FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua - Poli Iasi 1 - 0 (1 - 0)

«1234»
redondo15.03.2009 18:23
O parere foarte proasta!

Daca meciul era cumparat, castigam cu 3,4 - 0 ca sa iasa Becali dupa meci sa se laude...

Stii ce cred eu Daniele...ca s-a dus Gigi cu valiza si la Istanbul,altfel cum dracu sa poata bate Steaua vreun meci?

Robinson Rufay Zapata15.03.2009 19:06
parerea mea este ca meciul cu iasiul a fost cumparat de Gigi. e doar o parere.

Hai omule , da de toti peretii tastatura. Cu cine sa faca Jiji blat , cine crezi ca se mai baga in afaceri dubioase cu jigodia asta?

mountytoma15.03.2009 20:45
O parere foarte proasta!

Daca meciul era cumparat, castigam cu 3,4 - 0 ca sa iasa Becali dupa meci sa se laude...

iasiul nu accepta sa-i stricam golaverajul asa rau

DelPiero1015.03.2009 21:07

Nu a fost blat cu Iasiul,ce naiba vorbiti,Iasiul e echipa javrelor!

mountytoma15.03.2009 21:51
Cu cine sa faca Jiji blat , cine crezi ca se mai baga in afaceri dubioase cu jigodia asta?

cine? oamenii lui de onoare, din lumea interlopa :-)

porcul, oricat l-ai spala si parfuma, tot la noroi trage. asa, e el, porc!

Robinson Rufay Zapata15.03.2009 21:56
cine? oamenii lui de onoare, din lumea interlopa :-)

porcul, oricat l-ai spala si parfuma, tot la noroi trage. asa, e el, porc!

E jijel porc , dar nu vad ce scroafa sa si'o "traga" cu un astfel de porc (scuzati limbajul)

Stefan8815.03.2009 23:03

Pacat va nu a pierdut Steaua,sa seram ca o sa piarda acum cu 5-0 la pitesti. :blink:

JDERUL16.03.2009 07:51

@

Eu sper ca jucatorii sa se trezeasca din acest vis urat,sa iasa odata din aceasta stare de letargie sa puna osul la treaba si sa inceapa sa gandeasca.Lacatus poate isi va da seama ca acum nu este momentul pentru ,,a da sanse"unor jucatori sa depaseasca lipsa de forma titularizandu-i.Banel este cel mai reprezentativ caz in acest sens(nu ca ar fii excelat veodata dar acum este la pamant-alearga si ...atat).

Sper ca toate acestea sa devina realitate si sa batem la Pitesti!

Oricat as fii de suparat la un moment pe jocul echipei sau cat de mult i-as uri pe cei ce conduc echipa,nu as dori niciodata o infrangere a Stelei!

«1234»