FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua - Poli Iasi 1 - 0 (1 - 0)

«1234»
MoWeed09.03.2009 15:50
Cat tupeu ma! Daca si amaratii astia au pretentia sa ne bata...

Din pacate numai mediocritatea jocului nostru i-a adus in pozitia de a-si dori victoria pe Ghencea. S-au dus vremurile in care eram o echipa de temut; acum au ajuns toti descultii sa faca puncte cu Steaua...

Robinson Rufay Zapata09.03.2009 16:23
acelasi scor ca la Brasov ... Iasi 1 - 0 Steaua ... sau egal in cel mai bun caz...

@theophyl sper sa nu mai vina Thereau la Steaua ... ne trebuie jucatori noi, tineri, cu dorinta de afirmare si cu moral ridicat ... Thereau a fost declarat cel mai prost transfer 2 sezoane la rand in alta parte, de ce sa luam rebutul inapoi? sa fim de aceeasi valoare ca si atunci? NU .. trebuie sa fim mai buni, si daca vom lua fostii jucatori inapoi nu vom mai vedea performante...

Jucatori tineri sunt gramada la Steaua , le mai lipseste valoarea , sau poate au si valoare dar nu este pusa in evidenta prin titularizarea lor.

Daniel-Ionut09.03.2009 16:31

Cel mai probabil vom castiga cu 1-0

Un gol venit pe final de joc...

Iasul o sa vina sa bage autobaza, autogara in poarta...

4_ever_steaua09.03.2009 17:04

inainte spuneam : " cum sa ne bata astia ma?" si nu ne bateau,azi spunem: "e bine daca nu ne bat astia ma"...jocul iubirii noastre eterne se micsoreaza din toate punctele de vedere cu fiecare meci,dar,niciodata nu vom renunta la ea,Steaua...chiar avem nevoie de o victorie indiferent de scor

crossman09.03.2009 17:54

parca si vad stadionul gol...oricum voi veni la meci

Guardian09.03.2009 20:22

S-au ajuns toti , dar nici noi numai suntem cine am fost cândva .

danimarcu09.03.2009 20:40

Vezi sa nu o pui si pe asta la "gluma zilei",ca data trecuta era cat pe ce sa ne ardem cu alti moldoveni pusi pe sotii...

Ne aflam in blocaj psihic.Oricine vine in Ghencea poate produce "surpriza"...

Doar un soc puternic ne-ar mai scoate din starea asta,ca de exemplu: moartea prematura a lui Jiji,o prima victorie sub Lacatus dupa mai multe luni,etc...

CoZzMy2409.03.2009 22:17

indiferent ce s-ar intampla ...... oricum .. Steaua nu mai are shanse la titlu .. sa fim realisti ... si nici la Champions League ......... dak Steaua ar lua bataie cu Iasi .... IO TOT STELIST AS RAMANE ... si asa ar trebui sa gandim toti ... chiar daca (Doamnefereste) s-ar desfintza Steaua ... TOT CU FULARUL ROSU+ALBASTRU la gat as umbla .....orice s-ar intampla .... daca m-ar bate toti suporterii stelisti .... TOT CU Steaua TIN ... ORICE S-AR INAMPLA .... STELIST VOI RAMANE .... :hai_steaua::steagcruce:fular-campionii:steag_cruce_invers::ce_oameni::steagcruce::steag_cruce_invers:

crossman09.03.2009 22:24

"daca m-ar bate toti suporterii stelisti" explica :blink:

floroflores10.03.2009 05:41
parca si vad stadionul gol...oricum voi veni la meci

asta cu stadionul gol,chiar n-o cred...deja daca nu castigam nici acum acasa devine periculos...insa,cred ca acum chiar batem si sunt convins ca nu la limita...la cel putin 2 goluri diferenta...

daniel_1010.03.2009 12:13

sper sa-si revina Steaua si cred ca castigam,dar daca mai tot executa Banel loviturile libere si cornerele o sa fie nasol sa-l puna pe Dayro sa execute HAI Steaua :steag_cruce_invers:

CoZzMy2410.03.2009 18:35
"daca m-ar bate toti suporterii stelisti" explica :blink:

unu de la tradizione vroia sa ma bata ca nu aveam servetzele , da plm .... am multi tov in clanul sportivilor care se au bine cu mustatza ... INTELEGI ACU CE VREAU SA ZIC ? dak incepea sa dea ala in mine .... sareau toti sa ma bata ... asa degeaba

=Fun=10.03.2009 20:49

George Becali este un exemplu de patron si eu il respect:) fular-campioniifular-campionii

Laryssa Christina10.03.2009 21:20
indiferent ce s-ar intampla ...... oricum .. Steaua nu mai are shanse la titlu .. sa fim realisti ... si nici la Champions League ......... dak Steaua ar lua bataie cu Iasi .... IO TOT STELIST AS RAMANE ... si asa ar trebui sa gandim toti ... chiar daca (Doamnefereste) s-ar desfintza Steaua ... TOT CU FULARUL ROSU+ALBASTRU la gat as umbla .....orice s-ar intampla .... daca m-ar bate toti suporterii stelisti .... TOT CU Steaua TIN ... ORICE S-AR INAMPLA .... STELIST VOI RAMANE .... :hai_steaua::steagcruce:fular-campionii:steag_cruce_invers::ce_oameni::steagcruce::steag_cruce_invers:

Mi se pare normal sa ramai stelist in continuare!!...de ex. daca pierde un meci nu inseamna k o sa tin cu javrele(asta niciodata) sau cu alta echipa!!

Apropo,de ce sa te bata toti suporterii stelisti??k tii in continuare cu echipa noastra de suflet??asta niciodata dupa parerea mea:)

Noi oricum suntem in continuare alaturi de echipa...au nevoie de noi,dar sunt sigura ca isi vor reveni si sper sa inceapa cu meciul Poli Iasi!!

Forza Steaua!!

b0RMA11.03.2009 06:16
George Becali este un exemplu de patron si eu il respect:) fular-campioniifular-campionii

Si noi te respectam pentru unica ta parere de pe acest forum in legatura cu Jiji.

CoZzMy2411.03.2009 09:45
:steag_cruce_invers: sincer .... eu zic ca Becali e om bun ... da se lasa influentzat de altii ..... altcineva e Jegu .... cred ca verii astia ai lui ... de cand s-au impacat ... Steaua nimik nu mai face
mountytoma11.03.2009 11:44

administratori, nu il mutati pe asta la 'gluma zliei"?

revenind la meciul cu iasiul, va fi extrem de greu. daca il mai aveau si pe ionut popa antrenor, o luam chiar rau. serios. aia au o ambitie imensa contra Stelei mereu. iar Lacatus se pricepe atat de bine sa faca echipa sa nu joace nimic! in plus acum il ajuta si becakatul!

4_ever_steaua11.03.2009 17:16

@CoZzMy24

ma scuzi te rog ca intervin ca o nesimtita,dar,ce ai scris tu acolo este inacceptabil...tu ori nu esti stelist,ori nu stii cine e Jiji,ori habar nu ce a facut el la Steaua...imi cer scuze dar a fost ceva jignitor la adresa stelistilor adevarati...parerea mea

alex_costin8011.03.2009 18:24

o sa fie un meci destul de greu,dar merg pe un rezultat pozitiv! :steagcruce:

CoZzMy2412.03.2009 21:50
@CoZzMy24

ma scuzi te rog ca intervin ca o nesimtita,dar,ce ai scris tu acolo este inacceptabil...tu ori nu esti stelist,ori nu stii cine e Jiji,ori habar nu ce a facut el la Steaua...imi cer scuze dar a fost ceva jignitor la adresa stelistilor adevarati...parerea mea

NU INTELEGI CE VREAU SA ZIC ...crezi tu ca dak Steaua acuma .... ar castiga toate meciurile ... si ar castiga campionatu .... Becali ar mai fi fluierat?? si injurat ??? si in p**a bagat ... ? pan la urma ... noi nu putem sa in facem sa plece ... dak ar vinde clubu la unu gen taher ??? ganditiva bine .....

supervladiTM13.03.2009 07:31
:steag_cruce_invers: sincer .... eu zic ca Becali e om bun ... da se lasa influentzat de altii ..... altcineva e Jegu .... cred ca verii astia ai lui ... de cand s-au impacat ... Steaua nimik nu mai face

Pui problema gresit. Toata filosofia lui Becali e sa traiasca in cercul lui de branzari veniti la oras, asa o sa se compoarte mereu si nu are cum sa se schimbe. Imi aduce aminte de Thenardier din Mizerabilii...

De altfel singurul lui moment de glorie a coincis cu mandatul lui Meme Stoica, dar deh, gloria clubului nu se va compara niciodata cu sentimentul pe care il ai cand esti lins in cur.

Stanici13.03.2009 07:52
NU INTELEGI CE VREAU SA ZIC ...crezi tu ca dak Steaua acuma .... ar castiga toate meciurile ... si ar castiga campionatu .... Becali ar mai fi fluierat?? si injurat ??? si in p**a bagat ... ? pan la urma ... noi nu putem sa in facem sa plece ... dak ar vinde clubu la unu gen taher ??? ganditiva bine .....

C.oae, tu numai beat scrii pe forumul asta?!

Stefan8813.03.2009 10:05

Eu imi doresc sa pierdem cu 5-0 si sa ne suspende terenul vreo 3-4 etape.As fi in al 9-lea cer.

Ic3MaN13.03.2009 10:18
Eu imi doresc sa pierdem cu 5-0 si sa ne suspende terenul vreo 3-4 etape.As fi in al 9-lea cer.

Inseamna ca nu esti stelist.

Virgil13.03.2009 11:13

FC Steaua anunta ca biletele pentru partida cu Politehnica Iasi, care se va juca sambata, 14 martie, incepand cu ora 20:30, pot fi cumparate incepand de miercuri si pana in ziua meciului dupa urmatorul program:

Miercuri - Vineri - 12:00 - 18:00

Sambata - 12:00 - 18:30

Le atragem atentia spectatorilor care doresc sa achizitioneze bilete pentru aceasta partida ca sambata le pot procura DOAR pana la ora 18:30, cand casele de bilete vor fi inchise.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

Fotolii - 50 LEI

Tribuna 0 - 25 LEI

Tribuna I - 15 LEI

Tribuna II - 10 LEI

Peluze - 5 LEI

«1234»