sa-mi bag p**a in mortii jucatorilor nu e vina lui Laca
Ghionea e cea mai proasta idee pentru capitan de echipa, asta nu a auzit de incurajare? bine ca tipa asta probabil rezolva tot
Degeaba se tot incearca faze, scheme la antrenamente...in ziua de azi nu poti sa joci 4-2-3-1 cu echipe bine pregatite tactic...mai ales can acel 1 din fata e un Kapetanos, care desi incearca nu are cum sa ii iasa...
Acest sistem se pliaza pe echipe mari, care au in fata un Drogba, Ibrahimovici care dintr-o faza pot sa de-a usor un gol...Noua ne trebuie un 4-4-2 clasic...cu 2 atacanti n fata ajungem mai usor la poarta.
Dar Lacatus pare sa nu inteleaga inca...poate peste vreo 10 ani...
bv mah...suntem tari de tot...viitorul suna bine in Intertoto...daca vom ajunge si acolo
sa intre Gigi
)
saraku Laca el e un super antrenor:))
)s-a vazut si la schimbari Litu si Lovin in locul lui Stancu si tiago...antrenor praf,jucatori de rahat
ba ce o ajuns echipa Stelei sa ia bataie de la Brasov
Becali pleaca cu tot cu oile tale numai strici Steaua
Ce aveti cu Laca? E de-abia la al doilea meci la Steaua si deja incepeti? Sa-i mai dam TIMP!!!
pentru. mine singura diferenta intre returul acesta si cel de anul trecut e mendoza si atunci jucam tot de kkt dar mai reusea ceva mendoza cu fazele fixe , acum el sunt batute de "tricicleta" ![]()
Mizeria asta de echipa se numeste Steaua?
hai cu egalarea:)
pai frate cu jucatori ca Nicolita care n-a mai facut un dribling de la majoratul meu si Litu care nici la 80 de ani nu e copt ce plm sa faci
bv mah...suntem tari de tot...viitorul suna bine in Intertoto...daca vom ajunge si acolo
pai n-ajungem ca nu mai exista Intertoto
Cac*m-as pe ei , mi-am irosit 2 ore din viata degeaba
pai frate cu jucatori ca Nicolita care n-a mai facut un dribling de la majoratul meu si Litu care nici la 80 de ani nu e copt ce plm sa faci
frateee are 3 variante pentru postu lu Nicolita, daca joaca mereu cu el inseamna ca e multumit de ce face nu?
Lasa tu Intertoto...imi fac griji la retrogradare acuma,daca mergem in ritmul asta!
Steaua = o echipa de rahati si condusa de rahati. Asta e adevarul.
Forza Steaua!
Mandru ca sunt stelist! Oricand si oriunde.
cine vrea un abonament la PS vi-l dau .. GRATIS ..
Sa vezi acum atacuri asupra lui Dayro......sa te tii...o sa iasa la atac toti cunoscatorii.....
Plangem dupa atacanti iar doi dintre ei sunt eliminati de staful nostru supor profesionist. Unul dintre ei trebuie sa invete sa fie mijlocas dupa ce a jucat otata viata atacant impins, in speta Dayro iar celalat, Pedriel isi iroseste timpul la Steaua II. CUm isi bat joc de oameni. Plus Ochirosii.
Sper sa continuam lupta contra cancerului iar alde Nea Imi si restul sa si tina gura ca mai rau de atat nu se poate.
Cand o fosta glorie ca Lacatus pune umarul la distrugerea Stelei, atat prin ce arata el ca antrenor cat si faptul ca ii mai pune cate o vorba buna cancerului ma face sa cred ca oamenii astia ( nu e singurul) nu au inteles nimic din tot ce a insemnat Steaua, altfel eu nu pot gasi alta explicatie a comportamentului lor. Sa fii component al Stelei aproape o viata intreaga, sa i ai ca manager pe Ion Alecsandru, sa castigi cupe, campionate, Liga Campionilor, sa cunosti inalta perfromanta, sa stii ca ai facut oameni fericiti, sa stii ca ai jucat fortbal adevarat si sa ajungi in stadiul in care a ajuns Lacatus este inexplicabil sau explicabil prin faptul ca nu a inteles nimic din tot ce a trait. E trist!
daca nu pleaca Gigi de la Steaua ajungem in b ![]()
Stiu ca unii o sa zica ca tre sa sustii echipa la rau pentru ca atunci conteaza. La bine toata lumea tine cu ei. Dar asta e echipa?? Astia sunt jucatori? Asta e antrenor ? Asta e patron??
Ce rahat e bambiliciul asta??Am mai avut zeci de jocuri in stilul asta in ultimii ani...dar in halul asta ...nu cred. Cel mai mult ma enerveaza ca se duc cateii blatisti in Liga. Daca n-ar lua ei campionatul aproape ca nici nu mi-ar pasa de sezonul asta.
Bravo baieti !! Luam campionatu daca jucati asa !
....sh*t, am uitat ca ma uitam la reluarea cu Dynamo Kiev ![]()
Lacatus e "lucrat" de jucatori...se pregateste Oli
Sper din suflet sa ajunga in Liga 2 ca acolo ar fi mai aproape de valoarea lor... poate acolo ar reusi sa prinda locul 2 cu lotul si conducerea activa. Forza Steaua in rahat !