parerea mea este ca meciul cu iasiul a fost cumparat de Gigi. e doar o parere.
mi-a placut foarte mult Bogdan Stancu, e in forma de zile mari si daca Piturca l-ar lua la nationala acum, ar putea fi un moment crucial in cariera lui. putea sa dea trei goluri ieri. a dat unul si am mai castigat si noi un meci...
m-a dezamagit cumplit din nou Lacatus. dupa 1-0 echipa s-a "linistit", iar antrenorul ofensivul l-a inlocuit pe varful kapetanos extenuat de atatea sprinturi cu ...mijlocasul inchizator tiago. si l-a trecut varf pe Bogdan Stancu, care era deja terminat fizic, dupa ce alergase tot meciul de la un careu la celalalt!
am remarcat din nou prestatia jenanta a lui Dayro moreno. la un moment dat kapetanos a ajuns extrema dreapta si le-a aratat tuturor (Banel, Ogararu, Dayro, toja, etc) ce fel de centrare trebuie sa primeasca un varf! ghinionul e ca mingea a fost asezata tocmai pe fruntea unui Dayro aflat singur cu jumatate de poarta goala, un Dayro care de cand joaca mijlocas sau extrema a si uitat singurul lucru pe care il stia si el cand a venit in Romania: sa dea gol!
ca de obicei, cel mai bun om de pe teren a fost zapata. a scos cel putin doua goluri.
bine a jucat si toja, a reusit niste driblinguri umilitoare pentru adversari. Goian a facut bine ca a iesit repede din teren, altfel lua rosu. Baciu a jucat mult mai bine decat el. nici Banel nu s-a miscat rau, mai ales cand era pe aceeasi parte cu Ogararu.
in fine, ma bucur ca desi stadionul nu a fost plin, cei prezenti i-au umplut gura becaliotului de la inceput pana la sfarsit, si mai ales imediat dupa gol!