FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua - Poli Iasi 1 - 0 (1 - 0)

«1234»
Virgil08.03.2009 19:15

In etapa a 20-a, Steaua va intalni sambata 14 martie 2009, de la 20:30, pe teren propriu, pe Poli Iasi, una dintre candidatele la retrogradare.

Meciul va fi transmis de GSPTV, daca bine inteles Steaua "nu va avea probleme la generatoarele electrice" si nu va schimba ora inceperii meciului, de coniventa cu Liga lu' Mitica. Sa zicem de la ora 15:00, ca sa demonstreze ca infrangerea de la Brasov, intr-un meci inceput tot la ora 15:00, a fost o intamplare stupida. De fapt totul a fost stupid in acel meci, incepand de la baciul Gigi, continuand cu "ciobanul" Pedrazzini si terminand cu golul stupid marcat de Adrudan. Lacatus nu! Ca el e idol. Si nici Razvanel, cel care l-a injurat de mama pe tovarasul capitan Ghionea. Pentru ca e baiatul lui tati, "il muce". De ce-ati vrea voi sa va apuce?

Steaua este, asa cum bine a spus Dorinel Munteanu, o echipa debusolata, care nu mai are incredere in propriile posibilitati, care nu se mai poate exprima in teren asa cum ne-am dori. E o echipa care nu mai stie sa paseze, care joaca pur si simplu haotic.

Din acest motiv si fazele de poarta sunt foarte rare si cu atat mai rare golurile. Steaua are nevoie de un soc in sensul pozitiv al cuvantului, de cineva care s-o reinvete sa joace fotbal.

Steaua e o echipa plafonata, dar nu intr-atat incat sa nu obtina o victorie la limita in fata unei echipe al carui antrenor Ionut Popa a abandonat-o la jumatatea drumului.

La ce ar mai folosi o victorie la limita in fata Iasiului? Macar la un statu-qvo. Adica la ramanerea macar pe locul 6. Deocamdata, pentru ca in etapa urmatoare jucam iar in deplasare si... Dumnezeu cu mila.

Pronosticul meu: 1,x. 2 nu, ca ar fi iar stupid. Incepand evident de la directorul tehnic Gigi si continuand cu toti stupizii care cred ca numai intrand pe teren, vor castiga. Pentru ca nu-i asa, Steaua e Steaua. E clar pentru toti ca in aceste clipe grele, Steaua nu mai e ce a fost.

Credeti ca ei (jucatorii) isi dau seama? Sau traiesc acel sentiment de dolce far niente? Ca doar n-or fi in moarte clinica...

Trezeste-te Steaua! Pana nu vei (vom) ajunge si de rasul curcilor!

Melku08.03.2009 19:22

Eu nu sunt asa de optimist in privinta meciului cu Iasi, au puterea sa produca surprize (etapa 18 cu Craiova), au un antrenor destul de bun, sunt disperati sa faca puncte si nu in ultimul rand noi nu jucam absolut nimic. Antrenorul nostru iubit dupa un intreg stagiu de pregatire nu a avut nici o influenta pozitiva asupra jocului, jucatorii dau impresia ca sunt infectati toti cu maladia lui Dica, cea a indolentei...asa ca sunt rezervat in privinta unui pronostic. Sa speram ca nu o sa stam iar cu fundul in poarta sperand ca isi dau autogol adversarii.

razvan2808.03.2009 19:30

jucam acasa cu Iasi

la ei i-am batut cu 2-0

popa era un antrenor bun , bergodi nu e cu mult peste el

cred ca ar trebui sa ii batem la diferenta de cel putin 2 goluri

.....oricum deja il regret pe Dorinel

c.ronaldo1708.03.2009 19:35

Steaua-Vaslui 1:1 + Vaslui-Iasi 2:0 = Steaua-Iasi 2:0 :yes:

Guardian08.03.2009 19:42

Dacã nici pe ãstia nu-i tãvãlim , chiar suntem de B , fãrã glumã .

MoWeed08.03.2009 19:44

Important e sa se continue protestul importriva ciobanului!

AndyTytanBoys08.03.2009 19:54

o sa continue sa vada si el ca nu e iubit nici macar in provincie dupa cum crede el.JOS CIOBANU!

radusteaua2308.03.2009 20:12

meci de X nu jucam nimic nu prea cred ca o sa stigam . Gigi Gigi Gigi LASA -NEEE LASA-NEEEE

gio_stgloria08.03.2009 20:43

Vine autobaza in Ghencea. O sa fie nasol rau. Sper ca la sfarsitul acestui sezon sa ne aflam undeva sub locurile de Cupa UEFA, poate asa se va vedea ca fara investitii nu exista performanta si poate asa scapam de cioban.

AndyTytanBoys09.03.2009 07:16

e grav ca multi dintre suporterii Stelei isi doresc sa nu mai jucam anul asta in nici o cupa europeana dar poate ca au dreptate, la fel cum zice gio_stgloria poate asa o sa se vada ca fara bani multi si cu jucatori luati pe dvd n-o sa se rezolve nimic, nu o sa avem performanta.

vlad09.03.2009 07:38

@Virgil,

Ce diferenta intre tonul tau de acum si cel din anii trecuti.Pana si tu,ultimul optimist pe care il stiu,ai abandonat. In halul asta a ajuns Steaua. Si nimeni nu vrea sa inteleaga ca proverbul "Pestele de la cap se impute" are o mare doza de adevar. Principalul vinovat este a cel care tine fraiele in mana.Si in momentul asta,stim cu totii cine este acest om.

Cum poti sa apreciezi un om de talia lui Becali? Un tip needucat,fara scrupule,fatarnic,megaloman,un individ care a calcat in picioare toata istoria Stelei,toate simbolurile Stelei,oamenii care tin la acest club? Un om care a injurat alaturi de javre Steaua,care a purtat steagul javrelor la gat doar pentru un loc 2.

Multi dintre cei care il apreciaza pe Becali,au scris ca au plans de bucurie la finala din '86.Dar stiu ei ca Becali,acest om caruia "ii pasa" de Steaua,habar nu are cine a dat golurile pentru Steaua in acea finala.In schimb isi aduce aminte fiecare secunda din viata sa plina cu sindrofii,balerine si saci de dolari dositi prin lana urcata in podul casei.

Despre meci,nu vad un miracol in jocul Stelei.Mai ales ca saptamana asta va ma fi tavalit jumatate de lot de catre Principe. 3 oameni,cu salarii mari,au fost luati in colimator.

DelPiero1009.03.2009 08:33
Important e sa se continue protestul importriva ciobanului!

Cum adica sa-i tavalim?Steaua?Sa bata pe cineva la mai mult de un gol?Mare minune sa-i batem si p-astia,zau.Eu unul vin pe stadion,dar n-o sa ma astept la prea mult fotbal.Sper doar sa fim multi,si sa continuam protetsul impotriva oierului...

Ionutz8609.03.2009 09:18

Nici eu nu ma astept la un meci spectaculos. Pronosticul meu e un 1-0 chinuit...

Dar protestul trebuie sa continue....sunt curios cu ce mesaje vor veni peluzele :) .

SteauaB09.03.2009 10:01

Max un egal: 0-0 sau 1-1. Problema e alta. Nu putem sa jucam un fotbal ofensiv(nu spectaculos) ci doar ofensiv. De ce? Pai cand avem jucatorii ca Nicolita si Szekely? Nicolita este cel mai slab jucator din istoria Stelei. Eu nu inteleg, de ce nimeni nu ii zice ca n-are treaba cu fotbalul?

DelPiero1009.03.2009 10:18
Max un egal: 0-0 sau 1-1. Problema e alta. Nu putem sa jucam un fotbal ofensiv(nu spectaculos) ci doar ofensiv. De ce? Pai cand avem jucatorii ca Nicolita si Szekely? Nicolita este cel mai slab jucator din istoria Stelei. Eu nu inteleg, de ce nimeni nu ii zice ca n-are treaba cu fotbalul?

Nicolita e emblema perfecta a actualei Stelei:mula alergatura,-1 tehnica,nici macar nu stie lucrurile elementare ale acestui sport.Si a ajuns cioara sa bata lov libere si cornere la Steaua.Patetic! :yawn:

Melku09.03.2009 10:23
Vine autobaza in Ghencea. O sa fie nasol rau. Sper ca la sfarsitul acestui sezon sa ne aflam undeva sub locurile de Cupa UEFA, poate asa se va vedea ca fara investitii nu exista performanta si poate asa scapam de cioban.

Si noi cu ce ne-am dus ma la Brasov? Nu tot cu autobaza? Nu am schitat nici o idee ofensiva. Hai sa nu ii mai invinuim pe altii, macar cei de la Iasi au o echipa mica, noi ce scuza avem?

Ionutz8609.03.2009 10:46
Si noi cu ce ne-am dus ma la Brasov? Nu tot cu autobaza? Nu am schitat nici o idee ofensiva. Hai sa nu ii mai invinuim pe altii, macar cei de la Iasi au o echipa mica, noi ce scuza avem?

In scurt timp....vom fi considerati ( daca nu suntem deja ) si noi o echipa mica !

Virgil09.03.2009 11:15

S-au prins si iesenii ca Steaua e mai mult decat slaba. Pe site-ul lor oficial adminul a cerut opinia utilizatorilor referitor la meciul de duminica:

OPINIA VOASTRA

Ce rezultat credeti ca va obtine Politehnica Iasi in partida cu Steaua Bucuresti?

Victorie

50,0% (12 Votes)

Egal

37,5% (9 Votes)

Infrangere

12,5% (3 Votes)

Cat tupeu ma! Daca si amaratii astia au pretentia sa ne bata...

Iar Andrei Cristea, jucatorul lui Dinamo imprumutat pana in vara lui Poli, a declarat ca spera sa marcheze cel putin un gol. Golul victoriei in mintea lui creata, desigur.

Melku09.03.2009 11:19

Ti se pare relevant? Nu ai observat cati votanti sunt? Cu doi mai multi decat fanii lui Dinamo :D

Khalid09.03.2009 11:28

X2, poate isi dau seama toti in ce hal au adus Steaua si sa plece naibii din Ghencea.

Virgil09.03.2009 12:17

Dupa meciul de la Brasov, baciul Gigi a promis ca se va implica la echipa.

pieri_din_ghencea__satana_.jpg

Laryssa Christina09.03.2009 12:19

Eu totusi am incredere k o sa-si revina Steaua!!Sper sa fie bine in meciul cu Iasi tinand cont k nu e un meci atat de greu!!

Oricum putin mai multa organizare in echipa nu ar strica,zic eu!!

theophyl09.03.2009 12:50

M-am intalnit acum doua ore cu Thereau la magasinul Cora (in Belgia) era la cumparaturi cu baiatul lui si zicea printre altele ca ar merge la Steaua pentru ca nu-i place aici in Belgia si ca cea mai buna perioada a lui a fost la Steaua. poate il contacteaza cineva de la Steaua si o sa il cheme ,cred ca e peste toti pe care ii are Steaua acum.

HAI Steaua!!!!!!!! fular-campionii:steag_cruce_invers:

Fan FC Steaua09.03.2009 13:14

acelasi scor ca la Brasov ... Iasi 1 - 0 Steaua ... sau egal in cel mai bun caz...

@theophyl sper sa nu mai vina Thereau la Steaua ... ne trebuie jucatori noi, tineri, cu dorinta de afirmare si cu moral ridicat ... Thereau a fost declarat cel mai prost transfer 2 sezoane la rand in alta parte, de ce sa luam rebutul inapoi? sa fim de aceeasi valoare ca si atunci? NU .. trebuie sa fim mai buni, si daca vom lua fostii jucatori inapoi nu vom mai vedea performante...

David^09.03.2009 13:47

Excelenta prezentare a meciului. Virgil, jos palaria.

Iar de pronostic ce sa mai zic? Ai pronosticat corect meciul de la Brasov, pe cel din Templu cu porumb-oaia, sunt convins ca iti iese si de data asta.

Marius, ai ceva de adaugat?

«1234»