In etapa a 20-a, Steaua va intalni sambata 14 martie 2009, de la 20:30, pe teren propriu, pe Poli Iasi, una dintre candidatele la retrogradare.
Meciul va fi transmis de GSPTV, daca bine inteles Steaua "nu va avea probleme la generatoarele electrice" si nu va schimba ora inceperii meciului, de coniventa cu Liga lu' Mitica. Sa zicem de la ora 15:00, ca sa demonstreze ca infrangerea de la Brasov, intr-un meci inceput tot la ora 15:00, a fost o intamplare stupida. De fapt totul a fost stupid in acel meci, incepand de la baciul Gigi, continuand cu "ciobanul" Pedrazzini si terminand cu golul stupid marcat de Adrudan. Lacatus nu! Ca el e idol. Si nici Razvanel, cel care l-a injurat de mama pe tovarasul capitan Ghionea. Pentru ca e baiatul lui tati, "il muce". De ce-ati vrea voi sa va apuce?
Steaua este, asa cum bine a spus Dorinel Munteanu, o echipa debusolata, care nu mai are incredere in propriile posibilitati, care nu se mai poate exprima in teren asa cum ne-am dori. E o echipa care nu mai stie sa paseze, care joaca pur si simplu haotic.
Din acest motiv si fazele de poarta sunt foarte rare si cu atat mai rare golurile. Steaua are nevoie de un soc in sensul pozitiv al cuvantului, de cineva care s-o reinvete sa joace fotbal.
Steaua e o echipa plafonata, dar nu intr-atat incat sa nu obtina o victorie la limita in fata unei echipe al carui antrenor Ionut Popa a abandonat-o la jumatatea drumului.
La ce ar mai folosi o victorie la limita in fata Iasiului? Macar la un statu-qvo. Adica la ramanerea macar pe locul 6. Deocamdata, pentru ca in etapa urmatoare jucam iar in deplasare si... Dumnezeu cu mila.
Pronosticul meu: 1,x. 2 nu, ca ar fi iar stupid. Incepand evident de la directorul tehnic Gigi si continuand cu toti stupizii care cred ca numai intrand pe teren, vor castiga. Pentru ca nu-i asa, Steaua e Steaua. E clar pentru toti ca in aceste clipe grele, Steaua nu mai e ce a fost.
Credeti ca ei (jucatorii) isi dau seama? Sau traiesc acel sentiment de dolce far niente? Ca doar n-or fi in moarte clinica...
Trezeste-te Steaua! Pana nu vei (vom) ajunge si de rasul curcilor!