FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua - Poli Iasi 1 - 0 (1 - 0)

«1234»
mountytoma13.03.2009 11:17
NU INTELEGI CE VREAU SA ZIC ...crezi tu ca dak Steaua acuma .... ar castiga toate meciurile ... si ar castiga campionatu .... Becali ar mai fi fluierat?? si injurat ??? si in p**a bagat ... ? pan la urma ... noi nu putem sa in facem sa plece ... dak ar vinde clubu la unu gen taher ??? ganditiva bine .....

daca ar castiga toate meciurile jucand acest fotbal execrabil, Steaua ar strange probabil suporterii "de vreme buna", insa ii va indeparta si mai mult pe suporterii care iubesc Steaua si nu performantele Stelei!

cristian01413.03.2009 11:21
George Becali este un exemplu de patron si eu il respect:) fular-campioniifular-campionii

De cand cu apartia astora ca ciupercile dupa ploaie, as propune un mic Quiz despre Steaua, inainte de inregistrarea pe forum. :smartass:

robert_tribbiani13.03.2009 12:04

Dorin Goian il sfideaza pe Gigi Becali

"E greu sã prindem locul doi pânã la Paște. Noi vorbim de Dinamo tot timpul, însã mai sunt câteva echipe puternice în fața noastrã. Adversarii sã nu ne poarte însã de grijã, sã fie atenți la parcursul lor", a declarat fundașul stelist Dorin Goian, cu prilejul unei conferințe de presã la stadionul Ghencea.

http://www.asport.ro/stiri/9751/dorin_goia...igi_becali.html

Dragutzul_stelistul13.03.2009 12:28

Ma nene .....mor cand va vad asa ca va certati intre voi. Voi va certati " care e stelist care nu e". Noi ne certam si Becali tot ca el face .Nici suporterii lu Steaua nu sunt mai presus de el.Nici nu-mi mai vine sa mai vin pe stadion...Ca suporterii in loc sa faca atmosfera si sa sutina echipa ii auzi "eeeeeee sugi **** Gigi".Pai ce e asta? puteti sa-l injurati pe cioban si 20 de campionate de acu incolo....asta nu pleaca pana nu se plictiseste el. Unii il vad pe Jiji finantator exceptional.... unii il vad ca pe un cioban care se incalta cu fesu inainte sa vina la Steaua . Sincer, cand il aud pe Becali dupa ce pierde cate un meci..."Gomes o sa-l dau , szekely o sa-l dau ..." asta ma scarbeste pe mine. Da' ce-mi place la el...si asta e singurul lucru care imi place... ca are sange in el si se ia cu toti...anchetatori , procurori , finantatori , parlamentari...... cu toti...! asta e singurul lucru ce-l agreez la el....!

sorin_77713.03.2009 13:38

e greu baieti, e tare greu... vin vremuri grele, mult mai grele... nu vad bine Steaua din pacate...

Guardian13.03.2009 14:19

Am pariat pe Steaua , dacã si piticii ãstia ne bat , mã sinucid .

danimarcu13.03.2009 15:39

Eu as paria ca o sa il vedem in primul 11 pe Lovin 7 clase...

george2009113.03.2009 16:33

Sper sa se trezeasca odata si Lacatus si sa nu il mai lase pe Nicolita sa exsecute loviturile libere,daca nu ar exsecuta el loviturile ar fi un jucator bun,dar............. Nicolita are nevoie de 5-6 lovituri casa centreze odata bine. forzateaua

Daniel-Ionut13.03.2009 17:53

Maine sigur casele de bilete se vor inchide la ora 18:30, sau va fi deschis pana inainte de meci :hmmm:

Virgil13.03.2009 17:58

Meciul va fi arbitrat de o brigada avand urmatoarea componenta:

A: Drãgãnescu Mugurel (Breaza - Prahova)

A1: ªovre Octavian (Oradea - Bihor)

A2: Mudura Dorin (Oradea - Bihor)

Rezerva: Dan Cristian Lucian (Aiud - Alba)

Obs: Petrescu Dan (București - București)

Obs: Pascu Romeo (Brașov - Brașov)

maye13.03.2009 18:03
Eu as paria ca o sa il vedem in primul 11 pe Lovin 7 clase...

Punem pariu ca nu?ca e suspendat :laugh:

danimarcu13.03.2009 19:24

Bine ca m-ai anuntat la timp,era cat p'aci sa arunc o avere pe geam..))

4_ever_steaua13.03.2009 19:40

@CoZzMy24

DA!cred ca Becali ar mai fi injurat si daca Steaua ar castiga tot pentru ca nu se poate uita ce a facut si face in defavoarea Stelei

crossman13.03.2009 23:11

"Eu din Ghencea nu o sã plec. Am greșit fațã de suporter, cînd i-am fãcut vagabonți. Am fãcut un pas înapoi, le-am ieftinit și biletele. O sã îi las în pace. O sã le dau și gratis bilete, doar sã încurajeze echipa. Am vorbit la nervi și eu, supãrat dupã meci. N-o sã mai vorbesc", a spus Gigi Becali la sportro.

cormoranul14.03.2009 12:47

se pot lua bilete si dupa ora 18:30, nu? :)

la meciul cu Vaslui am luat cu vreo 30 de min inainte de meci..

mountytoma14.03.2009 14:12
Am pariat pe Steaua , dacã si piticii ãstia ne bat , mã sinucid .

nu as putea zice ca mi-ai fost foarte simpatic cu postarile tale, dar n-as vrea sa te sinucizi, amice!

singura data cand mi-a trecut asa ceva prin cap, mi-am zis ca mai bine il arunc pe geam de la etajul 9 pe ala care m-a facut sa ma gandesc la sinucidere, si apoi ma mai gandesc daca ma mai sinucid. daca totusi vrei sa o faci, nu il iei si pe Gigi cu tine?

in alta oridne de idei, mi-ar placea ca astazi tot stadionul sa scandezenumele lui janos Szekely. pe langa faptul ca l-am mai remonta psihic pe baiatul ala, ar fi o mare muhhe indirecta in gura proasta a lui Gigi!

in plus, daca cumva batem, ceea ce sincer m-as mira, cu atat mai tare trebuie sa-l fu..m in gura pe Gigi! sa nu creada ca suporterii il urasc din cauza rezultatelor!

Virgil14.03.2009 19:31

Steaua - Poli 1-0 la pauza.

Gol Bogdan Stancu, min 6.

Robinson Rufay Zapata14.03.2009 19:37

[...]

ce era sa ne'o coacem , noroc cu Zapata

Uhhh am castigat si noi

Fara reclama!

b0RMA14.03.2009 20:33

De remarcat in meciul de asta'seara Toja si Ogararu...Bravo amandurora!

In rest,cred ca e cel mai frumos 1-0 facut de Steaua in acest sezon! :steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

gio_stgloria14.03.2009 20:43

Politehnica Iasi , locul 15 din 18 in campionatul Romaniei.

crazyhorsexxl14.03.2009 20:44
:steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: Era si vremea fratilor.Sa speram ca sa spart paharul cu ghinion...
Bogdan4Steaua14.03.2009 21:37

Sa nu ne entuziasmam dupa o victorie impotriva jenantilor campionatului...

mountytoma15.03.2009 06:10

parerea mea este ca meciul cu iasiul a fost cumparat de Gigi. e doar o parere.

mi-a placut foarte mult Bogdan Stancu, e in forma de zile mari si daca Piturca l-ar lua la nationala acum, ar putea fi un moment crucial in cariera lui. putea sa dea trei goluri ieri. a dat unul si am mai castigat si noi un meci...

m-a dezamagit cumplit din nou Lacatus. dupa 1-0 echipa s-a "linistit", iar antrenorul ofensivul l-a inlocuit pe varful kapetanos extenuat de atatea sprinturi cu ...mijlocasul inchizator tiago. si l-a trecut varf pe Bogdan Stancu, care era deja terminat fizic, dupa ce alergase tot meciul de la un careu la celalalt!

am remarcat din nou prestatia jenanta a lui Dayro moreno. la un moment dat kapetanos a ajuns extrema dreapta si le-a aratat tuturor (Banel, Ogararu, Dayro, toja, etc) ce fel de centrare trebuie sa primeasca un varf! ghinionul e ca mingea a fost asezata tocmai pe fruntea unui Dayro aflat singur cu jumatate de poarta goala, un Dayro care de cand joaca mijlocas sau extrema a si uitat singurul lucru pe care il stia si el cand a venit in Romania: sa dea gol!

ca de obicei, cel mai bun om de pe teren a fost zapata. a scos cel putin doua goluri.

bine a jucat si toja, a reusit niste driblinguri umilitoare pentru adversari. Goian a facut bine ca a iesit repede din teren, altfel lua rosu. Baciu a jucat mult mai bine decat el. nici Banel nu s-a miscat rau, mai ales cand era pe aceeasi parte cu Ogararu.

in fine, ma bucur ca desi stadionul nu a fost plin, cei prezenti i-au umplut gura becaliotului de la inceput pana la sfarsit, si mai ales imediat dupa gol!

cornisa5815.03.2009 17:32

nu știu poate cã ai dreptate dar dacã am ajuns sã cumpãrãm meciuri cu echipe ca Poli Iași unde vom ajunge cã așa nu prea se vede orizontul

Daniel-Ionut15.03.2009 18:02

O parere foarte proasta!

Daca meciul era cumparat, castigam cu 3,4 - 0 ca sa iasa Becali dupa meci sa se laude...

«1234»