si de cand e la Steaua ne face de rusine in mod frecvent;
mare ti-e Doamne gradina de prosti daca niste terminati pe viata care vin la meciuri bauti si drogati (am abonament la P2 si vad si eu ce e pe acolo, au ajuns sa il conteste pe Lacatus care toata viata si-a zdrelit picioarele pentru astea 2 culori
Salut
Va voi pune o intrebare, la care va rog mult de tot sa raspundeti sincer :
Credeti ca Lacatus are calitatile necesare de a fi antrenorul Stelei in acest moment ?
pentru Steaua lui Gigi Becali, Lacatus este antrenorul perfect. pentru Steaua noastra, Lacatus este doar o carpa, o relicva a trecutului, ceva cam ca o fosta curva frumoasa ajunsa la 80 de ani. ghinionul lui este ca acum nici jucatorii nu mai trag la caruta, asa ca Gigi si cu Marius vor ramane cu oistea-n afara cupelor europene!
Ati vazut ce se intampla?? Saracaul Laca este folosit pana la ultima picatura de catre creditorul fara minte! Normal ca sufera o umilinta, mai Nea Imi, dar poate e masochist! Nu l-am suspectat pe Laca de port de creier niciodata, dar parca acum e prea de tot! De ce a venit inapoi nu inteleg, dar nici el nu a inteles! Din ce-mi aduc aminte el se plictisea pe acasa si facea piata! Cred ca de aia a venit! De plecat nu mai poate asa curand, ca are mainile legate! Daca l-ar fi dus mintea pe Laca, macar putin, ar fi inteles ca e timpul sa plece! Sincer, imi e mila de el! Pacat! Nu a mai ramas nimic din jucatorul care intra in teren si se lua cu echipe intregi in piept! Ca jucator a fost genial, ca antrenor e ZERO! Nu inteleg de ce nu ii spune nimeni asta! Nu are pe nimeni sa-i deschida ochii!??
Pe jucatori ii inteleg! Si eu cand jucam la pitici si juniori eram in unele meciuri la fel! Daca intri cu frica in teren, nu faci nimic, ba dimpotriva, gresesti tot! Plus ca parca vrei sa te ascunzi dupa adversar, doar ca sa nu primesti mingea! Le e frica de creditor in special, si poate mai putin de huiduielile publicului, care inca nu au aparut la adresa lor! Poate daca intra Lovin "7 clase peste" o sa fie injurat si altcineva in afara de creditorul sumbru!
Laca, pleaca acum si lasa-l singur! Atunci sa vezi revolutie! Daca nu o face si ramane, nu face decat sa fie confundat cu Gigelul la injuraturi! Sa speram ca vom castiga cu Iasi, dar nu se va rezolva nimic! Va fi doar un calmant de moment!
Pana acum, doar rezultatele l-au salvat pe Gigelu! Daca nu vor mai fi rezultate si cu scutul numit Lacatus deja expirat (scutul, nu Laca), e clar ca Gigelul va avea probleme grave!
Pacat ca porcaria cu DNA-ul nu e reala! Neexistand flagrant, nu exista caz, deci nu avem cum sa scapam de el, desi tare imi e ca daca ar intra la inchisoare, s-ar face coada la inchisoare de reporterase si reportarei spagari!
Batiste si Fulare Albe in tot stadionul!
Sa nu mai spuna creditorul ca sunt doar 15-20 de golani in peluza!
Cred ca daca ve-ti/vom tine un moment de reculegere in amintirea finantatorului, acest gest afisat il va marca si va ceda psihic si vom obtine ceea ce ne dorim.
Simbolurile raman simboluri, e bine daca nu vor mai fi blamati, trebuie sa intelegem sa ne sustinem echipa, sa criticam constructiv pentru a ajunge acolo unde ne dorim cu totii, dar atitudini jignitoare, articole scrise la nervi pentru care regreta cei care le-au scris, nu-si au rostul, creeaza dezbinare in echipa, creeaza probleme, ceea ce e pe placul cuiva ... caci "Divide et impera " asta se pricepe sa faca cel mai bine.
Echipa are nevoie de noi si trebuie sa-i fim alaturi, nu e nevoie sa confundam echipa cu finantatorul, nu suntem cu el, dar cu echipa e musai sa fim, chiar si daca vom retrograda, tot trebuie sa tinem cu ea daca suntem suporteri adevarati.
Sa criticam constructiv nu destructiv, sa ne intalnim cu echipa si sa discutam civilizat, sa luam masuri sa propunem solutii, sa facem ceva klumea, sa demonstram ca nu suntem golani, tinem cu cea mai ravnita si mai invidiata echipa, toti vor sa ne bata in teren, toti vor sa ne arate cine sunt, iar noi de asemeni trebuie sa fim la inaltimea echipei cu care tinem, sa aratam ce inseamna suporteri adevarati!
Un simbol cu demnitate si onOARE?
Cum a putut uita Lacatus ca in calitate de jucator se urca pe garduri si saluta galeria cand dadea goluri????Cum poate suporta aceste umilinte din partea Ciobanului?
Cum mai poate ramane antrenor la Steaua cand se vede foarte clar ca este neputincios in aceasta meserie???
Cum poate uita Lacatus ca a fost cel mai aclamat jucaotr din Ghencea???
fuiiiiiiiii!ma doare pe mine sa-mi aduc aminte fazele din '95 - '96 cu domnul Lacatus jucator,agitind fularul pe un gard!si vorbim despre un om care si-a calcat orgoliul!te rog,nu-mi aminti anumite scene!toate sunt duse si toate vor fii!
Sa stii ca e reusita analogia. Dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, nu te poti astepta la prea multi sa inteleaga exact semnificatia cuvintelor tale.
vad ca saracul ala de Mircea Badea a facut o grama' de prozeliti!sa-ti fie de bine!cind o sa ne poti spune o idee proprie,o sa-ti fim recunoscatori!nu cauta oameni,e ideea mea!iti pot da un sfat:MORI!!
xray_rom, am incercat sa-i explic lui Marius, deunazi, ca suntem un popor jalnic. Dar el: "Nem tudom romanol".
))
e o treaba tipmpita,nu cunosc!da' noi suntem un popor jalnic?????hai sa ne intilnim!
Pai daca nu i-ai explicat in ... aromana:))Nu poporul roman este jalnic, ci partea lui "vocala" care iese in fata cat sa se dea in stamba:)
Din pacate, poporul ia note la purtare dupa "varfurile de lance"(conducatori, lideri de opinie, smecherii si "desteptii", etc.) ca astia fac valuri ... se vad si se aud:))
Evident ca si astia au in spate cateo ceata de rataciti in propria umbra, care le sorb vorbele din gura pana in panzele albe!
bai!tu te bagi in seama cu orice ocazie pe forum!n-ai obiectii,n-ai motivul de a discuta vorbe,da' te bagi in seama!
ghinion de nesansa!
voi vorbiti mah de demnitate si onoare ca ma bufneste si rasul (si ma refer aici la liderii de galerii). pai pana sa isi opreasca Jiji cotizatiile si sa nu va mai tina in carca evitati sa scandati antioier; inainte sa ma ia toata lumea la injuraturi (lucru de care chiar mi se rupe) raspundeti-mi la intrebarea asta: de ce pana acuma nu ati scandat antibecali??, pentru ca un idiot parvenit este dintotdeauna si de cand e la Steaua ne face de rusine in mod frecvent;mare ti-e Doamne gradina de prosti daca niste terminati pe viata care vin la meciuri bauti si drogati (am abonament la P2 si vad si eu ce e pe acolo, au ajuns sa il conteste pe Lacatus care toata viata si-a zdrelit picioarele pentru astea 2 culori
bai!eu sunt unul care a plecat aiurea suportind cheltuielile aferente unei deplasari!alte probleme ai?
eu nu zic ca Lacatus e mare scula de bascula....e un antrenor mediu pt campionatul Romaniei...ca nu-i de Steaua,asta-i alta chestie.....Protasov era de Steaua(pt cei care nu au vazut echipa de vitezisti a Stelei,nu au cum sa inteleaga) ca idee de joc,dar era greu de platit....acum si noi suntem pretentiosi,ce antrenor gasiti voi in Romania pe 100000-200000 de euro pe sezon.......cred ca nu are rost sa vb de un antrenor din strainatate....la fel si pt un jucator.....costa 7-800000 de euro si vrem sa fie mare vedeta...sau ce jucator mai vine la noi pt salariu de 100000 de euro....cine credeti voi ca vine la Steaua sa fie facut albie de porci in presa de patron,aici putem vb si de antrenor si de jucatori.
noi trebuie sa vedem buba principala,aceasta e ciobanul,el este raul din curtea Stelei,el distruge orice jucator si antrenor cu gandirea lui de taran mandru care este intrebat si se afla in fata reflectoarelor( sa ne punem fiecare in situatia unui jucator sau antrenor,cum vi-se pare un patron la munca care tipa,urla,jigneste,te chinuie gratuit si zilnic....va spun sigur numai daca mori de foame rezisti,dar te termina iti este frica de orice miscare pe care o faci,nu mai ai incredere in tine si fiind cu psihicul la pamant,gresesti)......ciobanul trebuie boicotat,nu il putem da jos decat daca nu mai mergeti la stadion,o echipa fara public este o echipa pierduta,ciobanul o sa vanda imediat.
forzza Steaua.......intotdeauna Steaua...
din Ghencea
bai!tu te bagi in seama cu orice ocazie pe forum!n-ai obiectii,n-ai motivul de a discuta vorbe,da' te bagi in seama!
Daca tot ai recunoscut ca imi ti socoteala, nu ma pot pune in calea fericirii tale. Pacatul marturisit e pe jumatate ... lauda. Ai liber de la mine!![]()
Cu permisiunea ta, imi voi exercita si eu libertatea de expresie, chiar daca te va incurca la numarat.
Dupa cum vezi mai jos, din ce ai citat si tu, am raspuns celui care mi s-a adresat si nu invers.
Oricum, desi nu te-am citit pana cum, iti multumesc pentru profunzimea, claritatea si obiectivitatea spuselor tale.
Realmente m-ai scos din bezna!![]()
---
"Joga Bonito a spus:
xray_rom, am incercat sa-i explic lui Marius, deunazi, ca suntem un popor jalnic. Dar el: "Nem tudom romanol". ))"
xray_rom a raspuns:
Pai daca nu i-ai explicat in ... aromana:))
Nu poporul roman este jalnic, ci partea lui "vocala" care iese in fata cat sa se dea in stamba:)
Din pacate, poporul ia note la purtare dupa "varfurile de lance"(conducatori, lideri de opinie, smecherii si "desteptii", etc.) ca astia fac valuri ... se vad si se aud:))
Evident ca si astia au in spate cateo ceata de rataciti in propria umbra, care le sorb vorbele din gura pana in panzele albe!
"
----
Un lucru e cert în toatã aceastã poveste. Gigi Becali (foto) va pleca, iar Steaua va fi din nou Steaua, numai dacã noi vom fi uniți. Numai dacã vom reuși sã explicãm și sã atragem cât mai mulți suporteri alãturi de noi", posteazã suporterul "Marius" pe www.fcsteaua.ro, poate cel mai accesat site al fanilor roș-albaștri.
Marius,
Ai ajuns pe Prosport.
Totusi daca Prosport-ul recunoaste ca fcsteaua.ro este cel mai accesat site al fanilor ros-albastri,de ce nu ia in considerare sondajul de aici cu privire la ramanerea lui Becali la Steaua? De ce baga sondajele alea de pe laTV sau alte site-uri fara pic de relevanta?
Scrisoare catre Nimeni.
Draga Nimeni,
Despre Lactus s-au spus multe mizerii, dar ceea s-a scris aici in fieful stelistilor, nu gasesti nici pe site-ul cainilor!
E corect, fiecare are dreptul la opinie, dar acest site a incercat sa mentina dialogul si nivelul parerilor in peisajul urban si respectul fata de valorile de ieri sau de azi ale clubului.
Doar Becali este exceptat prin "dispensa" nescrisa si e dat liber la insulte. Pentru ca el nu este nici suporter si nici o valoare a clubului, ci o vremelnica sursa de finantare a non-valoarii "proiectata" de propria imbecilitate.
Dar Lacatus? Lacatus face parte din familia Steaua ca membru de elita.
In orice familie mai exista si disensiuni, dar niciodata nu stergi pe jos cu un membru al familiei tale, daca ai o familie normala la cap.
Nu este vorba de vreo trompeta care a trecut si ea pe la Steaua cat sa bata un aut. Este vorba de Lacatus!
Corelat si cu articolul "Foste glorii, actuali lasi si complici!" pot spune ca ne rad si curcile, cainii si ciorile cand vad cum dam cu rahat in mai tot ceea ce a fost sfant la Steaua. In idolii si fostele glorii, cei care au cladit istoria si brand-ul Stelei.
Lui Lacatus poti sa-i ceri, in mod civilizat, sa plece din functia de antrenor, daca ai ajuns la concluzia ca echipa nu joaca bine din cauza lui. Asa este si corect si normal!O atitudine de suporter pe masura pretentilor de high class pe care le are de la echipa.
Am mai spus-o candva. Steaua e femeia tuturor stelistilor, dar a nici unuia. Nici macar a lui Becali, desi juridic o are pe acte! Este o fata morgana. Doar o percepi prin simturi fara sa o poti atinge. Pentru ca Steaua este un spirit intruchipat din mintea, munca si sudoarea idolilor, acei facatori de victorii si performanta.
Ce sunt eu, tu, ceilalti forumisti/suporteri fata de clubul Steaua prin comparatie cu idolii si ctitorii ei?
Niste pitzifelnici, care daca o iubim, daca tremuram si vibram in tribune, credem ca avem si drept de veto, de viata si de moarte, pe trecutul, prezentul si viitorul ei!
Noi cei care nu am contribuit cu absolut nimic la palmaresul si faima ei in lume! Nici eu, nici tu si nici ceilalti care au sustinut-o sau nu din tribune sau peluze, au sau nu au abonamente, au insotit-o sau nu oriunde!
Cine a facut din Steaua, S T E A U A? Idolii nostri de ieri, injuratii tai de azi!Numai ei!
Draga Nimeni, Steaua trebuie sa fie ca un templu la care sa mergi sa te inchini, sa-ti umpli sufletul de bucurie, de tristete iertata, de speranta, sa te purifici si nu sa-i umpli de rahat sfintii!
Nu uita! Ti-o spune un ateu convins. Nu toti cei sanctificati de biserica au fost si usa de biserica. Nici Lacatus nu a fost, dar a fost sanctificat de generatii de suporteri prin ceea ce A facut si nu prin ceea ce NU a facut!
Cand te vad pe tine, tu care poate abia ai minte si putere pentru a castiga o paine, cum scuipi pe soclul idolilor, cum le ceri capul si sangele celor care au castigat lupte comparabile, prin impact emotional in masa, cu cele din cartile de istorie, ma apuca dorul de funie, ca invierea a lui Tepes este utopica:)
E usor sa darami prin vorbe ceea ce nu ai construit tu si poate nici nu vei fi in stare sa contruiesti vreodata!
Think about!
Si in final o dedicatie ...fara nume, fara nume:!)
Stiu ca ai sa regreti chiar maine,
Dar azi te-am sters un pic pe bot,
Ca ai muscat precum un "caine",
Din Fiara si te doare-n ... cot!
Semnat,
Alt Nimeni(Xray)
Nu este vorba de vreo trompeta care a trecut si ea pe la Steaua cat sa bata un aut. Este vorba de Lacatus!Corelat si cu articolul "Foste glorii, actuali lasi si complici!" pot spune ca ne rad si curcile, cainii si ciorile cand vad cum dam cu rahat in mai tot ceea ce a fost sfant la Steaua.
Lasa ca radeau ei si inainte sa apara articolul asta.
Radeau ca vedeau ce a facut Lacatus(antrenorul) cu Steaua si ce face becalii cu Lacatus.
Steaua e mai importanta ca Lacatus. Steaua e mai importanta ca tine sau ca mine.
Daca trebuie sa mor eu ca sa fie bine Stelei, asa sa fie. Daca trebuie sa moara Lacatus, la fel.
Atat timp cat Lacatus e aliat cu becalii, e impotriva Stelei!
BV Marius ai impresionat lumea de la prosport...e bine ca in sfarsit ne baga si presa mai mult in seama! AFARA DIN Ghencea!
Lasa ca radeau ei si inainte sa apara articolul asta.Radeau ca vedeau ce a facut Lacatus(antrenorul) cu Steaua si ce face becalii cu Lacatus.
Steaua e mai importanta ca Lacatus. Steaua e mai importanta ca tine sau ca mine.
Daca trebuie sa mor eu ca sa fie bine Stelei, asa sa fie. Daca trebuie sa moara Lacatus, la fel.
Atat timp cat Lacatus e aliat cu becalii, e impotriva Stelei!
Draga Adrian,
Nu ai inteles nimic din ceea ce am scris. Imi pare rau.
Nici o clipa nu am infierat contestarea lui Lacatus ca antrenor, ci modul suburban in care se face!
Spui ca Steaua e mai importanta decat Lacatus, dar uiti ca Steaua a fost si este Lacatus.
Steaua a trait si prin Lacatus si-si trage pedigriul prezent si de la Lacatus!
Noi ne umflam in pene cu trecutul, cu Steaua '86. Cine era Steaua '86?Era si Lacatus, sau mai ales Lacatus!
Daca eu sau tu murim, ramanem doar in memoria cunoscutilor. Pe Lacatus nimeni nu-l va scoate din memoria Stelei si a stelistilor. Nici macar injuraturile pe care si le-a luat aici!
Prin tot ceea ce face acum, Lacatus se face de ras si distruge o imagine pe care si-a creat-o in ani de zile de munca.
E o diferenta intre a-ti respecta patronul si a-l pupa in cur. Cred ca Lacatus mai are putin si vrea sa il intreaca pe Argaseala, la care nu se stie unde ii incepe gura si se termina fundul lui Becali.
Daca mai adaugam si faptul ca Lacatus nu are inteligenta necesara unui antrenor bun, atunci eu ajung la concluzia ca ar fi mai bine sa plece mai repede din Ghencea. Eu nu l-am vazut pe Lacatus sa faca altceva decat sa urle la jucatori, nu l-am vazut niciodata sa dea vreo indicatie de valoare. Sfaturi de genul "da ba bine in minge" poate sa dea oricine.
Ca si pe Piturca, suporterii il vor respecta pe Lacatus ca jucator, dar ca antrenor e zero. Piturca macar califica echipa...
P.S. Uitati-va pe cine a schimbat Lacatus in ultimul meci. Pe Tiago si pe Szekely. Exact jucatorii pe care a inceput Becali sa ii critice. Nu cred ca este o coincidenta.